×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • 45-годишен мъж е задържан по време на протестите днес в София
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков май наистина е бил незаконен министър, но какво от това?


Кирил Петков май наистина е бил незаконен министър, но какво от това?
Тезите на Кирил Петков, касаещи двойното му гражданство, се опровергават от експертни позиции на Даниел Вълчев и Наталия Киселова
11 Октомври 2021, Понеделник, 18:30 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка: Авторът

Конституционният съд е в деликатна ситуация заради предизборната обстановка

Две нови становища са постъпили в Конституционния съд (КС) днес по казуса „Кирил Петков“, показа проверка на „Флагман“. Едното е на доц. Наталия Киселова, а второто на проф. Даниел Вълчев.

Припомняме, че на 9 септември КС образува дело след сезиране от депутати от ГЕРБ. Те поискаха указът на президента от 10 май за назначението на служебно правителство да бъде обявен за частично противоконституционен заради двойното гражданство на Кирил Петков.

Казусът придобива особен заряд в контекста на предизборната кампания за парламент (вотът е на 14 ноември), след като Петков и ексфинансовият министър Асен Василев решиха да направят своя политическа формация - „Продължаваме промяната“ (ПП). Това бе логично действие предвид високото обществено одобрение, което те получиха като участници в първия служебен кабинет с премиер Стефан Янев.

По скандала с двойното гражданство Кирил Петков има две основни тези. Едната е, че не е канадец от момента, в който е подал съответното искане за отказ – 21 април.

Втората е, че дори КС да приеме, че той е имал двойно гражданство, това няма да направи издадените от Петков, в качеството му на икономически министър, актове невалидни.

И двете тези обаче като че ли започват да се пропукват.

С определението си от 9 септември Конституционният съд поиска становища от няколко страни. Едните са заинтересованите по делото - Народното събрание, президентът на Република България, Министерският съвет, министърът на правосъдието и министърът на външните работи.

Другите са изявените юристи проф. д-р Даниел Вълчев, проф. д-р Екатерина Михайлова, проф. д-р Пенчо Пенев, проф. д-р Пламен Киров, проф. д-р Снежана Начева, доц. д-р Наталия Киселова.

Преди дни президентът изпрати своята позиция, с която призова делото да се прекрати, понеже то било с изчерпан предмет - тъй като Кирил Петков вече не е министър и е назначено ново служебно правителство с друг указ. 

Днес обаче са постъпили становищата на експертите Даниел Вълчев и Наталия Киселова, които са на друго мнение.

Проф. Вълчев пише: „С Решение № 3/2020 г. КС обоснова и прие, че правните последици от обявяването на ненормативен акт (в това число и указ на Президента) за противоконституционен, настъпват не занапред (ех nunc), каквото е общото правило, а от момента на постановяването на атакувания акт (ех tunc). С това решение КС промени из основи собствената си, съществуваща дотогава практика и по тази причина всички позовавания по този въпрос на актове на КС, постановени преди влизането в сила на Решение № 3/2020 г., следва да се считат за неотносими към предмета на настоящия спор.“

„Евентуалното обявяване на атакувания указ за противоконституционен (предвид Решение № 3/2020 г.) би означавало, че Кирил Петков Петков никога не е бил министър на икономиката и макар решението на КС пряко да не засяга издадените от противоконституционно назначения министър актове, това би отворило пътя за атакуването на всеки от тях по съответния процесуален ред - в общия случай (но не непременно) с искане за прогласяването им за нищожни като издадени от некомпетентно лице“, смята Даниел Вълчев.

Според него Кирил Петков не би могъл да се откаже едностранно от гражданството си.

„По правило правните системи на държавите, определящи себе си като демократични, допускат едно лице по свое желание да прекрати тази основополагаща правна връзка. Не ми е известен обаче правен ред, който да предвижда това да става с едностранно изявление (макар и в определена форма) от гражданина“, пише още Даниел Вълчев, след което се обосновава защо това е така.

Доц. Наталия Киселова е изпратила доста по-обтекаема позиция в КС. Тази сутрин в интервю за NovaNews, обаче, тя също бе категорична, че актовете на Кирил Петков като министър биха били атакуеми, ако Конституционният съд отмени частично указа за назначението му.

Партията „Продължаваме промяната“ към момента е нападана основно по две направления – двойното гражданство на Петков и назначението на противоречивия Румен Спецов за шеф на НАП от страна на Асен Василев. Двата казуса удрят по имиджа на лидерите на ПП на борци с корупцията и беззаконието.

По конституционния казус проф. Даниел Вълчев пише в позицията си пред КС: „УВАЖАЕМИ КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ, в заключение бих си позволил да обърна внимание на обстоятелството, че това дело дава поредната добра възможност КС да утвърди своята роля като гарант за стабилността, предвидимостта и еднообразното действие на българския правен ред - гарант, чиито решения по никакъв начин не се влияят от конюнктурни политически съображения.“

Партията на Кирил Петков „Продължаваме промяната“ е хит в българската политика, а социолозите вече я поставят на втора позиция с 15% доверие от избирателите. Някои прогнозират дори възможна победа за вота на 14 ноември.

КС е в деликатна ситуация. Ако излезе с решение против Кирил Петков до изборите, съдът може да бъде упрекнат, че обслужва статуквото около ГЕРБ и ДПС (основни политически противници на ПП). Но дори и това да се случи, то може и да не повлияе особено на гласуването на българските граждани. Темата с двойното гражданство вече се преекспонира, а и Кирил Петков даде достатъчно много обяснения, които имат своята логика.

От друга страна, правният хаос, който би настъпил от предполагаемото му незаконно министерстване, ще е по-далеч във времето.

За Петков е добре, че поне вече представи документ от Канада от 20 август, с който се официализира отказът му от съответното гражданство. Така той няма да има проблем с кандидатурата си за народен представител.

 

 
60
Коментара по темата
60.
Макс
14.10.2021 00:56:32
3
6
Това че има двойно гражданство не значи, че не е български гражданин.
59.
dddd
13.10.2021 16:53:57
2
2
Нас закони не ни важат ние над законите и така
58.
Баце
13.10.2021 14:17:15
0
2
Аз пък си сложих за шефче на софийски градски съд един, дето дори няма българско гражданство, но него никой не го пита, щото моя копой Гешо келешо питащите ги действа по устав.
57.
Гошето
13.10.2021 02:55:06
4
5
До 50. Колега, Петков не е нищо особено. Гледах му профила в Линкдин - в Канада е работил за някакъв който е известен с това, че иска да продава чипс на китайците. Гледах и лекцията в ТЕДх - общи приказки на ниско/средно ниво.

Просто всичките, които искат да управляват не стават. Кофти за държавата.
56.
Mu
12.10.2021 14:57:54
6
8
109% геврек..
Подлост, и двуличие
Да го разследва и Канада
Измамник
Престъпник
С тези криви джуки само за ....
55.
@@@
12.10.2021 11:53:42
4
12
Много ми е интересно как така са получили високо обществено доверие, без избори ??? Защото така решиха медиите, така реши Радев, или защото гледат какво пишат маргиналите по форумите ?? Затова са тези избори - отиваш там, и печелиш процент от гласоподавателите. И после казваш аз имам еди си колко % подкрепа. Но не можеш да говориш за високо доверие, без да си ходил на избори.
54.
ХАЙДЕ СТИГА
12.10.2021 10:33:53
16
17
Стe лали Герберски кучета! Свърши с ББ! Не вдявате ли бе тъпуци ниедни!?
53.
Въпрос
12.10.2021 09:38:02
8
17
Ся ако Калинка си изкара истинска диплома ще я върнат ли на работа и ще й изплатят ли заплатите за времето откакто я изгониха до връщането?!? Щото то и Кирето е бил с канадско гражданство, ама щото вече не е, няма значение какви ги е вършил?
Що се отнася до Харвардската му диплома - оказа се, че това дори не е диплома от ПУЦ, ами удостоверение ,че е ходил там в някакъв кръжок.
52.
напушен
12.10.2021 09:29:14
9
9
Кирил Петков е българският Себастиян Курц.
51.
Друг свят , други хора
12.10.2021 08:55:48
8
21
Най-младия канцлер на Австрия Себастиян Курц е заподозрян , че е използвал държавни пари за да си осигури положителен медиен образ в известен австрийски таблоид . Той е млад , образован и изключително успешен управленец , въпреки това си подаде оставката . Тук прокуратурата започва разследване срещу съветници на Президента и той излиза с вдигнат юмрук и повежда "борба" срещу нея . Имаме и Министър , съзнателно нарушил Конституцията , също млад , симпатичен , образован и "успешен" . Вместо да си подаде оставката и да изчака решението на КС , той не само не си я подава , ами и кампания за доверието на народа прави. Най-наглото е , че и международни експерти по Българска конституция ще води . Не знам какво е учил 2 години в Харвардско училище , ама лекциите по етика и морал , ги е пропускал.
50.
Някъде там из вече познат интуитивен опит
12.10.2021 00:56:23
9
27
Това момче без никакво съмнение е интелигентно и доказало се в своя сериозен професионален път! Млад, ерудиран и невероятно деен, но има нещичко, което постепенно започва да любопитства и да не се сдържа изпод цялата тази прекалена излъсканост. Подобно на съратника му Василев. Определено закрепят думите си с действия и съответна заета позиция, но защо ли покрай тях започва да понамирисва? Читави са, но сякаш са читави в нечий умело отдалечен от общественото пространство около или задграничен интерес. Имам странното и познато вече чувство, обикновено оказвало се право до този момент, че това им амплоа на изникнали от нищото безкористни спасители, е плод на нечии чужди и влиятелни намерения, персонифицирани в тяхната премяна и представени пред тях като каузата на живота им. Някак започват да прозират странични намерения и амбиции на съответния ползващ сериозните им и тепърва повдигащи рейтинга си публично-социални реномета. Силно вярвам, подобно на редица сънародници, че тези млади мъже считат, че вървят по пътя на добавяне на своя принос към очовечването и възвръщането на нормализирането на редицата ригидни аспекти от България и случващото се с и вътре в нея. Но от друга страна, именно този тип кадърни млади хора биват идеалните инструменти за упражняване на дългогодишно подбирани стратегически ходове, представяни пред самите тях, а и народа, като неопетнени и неподбудени от скрит контекст. Дано не се окажа права, но интуицията ми силно заработва с всяка следваща тяхна публична изява.
49.
хххх
12.10.2021 00:13:49
4
6
Направете го на 19 ноември, след изборите. За да усети народната "любов".
48.
Ами сега?Редев не се крий!
12.10.2021 00:10:33
5
16
Днес решихме, че Асоциацията ще участва в общонационален протест на социалните партньори срещу екстремните цени на електроенергията. Протестът ще бъде на 19 октомври пред Министерски съвет
47.
мммда
11.10.2021 23:50:32
5
18
E как какво от това...?!? Конституцията вече е погазена от комунистите... защото се имат за голяма работа. Но скоро ще ги жигосаме!!
46.
фалшив герой
11.10.2021 22:17:23
12
37
Как е възможно министрите на Радев да знаят истината, а самият президент да се прави на пръднал. АБСУРДНО, нали?
Ще бъде ли разследван Румен Радев за умишлено нарушаване на Конституцията?
Въпросите ще чакат неумолимо своите отговори, а дотогава българският народ трябва да си реши ще търпи ли самозванци и мошеници да му де качват на главата.
45.
РУМЕН НА ГЕНЕРАЛ ДЕСА
11.10.2021 22:04:19
9
38
Дори корабът „Вера Су“ да потъне напълно и товарът му да се разтвори в Черно море с всички последствия – пак всичко ще бъде „под контрол“. Всякакви калинки-недоносчета ще ви го гарантират от телевизора. Държавните институции все ще са си свършили перфектно работата, а проблемът на давещия се кораб е проблем на самия кораб.
44.
Славка
11.10.2021 22:03:55
12
43
Как какво от това? Ами той трябва да бъде съден и наказан за попълване на декларация с невярно съдържание на 10.5.2021 год. Как може един измамник да бъде представян като пример за бъдещ честен и неопетнен политик?
43.
Мери
11.10.2021 21:57:04
17
28
НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ВЕЧЕ ДА Е В ЗАТВОРА?
42.
Страхливци с пагони
11.10.2021 21:48:24
15
38
Треперят от страх!
Военен съд ще ги съди за измяна на Родината и изкуствено предизвикване на фалити!
Това е причината да вият на умряло срещу КС и въобще против законите в Република България.
Мислят че са в казармата и Генерал Указ - Радев Пръдлето, е над всички и думата му е повече от закон!
Нещастници тъпоъгълни,за които военния косинус на 90 градуса е 1 :)))
Тъпанали,които ще бъдат изчегъртани до последната фуражка-рашка!
41.
:) :) :)
11.10.2021 21:45:54
7
18
Уважаемите учени,юристи, както и самите конституционни съдии определено са много умни хора, с невероятен интелект!
Становищата, дадени от тях, за съжаление показват единствено до какви абсурди и глупости е способен да достигне изключителният човешки интелект!!!
Да си припомним Айнщайн
40.
Нещастници!
11.10.2021 21:37:35
42
28
Гербаджии, стига сте вили като вълци на пълнолуние! След изборите ще бъдете во веки изчегъртани! Колкото сте тъпи и прости, сте умрели от глад!
39.
Даа
11.10.2021 21:36:02
34
23
Като гледам какви мозъчни пигмеи-гербероблизци коментират тук, нямам съмнение,че Флагман е пристан на малоумни или платени герберски тролове,които целят да създават илюзията,че ББ ще се върне на власт,а Радев няма да е президент за втори мандат. Само че дали има нормален човек,който до вярва на тези илюзии?!
38.
До 35
11.10.2021 21:33:23
10
33
Не се прави на остроумен- като заявиж гражданство не го получаваш от датата на заявлението, а от датата на одобрението.С визите е същото.
37.
Радев и калинките му
11.10.2021 21:26:41
15
35
Теглят още 500млн. заем!
Не наядоха се тези уж нови и уж честни,
алтернативи на Бойко.
Никакви алтернативи не са,а обикновенни амбриажи (долни,леви педали)
То бива кражби,ама Радев съвсем се обя бре!
Гнус и гадост,с тези финансисти,отиваме към виденовата зима в съкратени срокове.
36.
Винету
11.10.2021 21:25:56
7
26
А царя и Симеон Дянков само с българско гражданство ли бяха?
35.
До 34
11.10.2021 21:16:30
5
16
И бай ти Ганьо е разсъждавал като вас!
34.
До 19
11.10.2021 21:08:30
21
19
Хвани единия, удари другия е положението.Боко е затворник, контрабандист, мутра, крадаха с Цветелина и т.н.Този е поне изучен, но каьусът е ясен- към момента е бил с канадско гражданство.От ясно по- ясно е.Другият пък е откраднал интелектуална собственост, как мислите, че няма да окраде бюджета
33.
До 28
11.10.2021 21:03:42
14
15
Абе Ямболски тулуп лапаи кочана на фатмака и се потапяи
32.
Мм
11.10.2021 20:58:56
13
39
Всички прости пияници които гласуваха за чалгаря и виждаха в него спасителя сега се насочиха към новия месия Киро измамника То бива простотия но това вече е олигофрения
31.
До 27
11.10.2021 20:49:57
9
39
Какво значение има ли?
Ами представлява нарушение на Конституцията. Това малко ли е?
И не Бойко, а Славчо го накова. Вземи се информира малко, като тролиш глупости.
30.
Шшш алоооо
11.10.2021 20:49:21
39
24
Тоя бил канадец, не можело. А ония другия от Банкя дето е полуидиот може. Ай сиктир калинки прости.
29.
Koko
11.10.2021 20:33:39
13
9
Ai stiga s tova ,,nezakonen,, bil....boze,to v nashata rodina vsi4ko e tolkova ,,zakonno,, 4e 4ak ti se prisira, ta sega oprjali njakoi do nego-sigurno, zashtoto ne im otarva ymen politik,a im trjabva njakoi imbesil-kakvito sa vsi4ki dosega
28.
До 24
11.10.2021 20:30:46
16
10
"Потъва" ти един кочан в гъза!!!
27.
Хм..
11.10.2021 20:30:02
46
19
Ако ще и с гражданство на ескимос да има, щом е българин - с българско граждансто, какъв ви е проблема?
Тиквата, като няма за какво друго "престъпление" да го набеди, това му е дъвката месеци наред. Нежели за неговите престъпления да не се говори. Аре...
26.
ЕСГРАОН
11.10.2021 20:29:59
11
47
Румен Радев е длъжен да положи усилия и грижи , за да провери истинността на декларациите . Ами може и луд човек да кандидатствува и после да каже , ама аз не нося отговорност, аз съм луд . ІІ–- И Румен Радев защо не спря продължаващото нарушаване на Конституцията, още когато през юни избухна скандалала с Канадеца ? ……… Декларациите до органите на власт се подават не за да пазят гърба на Румен Радев, а за да се проверяват . ІІ……….Елементарната грижа за спазване на Конституцията е изисквало Румен Радев да напправи една елементарна проверка в ЕСГРАОН !
25.
Мунчовци
11.10.2021 20:22:55
17
50
Попълнил е декларация с невярно съдържание. Точка. Става клиент на прокуратурата. Пак точка.
Ако ще и японец да е-закона е за всички.
Не да ми шийалкави и лъже като мишка. Жалка Харвард ска карикатура.
24.
Ледът се пука,Радев потъва
11.10.2021 20:15:33
24
45
На 19.10.2021 ще има наистина всенароден бунт срещу терористите на Радев и пияната му,лакома и некадърна компания!
Дали ще изтрая до изборите Радев ;)
23.
Де е Киро на Кирия
11.10.2021 20:07:41
12
14
България е от страната на булката вечно е**** и губеща
Ако българите изберат Борисов избират -мафията,слугуване на руски интереси ,големите грабежи и бавна смърт
Ако изберат канадеца Кирето избират САЩпротеже посочено от дементия Байдан което значи САЩ протекрат-пълно внедряване на търговското споразумението СЕТА - канадски и САЩфирми да МОГАТ да ИЗИСКВАТ и СЪДЯТ на всички нива БГправителство и фирми на межд.арбритраж БЕЗ ПРАВА ако им ОТКАЖАТ да продават ГМОотрови,ГМО месо ,ГМО боклуци или им откажат добив на ЗЛАТО и ГАЗови находища на БГ Територия от канадско-сащ фирми
22.
Пешо кура
11.10.2021 19:47:37
8
17
До 3 Спирай подправките че ставаш смешен
21.
Mu
11.10.2021 19:44:34
29
45
Този мамут , Петков, много добре знае какво значи закон.
В Канада щеше да лежи 325 г. В затвора.
Подло и долно същество..
Марш от България
Няма срам
Нагъл лъжец..
Да бъде обесен
20.
До 18
11.10.2021 19:41:32
18
29
Няма нищо лошо, че вашият лидер ви нарича лош материял, защото вие сте си такива. Глупави хора най-лесно се управляват. Той ви го каза. Няма да се сърдите.
19.
До Севда
11.10.2021 19:41:29
26
39
Борисов поне е българин .Тоя мишок канадеца трябва да го затворят и отменят всички решения в които е участвал.
18.
До 12
11.10.2021 19:27:43
30
11
Изгледай това-
https://youtu.be/JJKCvFh8qx8

Ама много внимателно!!!! Че ми писна от дебили и олигофрени тук!!
И после си заври "благоденствието" дълбоко в гъза!! Малоумник ограничен......
17.
Кирето е канадски зет!
11.10.2021 19:20:35
10
50
Добил е гражданство по линията на жената,а е знайно: от където е жената,от там е родата :))))
Радев,както Пилат Понтийски,ще си измие ръцете,че не е знаел,въпреки,че всички служби и цялата власт е в мазните му ръчички!
16.
До 12
11.10.2021 19:15:20
34
13
На 14-ти всички партии включително и аверите ви от дъпъсъ ще ви го набият с 200. Вервай ми.
15.
всички
11.10.2021 19:13:46
48
27
Да подкрепим новата партия ПП
14.
Румчо предлага да се замете казуса
11.10.2021 19:13:10
12
39
Било,каквото било,иб@л,който е иб@л, Кирето вече не е министър (к0вра)
13.
Ха ха
11.10.2021 19:09:49
22
22
Те и ДПС са противоконституциони ама съществуват със руско съдействие....
12.
До 3
11.10.2021 19:08:02
38
54
на 14 ноември всички лаещи срещу ГЕРБ$СДС и срещу десните, ще го духате яко!
Не ви искаме вас, хейтъри и шизофреници, искаме си спокойствието и благоденствието при Бойко Борисов!
11.
узун ага с торбите
11.10.2021 19:03:17
14
45
Обикаля КС,да ги кандардиса поне да забавят решението за Кирчо Ментето,докато минат изборите!
10.
888
11.10.2021 19:01:41
17
47
На невидимия ще му скъсат гъзягата , Киро е измамник , партиите на измамата ще лапат шпека и ще духат кларинета, заедно с Фатмака и чалгарите.
9.
Севда инкасото
11.10.2021 18:58:31
48
30
Искам да видя диспут между Кире Канадецо и Боко тиквата. Да видим тиквун как ще има да заеква и да пелтече.
8.
Измекярите на Мунчо са залавераджии
11.10.2021 18:56:57
22
64
Кризите ескалират и могат да обърнат мача за изборите!Неспособността на служебния кабинет да се справи с основните кризи вече започва да се усеща. Усеща се от хората. Затова неговата партия „Продължаваме промяната“няма да получи тази така очаквана от неговите стратези голяма електорална вълна. По-скоро ще бъде един от шестте участника в следващото Народно събрание. Хората от една страна са достатъчно разумни, от друга страна те са потопени в реалността и не могат да не си дадат сметка, че България хем е най-ударена от COVID в Европа, хем пък няма да получи нищо от тези авансови плащания по Плана за възстановяване. Това се дължи на неспособността на правителствата на Румен Радев да внесат плана в Европа.
7.
Да, но
11.10.2021 18:54:07
36
24
Конституционният съд ще излезе елегантно от казуса, като ще прекрати делото поради това, че КП не е вече министър и липсва правен интерес за произнасянето на съда,тъй като не се налага тълкуване.
6.
Циркаджии
11.10.2021 18:54:03
47
33
Гр0б държавата изкрадаха и разпродадаха, КС се чудят с какви глупости да се занимават.
5.
45789
11.10.2021 18:52:04
55
37
Слугите на мафията са изпаднали в голям страх. Спряха им потоците от пари. Затова и разни купени слуги като Дани Седянката, платените социолози и др. вият срещу момчетата които доказаха че могат.
4.
Местен
11.10.2021 18:50:10
47
28
То е ясно Даниел Вълчев какво ще напише! Защо не прочете коментарите под статията за Киселова в една друга медия. Колкото юристи толкова тълкувания.
Нали Даниел Вълчев трябва мазно да се подмазва на кандидата за президент Герджиков и на партията която го подкрепя!
3.
Духайте го Гроб!
11.10.2021 18:48:11
70
48
Пълна подкрепа за Кирил Петков! За мутрите съд и затвор! Бъдещият министър- председател! Успех!
2.
Кирил Петков е фалшив
11.10.2021 18:46:12
39
60
Какъвто Радев,такъв е и ментето му Кире Канадецо!
Това е просто един фалшификат, поредната лъжа на Кирчо Петков.
„Документът“, който представя политическата пирамида „Продължаваме промяната“, не носи белезите на официален документ, издаден от канадското правителство.
1.
Вярно ли?
11.10.2021 18:42:23
75
52
Не ми пука с какво гражданство е. Важното, че е читав и опита да разрине кочината. И да се упражняват в реторика, няма да променят мнението ми.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Телецът да не се кара с жени, Ракът открива ключа към успеха Телецът да не се кара с жени, Ракът открива ключа към успеха Хороскоп за деня – 21 октомври 2021, четвъртък  Телецът да не се кара с жени, Ракът открива ключа към успеха Телецът да не се кара с жени, Ракът открива ключа към успеха Хороскоп за деня – 21 октомври 2021, четвъртък  Преди точно 10 години убийството на Кадафи хвърли Либия в хаос Преди точно 10 години убийството на Кадафи хвърли Либия в хаос Десетилетие по-късно страната, ако може да се нарече така, е бледо подобие на себе си Управителят на „Бургасбус“ инж.Петко Драгнев с интересни подробности за новите електрически автобуси Управителят на „Бургасбус“ инж.Петко Драгнев с интересни подробности за новите електрически автобуси Ще зареждат за 5 часа, след което могат да изминат над 200 километра в градски условия „Спящата красавица" се превърна в триумф на добротата в Бургас под патронажа на губернатора проф. Мария Нейкова „Спящата красавица" се превърна в триумф на добротата в Бургас под патронажа на губернатора проф. Мария Нейкова С благотворителната постановка изкуството доказа за пореден път, че би могло успешно да бъде подчинено и на благородна социална кауза Зрелищни кадри на Флагман.бг: Издирват моторист от Меден рудник след смъртоносна гонка с МВР Зрелищни кадри на Флагман.бг: Издирват моторист от Меден рудник след смъртоносна гонка с МВР Чудо е, че няма жертви и пострадали по най-оживените булеварди и улици Удар на ГДБОП: 100 кг сурова и сушена марихуана са иззети при спецоперация (СНИМКИ) Удар на ГДБОП: 100 кг сурова и сушена марихуана са иззети при спецоперация (СНИМКИ) Двама са задържани при акцията, проведена вчера в септемврийското с. Ветрен дол Двама пострадаха след като мотоциклет удари патрулка край Пловдив Двама пострадаха след като мотоциклет удари патрулка край Пловдив В резултат на това колата се завъртяла и се ударила в камион Непростимо е случващото се в държавата, по-страшно е от глада и чумата Непростимо е случващото се в държавата, по-страшно е от глада и чумата Кандидат съм за депутат от Бургас, защото тук, особено сега, когато половината листа е сменена с млади и готини хора, трябва да предам част от моя опит, някои са прекалено пламенни, други са колебливи и несигурни, а имаме една много проста задача – да слушат внимателно какво им казват хората Учениците в София минават на онлайн обучение Учениците в София минават на онлайн обучение Дистанционно ще учат и учениците в общини в областите Видин, Габрово, Кюстендил, Монтана и Перник
Болна ли е кралица Елизабет втора? Отмени важна визита Болна ли е кралица Елизабет втора? Отмени важна визита Лекарите са я посъветвали да си почива Фейсбук сменя името си Фейсбук сменя името си Вероятно това ще стане следващата седмица Карантина за четири месеца за неваксинираните в Москва Карантина за четири месеца за неваксинираните в Москва Новите правила влизат в сила на 25 октомври Xiaomi започва да произвежда масово електрически автомобили от 2024 г. Xiaomi започва да произвежда масово електрически автомобили от 2024 г. Подготвителната работа по проекта върви с предсрочно темпо, похвали се изпълнителният директор Лей Джун Португалия откри на яхта рекордно количество кокаин Португалия откри на яхта рекордно количество кокаин Наркотикът бил предназначен за европейския пазар Пациенти във Великобритания чакат по 50 часа за легло в болница Пациенти във Великобритания чакат по 50 часа за легло в болница Освен това е имало случаи, когато пациентите в линейка са чакали 13 часа, за да стигнат до спешното отделение Нюкасъл поиска най-скъпия треньор в света Нюкасъл поиска най-скъпия треньор в света Целта на новите собственици е да вземат и спортния директор на Атлетико (Мадрид) Стрелецът с лък от Кьонгсберг бил луд, убитите били прободени с нож Стрелецът с лък от Кьонгсберг бил луд, убитите били прободени с нож Повечето от жертвите не са загинали от стрелите До 900 евро за социално слабите в Гърция за Коледа До 900 евро за социално слабите в Гърция за Коледа Броят на тези хора е 280 000, сред тях има и българи Фейсбук разкрива 10 000 нови работни места в Европа Фейсбук разкрива 10 000 нови работни места в Европа Създаването на паралелен цифров свят е мечта на основателя на Фейсбук Марк Зукърбърг  
Д-р Стойчо Кацаров, служебен министър на здравеопазването Д-р Стойчо Кацаров, служебен министър на здравеопазването Ако ситуацията се влоши, на изборите ще гласуваме със зелен сертификат Виц на деня Виц на деня
- Докторът ми предписа спирт!
- Да не е било спорт?
- Възможно е! Иди, че му разбери почерка!
Виц на деня Виц на деня В зоо магазин:
- Искам да купя куче!
- Кучка?
- Не кучка не искам, дайте ми нормално!
- Ама кучка това е пола на кучето!
- И за кво ми е куче с пола, искам нормално!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили дами, Фотошоп се ползва за леки корекции, а не за смяна на личността.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори