×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зодии и ревност: Най-грозният начин, по който всеки знак реагира


13 Октомври 2021, Сряда, 17:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Телецът ще ви шпионира, Рибите ще ви изкарат най-големия кръшкач...

Почти всяка романтична двойка, рано или късно, се сблъсква с ревността във връзката си. Въпросът е как всеки от партньорите да намери начин да се справи с чувствата си, така че да не загуби, от една страна самоуважението си, а от друга – уважението на своя любим човек. Най-добре би било, ако можеше всеки човек да реагира на ревността зряло и мъдро, но понякога това е почти невъзможно. Често се случва хората да се държат много грозно и недостойно, именно когато изпитват чувство на ревност към половинката си.

А какви са най-позорните начини, чрез които всеки зодиакален знак показва ревността си, можете да прочетете по-долу:

Овен
Когато са „разяждани“ от ревност, огнените хора от зодия Овен имат две най-характерни реакции. Те или ще ви забранят категорично и завинаги да се срещате/да разговаряте с човека, от когото ви ревнуват, или пък ще ви вдигат ежедневни (често много грозни) скандали, в опит да изразят силните си негативни емоции. В общи линии ще ви вгорчат живота!

Телец
Ревнивият Телец ще намери начин да прерови телефона/компютъра ви тайно (а и всичките ви профили в социалните мрежи), в опит да намери някакви доказателства за измамата ви спрямо него. Възможно е дори подозрителният Телец да си въобрази, че открива някакви улики за изневяра, а всъщност всичко да е много по-невинно отколкото изглежда, а изневярата да е плод на въображението му. И все пак ще ви подлага на тормоз заради съмненията си.

Близнаци
Ако имате връзка с човек от зодия Близнаци, който се е усъмнил във вашата почтеност и лоялност към него, той може да реагира по два грозни начина. Първият е вашият засегнат любим да ви отреже от живота си от раз, без да ви дава обяснения. Вторият е – всеки ден да ви подлага на тягостни и неудобни кръстосани разпити къде сте били, какво сте правили там, с кого точно сте били, от колко до колко часа и т. н..

Рак
Ако партньорът ви от зодия Рак се осъмни във вашата вярност, очаква ви наистина много мрачен период във вашата връзка. Той ще се потисне и депресира, ще плаче и ще се оплаква по цял ден без причина, но няма да ви попита директно има ли някой друг в живота ви. Ракът просто ще потъне в океан от негативни емоции и самосъжаление и ще се опита да удави и вас в него.

Лъв
В случай, че партньорът ви от зодия Лъв се е усъмнил във вашата вярност, то не се учудвайте, че може „да го удари“ на нощен живот и на флиртове с други хора. Това ще е неговият начин „да ви го върне тъпкано“ и обикновено поведението му наистина става обидно. Лъвът никога няма да си признае открито, че е разстроен заради ревност или че се чувства несигурен във връзката ви. Той се смята за единствен и неповторим!

Дева
Ревнивата Дева се превръща бързо в ледена кралица (или леден крал). Тя владее изкуството на пасивната агресия до съвършенство – става студена, свръхкритична, заядлива, мрачна и т. н. Потъналата в съмнения за изневяра Дева, хем спира да бъде мила и грижовна към партньора си, хем започва да го следва навсякъде като негова сянка, което е доста потискащо и обсебващо.

Везни
Везните са склонни на най-големи самоунижения, когато ревнуват половинката си. В опит да докажат на партньора си, че са привлекателни, те започват да се държат направо отчаяно – подлагат се на строги диети, на естетически операции, на всякакви разкрасителни интервенции и др. Възможно е напълно да променят стила си и цялостния си външен вид, уж с надеждата да впечатлят любимия човек отново, а той по-скоро ще е изплашен от тази метаморфоза.

Скорпион
Ревнивият Скорпион, подобно на Лъва, може сам да прибегне до изневяра, само че Лъвът често се спира само до флирта, докато Скорпионът отива по-далеч... Той държи половинката му да почувства същото унижение, което смята, че е изпитал и той. Хората от тази зодия са известни с две неща – със своята страст и със своята отмъстителност, а когато ревнуват се получава неприятното съчетание между двете – секс с друг човек за отмъщение.

Стрелец
Ако свободолюбивият човек от знака Стрелец усети ревност към партньора си, той първо ще се опита да му напомни колко щастливи са двамата заедно. Ако това не помогне, огненият, но мъдър Стрелец ще се отдръпне или направо ще вдигне ръце от връзката си. Той по-скоро ще се впусне в някакво ново приключение (ще замине далеч или нещо подобно), отколкото да се бори за кауза, която смята за предварително изгубена. А може би греши в подхода!

Козирог
Хората от този знак са склонни да се преструват, че всичко е наред във връзката им, въпреки че вътрешно може да са разяждани от ревност и негодувание към своя партньор. Козирогът е склонен да трупа негативните емоции твърде дълго и накрая да ги излее на един дъх в много тежък и грозен разговор с половинката си, разкривайки ѝ всичко, което не харесва в нея. Подобен разговор най-често води до раздяла.

Водолей
Интересното при Водолея е, че той рядко ревнува, но ако му се случи, реакцията му е доста оригинална..., както и всичко друго в поведението му. Водолеят ще направи всичко възможно не да спечели обратно партньора си, нито пък да оправи отношенията им, а по-скоро ще се опита да го отблъсне, така че другият човек да поиска да скъсат. Ако половинката на Водолея устои на този странен тест, връзката им ще пребъде!

Риби
Ако Рибите се сблъскат с ревността, то техният партньор скоро ще се сдобие с най-лошото реноме сред близки и познати. Засегнатите Риби ще започнат да говорят всякакви небивалици за похожденията на своята половинка (често силно преувеличени), така че да я накарат да се чувства неудобно. Те ще сринат имиджа на любимия човек (няма да пропуснат и социалните мрежи), изкарвайки го най-големия кръшкач и изменник в историята.

Източник: Tialoto.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори