×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Братоев разкри любопитни неща за "Игри на волята"


14 Октомври 2021, Четвъртък, 17:03 ч.
Автор: Флагман

Много ми липсваше семейството, казва волейболистът

 

В интервю за "България Днес" Георги Братоев разкрива любопитни подробности около участието си в състезанието "Игри на волята". 

 - Георги, как решихте да смените волейболната зала с приключението "Игри на волята"?

 - Наблюдавах първите два сезона на шоуто и това ме провокира да се запиша. Мисля, че е доста интересно и незабравимо преживяване.

 - Водихте ли някаква специална подготовка за шоуто?

 - Не съм водил никаква специална подготовка за игрите и мисля, че беше очевадно.
 

 - Изкарахте в предаването едва няколко седмици. Кой бе най-тежкият момент за вас? 

 - Не бих казал, че е имало много тежък момент. Единственото, което много ми липсваше, беше семейството ми.
 

 - Как се справихте с условията - глад, спане на земята? Все нетипични за вас неща.

 - С нетипичните за нормалния живот условия се справях както всички останали. В началото е неприятно, а после се свиква.

 - В началото вашето племе громеше наред в състезанието. Кое обърна каруцата, че племето да даде заден?

 - Нашето племе побеждаваше в голяма част от битките и докато бях вътре, така че не мисля, че нещо се е обърнало.

 - Имаше ли нещо, с което да превъзхождате останалите състезатели?

 - Не мисля, че в този формат съм превъзхождал с нещо другите състезатели освен с ръст, а в останалите неща мисля, че даже много от тях ме превъзхождаха.

 - Усилено се анонсира, че този сезон е сезонът е жените и някоя от дамите ще спечели. Има ли представителка на нежния пол, която да се пребори с огромни мъже като Симеон, Морунов, Рабухчиев и т.н.?

 - Според мен би било много трудно за жените. Колкото и да са комплексни игрите, голяма част изискват и сила.

 - С кои бяхте най-близки в предаването и защо?

 - Най-близък в началото бях с тримата с които започнахме - Бамби, Елизабет и Боби, но след влизането на Алекс определено той беше човекът, с когото си допаднахме изключително много. Имаме много сходни качества. От дамите най-близки за мен останаха Красима и Елена - две изключителни жени.

 - Общувате ли с участниците от шоуто и след края му?

 - Общувам с повечето от участниците, а с Алекс се чуваме всеки ден. За мен той е човек , който ще остане мой близък приятел завинаги. С Елена и Бамби също се чуваме.

 - Във вашето племе имаше скандал - оказа се, че сте си направили "пищно пиршество" на Дивата река. Твърди се дори, че вие сте инициатор на носенето на чувалите, пълни с храна. Какъв е вашият коментар?

 - Истината е, че всички до един имаме еднаква вина, това беше отборно деяние.

 - От визитката ви се разбра, че сте в шоуто за парите. Какво щяхте да направи с тях?

 - Никога и никъде не съм казвал, че влизам заради парите. Те не са седели на дневен ред никога.

 - Да поговорим и за волейбол. България копае дъното в последните години. На какво се дължи това? И трябва ли Пранди да продължи да бъде начело?

 - В националния отбор има подмладяване. Голяма част от добрите играчи ги няма и на това се дължат резултатите, също така волейболната карта се разшири доста. Видимо е, че Пранди инкасира най-лошите класирания на България в последните 20 години, сигурно и повече. А дали ще остане на работа, е друг въпрос. От федерацията много други треньори са уволнявани и махани за далеч по-добри от неговите резултати. В нашия спорт единственото, което има значение, е резултатът.

 - Затворена страница ли е националният отбор за вас?

 - За мен националният отбор никога не е бил затворена страница, няма и да бъде.

- С брат ви Валентин сте част от новия проект в Бургас - "Дея спорт". Какви са целите на отбора през новия сезон, чийто старт чука на вратата?

- "Дея волей" е един млад и амбициозен проект. Целите са да се гради един отбор който да бъде фактор в българския шампионат в близките години, а за този сезон попадане в Топ 4 би било успех.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Джулая в Бургас ще бъде невероятен Джулая в Бургас ще бъде невероятен Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис Томито остана без малката си количка Смарт, полицаите му я взеха, защото дал положителна проба за употреба на наркотици Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Почти 4-часовото излъчване от зала „Арена София“ е проследено от над половината от всички телевизионни зрители ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор Недоумяваме как за няколко месеца мнението на министъра се е променило на 180 градуса относно политиката по морския транспорт, пишат от партия "Средна европейска класа " Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Решението на Надзорния съвет е окончателно, той е органът, който взима решение с колко да се осъвременят пенсиите Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Докато излизаше на сцената, за да пее в дует с Веско Маринов хита му "Лятна жълта рокля", Рачков се препъна и аха да полети напред Клиент си купи кълцаник от голям хипермаркет, но вижте какво намери Клиент си купи кълцаник от голям хипермаркет, но вижте какво намери Под опаковката се криело нещо гнусно и далеч не вкусно Внимание! Тези симптоми могат да сигнализират за рак на дебелото черво Внимание! Тези симптоми могат да сигнализират за рак на дебелото черво До края на месеца в национална онкологична болница „Дева Мария“ се провеждат безплатни прегледи при гастроентеролог Аз съм супергерой, но в Хелс Китчън изглеждах зла, твърди тази участничка Аз съм супергерой, но в Хелс Китчън изглеждах зла, твърди тази участничка Извън кухнята съм готин и ведър човек, твърди тя Всички говорят за него, след като спечели Капките, но малцина помнят, че е бил барман на Халваджиян Всички говорят за него, след като спечели Капките, но малцина помнят, че е бил барман на Халваджиян Собственик на заведението е Кремена Халваджиян
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори