×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кацаров: Със зеления сертификат нощните заведения отварят, протестът на Алибегов е политически


Кацаров: Със зеления сертификат нощните заведения отварят, протестът на Алибегов е политически
"Недоволството от мерките е предимно от политическите партии. За мен е разбираемо - те всички са в предизборна кампания"
Ключови думи: ГЕРБ, Янсен
20 Октомври 2021, Сряда, 13:18 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Тези, които днес критикуват ограничителните мерки, не предлагат никаква алтернатива, подчерта здравният министър

Някои от мерките срещу ковид са облекчаващи. Например, нощните заведения вече ще могат да работят при условията на „зелен сертификат“. Това обяви здравният министър Стойчо Кацаров на брифинг в Министерския съвет.

Той определи исканията за оставката му като политически и идващи предимно от политически партии. Такъв бил протестът и на Ричард Алибегов от Българската асоциация на заведенията (БАЗ).

"За да няма недоразумения, мерките засягат само дейностите, които изрично са посочени в заповедта. Всичко, което не е посочено в заповедта, не е засегнато от мерките, тъй като чух интерпретации - как ще се влиза в църквите или как ще се влиза в администрацията, или на други обществени места... Тези дейности, сгради, мероприятия не са засегнати от мерките", заяви Стойчо Кацаров. "По отношение на някои от тях те са дори облекчаващи в сравнение с режима, който беше досега. Досега, например, режимът за спортни състезания на открито в София беше без публика. Новите мерки позволяват да се провежда спортно състезание с публика при условие на зелен сертификат. Същото се отнася и до нощните заведения. Досега заповедта не позволяваше да работят нощните заведения, сега се създава възможност да работят със зелен сертификат."

По отношение правото на труд на гражданите, които са засегнати, Кацаров обясни, че мерките са противоепидемични и не забраняват на хората да работят. 

"Това не са мерки, които принуждават хората да се ваксинират. Това са мерки, които намаляват риска от разпространението на вирусите. Зеленият сертификат се издава за хора, които са преболедували, за хора, които са ваксинирани, и за хора, които са си направили тест - антигенен или PCR, през последните, съответно, 48 и 72 часа. Като цяло, насоката на мерките е да се ограничат дейностите, които са с по-скоро увеселителен характер, дейности, които не са задължителни за хората, които са извън обичайното ни ежедневие. Да подчертая и че по отношение на магазините те засягат само тези с над 300 кв.м. За всички останали магазини не се изисква зелен сертификат, както и това, че за магазините от първа необходимост като хранителни стоки, аптеки, банкови институции и други... не са засегнати от тези мерки. За тях не се изисква зелен сертификат", добави здравният министър. 

По думите му епидемичната ситуация в страната е изключително сложна. Имало риск здравната система да колабира. 

След въпрос за исканата му от ГЕРБ оставка, Стойчо Кацаров каза: "Както сте забелязали всички, недоволството от мерките е предимно от политическите партии. За мен е разбираемо - те всички са в предизборна кампания. Каквото и да предприема като министър, аз ще бъда атакуван от партиите в предизборната кампания с цел да спечелят допълнителни гласове."

Здравният министър подчерта, че мерките били подложени на обществено обсъждане през последните дни. Те били взети след допитване и съгласуване с институции, браншови организации и т.н.

Кацаров отрече президентът Румен Радев да има роля по отношение на взетото решение. 

"Тези хора, които днес критикуват ограничителните мерки, не предлагат никаква алтернатива", подчерта здравният министър. 

По отношение на критиките откъм ресторантьорския бизнес, Кацаров изкоментира: "На г-н Алибегов смятам, че протестът му е по-скоро политически, отколкото друг, защото мерките, които приложихме по отношение на ресторантите, бяха предложени от самия него - писмено, в Министерството на туризма и при мен."

"За сертификатите за преболедуване срокът на тази валидност, който е определен от Европейската комисия, е шест месеца след преболедуване. Обмисляхме възможността с нашите експерти - дали е възможно този срок да бъде удължен, но категоричното и единодушно становище на всички експерти е, че не може да бъде удължен този срок от наша страна едностранно", заяви още здравният министър. 

По повод наплива за ваксини от тази сутрин, репортер на "Флагман" попита какъв е вариантът ваксинираните да получат сертификат веднага и има ли достатъчно еднодозови ваксини. 

"Имаме достатъчно ваксини от всички видове с изключение на "Астра Зенека"", обясни Стойчо Кацаров. "Да, еднодозовата е ваксината на "Янсен". Има правила за издаване на сертификат, който изисква определено време след поставяне на ваксината. Този срок е свързан с биологията, с имунологичния отговор на организма - кога вече е готов и е защитен."

 


В категории: Политика , COVID-19


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
51
Коментара по темата
51.
xxxxx
21.10.2021 00:33:07
0
4
Аз не съм антиваксър,напротив много съм за ваксините,обаче не и за тази,за това няма да се ваксинирам.Обаче искам да кажа на един мислещ с коментар 49,брато,преди да изброяваш болести,поне се запознай с тях,че сте смешни вече,с ЕБОЛА щял да влиза в кафене,ти сериозно ли?
50.
До 45
20.10.2021 18:23:53
1
3
Ами като искат да ходят,ще си направят тест!
Както е и в др.европейски страни. Как правиха като ходиха в Гърция Австрия,
Германия,Италия и на много други места?
По- добре ли ще е да затворят всичко?
49.
За добитъка
20.10.2021 17:03:58
4
16
“Значи, може да си болен от спин, туберкулоза,
едра шарка,
малария,
жълта треска,
хепатит,
сифилис...
Може дори да имаш чума или ебола!
Но за тях НИКОЙ не ти иска сертификат, че си факсиниран или пък
тест, че не си болен.
Лекарите да кажат дали са по-опасни изброените заболявания. Да кажат колко по-смъртоносни са те.
Значи, чукваме на
елката и разбираме, че коронясания фирус има под 4% смъртност.
Значи заради толкова опасен фирус, не можеш да работиш и да ходиш в театри, кина, ресторанти и т. н. Но с изброените по-горе заболявания можеш! Няма проблеми!
Например влизам в един ресторант и разнасям ебола. Кво?
Няма проблеми! Важното е да имам сертификат за факсина срещу коронясания. Който сертификат между другото, важи само 180 дни - половин година.... Хелоооооууу!
Къде сте чифтокопитни говеда, дето се смеете, че ние мислещите сме били конспиратори?!
Кво стана?! Нещо май почнаха да се сбъдват конспирациите?
И КОЯ Е ТАЗИ ДРУГА БОЛЕСТ, ЗА КОЯТО ТИ ДАВАТ ПАРИ, ВАУЧЕРИ,
ТЕЛЕФОНИ, ПОЧЕРПКИ, ПОЧИВКИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ, САМО И САМО ДА ВИ ПРЕДПАЗЯТ И
ДА СТЕ ЗДРАВИ????
КОЯ Е?!
КАЖЕТЕ ПОНЕ
САМО ЕДНА???
Някакъв "лекар" каза, че имунитета от фИксината бил по-траен от естествения...
Как за Бога го установиха, като не е минала и година
откакто поставят
този препарат???
И изобщо колко
точно трябва да си безмозъчен, за да не ти дойде на ума, че нещо
не е както трябва.
АМА хич!!!
Други пък развяват определени текстове
от конституцията,
като прани гащи.
Не драги. Ако ви кажат от Брюксел, че ще е задължително, значи ще е задължително. Това е ясно за всеки юрист.
Но чиновниците на ЕС, няма да го направят по този директен начин.
Те ще го замажат
както правят винаги.... Лицемерно.... Ние не ви задължаваме, но ако не си набучите иглата, няма да можете да работите и да влезете да си купите хляб в магазина.
Надявам се повече хора да дойдат на себе си...
Защото това са последните времена.
И те са времена
на война.
За нашето право на свободно съществуване и нашата телесна неприкосновеност.
Милиони са дали животите си за свободата.
Нека ние не бъдем срамът на човешката цивилизация!”

Автор:
Един Българин
48.
Защо?
20.10.2021 16:08:25
4
11
Защо министърът се е отметнал за антителата? Много интересно на каква световна практика се позовава този човек?
Как точно е противоречива информацията при тестовете за антитела???? Освен че или имаш или нямаш???
От какво друго могат да се образуват антитела срещу КОВИД, освен от КОВИД?
Тогава какви антитела се образуват от ваксините? И там ли е противоречива ситуацията???
Различни от тези, които се образуват от самия вирус?
Наистина ли загрижеността е за здравето или просто трябва да се набодем?
47.
890
20.10.2021 16:01:46
2
8
Който не вярва, че зеления сертификат ще му е нужен за работа нека да прочете как в Италия им разиграха абсолютно същата постановка. 1-во им казаха, че зеления сертификат ще е необходим само за заведения, театри и т.н. досущ като при нас, ноооо от 15.10 всеки работещ трябва да го има за да продължи да работи. Дано в Бг да не се стига до там. И точно преди малко попаднах на обява в джобса в която вървежно бургаско заведение търси персонал и едно от условията към кандидатите познайте какво беше - да, зелен сертификат.
46.
zapoznat
20.10.2021 15:25:54
1
4
Сайтът не работи....Срив в системата за зелен сертификат...:)
45.
хахахахаха
20.10.2021 15:13:03
1
12
Те нощните заведения хубаво ще отворят, но няма да има кой да ходи в тях. Кое от децата си е направило ваксинация? Кацаров се прави на по-хитър отколкото е
44.
890
20.10.2021 15:08:41
10
3
Няма да има мърдане. Скоро зеления сертификат ще бъде условие за започване на работа или за запазване на настоящата.
43.
До 3 Ганьооо помияра
20.10.2021 14:58:02
4
17
Ганьооо а тук в Англия при 85% ваксинирани никой не е забравил за вируса,всеки ден има по 30-40 хиляди болни,всеки ден влизам във флагман за да чета ,малоумщините на такива дебили като теб ;)
42.
хххх
20.10.2021 14:54:14
0
20
Със зелен сертификат заведенията отварят,но без клиенти пак затварят ;)
41.
До 37
20.10.2021 14:34:27
4
4
Джендър
40.
Kassy
20.10.2021 14:24:53
4
5
У нас работят стратегии където другаде трудно би приложил някой - и ето в момента Стойчо и екипа му успяват с този хаос да бележат някакъв положителен резултат - жалко че не го направиха преди вълната през лятото - ама откъде толкова смелост.
Тук самосъзнание за здравете и обществото не трябва, на българина му дай хаос и прости методи и гледай резултат.
39.
Защо
20.10.2021 14:20:59
2
12
Алибегов мълчеше като ……тка когато при Тиквата всичко затвори напълно,а сега е много ербап!
38.
За един приятел питам
20.10.2021 14:18:34
2
10
Нещо за протеста в Бургас ще споменете ли?
37.
33
20.10.2021 14:15:28
4
2
И мен кво ме грее, жена ти с кой ще прави групов?
36.
Русенец
20.10.2021 14:15:00
0
15
Пандемиците сериозно разделиха хората на сто групи. Тези, които не искат да се боднат с ваксината срещу ковид, изведнъж бяха заклеймени като тотални антиваксъри, което съвсем не е така. Да не искаш да експериментират с теб е едно, да не си поставяш никакви ваксини е съвсем друго.
Едните вярват, че има вирус, но не вярват във ваксините. Другите вярват и във вируса, и във ваксините. Третите не вярват нито на вируса, нито на ваксините, а май има и едни, които не вярват, че има вирус, но вярват, че ваксините ще ги спасят.
Разделят ни по всякакви признаци и ни настройват едни срещу други. Историята е доказала, че в такива времена хората биват най-лошо прецакани от владетелите си.
35.
чичо Ичко от Назарет
20.10.2021 14:02:22
2
13
"този който не притежава белега на звяра нито ще може да купува нито да продава"
34.
kplane
20.10.2021 14:02:20
0
6
В коментар под статията от линка е поместен телефонният номер на кацаров.Нека му благодарим подобаващо! Имаме ли гражданско общество или продължаваме да бъдем аморфна маса роби???
https://afera.bg/e%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d0%b9%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0/
33.
!!!!!
20.10.2021 14:01:03
3
27
Жена ми утре няма да отиде на работа както
и още седем сестри в УМБАЛ Бургас !!!
32.
сам да питам
20.10.2021 14:00:32
2
17
абе нали това с маските беше временно. Кво стана? Така ще е и с паспортите. Уж първо само за някой места после навсякъде. Какато жабите дето бавно им повишават температурата.
31.
USA>BG
20.10.2021 13:58:26
5
6
България принадлежи на САЩ.

Гък да не съм чул, циганета.
30.
292
20.10.2021 13:56:03
0
7
Естествено, че е политически. Нали лапурди Сачева.
29.
Стойчо
20.10.2021 13:55:17
4
4
Бездарник!
28.
СтрахливКоронар
20.10.2021 13:51:40
4
12
В древен РИМ лошия вестоносец (Кацаров) са го ликвидирали , доколкото си спомням обезглавявали. Тези дето са зад него и зад Радеф , какво ще ги правим нзм. Неофашистите са голяма хапка . Друго освен дълга война няма алтернатива за оправия. Не е добро решение , но е единственото
27.
25
20.10.2021 13:49:57
5
3
Maximum copium.

Много удобни съчинения, роднините ми са тук, опитай пак. За заплатата няма дори да коментирам с гражданин на най-бедната държава в Европа.

Чакам да идваш за боя, да не забравиш. А между другото ще гласувам за ГЕРБ да ти напрая кефа.
26.
До 21
20.10.2021 13:44:28
2
5
Преди запетая не се слага интервал, а след нея.
С главни букви пишат дълбоко наранените, душевно изтощени хора.
(символизира крещене)
Обедната почивка е за работещите, които не лежат на гърба на другите. (учи се по трудния начин)
25.
az
20.10.2021 13:43:54
5
2
смешен си ,океани раоти.Отишъл в САЩ ,за да изкарва накрая същата заплата като моята и да е на 10 000 км от Роднините си .КЛОУН
24.
Пешо кура
20.10.2021 13:43:08
4
14
Къде са партиите на протеста ? Айде протестирайте .Да ама няма кой да плаща .Гладни мишки !!!!
23.
19
20.10.2021 13:38:32
4
2
Мда ей сега ще пътувам отвъд окена да се среща с някъв заразен помяр. После аз трявба да ти плащам кремацията...не е много изгодно.
22.
До 7
20.10.2021 13:38:02
1
5
А ако изходим от презумПцията за имплементиране на профанизма в тези сайтове , то ти си достоен представител на коментиращите!
Когато наизустявате чуждиците, поне го правете правилно! И вниквайте в смисъла им!
21.
do 20
20.10.2021 13:37:49
5
5
ПИШИ,ПИШИ ,ЧЕ СЛЕД 20 МИН ТИ СВЪРШВА ОБЕДНАТА ,ГЛУПАК
20.
До 14
20.10.2021 13:36:46
5
6
Те и хората произвеждащи автомобили, и в частност проектиращи ги, са малък процент от обществото, но не ги биете, а си карате голфовете, втора ръка, и си "натискате парцалите", поради ниското ви културно, емоционално и интелектуално ниво.
Преди да пишете се научете да четете!
19.
do 16
20.10.2021 13:36:17
11
2
ДОБРЕ , БЕ МЪЖКИ.Виждам ,че и на бой скачаш и пистолети имаш.ЗНАЕШ ЛИ КВО, на Старбъкса на БУРГАС ПЛАЗА СЪМ... ИЗКАЧАЙ ПУМЯР
18.
Фондация ''Пълно нощно шкафче''
20.10.2021 13:35:46
4
16
Алибегов мазния помачар лапа от шкафчето/боюк чекмеджето/ на Мутрисов
17.
Костадинов
20.10.2021 13:34:55
10
13
Европа вън.България е на българите!!!!!!!!!
16.
14 малоумник
20.10.2021 13:32:15
14
11
15 процента само в БГ кочината, Масово развитите богати държави са над 60%.

