Рецепта за запечена наденица със зеленчуци
Сочна и вкусна вечеря
Продукти:
6 бр. свинска наденица
1 голяма червена чушка, нарязана
1 голяма жълта чушка, нарязана
1 голяма зелена чушка, нарязана
1 глава лук, нарязана
125 мл доматена пасата
75 мл гореща вода
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
В голям дълбок тиган запържете до златисто надениците, нарязани на парчета. Извадете от тигана и отцедете върху хартия. В голям съд за печене смесете надениците, нарязаните чушки, лука, доматената пасата и водата. Разбъркайте добре, докато продуктите се смесят. Овкусете с подправки и отново разбъркайте. Печете на 180 градуса за около 1 час, като разбърквате от време на време.
Пампорово посрещна първите скиори: пистите са отворени, а празничното настроение вече е по склоновете
Радослав Ревански за Бриджит Бардо: Тя е жената, прославила Белица с Парка за мечки
Спокойна и ясна новогодишна нощ: слаб сняг само в планините и Североизточна България
Пожар в Русе: Лек автомобил пламна пред блок в квартал „Здравец-Изток“
18-годишен младеж е задържан за шофиране след употреба на кокаин
Пълен срив на полетите в Русия! Украйна атакува с десетки дронове
Лукс, лъжи и лисици на токчета- как моделка от Ел Ей граби богаташи
28 причини да си мъж
Имотите продължават да поскъпват: В кои градове цените растат най-бързо?
Такси хаос след полунощ! Курсовете вече в евро, но машините още показват левове
Сбогом на аматьорщината: ЦСКА започва подготовка с класни нови попълнения
Да хвърляш пари не е смелост: Икономист разкритикува Мерц за бездействие
