Вече 40 години бургаският хлебозавод замесва насъщния по БДС
Качеството на влаганите в него естествени суровини – брашно, питейна вода, хлебна мая и йодирана сол под 1 % и технологията на двуфазно замесване на тестото, отговарят напълно на изискванията на въвежданите в момента от Министерството на земеделието и храните нови държавни стандарти в хляб „България”.
От далечната 1968 г. до ден-днешен бургаското дружество „Хляб и хлебни изделия” предлага на съгражданите си качествен и вкусен хляб, което се дължи и на липсата на набухватели, оцветители и консерванти в него. И двата основни вида хляб – „Калина” и „Добруджа”, които местният хлебозавод произвежда, се отличават с неповторим аромат, вкус и добра плътност, причина, за което е и извършвания редовен лабораторен контрол на качеството и безопасността на продуктите, които се използват при производството му.
МВР предотврати имотна измама за стотици хиляди лева в "Малинова долина"
"Форбс": Илон Мъск е първият човек с нетно богатство от над 600 млрд. долара
Коледната украса крие сериозни рискове за домашните любимци, предупреждават ветеринари
След еврото: Цените на жилищата у нас ще скочат с до 10% още през 2026 година
Пламен Константинов остава в Локомотив Новосибирск до 2028 година
България и още 7 страни обявиха Русия за най-голямата заплаха за сигурността в Европа
Изискана рецепта с яйца и хайвер
Пиян поляк намушка българка след скандал в апартамент в Германия
ЦСКА финализира втори трансфер преди Коледа - централен защитник от Португалия
Цените на жилищата ще растат и през 2026 г., но с по-бавни темпове
Коледа издава изневерите: най-рисковото време за палавите съпрузи
Светлините на Коледен Бургас събират фотографи и модели на празничния пл. "Тройката"
