Рецепта за запечена наденица със зеленчуци
Сочна и вкусна вечеря
Продукти:
6 бр. свинска наденица
1 голяма червена чушка, нарязана
1 голяма жълта чушка, нарязана
1 голяма зелена чушка, нарязана
1 глава лук, нарязана
125 мл доматена пасата
75 мл гореща вода
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
В голям дълбок тиган запържете до златисто надениците, нарязани на парчета. Извадете от тигана и отцедете върху хартия. В голям съд за печене смесете надениците, нарязаните чушки, лука, доматената пасата и водата. Разбъркайте добре, докато продуктите се смесят. Овкусете с подправки и отново разбъркайте. Печете на 180 градуса за около 1 час, като разбърквате от време на време.
Какво следва по Конституция след оставката на кабинета?
Варна посреща 2026 г. с Ищар - часова програма и силен музикален лайнъп
Брюксел съди България за нарушения в здравния сектор
КЗП ограничава игра, имитираща производство на наркотици, за лица под 18 г.
Българска схема с фалшиви чипове удари китайска фирма
Петкратните европейски шампионки сестри Стоеви с нов успех в Индия
Няма да повярвате как е изглеждала Есил Дюран на абитуриентския й бал - преди всички корекции
Партията на Слави се разпада по места - и структурата в Асеновград подаде оставка
Миро от „Игри на волята“ разкри как ще харчи 100-те бона
С тази бабина рецепта няма как да сбъркам, кексът винаги е пухкав и сполучлив!
Военно положение и избори: Дилемата пред Киев
Извънредно! Правителството подава оставка
