×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Адв.Пламен Таушанов: Не ни трябват мерки, а задължителна ваксинация


Адв.Пламен Таушанов: Не ни трябват мерки, а задължителна ваксинация
Зеленият сертификат вече е в цяла Европа, трябва и ние да го въведем, категоричен е адв.Пламен Таушанов
18 Октомври 2021, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Бойко Рашков да вземе мерки, да си стегнат редиците и да няма лекари, които да пишат фалшиви сертификати за ваксиниране, зова председателят на пациентската асоциация

 

Адв.Пламен Таушанов е председател на Българската асоциация за закрила на пациентите. Пред колегите от сайта tribune.bg той посочи основните стъпки за справяне с ковид кризата. По думите му фалшивите сертификати изкривяват картината на ефикастността от ваксините, но в малък процент - до 5 %. Вижте цялото интервю на Пламен Таушанов.

-Г-н Таушанов има ли места в болниците, появиха се притеснителни новини в последните дни?

-Места в болниците има. Това, че някой пациент не го приемат и обикаля, както имаше случай напоследък, това е абсолютно незаконно. По принцип, когато човек идва в спешно състояние, той трябва да бъде изследван, защото освен ковид, той може да има и други заболявания. Ако се окаже, че нямат места, лечебното заведение се обажда на тел. 112 и осигурява на пациента съответното настаняване. Ако човекът няма данни за хоспитализация, примерно няма двустранна бронхопневмония, той може да се лекува в домашни условия.

Проблемът при домашното лечение е къде пациентите могат да получат тези 7 лекарства по НЗОК. Оказа се, че не могат да ги получат. Пациентът трябва да мине през специален медицински център, който да има ковид зона и оттам да му ги изпишат, което е неправилно и следва този въпрос да бъде решен. Иначе правилно са определени трите групи лекарства съобразно имунитета, с бактериални инфекции и т.н.

-„Зелен сертификат“ или по-строги мерки? Трябва ли зеленият сертификат да влезе в ежедневието ни?

-Той е влязъл вече в цяла Европа. Ние сме последни, така че той трябва да влезе. Увеличаването на мерките е една голяма абстракция. Какво значи засилване на марките, едно голямо нищо. Каква е целта на държавата, на правителството, на гражданите?! Целта е да имаме намаляване на смъртността, която е висока. Второ, ваксиниране на максимално количество граждани, а ние сме на последно място и не само в Европа. Няма друг начин освен чрез ваксинация да се преодолее този проблем. То помага на гражданите да имат социални контакти, защото дори и във фирмите, където работят, те трябва да са доказано ваксинирани или да са преболедували, като това преболедуване е до 6 месеца.

Трябва да има и сертификат за преболедували според количеството антитела, защото според тях гражданинът разбира къде се намира – преболедувал ли е симптомно, безсимптомно и т.н. Няма друг начин. В тази връзка  призоваваме Бойко Рашков и МВР, както и министерството на здравеопазването да вземат да си стегнат редиците - да няма лекари, които да пишат фалшиви сертификати за ваксиниране, а реално да не се поставят, за което се взимат 200лв., 300лв., 400лв. и т.н. Защото така някой облагодетелства лекаря, а пациентът си мисли, че е голям хитрец, но той продължава да заразява, а и не се предпазва. Това е рисково за останалите граждани. Аз се ваксинирах, а се заразих от индийския вариант на ковид. Много по-лесно е, няма симптоми – загуба на мирис, кашлица и др., а имах двустранна бронхоплевмония, наложи се болнично лечение, но беше леко. Докато хитреците с фалшиви сертификати са сред ковид пациентите с летален изход – те са от 2 до 5% от починалите.

-Имаме примера на Гърция и Франция. При подобна на нашата ситуация, още през лятото се прие специално законодателство и задължително ваксиниране за определени професии?!

-Има пълна безотговорност на правителството, особено служебното, свързана с държавната политика – играем си на предизборни обещания. Ние сме много демократични, защото сме загрижени, че се нарушавали конституционни права на гражданите. Още миналата година на Надзорен съвет на НЗОК се гласува всички пациенти в болница да бъдат тествани. Тогава имаше страшен вой – как така, нарушавате му правата, той как ще влезе в болница?! И се каза – ето ви 20лв., правете му бърз тест и няма да заразявате пациентите в болница, точка. Два месеца приказки и вече всеки, който ходи в болница, го тестват. Приключи лигавенето, а с ваксинирането историята си продължава и днес. Няма политика, РЗИ и национални консултанти за това и онова само са едни събирачи на статистика, няма управление на кризата.

-Чакаме да станат червени големите градове, за да вземем мерки?

-Няма какво да чакаме. Едва преди месец се взе решение, че ковид може да се лекува при домашни условия, да има 7 или 9 медикамента по Здравна каса. Е, какво се лекувахме ние година и половина?! Всички политически говорения са без конкретен срок. Правителството и следващото трябва да определят срок – кога ще има 25%, 30%, 50%, 60% ваксинирани?! Трябва да има ангажимент, за да кажем правителството работи или не работи. А сега се обещава, че няма да се задължават да се ваксинират лекарите, учителите, няма да задължаваме никого, а ще направим една кампания – вземете си часовник, вие вече сте ваксинирани.

Смешни неща. Преди повече от месец в парламента предложих тези 200 млн. лв., които се предвиждат в Плана на правителството за кризата и са заложени в бюджета, да има няколко милиона, които да са за истинска медийна кампания. Подкрепиха ме и експерти, и партии. В крайна сметка, няма такива пари и няма такава кампания, говорим за истинска кампания, а не такава – „Подай си рамото, подай си з*дника“, това е пълна подигравка. Това, което различава България от всички европейски държави, е, че когато има План, имат 10-20 експерта, които не се уволняват нито от премиера, нито от кралицата. Те работят трайно с конкретни показатели. Работата им се проверява статистически, информационно, има как - значи вие работите, оставате. Какво направи България – никакъв отчет по заразените, а и какво се прави след това. У нас се правят „кампании“, плакати, брошури.

-Имитираме дейност...

-Да, имитираме дейност. Тази лъжа със сертификатите не е нова. 2010 г. ние станахме шампиони в света, не само в Европа, по морбили – 20 000 случая, защото личните лекари не ваксинирали 20 000 циганчета. Накрая нямаше и наказани, едно джипи изкупителна жертва, обаче тези 20 000 деца не са към едно джипи! Понеже ние сме майстори на фалшификатите и държавата, и МВР, и Министерството на здравеопазването неадекватно се борят с този проблем. Как във Франция откриват фалшивите сертификати и ги анулират?! Ние не може ли да установим колко са и кой ги е издал?! Можем, само че не искаме.

Същият случай е в Гърция, малко прилича на нашата работа. В Белгия е същата работа. Но това, което се проспа от май досега с ваксинирането на хората, ще има да теглим. Трябва да се търси отговорност не само на хората, които не са ваксинирани, а и на представители на държавата, които не управляват и не контролират този процес. Не може да се казва само, че ваксинирането е доброволно и е за нашите близки, баби и дрън-дрън. Това послание не работи. Докато не се обясни на антиваксърите каква е ползата – дали младите хора ще се увредят и няма да имат поколение, дали им се слагат чипове и т.н., няма да има резултат. Това, както и с антиваксърските настроения преди ковид, е нерешен въпрос. До преди три години противогрипната ваксина се поставяше от 3% от населението, от две години се направи обръщане и вече 160 000 възрастни хора над 65 г. си правят ваксини. Но тогава и сега медицинските лица, които са рискови, не си поставят грипна ваксина. По същия начин сега 30% от лекарите и 30% от учителите са се ваксинирали срещу ковид, те какъв пример ще дадат на децата и пациентите, никакъв!

-Това се промени в Гърция и Франция със закон.

-Не само законови промени. Трябва да има параметри и правителството да ги следи, а не да има пожелания, защото във всичките програми – ще подобрим това, ще увеличим онова, никакви параметри. Винаги можем да увеличим с половин процент, все го увеличаваме. Понеже няма конкретни параметри, нищо не се изпълнява, а само се говорят общи приказки, а това позволява да сме на последно място. Станахме първенци в света по смъртност от ковид. Само ни съобщават, че сме на последно място, а никаква отговорност няма, стратегия, план за действие! Политическо дрънкане и говорене като ГЕРБ и БСП - ние какво ви казахме, а вие какво направихте, новата партия на Кирил Петков – сега рапърът от Люлин ще оправи образованието, въпреки че е едва със средно!

В предизборната кампания трябва всяка партия да каже какво е направила и какво предлага за следващите два-три месеца по този въпрос. Да не ни занимават с глупости! Защото като си ваксиниран и те хване „короната“, както и в моя случай, няма умрял след ваксинация. Ние предложихме тези „зелени паспорти“ или сертификати да отчитат антителата. Дори на хора, които не са лекувани в болнично заведение, а имат много антитела, да им се издаде сертификат, че са преболедували. Може да важат за два или шест месеца, но и тази категория от пациенти е подценена. Ние сме против това, което се направи преди година, а именно в аптеките да се пускат антигенни тестове. Така се скри същинската заболеваемост на населението, защото масово хората не ходят при джипитата, защото ще го изгонят от работа и той си седи, и трае, и заразява другите в офиса, както и на всички места, където се появи.

Този въпрос някой поставя ли го, не! Същевременно болниците от март миналата година получават 85% от бюджета си, а в някои болници няма и 10% от тези пациенти, които са обслужвани, т.е. държавата осигурява средства в болниците, но това е финалната част на проблема. Само говорим за пожелания, а основното в цялата здравна система е профилактиката, защото 20% са ваксинираните и оттук нататък се чака само човек да се разболее и тогава вика – трябваше да се ваксинирам. Това е несериозно!


В категории: COVID-19


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 2
56
Коментара по темата
56.
Ехо,Флагман!
31.07.2022 19:32:10
0
1
Не виждате ли бруталните,арогантни,гнусни коментари,че не ги триете и не ги блокирате? Сега ще проверя още ли съм от блокираните, които никога не са се изразявали обидно или нецензурирано.
55.
От точно така
14.01.2022 07:05:13
0
1
И моля този път Флагман да не изтриват безпричинно коментарите ми и да не ме блокират.Вместо това да обърнат внимание на вулгарните,арогантни и обидни коментари,които винаги допускат и никога премахват.
54.
Точно така.
14.01.2022 06:57:26
0
1
Особено много ми хареса това накрая за тестовете по аптеките.Не само,че се крие истинската заболеваемост от гл.т.на статистиката,а доведе до това хората да избягват карантината и да увеличават заболеваемостта.За съжаление в укриването на заболели участват и лекари,които правят тестове в кабинетите си.
53.
Професора
13.11.2021 19:39:29
1
0
Аз съм хомо професор и след ваксинацията ми става постоянно женско обичам да ме чешат резани ваксинирани с топчета по тях и сутрин сера бяло ако щото се източват в мене.
52.
*********
19.10.2021 14:05:54
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
*********
19.10.2021 12:06:54
0
3
Бургас беше изтрит от модераторите, защото не кореспондира с икономическата обстановка в България.
50.
до 3 Професора
19.10.2021 11:12:00
1
9
И професорите си отиват, професоре. Който се ражда, умира. Макар че сега чакаме да видим дали ваксинираните са станали безсмъртни :)))))
49.
Русенец
19.10.2021 10:36:22
0
4
Задължителна за белите данъкоплатци, но за р0м0ланците не.
48.
.
19.10.2021 10:07:22
3
3
Предполагам,че адвокатът си разбира от работата и е решил да изкара някой лев,от тези,които го обиждат.Внимавайте!
47.
Хахахаха
19.10.2021 09:53:16
1
15
И тоя цървул защитава правата на пациентите. Аххаха!!!!! Отвсякъде изпълзяха някакви гниди.
46.
Теодор
19.10.2021 09:52:08
1
13
Абе като сте толкоз сербез направете ваксинирането задължително и гледайте сейр. Тогава истинските боили ще се преброим пред останалата робска паплач. Нашите дядовци бяха лишени от всичко и обречени на бедност от комунизма, мислите ли че ще ви позволим да ни причините същото и на нас под формата на грижа за живота ни. Много са добре знаем колко я е грижа държавата за населението и.
45.
Таушан геби
19.10.2021 08:57:51
0
14
Таушане да беше учило за медик да се изхождаш по медии,ами ти специалист и по "медицина" си станало баба.
Таушане знаеш ли белия ти дроб къде се намира,а мозъка ти с колко прави отсечки е
44.
Селянин
19.10.2021 08:15:58
0
11
От цялата работа разбрах, че медиите искат да усвоят едни 200 милиона за кампания. Проста елементарна сметка показва, че това е средно по 70лв на неваксиниран човек само за кампания, ако се гонят 3 милиона клиента на ваксината.
43.
*********
19.10.2021 07:39:05
1
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
42.
Озадачен
19.10.2021 07:29:57
0
17
Нали се подписва декларация за информирано съгласие за ваксинация. Т.е. предложението е да се въведе задължително доброволно ваксиниране.
41.
Ники
18.10.2021 23:52:03
1
42
Дами и господа от Флагман, след като сте започнали да интервюирате всякакви капацитети по всякакви въпроси, нека тогава всеки ден да публикувате по едно интервю, взето от ваш читател на случаен принцип! Защото въпросният адвокат го познават само жена му и децата му. Не е известен никому с нищо! След като сте му дали трибуна, и то по медицински въпрос, редно е да дадете трибуна и на останалите. Това наистина е много интересно! Адвокат да взема отношение по медицински въпрос!!!
40.
Дааа
18.10.2021 23:49:48
0
21
Нещата не отиват на добре... и двете страни са непримирими...
За съжаление, е вероятно скоро вербалната агресия на тези две страни, да премине във физическа ..
39.
*********
18.10.2021 22:55:47
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
До 19
18.10.2021 22:31:11
5
10
Хуй сплескан ще викаш на баща ти цицията,на който са му се досвидяли 20ст за презарватив и си се пръкнал ти,олигофрен.От 1 месец намат по малко от 20 000 болни,капут прост.Можеш ли да смяташ,или гънките стигат до там да носиш бордове,капут прост.
37.
Ганьо
18.10.2021 22:29:27
0
33
И като се боцнем 100% от населението, това ще спре и ще си живеем по старому? Еми няма да стане. Ще ни бодат и ш...б когато си искат.
36.
Брус ли от Меден Рудник
18.10.2021 22:22:57
0
29
Адвокатчето, оглеждай се на всички страни оттук насетне! Ще те направим Пламена със Салито! А Стоян Катъра ще ти седне на лицето!
35.
Таушан кайряк
18.10.2021 21:36:11
0
22
Яде му се бахур на адвоката,от циганския с боровазелин.
На Пена комшийката и тя има мнение ФЛАГМАН.
СПОДЕЛИ ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ВИЕ И ПОКАНЕНИТЕ ТОП ИДИОТИ ОТ ВАС СТЕ ЗА ВАКСИНА.
ПОСЛУШАЙТЕ Я,ЯСНОВИДКа Е
34.
*********
18.10.2021 21:29:02
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
33.
_nib_
18.10.2021 21:25:10
0
41
Тоа пишман адвокат да посочи,по коя точка от закона,може да ме накара,задължи да участвам в експеримент с експериментална ,,ваксина".
32.
Горски
18.10.2021 21:22:54
0
17
Я си ............................
31.
*********
18.10.2021 21:13:45
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
до 5
18.10.2021 20:47:55
4
46
Типична жертва си на ваксината. Май-вероятно си от първите ваксинирани, на които днес не само ДНК, но и умствените възможности са на ниво - злобен и животински първобитик
29.
CC
18.10.2021 20:46:36
27
8
Такова нищожество като Каруцаров историята не познава до сега. Заради него сме на този хал. Няма по некадърна и безотговорна гнида като него освен началника му Мунчо.
28.
Мпф
18.10.2021 20:32:39
1
36
Я по хубаво да разкаже какви пари и помощи раздадоха в Европа.
27.
Dada
18.10.2021 20:25:57
2
29
Ваксината пази малко но нее толкова ефикасна.Има сигурно схема пак да дърпат пари от ЕС.Като се ваксинират оримерно 80% ЕС ще даде бонус на бг който ще откраднат веднага.С,ваксина или без като ти дойде реда никой не може да ти помогне От 2012 год е тоз вирус
26.
Валкинирай се като искаш, но не се меси на другите
18.10.2021 20:25:39
4
49
Таушан, ваксинирай се 10 пъти, подмивай се и си лягай спокоен, че няма да се гътнеш! Остави всеки да реши за себе си! Нали ти ще си защитен?
25.
Сива до Таушанов : ВИЦ НА ДЕНЯ: ТАУШАНОВ ЗАКРИЛНОК
18.10.2021 20:16:46
2
35
А какво ще каже по въпроса адв. Марковски -старши????? И кой си ти БЕЛЯЗАН? А МОЖЕ И ДА ИСКАШ НЕСЪГЛАСНИТЕ В КОНЦЛАГЕР???-- КАКТО ЕВРЕИТЕ ПРИ ХИТЛЕР. СЛОЖИ ЧЕРНАТА УНИФОРМА И ЧАКАЙ ВЪЗМЕЗДИЕ!!! НЮРНБЕРГ ДА ТИ ГОВОРИ НЕЩО!!!!!!
24.
гражданин
18.10.2021 20:15:59
3
23
Трябва ти...лоботомия !
23.
Пешо
18.10.2021 20:10:06
5
52
Ако този препарат беше читав и можеше да се нарече "ваксина", щеше да бъде в задължителния имунизационен календар. Както е ваксината против тетанус, хепатит при децата, всякакви пентаксими и т.н. Когато го сложат в задължителния календар, аз ще се ваксинирам, защото спазвам законите. След като са ми дали възможността да избирам, аз правя избора си, и майната им на разни адвокатчета и ваксърчета.
22.
XYZ
18.10.2021 20:09:56
5
49
Този адвокат, ако иска да се постави и 10 ваксини и да не се занимава с тези българи, които не желааят да се ваксинират. Че е некомпетентен е ясно. И да чете малко повече.
21.
_nib_
18.10.2021 20:03:33
5
53
Тоа пишман адвокат да посочи,по коя точка от закона,може да ме накара,задължи да участвам в експеримент с експериментална ,,ваксина".
20.
до 21
18.10.2021 19:57:09
2
55
Вярвай им. Защо да те лъжат ?
Днес починал от Ковид напълно ваксинираният Колин Пауъл.
И на него цял свят вярваше, когато показваше в ООН доказателства за масовите оръжия на Садам.
Помниш ли това ?
Вярвахме ли му ?
19.
До 15.
18.10.2021 19:52:58
56
10
Ей хуй сплескан UK със население от 68 милиона има 90 смъртни случая на 7 дневна база, България със 6.8 милиона има 84 смъртни случая на 7 дневна база. Да ти обяснявам или не, коя държава има 10 пъти по-висока смъртност.

Няма, нямало е и няма и да има по-прост и заблуден народ от тоя.
18.
до 16
18.10.2021 19:51:13
6
28
Ганьо и ганьовица явно си ти, бълвоча дори няма сертификат за ваксина.
17.
КороноТъпак
18.10.2021 19:50:33
2
46
Набодена Великобритания :
Болничният леглови фонд във Великобритания вчера е бил запълнен на 91% ! (не само заради ковид)
В Графство Ланкашир се чака по 50 часа за да бъде настанен болен.
45 140 са случаите от вчера в набодена Великобритания.
16.
До 3
18.10.2021 19:46:18
59
12
Естествено, че няма да се ваксинират Ганьо и ганьовица. Ами ако започне Бил Гейтс да ги следи и подслушва жалкото им ежедневие. Или пък ако им сменят "днк-то" или ги чипират и още куп други простотии. Живота за Ганя губи смисъл, нищо, че е със средновековно мислене
15.
…..
18.10.2021 19:44:08
10
51
Англия е с 85% ваксинирани,вчера имаше 40000 болни,дали са само не ваксинирани? Хайде отзад с това задължително ваксиниране!!!
14.
До всички професори под мен
18.10.2021 19:41:29
10
64
Избързахте да се боцнете, сега като започнаха да излизат съставките на ваксините, веднага започнахте да злобеете срещу неваксинираните. Ще си сърбате попарката сега, олигофрени. В Норвегия било така, в Германия било така..... само философи тук. В абсолютно цял свят се продават сертификати, само цените са различни. В Германия са между 400 и 800 евро. В Англия са средно по 450 паунда...... Да не си мислите, че всички учители и лекари са се ваксинирали?!?! Просто са инвестирали хората. В България вече започват разследвания, разпити, затвори.... Вместо да погледнат, че здравната система е леща. През 2018, преди ковид, са умирали по 75-80 души дневно. Сега са също толкова. Така, че стига с тия ваксини!
13.
възмутен теляк
18.10.2021 19:36:45
1
24
Много са ми неприятни турските фамилни имена. Нищо лично към човика. Заеков звучи много по-добре.
12.
Az
18.10.2021 19:23:28
5
47
ТОВА Е ГЕНОЦИД,БЕ ТЪПАНАР
11.
Бекъм
18.10.2021 19:23:03
10
51
Еййй прост народ сме гърците на еб@ха турците на ебаха 500 години после рунаците на еб@ха който мине все еб@н....
Ще ми кажат на мен да се ваксинирам що не си ебът мамицата им бясна ...умирам няма да се ваксинирам...
Аз експеримент на евреите няма да стана....
10.
_nib_
18.10.2021 19:22:38
14
26
Ганя не го мислете....Телетата наивни и хипохондрични за които държавата ,,мисли" ...да му мислят.
9.
До 5
18.10.2021 19:22:10
0
32
Няма такова нещо в Норвегия.
ЦПЗ-то те зове.
8.
Хахахаха
18.10.2021 19:20:25
56
9
Направо не знам какво ще прави Ганьо дето даде сумати кинти за фалшиви сертификати и накрая пак в болницата се оказа. Най-вероятно ще пукне, но не от корона вирус, а от яд, че се е прекарал по тоя начин.
Простият Ганьо пак се мина..
7.
Гост
18.10.2021 19:19:47
3
54
Не че нещо , ама току-що попаднах на статия със заглавие : " К-19 погуби ваксинирания Колин Пауъл - един от най-важните политици в......" и тн .
6.
292
18.10.2021 19:15:06
7
47
И аз да съм адвокат ще искам да се въведе задължителна ваксинация. Щото след това бизнесът ще процъфти.
5.
Да
18.10.2021 19:14:10
76
10
Задължителна ваксинация и маркировка на неваксинираните, за да си личат отдалече шибаните откачалки.

Освен това, от всяко неваксинирано семейство, да се взима по едно дете и да се подлага на медицинско обучение, за да се попълват загубите в редиците на медиците, паднали в борбата с ковидиотите. Казах!

Подобни мерки се прилагат успешно в Норвегия, според БХК и се надявам, скоро да са на дневен ред и у нас!
4.
*********
18.10.2021 19:12:44
3
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Професора
18.10.2021 19:12:38
84
18
Това е решението, но каквото и да обясняваш Ганьо пак няма да може да асимилира че трябва да се ваксинира. Той е над нещата. Дай му да пърцуня бахури и сланини и да жули рикии, стой и му гледай сеира. Сяда на масата, забива лактите и почва да храни на ред всичко живо, дето му разправя че трябва да се ваксинира. Ганьо се ражда ПРОСТ и ПРОСТ си отива. Оправия няма, да знаете!
2.
До 1
18.10.2021 19:12:02
10
51
То заради такива палячовци ще ни е**ат мамата.
1.
Уйо
18.10.2021 19:06:00
10
76
Тоя палячо пък откъде го извадиха??? Що не си гледа делата, а ръси мозък? Явно дела няма, да е взел някой хонорар да ръси ковидиотщини..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори