×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Черна статистика: България остава на трето място в света по смъртност от коронавирус


Черна статистика: България остава на трето място в света по смъртност от коронавирус
Само през последното денонощие починалите у нас са 185
06 Ноември 2021, Събота, 18:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Отслабването на имунитета от ваксините в Европа може да доведе до ново рязко повишение на броя на случаите през зимата, смятат учени

България си запазва третото място в света по смъртност от коронавирус, сочат данните на СЗО. Оттам допълват, че Европа остава единственият регион, в който коронавирусът продължава да печели територии, по данни на Световната здравна организация (СЗО). Броят на новите случаи е нараснал с 6 на сто към сряда, спрямо повишение от 18 на сто миналата седмица.

Според СЗО повишаването на броя на случаите се обяснява с комбинация от недостатъчно ваксинационно покритие и облекчаване на мерките срещу COVID-19. По данни на европейския клон на организацията броят на хоспитализациите е нараснал повече от два пъти за една седмица.

Равнището на заразяване през седмицата беше най-високо в Европа (192 нови случая на 100 000 души), следвана от двете Америки (72 нови случая на 100 000). В Европа най-голямо повишение на броя на новите случаи отбелязват Великобритания, Русия, Румъния и Турция, макар че увеличение регистрират и Полша, Чехия и други страни от Централна и Източна Европа, пише БТА.

Някои учени се опасяват, че отслабването на имунитета от ваксините в Европа може да доведе до ново рязко повишение на броя на случаите през зимата.

СЗО определи вчера темпото на разпространение на коронавируса в Европа като "силно притеснително" и предупреди, че това може да доведе до още половин милион смъртни случая на континента до края на февруари.
Във всички региони освен Европа е отбелязано намаляване на броя на новите случаи или запазването им на същото равнище. Най-голям спад е регистриран в Близкия изток (-12 на сто), Африка и Югоизточна Азия (-9 на сто).

Броят на смъртните случаи по света отбелязва ръст от 8 на сто. Прагът от 5 милиона случая, дължащи се на коронавируса, беше преминат в понеделник вечерта, като 1,4 милиона от тях са регистрирани в Европа. Дневно на континента се регистрират около 3600 смъртни случая.

По оценки на СЗО, ако се отчитат смъртните случаи, свързани пряко или непряко с КОВИД-19, броят на починалите вследствие на пандемията може да бъде 3 пъти по-висок. Повечето хоспитализирани и умрели не са били изцяло ваксинирани, подчертава СЗО, като призовава за продължаване на ваксинацията, масово носене на маски и спазване на социална дистанция.
Варианти

Бързо разпространяващият се вариант Делта продължава да доминира и като цяло измества останалите варианти на коронавируса. В някои части на Южна Америка обаче доминират други варианти, включително вариантът Мю.

Прогнози

Учените очакват до края на следващата година КОВИД-19 да се превърне в ендемична болест. Страните, които постигнат това, ще имат комбинация от високи равнища на ваксинация и естествен имунитет сред оздравелите от коронавируса. Въпреки това вирусът ще допринася значително за броя на смъртните случаи, подобно на други ендемични заболявания (пример за които е маларията). Вирусът вероятно ще продължи да мутира, като налага ежегодно поставяне на бустерни дози. Целта на СЗО е до края на 2022 г. да бъде ваксинирано 70 на сто от населението на света. В същото време Тайланд, Австралия и Израел отвориха отново границите си за туристи.

Източна и Централна Европа

България остава на трето място в света по брой на смъртните случаи на 100 000 души население. Босна и Херцеговина е на второ място, след Перу. Арно Фонтане, епидемиолог във френския инситут Пастьор посочи новото нарастване на броя на случаите в Източна Европа като пример, че недостатъчното равнище на ваксинация води до тежки епидемии и натоварване на здравните системи.

Повишението на броя на смъртните случаи в Европа се дължи предимно на смъртността в Русия (8 на сто увеличение спрямо предишната седмица), Украйна (повишение от 1 на сто) и Румъния (+4 на сто).
Премиерът на Латвия позволи вчера на компаниите да уволняват служители, които отказват да се ваксинират срещу Ковид-19 или да преминат в дистансционен режим на работа. Гърция въведе нови ограничения за неваксинираните. Те ще трябва да представят негативен писиар тест, за да посещават банки, магазини и сгради на публичната администрация, а глобите за магазини, неспазващи това правило, се удвояват. Неваксинираните, работещи в частния или държавния сектор, ще трябва да представят два пъти седмично негативен тест, като ще плащат цената му от джоба си. Словакия отбеляза в сряда втория си най-висок брой случаи за 24 часа. Страната има едно от най-ниските равнища на ваксинация в ЕС, (само 52,9 на сто от възрастните).
Руският президент Владимир Путин заяви, че страната може да прибегне до помощта на армията, за да построи полеви болници за заразените с  коронавируса.

Западна Европа

Австрийската столица Виена забрани достъпа на неваксинирани до кафенета, ресторанти и събития с участието на повече от 25 души. Възможно е тези мерки да бъдат въведени скоро в цяла Австрия.
Белгия регистрира нарастване на броя на новите случаи до равнищата, наложили локдаун през октомври миналата година. САЩ издадоха предупреждение да се избягват посещения в страната, където са разположени централите на ЕС и НАТО.

Във Великобритания водещи медици призоваха правителството да въведе отново предпазни мерки като задължително носене на маски и спазване на социална дистанция. Правителството обаче настоява, че здравната система може да се справи с нарасналия брой на случаите. Лондон одобри вчера използването на лекарството против КОВИД-19 молнупиравир, произведено от "Мерк".

Германия постави днес нов рекорд с 37 120 нови случая за 24 часа. Средно за последните седем дни до четвъртък са регистрирани 19 702 случая, равнище, невиждано от април. Властите в Бавария въведоха отново задължително носене на маски в училищата, което влиза в сила от 8 ноември.

В Нидерландия премиерът Марк Рюте обяви повторно въвеждане на противоепидемичните мерки като носене на маски на закрити обществени места и в магазините, спазване на социална дистанция и представяне на здравен пропуск за допускане на места като музеи и терасите на ресторантите.

Франция отбеляза напредък във ваксинационната си програма. Три четвърти от населението на страната е изцяло ваксинирано. Долната камара на френския парламент удължи до 31 юли догодина мерките, изискващи представяне на здравни паспорти.

Северна Америка

САЩ регистрираха още един трагичен резултат, достигайки 750 000 жертви на пандемията. По данни на университета "Джонс Хопкинс", ако американците, починали вследствие на пандемията, можеха да станат щат, той щеше да бъде 47-и по население в страната - изпреварвайки Аляска, Върмонт и Уайоминг.

Вчера правителството обяви нови правила, според които американците, работещи в компании с над 100 души персонал, ще трябва до 4 януари догодина да бъдат напълно ваксинирани срещу коронавируса или да се тестват всяка седмица.

Във вторник в САЩ започна ваксинацията на децата на възраст между 5 и 11 години. Здравните власти препоръчаха ваксината Пфайзер за тази възрастова група Очаква се до средата или края на месеца Канада да вземе решение за ваксинацията на деца, навършили 5 години.

Южна Америка

Куба отбелязва относително спокойствие и започва фаза 2 на проучване с участието на възстановили се от болестта. Страната, където се ваксинират навършили 2 години деца, се готви да отвори границите си за туристите от 15 ноември.'

Кандидатите за президент на Чили организираха пресконференции от домовете си и отмениха плановете си за пътуване. Шест от седемте кандидати бяха принудени да се самоизолират за седмица, след като левият кандидат Габриел Борич даде положителен тест за коронавирус.

Близък изток и Северна Африка

Израел отвори отново границите си за туристи. ОАЕ обяви, че започва поставянето на ваксината на Пфайзер на деца, навършили 5-годишна възраст.

Източна Азия

В Южна Корея броят на новозаразените надхвърли 2400 за последните два дни. Смъртните случаи достигнаха най-високото си равнище от 10 месеца насам на фона на облекчените ограничения.

Японската биотехнологична корпорация "Такара био" съобщи вчера, че се готви да започне от догодина производството на иРНК-ваксини. Очаква се тя да произвежда годишно аналога на 12 милиона дози от ваксината на Пфайзер, като целта е да се гарантират устойчиви доставки на страната.

Югоизточна Азия

Регионът отбеляза най-голямото повишение (+50 на сто) на смъртните случаи вследствие на КОВИД-19.
Виетнам започва от следващия месец ваксинацията на непълнолетни на 16 и 17 години. На 1 ноември Индонезия разреши поставянето на ваксината на Синовак на деца, навършили 6 години. Малайзия започва ваксинацията на деца на възраст между 5 и 11 години с ваксината на Пфайзер, като следва препоръките на експертна комисия от САЩ.

Камбоджанският премиер Хун Сен обяви, че страната е готова за повторно отваряне и нов начин на живот, след като беше ваксинирано близо 86 на сто от 16-милионното население. Предвид високото равнище на ваксинация в страната, Тайланд обяви край на карантината и започна да приема отново туристи от понеделник. Филипините отмениха наложения заради COVID-19 полицейски час в столицата Манила.

Африка

Южна Африка започва от следващата седмица да поставя ваксината на Пфайзер на деца, навършили 12-годишна възраст.

Източник: Днес.бг


В категории: COVID-19


38
Коментара
38
Коментара по темата
38.
Браво на Мунчо!
08.11.2021 09:38:22
1
2
Бронзов медалист по смъртност! При следващ мандат - златен медал!
37.
ЕДИН ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ ЕВРОПА...ПРИЗРАКА НА КОМУНИЗ
07.11.2021 16:55:15
2
4
Ако вместо за вируса ни тестваха за простотия,е те тогава щеха да видят ,какво е туй пандемия......
36.
възмутен теляк
07.11.2021 13:09:22
1
3
Можеше за сме на първо или второ място, гледайте по-положително на тази статистика.
35.
BB garanted
07.11.2021 13:04:37
0
2
Дано след отминаването на пандемията да не сме на трето място в света но ме съмнява , явно на това място сме от години .
34.
Gt
07.11.2021 11:01:30
1
1
Искаме статистика има ли бежанци сред заразените и починалите !
33.
до 23
07.11.2021 10:40:36
0
1
Беден си ти пордот такъв, вземи бачкай нещо, ама не ходи на работа колкото да ти минава времето, нали? Тогава може да не си най-бедният...
32.
ddddddd
07.11.2021 10:09:48
0
2
Тези така се дегизирали,че все едно жива бомба се опитват да изкарват смешници циркаджии
31.
до 29
07.11.2021 09:44:46
2
4
Айде другия отворко. Какъв комунизъм, какви пороци те гонят. Ти въобще в час ли си и наясно ли си с нещата, които се случват. Тук става въпрос за хора, които умират без зависимости и без да са работили през "комунизма". Стига си писал глупости, че цяла България ще ти се смее.
30.
до Иван
07.11.2021 09:38:33
3
4
Иване, Иване къде ги видя тези самолети, на колко питиета си бил? Пък ако ги има, дано да ръсят мозък за такива като теб.
29.
На трето място защото
07.11.2021 09:36:35
6
6
1.Ковид се пише като причина за смърт безразборно и недоказано!
2.Населението над 70г които съставят основния брой починали,са работили през комунизма основно тежък физически труд ,по заводи ,строежи и подобни изложени на доста сериозни вредни влияния.
3.Голям брой от починалите са прекалявали с пороците алкохол и цигари а в последните 20г им е помогнала и ‘качествената’ храна на Лидл,Кауфланд,Метро и т.н.
28.
Niama strashno
07.11.2021 09:10:50
5
5
Skoro antivaksarite savsem shte namaleiat …
Da vidim koi shte pishe tupi komentati kato puknete povecheto…
27.
Иван
07.11.2021 08:22:49
12
3
Вчера над Бургас отново се пръскаше,от самолети дирите оставаха с часове,как няма да има толкова болни и починали.
26.
Гошо
07.11.2021 07:03:25
11
12
Локдаун за всички неваксинрани!Болниците пълни,лекарите,сестрите и санитарите изнемогват.Хората умират не от ковид,а от други болести,защото няма свободни легла.Осъзнайте се и се ваксинирайте,не боли!
25.
_nib_
07.11.2021 01:00:36
7
6
Бря....Сън не спят продажните ковид терористи....В началото почнаха с по една-две ,,шок" новини.Сега сме в средният стадий- по 5-6....Сигурен съм че ще дойде момент в който 100% ще са само ковид статии,рекламиращи набързо измислените препарати на фармацевтичната мафия.Но традицията продължава каквато е целта на всички произведени до сега лекарства- не да лекуват,а да поддържат болеста.
24.
И шефовете им пригласят,
06.11.2021 23:40:24
1
2
понеже и на двете места сме непослушни.

https://www.euronews.com/2021/11/02/bulgaria-and-romania-break-records-for-daily-covid-19-deaths
23.
ujas
06.11.2021 23:34:52
5
1
I na parvo mqsto po bednost v sveta hahaha bahti smeshnata darjava
22.
иво христов пророка
06.11.2021 22:30:20
10
15
Иво Христов каза преди време, че българите са 80% дебили, сега става ясно защо само 20% са ваксинирани, другите са циганите в гетата и бг дебилите
21.
Ай бегай!
06.11.2021 22:18:59
10
7
Абсолютен фейк!
Стръв за баламурници!
20.
Уууу
06.11.2021 22:12:04
10
4
Няма такова нещо , само БГ медии го пишят да има паника!
19.
Кондйо
06.11.2021 21:37:29
11
6
Нема страшно скоро ще изветреят ваксините у ваксинираните на запад тогава ще стане интересно ни защитени от ваксината и с убита имунна система ще е интересно.немой на умори нещо което не мори дори миризливките на вън
18.
ганьо
06.11.2021 21:36:35
9
6
"Отслабването на имунитета от ваксините в Европа може да доведе до ново рязко повишение на броя на случаите през зимата, смятат учени"

Въй що така ве? Нали там умините и красивите у еФропата дето са набодени над 60% пък другаде и повече им се отслабва имунитета? Нали много пазят тез чудеса на медицината? Как така им пада кпд-то? Що не си кажете истината че ще бодете през 6 месеца най-много? А ма неее то туй са конспирации разни. Ангела на смъртта къде се загуби след 3-тата доза?
17.
д-р Т.а.т.у
06.11.2021 21:00:41
3
7
България е на трето място по отношение смъртни случаи, отнесени към бройка потвърдени инфектирани с ковид (т.нар. CFR, който параметър има силна измерителна сила, но трябва да се отнесе и към общата смъртност/заразяемост при тълкуване). А не по обща смъртност/население, каквото вашето заглавие всява. Второ, къде на сайта на СЗО намерихте тази статистика - било то БТА, било то цитираните Днес.БГ? Джон Хопкинс по принцип правеха изчисления по този параметър, СЗО дават актуални (с известна условност) данни за общ брой случаи и кумулативно по региони. Внимателно с тълкуването на специализирана статистика, по-добре препоръчвайте отговорно поведение сред читателите. Това помага при всички инфекциозни заболявания, а не само при ковид. Със здраве!
16.
16ти
06.11.2021 20:56:43
6
13
Намираме се точно там, къде статията казва.
Смъртността, се изчислява на милион души. Въпрос на време е , да изместим Босна от второто място......
15.
До флагманите
06.11.2021 20:21:40
8
14
Абе маймини....абе списвачи измислени дори и копирайки някакъв измислен текст ПОНЕ ПРОВЕРЕТЕ ДОСТОВЕРНОСТТА! Я погледнете в сайта със статистика да видите България на кое място е? НА 51 МЯСТО СМЕ ВЕ НЕГРАМОТНИЦИ ТОЛКОВА СТЕ ЗЛЕ ВСИЧКИ МЕДИИ! МАМА ВИ НЕДЪГАВАТ ДЕТО ВИ Е РОДИЛА ТАКИВА ПРОДАЖНИ ИЗРОДИ! Вижте цялата статистика и къде сме ние тогава се правете на жирналисти мама ни мръсна! :@
14.
До 13
06.11.2021 20:07:02
14
15
Умните като теб ще ви бодат по 100 пъти на година като бройлери:) .Тъй,че недей бърза с пожелаването на вечен покой.
13.
Вечен покой
06.11.2021 19:51:01
19
15
На тъпаците каквито и доказателства да им представяш, каквато и статистика да им показваш , няма полза. Те си знаят едно и също. От тях спасението е или изолация или по-смъртоносен вирус. Второто е за предпочитане.
12.
От 9
06.11.2021 19:48:49
1
7
Флагман,какво нецензурно има в думите “джуджде” и “зелен сертификат”?
11.
Черна жътва е сега
06.11.2021 19:41:27
4
12
Бай Румен прави избори....
Комисарите станаха политкомисари.
10.
До 7
06.11.2021 19:38:19
14
14
Изтекоха ми очите да ти чета маймуницата,австралопитек!Не може да напише две изречения пък щял да ми обяснява за чипиране и Бил Гейтс.Пускай си Кунчовците и Витановците по Нова да ти доизглаждат мозъчето си набоди 7ма доза ако искаш!
9.
*********
06.11.2021 19:35:29
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Жалко
06.11.2021 19:29:32
4
14
Пълна трагедия сме откъм здравна система. продължителността на живота в БГ е 70г...
7.
Kok
06.11.2021 19:27:49
22
15
Prost narod-slaba darzava. Ami umiraite, kato se pravite na tolkova umni, ne se vaksiniraite, da ne vzemete da svetite posred noshtite kato svetulki, debneni ot Geits, 4ipirani -ha belkim, s njakoi ne balgarski pi umen 4ip i t.n.....Oba4e, ako legnete na Kovid legloto v njakoja bolniza,njama da se molite-doktore, spasi me-shte e malko kasno togava
6.
:(
06.11.2021 19:24:46
9
24
И преди КОВИД- а пак бяхме на челно място, сега просто си намерихме оправдание
5.
до 4
06.11.2021 19:18:15
25
19
Ти нали си жив, бре? Боцкай се там през няколко месеца, пълни си тялото с полиетиленгликол 2000 и кой знае кви говна още и си трай. Ти ще бъдеш спасен!! Амин.
4.
Коронавирус
06.11.2021 19:08:17
28
24
И на първо място ще станем като има такъв прост народ. Всеки ден се мре яката, стойте и гледайте и не се ваксинирайте.
3.
Олеле
06.11.2021 19:04:35
22
22
Голямо насаждане на страх, голяма стъкмистика, голямо мероприятие. Хайде да се включва и гербавия трол Бургас, Бургазлия, Ваксиниран и т.н., да обясни как ганьовците били прости и не се ваксинирали.
2.
nov
06.11.2021 19:03:43
7
10
gluposti
1.
pre/post 2020
06.11.2021 19:03:14
8
19
Едно време, ако пръднехме, се изкашляхме, да скрием пръднята; сега, ако се изкашляме, пръцкаме, да не чуе някой "съзнателен" гражданин кашлицата и да ни осигури костюм на райета.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори