×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Луна иска заплатата на президента да е 650 лева


13 Октомври 2021, Сряда, 13:40 ч.

Не съм била по-щастлива в живота си, заяви фолкпевицата

650лв. да бъде президентската заплата, колкото е минималната сега. Защо държавният глава да получава повече от 12 000 лв. на месец, а моите родители по 300 лв. пенсия? Президентът взима 40 пъти по-висока заплата от тях. Затова моята заплата като държавен глава ще я разделя с нуждаещите се пенсионери и социални слаби. Президентската институция трябва да обединява. Защо са тези привилегии като охрана и тази показност? Единственият независим и надпартиен кандидат съм, плащам цялата си кампания с лични средства.

Това каза Луна в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по БиТиВи. "Нямам конкуренция в президентската надпревара. Честност, справедливост, независимост и всички агенти на ДС вън. Защо агенти на ДС са в инициативните комитети на кандидатите за президенти, изявяващи се като обединители на нацията? Пълна лустрация. Това е моята програма", заяви още фолк изпълнителката, която ще се бори за "Дондуков" 2.

"Народът ме подтикна да направя тази крачка и не съжалявам, защото не съм била по-щастлива в живота си. Явно хората са припознали в мое лице една силна и независима жена. Повече от 30 години Луна е в домовете на българските граждани. Делили сме си залъка и дойде времето да бъда президент", каза още Луна Йорданова.

Тя обяви, че ако спечели изборите на 14 ноември всички разследващи журналисти ще бъдат в президентството. "И без това има толкова свободни стаи, превърнали са го в туристическа агенция. Луна ще направи така, че за един президентски мандат от 5 години да се случат всички онези неща, които ги чакаме 30 години", добави Луна.


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
10
Коментара по темата
10.
bai kosta
13.10.2021 18:26:27
0
0
Щом Луна го казва,значи ще е така.Тя от всичко разбира.
9.
Ицо Хазарта съм и ще ставам политик
13.10.2021 16:35:57
0
3
Почвам да пея за луната и звездите.
"една луна наева звездата" –
грешка на езика, нов съм в занаята.
8.
да
13.10.2021 15:56:51
0
1
Луна ще ни "оправи"... ама отзад. :)
7.
глупости
13.10.2021 15:55:56
0
3
Първо обещанията после като по руски извиненията и оправдавнията от сорта, че чужди сили са и попречили. Ма така е по-избори. Едва ли да стане президент пък и особенно без охрана. Но пък яко я подготвят за депутат и от там като Бареков и компания да я правят марионетка. Или си помислихте мили ми блокаджии, че поредната певачка ще ви "оправи", вас слялите се с дивана алкохолици?
6.
глупости
13.10.2021 15:52:45
1
1
Див популизъм. Но нека не забравяме, че масата цигани и блокаджии обичат да им обещават и да им дават. Така, баба ти Тинка дето един лев не е дала за да се осигури и е на минимална пенсия ще се чувства по-близо до президента. А чичо ти Колю му е през оная работа кой, как ще го играе, важното е да му казват красиви обещания в стил "Слави". После се тръгва по пътечката с редовното посочване на някой други"врагове на народа", както го правят руснаците и кой от къде е. Кофтито в случая е че Слави я изпревари, а народът се хваща само един път на такъв тип лъжа на мандат. Само едно помнете драги ми блокаджии. Дали ще е Луна или друга лисица, всичките обещания ще бъдат покрити с огрмони оправдания. Ще ми е интересно да видя и президент по нашите ширини, че и по света без охрана.Също така ако си дава заплатата... на всичките ли пенсионери ще я даде(дари)? Щото ако е за едни 10 000 лева на милион баби и дядовци...доста тънко ще мине момата.
5.
ХХ
13.10.2021 15:41:41
4
1
Инак - говори за конкретни неща, а не като разни "професори" или евроатлантически генерали.
4.
ХХ
13.10.2021 15:39:52
1
2
DO 1

"От нивото на заплатата на Президента зависят заплатите на много служители" - а не беше ли, че депутатите имат 3 средни заплати, премиерът и президентът и председателят на Народното събрание Х пъти тази на депутатите?!
3.
Xmm
13.10.2021 15:21:34
2
5
Защо да ни е жална майката, след като много народ оцелява едва едва с ниски заплати и пенсии? Редно е и президентът да получава нормална заплата, с какво е по-различен от останалите хора?
2.
Жив популизъм
13.10.2021 13:57:11
6
10
Тoва пoказва кoлко нeвежа е въпрoсната мoма чaлгаджийка. От нивoто на зaплатата на Прeзидента зaвисят зaплатите на мнoго служитeли и aко на прeзидента стaне 650лв и то прeдполагам за брутo гoвори, то на някoи ниски нивa ще пoлучават по 50лв на мeсец. Акo една тaкава кaто нея стaне прeзидент, жaлна ни мaйка
1.
Жив популизъм
13.10.2021 13:55:32
7
8
Това показва колко невежа е въпросната мома чалгаджийка. От нивото на заплатата на Президента зависят заплатите на много служители и ако на президента стане 650лв и то предполагам за бруто говори, то на някои ниски нива ще получават по 50лв на месец. Ако една такава като нея стане президент, жална ни майка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори