×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дрогиран и без книжка заби бус, натъпкан с мигранти, край моста на река Ропотамо


Дрогиран и без книжка заби бус, натъпкан с мигранти, край моста на река Ропотамо
Превозвал 34 афганистанци, осем са пострадали
14 Октомври 2021, Четвъртък, 09:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Пробата му за алкохол била отрицателна, за наркотици обаче реагирал на амфетамин

Дрогиран с амфетамини шофьор катастрофира с микробус "Ивеко", натъпкан с мигранти. Снощи на мокрия път между селата Веселие и Ясна поляна, в близост до моста на Ропотамо 48-годишният водач на  изгубил контрол и се забил самостоятелно в крайпътните храсти.

Шофьорът, който е неправоспособен и е дал отрицателна проба за алкохол и положителна за наркотици, е превозвал общо 34 нелегални мигранти от Афганистан. Те са на възраст между 20 и 30 години.

 От катастрофата пострадали осем от пътниците в товарния автомобил, които с охлузни рани и натъртвания, без опасност за живота, са транспортирани до УМБАЛ –Бургас. Един от потърпевшите е оставен за лечение в болницата. Останалите седем мъже са прегледани и освободени и заедно с другите 26 души са откарани от служители на Гранична полиция за допълнителни полицейски действия.

Водачът на буса е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.  


В категории: Приморско


14
Коментара по темата
14.
1234
14.10.2021 16:07:16
0
2
А Красимир Х Рацера кога, и компания
13.
местен
14.10.2021 14:39:50
0
1
За оградата се хвърлиха и за видеонаблюдение 80млн европейски пари които сега ще трябва да се връщат че не правомерно са изразходвани Иотделно служебното правителство отдели пет млн за запушване дупки Мигрантите продължават да не секват Явно че без съдействие на гранично полицейските патрули е невъзможно .Няма коментар в който да се поставя въпроса къде са били граничните патрули .Отговор ще се полуи когато независим разследващ орган се заеме .
12.
морски
14.10.2021 14:28:59
0
1
Заради трафик на ркотици контрабадни стоки бе сменен ДАМ и и бившия директон на ГДГП но мигрантите и трафикантите не секват .Видно е че на канала Резово Ахтопол Царево Бургас се контролира от РДГП Бургас иръководството в лицето на директора продължава да заема поста .
11.
опааа
14.10.2021 14:00:04
2
3
Tия 34 МИГРАНТИ КАК са минали нали има ограда и граничен полицай с 2000 лв заплата
Тия граничари значи са играли карти,джобен тенис и са СПАЛ дълбок сън за да НЕ видят 34 мигранти
10.
ха-ха
14.10.2021 13:04:29
4
10
Всички гранични ,които нямаха хляб да ядат сега купуват къщи апартаменти и коли.Навярно знаете какви заплати получават и как ние тези ,които работим години наред не разполагаме с такива средства.Защо не им се проверят доходите и имуществото.За три четири години станаха богати.
9.
До корумпирани полицаи
14.10.2021 12:21:19
0
3
Как ли?
С поправяне на събраните данни от информаторите по подслушвания, докато стане "удобна" за разпитващите.
8.
Hajahahahjajwj
14.10.2021 10:29:30
2
13
Колко тря си тъп хем без книжка ,хем и незаконна талибанска стока да пренасяш.
Ебах мааааму това правителство еба мамата на живота в страната.Наркомни,курви,неграмотни,идиоти ,психопати,нетрудоспособни останаха в тая скапана държава,ААА да не забравяме и журналята това са хора не заслужаващи и пени на края на месеца.
Заради тях и тъпите им новини ИЗМРЯ калабалък народ .Да това е целта на новото световно правителство,но да не забравяме че и те са смъртни
7.
някой си
14.10.2021 10:25:26
1
10
Как минават, на така минават като си плащат по маршрута на който трябва. Всички знаем, че точно там гъмжи от гранична полиция. Ей някой станаха милионери от тези мигранти. Какви 24 часа за трафиканта, направо затвор плюс това дрогиран. Няма оправя в тази държава. Плащаш и си купуваш свободата.
6.
Tsatsata
14.10.2021 10:23:44
0
19
Искате да кажете, че един взвод афгани е бил в този автобус ?! Захвърлили са оръжията и са се понесли на Запад!
А къде са жените и децата, които трябва да бъдат опазени от талибаните ?
Тези юнаци за разплод на европейките ли са тръгнали?
Сега ще ги храним и ще ги обгрижваме със "специалния им статут" на бежанци , а те са си чисти дезертьори!
5.
VVV
14.10.2021 10:16:18
0
12
опазете е тая граница бе хора извадете арнията .
4.
Възмутен.
14.10.2021 10:04:29
2
1
Сега ще му се ебе майката у гъзо ,
3.
Корумпирани полицаи
14.10.2021 09:44:58
2
19
Как така буса е стигнал до Ясна поляна като много добре знаете маршрутите на трафикантите
2.
Дамаджаната
14.10.2021 09:43:34
2
29
На 48 години да се друсаш и да се занимаваш с талибани явно си много успял
1.
Интересно
14.10.2021 09:29:26
2
65
На всяка крачка има коли на Гранична полиция , да се чуди човек как минават тези бусове с мигранти. Ако сами не се блъснат в някое дърво ,няма кой да ги спре.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори