Рецепта за запечена наденица със зеленчуци
Сочна и вкусна вечеря
Продукти:
6 бр. свинска наденица
1 голяма червена чушка, нарязана
1 голяма жълта чушка, нарязана
1 голяма зелена чушка, нарязана
1 глава лук, нарязана
125 мл доматена пасата
75 мл гореща вода
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
В голям дълбок тиган запържете до златисто надениците, нарязани на парчета. Извадете от тигана и отцедете върху хартия. В голям съд за печене смесете надениците, нарязаните чушки, лука, доматената пасата и водата. Разбъркайте добре, докато продуктите се смесят. Овкусете с подправки и отново разбъркайте. Печете на 180 градуса за около 1 час, като разбърквате от време на време.
Комикът Ръсел Бранд обвинен в изнасилване и сексуално насилие по нови две дела
Българската роза влезе във висшата парфюмерия
Забраняват сандалите в Община Пловдив, без боси пръсти вече
Шеф на завод раздаде 6-цифрени бонуси на 540 служители
Германия обмисля забрана на социалните мрежи за децата
Три пъти мъж остава без книжка заради фалшиво положителен тест за наркотици
Полицаи задържаха палестинец, облечен като Дядо Коледа
2026 ще донесе повишения и доходи: 4 зодии сред фаворитите
Младите дами полудяха по него, той е от кралско семейство и е ерген
Щерката на легендарния наркодилър Паржо се забърка в нов екшън
Опашки пред банкоматите, натъпкахме ги с левове
Република Северна Македония прие проектозакон за железопътен тунел с България