И бъди спокоен не съм изграл грешната страна - понеже не жиея в БГ.

Чакам да дойдеш за върпостия бой, лично ще те посрещна с 5.56 калибър, сладур.
15.
*********
20.10.2021 13:32:11
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
do 10
20.10.2021 13:29:32
14
15
А на теб светнали ти, че едва 15% сте набодените? Т.е. малцинство и ще ядете ако бой заради фашизма си? Нали знаеш как приключва 2рата световна война? Е, избрал си си грешната страна. Хайде марш в дупката и си набий ваксината! Нищоставащ мрънкач!
13.
то и в
20.10.2021 13:29:27
9
15
Турция е така с зелен сертификат влизаш навсякъде- мол магазин и т.н.
12.
Tsatsata
20.10.2021 13:29:21
2
18
А на опашките за зелен сертификат ще се изисква ли зелен сертификат ??!
11.
Сега
20.10.2021 13:27:42
13
14
и ако направят ваксинирането поне 100 лв на игла, ще се избият по опашките кой да е първи ! Ще търсят връзки за да изпреварят другите...
Причудлива е психологията на българина !
10.
7
20.10.2021 13:21:59
4
10
А на теб светна ли ти че ти не отговаряш от името на 6 милиона или трябва да ти обясня значението?

Големец се сънуваш май.
9.
тоз пък
20.10.2021 13:21:15
4
14
Не, не е политически, а е икономически. Ти обаче си сигурен, че народът няма да те изхвърли, а?
8.
Кацаров
20.10.2021 13:21:04
4
16
Чао ,самоуволни се с тази си недомислица!
7.
До 5
20.10.2021 13:18:39
14
17
Власт имам над много хора. Не бери грижа :) А този конкретно му плащам заплатата и е подчинен както на мен така и на останалите 6 милиона българи, от които 85% не са ваксинирани! Изхождайки от презумцията за мнозинството => този да бъде съден и вкаран в затвора заради имплементиране на фашистки мерки! Сега дали ти светна? Или е написано на ниво много над твоето и не може да се ориенитраш в значението на думичките?
6.
копач
20.10.2021 13:17:36
26
7
дреме ми Аз си копам. Вече купих 9ти апартамент от копане на криптовалути. Живея в къща с двор колкото 5-6 ваши апартамента. В мазето съм си направил ферма за копане. Цялата къща и двор ми е в камери дреме ми за моловете и простотиите ви. Като ми трябва голям магазин викам иконома бай Данчо давам му списък той ми ги носи и му давам бонус 100лв. С две думи да го духат бедните. В нас всичко си имам даже и природа хаха
5.
2
20.10.2021 13:15:16
10
10
Кой си ти че ще искаш? Каква власт имаш освен над поляната в село?
4.
браво
20.10.2021 13:14:21
26
10
С изискването на зелен сертификат стотици на опашка за ваксинация. Така се решават проблеми.
3.
ГАНЬОООО
20.10.2021 13:14:04
48
19
Нема оправия Ганьо. Тук в Сканди забравихме за вируса със 70% ваксинирани (не преболедували).

Всичко е отворено без рестрикции, защото хората осъзнават отговорността си.

Всяка сутрин влизам във Флегмана да се накефя на умрелите анти-вакс помяри и катастрофи. Моля продължавайте.
2.
Нямам политическа обвързаност
20.10.2021 13:13:01
9
31
и му искам не само оставката, но искам и свободата му! Затвор за този фашист!
1.
Направо гений
20.10.2021 13:11:15
6
40
При 20% ваксинирани и 80% неваксинирани нощните заведения ще ударят голям кяр!
Отива компания от 5 души, но се оказва, че ще пуснат само 1.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори