Рецепта за свинско със зеле по селски
Ето как да го приготвите
Необходими продукти:
джолан - 1 бр.
копър
черен пипер - зърна
магданоз - сушен
целина - корени
МАРИНАТА
мед
соев сос
сос
червен пипер
лют червен пипер
зеле - 500 г
кисело цвекло - 1 бр.
лук - 1 бр.
чесън - 3 скилидки
Начин на приготвяне:
В тенджерка си слагаме джолана, нарязаните копър и целина, зърната черен пипер и магданоза. Варим свинското на тих огън за 5 часа. Смесваме си продуктите за марината, заливаме свинския джолан и оставяме на хладно за 2 часа. През нова време си нарязваме зелето, лука, чесъна и настъргваме цвеклото.
Всичко ди запържваме в мазнина и готвим под капак. Маринованият джолан слагаме в тавичка, покриваме го с фолио и печем на 190°C за 1 час. Премахваме олиото и запичаме свински джолан с кожа и кисело зеле.
Асен Василев заплаши с нов протест, този път заради удължения бюджет
Разказ за доброто или как полицаи помогнаха на незрящо момче
Цените на петрола скачат след блокадата на Тръмп върху танкери от Венецуела
Кои са зодиите със силна интуиция
Млади художници от Бургас вдъхват образ поезията на Петя Дубарова
Гъста мъгла по „Тракия“, а видимостта е до 50 м в Старозагорско
Заподозреният за антисемитската атака в Сидни е обвинен в 59 престъпления
Ник Райнер може да получи смъртна присъда, убил е родителите си
Проектът за новия стадион на Левски е временно замразен поради липса на финансова гаранция от инвеститора
Жилищата в България удвоиха цената си за 10 години, но 86% живеят в собствено жилище
Васил Терзиев: Камерите в училищните тоалетни са недопустими, ще има пълно разследване
