Рецепта за запечена наденица със зеленчуци
Сочна и вкусна вечеря
Продукти:
6 бр. свинска наденица
1 голяма червена чушка, нарязана
1 голяма жълта чушка, нарязана
1 голяма зелена чушка, нарязана
1 глава лук, нарязана
125 мл доматена пасата
75 мл гореща вода
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
В голям дълбок тиган запържете до златисто надениците, нарязани на парчета. Извадете от тигана и отцедете върху хартия. В голям съд за печене смесете надениците, нарязаните чушки, лука, доматената пасата и водата. Разбъркайте добре, докато продуктите се смесят. Овкусете с подправки и отново разбъркайте. Печете на 180 градуса за около 1 час, като разбърквате от време на време.
На 3 зодии им предстои най-щастливият период
От легендите до трапезата: Как празнуват Никулден по света
Това е най-лесната рецепта за пухкави и ароматни хлебчета с мая
Мирослав от "Игри на волята" стана баща на момиченце
БНБ с притеснителни данни за банките
Отец Емилиян зарадва Митрополит Арсений с ръчно изработен кръст
Ще забравите за баклавата, опитате ли веднъж тази сочна турска бисквитена торта с кафе
Затвориха Прохода на Републиката, камион се е завъртял на пътя
Зафиров: На този етап няма причина „БСП-Обединена левица“ да преосмисли участието си в управлението
Домашен трик за почистване на мазни кухненски шкафове и уреди – действа веднага!
