Рецепта за запечена наденица със зеленчуци
Сочна и вкусна вечеря
Продукти:
6 бр. свинска наденица
1 голяма червена чушка, нарязана
1 голяма жълта чушка, нарязана
1 голяма зелена чушка, нарязана
1 глава лук, нарязана
125 мл доматена пасата
75 мл гореща вода
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
В голям дълбок тиган запържете до златисто надениците, нарязани на парчета. Извадете от тигана и отцедете върху хартия. В голям съд за печене смесете надениците, нарязаните чушки, лука, доматената пасата и водата. Разбъркайте добре, докато продуктите се смесят. Овкусете с подправки и отново разбъркайте. Печете на 180 градуса за около 1 час, като разбърквате от време на време.
Русия чака отговора на САЩ: Кремъл мълчи, а светът гадае
Екшън с дрога в София, замесени са част от най-буйните мъже от протеста
Как се празнува Никулден по света-от шарената традиция в Бургас до сватбени ритуали в Италия
Синдикатът на МВР след трагедията на Северната тангента и решение на съда: Животът на колегата ни 5 000 лева ли струва
Църквата почита светец - строил болници и манастири, налице са много народни вярвания за 5 декември
Кабинетът "Желязков" пред шести вот на недоверие, от ПП зоват за нов масов протест
В 4 области е обявен жълт код за значителни валежи, по морето духа силен вятър, в планините времето е люто
Каква е пътната обстановка в България на 5 декември, какви са основните ограничения за Бургаска област
3 основни правила за щастлива и стабилна връзка
Министър Тахов: "Магазин за хората" ще обхване цялата страна през 2026 година
Почина обичан български кмет
СДВР опроверга майката на задържан по време на протеста - не е бит
