×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидат-президентът Лозан Панов се срещна с демократичната общност и свободомислещи бургазлии


Кандидат-президентът Лозан Панов се срещна с демократичната общност и свободомислещи бургазлии
Иво Баев посрещна кандидат-президентската двойка Лозан Панов - Мария Касимова-Моасе в галерията, носеща името на баща му - известния демократ и художник Георги Баев
26 Октомври 2021, Вторник, 09:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимка: Авторът

Нужен е дебат и откровен разговор за бъдещето на България, категоричен е Лозан Панов

Кандидат-президентската двойка Лозан Панов – Мария Касимова-Моасе се срещнаха с демократичната общност и свободомислещи бургазлии днес в галерия „Георги Баев“, носеща името на знаковия художник и демократ.

Панов бе посрещнат от общинския съветник Иво Баев, син на Георги Баев, а в залата присъстваха и други емблематични имена за обществено-политическия живот на Бургас.

Сред тях бяха художникът и краевед Митко Иванов, както и общинският съветник Даниела Божинова, гост бе и националният зам.-председател на ДСБ Цецка Бачкова.

„Една работа може да бъде свършена добре, може да бъде свършена зле, или по военному. Издава се заповед и се изпълнява, без значение дали тя е закъсняла или ефективна. Ние сме свободни, мислещи хора, не се влияем от заповеди, няма как да оставим работата да се свърши зле. Може да разчитате на нас, че ще направим това, което е необходимо, за да променим България“, каза Лозан Панов.

Той бе категоричен, че е необходим сериозен дебат, какъвто в кандидат-президентската надпревара липсва. „Това, от което обществото има нужда, е да се дебатира как ще изглежда България през следващите години. Сега я виждаме разделена, с недоимък на доверие към институциите“, допълни Панов.

По думите му, необходимо е национално обединение, за да преминем през пандемията. Мерките са закъснели, но заедно бихме могли, грижейки се един за друг, да изградим общност, така че без противопоставяне да осигурим най-важното нещо – здравето на хората.

Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе проведоха среща със симпатизантите 

Кандидатът за вицепрезидент – известният български журналист и писател, експерт по етикет и протокол Мария Касимова-Моасе е генетично свързана с Бургас. Баща й е актьорът Хиндо Касимов, а както тя самата разкри, като дете е прекарвала ваканциите си край морето.

„Сега обаче съм тук в много по-отговорна роля, защото знам колко сериозни очаквания стоят зад моята кандидатура и тази на Лозан Панов. Ние сме упорити, работливи и вършим нещата, както трябва. Нужна е коренна промяна, защото хората са лъгани, ожесточени и разделени. Трябва да се осъзнаем като единна нация, разделението води до една вътрешна жестокост, която не ни е присъща като българи“, коментира Мария Касимова-Моасе. Тя подчерта, че с Лозан Панов се допълват перфектно. Той ще поеме ресорите правосъдие и отбрана, а тя културна дипломация, социални каузи и свободата на словото.

Мария Касимова-Моасе е категорична, че вицепрезидентът може да има много по-активна роля в обществения живот на България.

Лозан Панов, зам.-председателят на ДСБ Цецка Бачкова и Иво Баев на разходка по морския бул."Алеко Богориди"

 






България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори