×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът Янев приел на среща представители на протеста срещу Комитова (допълнена)


Премиерът Янев приел на среща представители на протеста срещу Комитова (допълнена)
Митингът е планиран до 12 ч.
11 Октомври 2021, Понеделник, 11:24 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимки: Авторът

Бившият шеф на АПИ Лазар Лазаров също е на митинга на пътищарите

Представители на Българска браншова камара "Пътища" са във фоайето на Министерски съвет за среща със служебния премиер Стефан Янев. Това обяви пред митинга говорител на протестиращите. Както Флагман съобщи, в триъгълника на властта тази сутрин се провежда национален протест на пътищарите с искане за оставка на строителния министър Виолета Комитова.

От пресцентъра на МС не потвърдиха, но и не отрекоха пред "Флагман" за срещата на премиера Янев с протестиращите. Вместо това поискаха да им изпратим писмено питане. Забелязахме шефа на ДНСК арх. Влади Калинов обаче да излиза от подлеза до правителствената сграда с папка в ръце. Вероятно той е повикан в Министерски съвет във връзка с протеста.

Бургаски пътищари с мощно присъствие на националния протест срещу Комитова

Пътищарите претендират за 900 млн. лв. неизплатени от държавата средства за пътно поддържане и зимно почистване. От МРРБ обаче обявиха, че част от тези средства може и да са за основни ремонти, които са извършвани неправомерно. В момента се изготвял анализ. Те подозират протестиращите в политически обвързаности с предната власт. Дават пример с това, че бившият шеф на АПИ Лазар Лазаров бил лице на протеста. Днес репортер на "Флагман" действително забеляза г-н Лазаров на митинга (със синия чадър - вж. кадрите долу). Протестът днес по план трябва да приключи в 12 ч.

В сутрешния блок на БНТ заместник-министърът на регионалното развитие Иван Шишков обяви, че започват проверка на договорите за текущ ремонт. 

"До края на седмицата ще направим пълен преглед дали извършената работа от строителните фирми отговаря на възложената им по документи“, съобщи Шишков в предаването „Денят започва“, цитиран от пресцентъра на МРРБ.

Анализът на документите в Агенция „Пътна инфраструктура“ ще покаже дали фирмите, които имат договор за текущ ремонт и поддръжка, са извършвали основен ремонт, което е съвсем различно и може да се окаже поредното незаконно строителство. Той уточни, че анализът започва сега и няма конкретни примери, но съмненията са заради това, че надвишаването на бюджета е само в определени части на България. „Търсим начин да решим по законов път този проблем, който е наследство от предишното правителство“, каза заместник-министър Шишков и призова фирмите към диалог.

Той отново припомни, че пътностроителни фирми са получили близо 1,5 млрд. лв. аванси, като за 363 млн. от тях се строи, а над милиард са изплатени за обекти, по които все още няма готовност да се строи. „Държавата в лицето на МРРБ иска да гарантира тези пари, които са на целия български народ. Затова искаме да водим разговори с тези фирми, за да знаем как ще гарантираме парите на държавата, как ще гарантираме парите, които са в тях“, категоричен беше архитект Шишков.Той посочи, че е възможно протестът да е политически, тъй като лице на протеста от петък е бил бившият председател на Управителния съвет на АПИ от управлението на ГЕРБ Лазар Лазаров. Но въпреки това ръководството на регионалното министерство иска да води диалог, за да реши проблема по напълно законов начин, а не както се е извършвало до момента. Арх. Шишков призова строителните фирми да съдействат, за да се разбере кой е строителят на незаконното строителство на лотове 4 и 5 на АМ „Хемус“.

По отношение на парите за почистване през зимата, той уточни, че са осигурени и фирмите имат сключени договори, но за да получат средствата, трябва да поемат ангажимент, че ще  изпълняват договореното. „Ние искаме диалог“, отново подчерта заместник-регионалният министър, информират от пресцентъра на МРРБ.

 По време на протеста до медиите бе изпратено пък открито писмо от Управителния Съвет на Българска Браншова Камара „Пътища“ до премиера Стефан Янев:

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,

Обръщаме се за пореден път към Вас с настойчив апел да упражните правомощията си по отношение на неадекватното и застрашаващо живота и здравето на гражданите на Република България поведение на Министъра на Регионалното Развитие и Благоустройството г-жа Виолета Комитова. Събитията от последните дни показват, че непознаването на ситуацията в пътния сектор и отказът за диалог от страна на г-жа Комитова са на път да разрушат транспортната система на страната и да направят невъзможно нормалното придвижване на хора и товари. Представяме на вниманието Ви няколко акцента:

1. По отношение на „протестиращите 21 фирми“: Понастоящем в ББК „Пътища“ членуват 83 дружества. Заедно с всички нас протестират и наши подизпълнители, доставчици на материали и механизация. Както сте разбрали, от събота към нашия протест се присъедини и Камарата на Строителите в България с всички нейни членове.

Г-жа Комитова постигна невиждан резултат за действащ министър на строежите: ОБЕДИНИ ВСИЧКИ СТРОИТЕЛИ СРЕЩУ СЕБЕ СИ.

2. По отношение искането й за среща със собствениците на фирми, цитирам: “да ги извади на светло и да се споразумее с тях поотделно“. Неуважението, което г-жа Комитова прояви, като не се яви на организираната от самата нея среща на 08.10.2021 г., не заслужава друг коментар освен: ОСТАВКА! Собствениците на дружествата от пътно-строителния бранш СА на светло. Те всички са в Търговския Регистър и всеки може да ги открие. Фактът, че г-жа Комитова не знае как функционират фирмите в България и че собствениците могат изобщо да не участват в оперативното ръководство на дружествата, отдаваме на некомпетентност. Какво точно би договаряла г-жа Комитова на евентуални срещи на „четири очи“ със собствениците не искаме да гадаем. Но ще заявим ясно пред Вас: срещи с Г-жа Комитова не желаем да провеждаме дори и под Ваша егида. В бъдещи срещи за разрешаване на проблеми или обсъждане на политики, от страна на бранша водещ ще бъде УС на ББК „Пътища“, а собственици, които не са членове на УС, също ще участват, но никога на „четири очи“ .

3. По отношение на „простата“ аритметика за съотношението получени аванси/задължения на Държавата. Във „веселата“ си пресконференция от 08 октомври г-жа Комитова представи пред обществото информация какви аванси били получили определени фирми за строителството на големи инфраструктурни обекти и ги съпостави със задълженията по договорите за текущ ремонт и поддържане и зимно поддържане. Само че услужливо пропусна да спомене, че близо 2/3 от дружествата които са страна по договорите за ТРП и ЗП, нямат нищо общо с цитираните аванси. Освен несъстоятелна, тезата на Г-жа Комитова представлява вероятно и състав от НК: „Склоняване на длъжностно лице към неизпълнение на задълженията му: отклоняване на средства, получени по договор с държавно дружество за цели, извън предмета на договора“. Логическата връзка между изложената в петък пред медиите теза и многократно изразените от Г-жа Комитова опасения, че авансите са изхарчени и че фирмите ще фалират, надхвърля нашите възможности за възприятие и оставяме на Вас да прецените релевантността ѝ.

4. По отношение на действащите договори за поддържане и натрупаните по тях задължения от страна на държавата. Тезата, че тези договори трябва да бъдат прекратени, е категорично несъстоятелна. За да не навлизаме в юридически дебат, заедно с това писмо внасяме в деловодството на Министерски съвет детайлен анализ, направен от реномирана правна кантора, който по същество отхвърля разсъжденията, включени в доклада на създадената от Вас работна група. Тук ще акцентираме върху управленските умения и действия на Г-жа Комитова: Тя твърди, че е заварила бюджета на АПИ изчерпан, и че по тези договори не могат да се възлагат дейности, защото са надхвърлили прогнозната си стойност. В същото време настойчиво обяснява по медиите как на всички обекти се работи и тя нищо не е спирала. Когато тогавашният председател на УС на АПИ, инж. Апостол Минчев изпрати писма до всички дружества за спиране на ремонтите, тя го уволни. В края на Юли всички дружества получиха писма от АПИ, с изрични указания за продължаване на ремонтните дейности. Какво по-ярко доказателство може да даде Г-жа Комитова, чрез поверената й администрация, че към онзи момент нашите договори са били валидни и по тях може да се възлага и да се плаща. От онзи момент нищо не се е променило нито в правната, нито във фактическата обстановка, така че да се налага изменения или споразумения по договорите. Колкото до средствата в бюджета на МРРБ /АПИ е второстепенен разпоредител/, неин изконен дълг като Министър е да осигури съвместно с Министерски съвет необходимите средства, за които са поети ангажименти от страна на Държавата, чрез дадените на фирмите задания. Неспособността да се изпълни този дълг води до един изход: ОСТАВКА!

5. По отношение на твърденията и за отличното състояние на фирмите от бранша: Да, Г-жо Комитова, фирмите от ББК „Пътища“ ценят своите работници и полагат всички усилия да осигурят препитание на тях и техните семейства. Само че, това не се дължи на вас, а е въпреки вас. И благодарение на вас тази ситуация много скоро ще се наложи да се промени във вреда на нашите работници и социалната система на Република България

6. По отношение на отлагането на плановите ремонти за пролетта. Гражданите на Република България, за съжаление, ще бъдат потърпевши от този престъпен подход. През зимата ще останат непроходими участъци, ще бъдат откъснати населени места. Цената, която ще платят обикновените хора през бюджета на Република България, ще нарасне неимоверно, а привеждането на отсечките в нормално и безопасно състояние ще се отложи с месеци.

7. Няма да взимаме отношение по твърденията на г-жа Комитова за раздорите в бранша, защото Вие сам ще се убедите колко неверни са те. Ние ще бъдем под Вашите прозорци.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,

Искаме да Ви информираме, че освен ежедневните протестни действия, които организираме от 11.10.2021 г., членовете на ББК „Пътища“ ще предприемат всички законни мерки да направят изискуеми задълженията на Агенция “Пътна Инфраструктура“ към тях, ведно с лихвите за забава и пропуснатите ползи. Уверяваме Ви, има актуална съдебна практика в тази посока и бюджетът на Държавата много бързо ще се натовари с допълнителни задължения в размер, по наша оценка, от над 60 милиона лева само до края на настоящата година. Опитвахме се да избегнем това, но липсата на диалог и протакането във времето за намиране на решение не ни дава повече възможности.

ГОСПОДИН ЯНЕВ,

Пътищарите в България все още са готови на диалог в търсене на устойчиво решение за развитието на сектора. Апелираме към Вас да упражните правомощията си и да организирате спешна среща под Ваша Егида, за да избегнем с общи усилия задаващия се колапс в пътната инфраструктура на страната.

В края на писмото са изброени и протестиращите фирми: 

„АБ“ АД, „АВТОМАГИСТРАЛИ“ ЕАД, „АВТОМАГИСТРАЛИ ХЕМУС“ АД, „АЛВЕ КОНСУЛТ“ ЕООД, „АМ - ЧЕРНО МОРЕ“ АД, „АПТЕРА“ ООД, „БАУ АКАДЕМИ“ ООД, „БЕТА ПРОИНВЕСТ“ ЕООД, „БИТУЛАЙТ“ ООД, „БИТУМИНА ГМБХ-БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, „БКО“ ЕООД, „БКС- БЪДИНСТРОЙ“ АД, "БКС" ЕООД, „БЛАГОУСТРОЙСТВО-СТУДЕНА“ ООД, „БУРГАСПЪТСТРОЙ“ АД, „ВИ ДЖИ ЕФ“ ООД, „ВИА КОНСТРУКТ ГРУП“ ООД, „ВИА ПЛАН“ , „ВИАЛУКС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, „ВИАСТРОЙ“ АД, „ГАРАНТ 90 ЦОНЕВ И СИЕ“, „ГБС ИНФРАСТРУКТУРНО СТРОИТЕЛСТВО“ АД, „ГЕОСТРОЙ“ АД, „ГРОМА ХОЛД“ ЕООД, „ДЖИ ПИ ГРУП“ АД, „ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТИЩА“ АД, ЕТ „СТАНКА ВАСИЛЕВА“, „ЕВРОМЕТАЛ СТРОЙ –В“ ООД, „ИНЖСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, „ИНФРА ЕКСПЕРТ“ АД, „ИНФРАСТРОЕЖИ“ ООД, „КАЛИСТРАТОВ ГРУП“ ООД, „КМВ-СИСТЕМИ ЗА ПЪТНА СИГУРНОСТ“ ООД, „КРЕОН ИС“ ЕООД, „ЛЮНИК“ ООД, „МИКОНИ“ ООД, „МОНОЛИТ СОФИЯ“ АД, „МОСТКОНСУЛТ“ ООД, „НИВЕЛ СТРОЙ“ ЕООД, "НОВАКО СТРОЙ" ЕООД, „ОБОНАТО БИЛД“ ЕООД, „ОРС-ИНФРАСТРУКТУРА“ ООД, „ПАРСЕК ГРУП“ ЕООД, „ПЕЙКОМ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, „ПЛАН ИНВЕСТ ПЛОВДИВ“ ЕООД, „ПРОЕКТ СТРОЙ 1“ ЕООД , „ПСК ЕС-БИ – ЕС“ АД, „ПСТ БУРГАС” ЕООД, „ПСТ ВИДИН“ ЕООД, „ПСТ ГРУП“ ЕАД, „ПЪТИНВЕСТ-ИНЖЕНЕРИНГ“ АД, „ПЪТИНЖЕНЕРИНГ-М“ АД, „ПЪТИНЖЕНЕРИНГ“ АД, „ПЪТИНЖЕНЕРИНГСТРОЙ-Т“ ЕАД, „ПЪТИЩА М” ЕООД, „ПЪТИЩА“ АД, „ПЪТИЩА И СЪОРЪЖЕНИЯ“ ЕАД, „ПЪТНИ СТРОЕЖИ ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ АД, „ПЪТНО ПОДДЪРЖАНЕ – БЕЛОГРАДЧИК“ ЕООД, „ПЪТНО ПОДДЪРЖАНЕ 8“ ЕООД, „ПЪТНО ПОДДЪРЖАНЕ СЛИВЕН“ ЕООД, „ПЪТНО ПОДДЪРЖАНЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ЕООД, „ПЪТПЕРФЕКТ“ ЕАД, „ПЪТПЕРФЕКТ Т” ЕАД, „ПЪТПРОЕКТ“ ЕООД, „ПЪТСТРОЙ – 92“ АД, „ПЪТСТРОЙ – ВАРНА“ ЕООД, „ПЪТСТРОЙ ВДХ“ ЕООД, „ПЪТСТРОЙ“ АД- ГАБРОВО, „ПЪТСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ“ АД, „ПЪТСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ“ АД КЪРДЖАЛИ, „РЕГИОНАЛНИ ПЪТНИ МРЕЖИ“ ЕООД, „СИМИНВЕСТ“ ООД, „ТЕХНОПЪТСТРОЙ“ ЕООД, „ТЕХНОСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ-99“ АД, „ТРАНСКОНСУЛТ БГ“, „ТРАНССТРОЙ ЕКО“ ООД, „ТРЕЙС БГ“ ЕАД, „ТРИ – ЕС“ ООД, „ХИДРОМАТ“ ООД, „ХИДРОСТРОЙ“ АД , „ЩРАБАГ“ ЕАД, „ЮПИТЕР 05“ ООД.

Становище относно протеста на строителните работници разпространиха днес и от сдружението Институт за пътна безопасност:

"Липсата на политики за развитието на пътнотранспортната система в България превръщат всеки протест по темата пътища в България в политически. Институтът за пътна безопасност счита, че пътностроителните фирми са жертва на политическото противопоставяне в страната, тъй като се счита, че същите са свързвани с модела “ГЕРБ”. Това е класическа политическа наказателна акция  от страна на служебното правителство срещу обръчи от фирми, които са нарочени за близки до една политическа партия. От друга страна нежеланието на служебното правителство да извърши международен одит за качеството и сигурността на нашите пътища, който да идентифицира дефицитите при ремонта и строежа на пътища в България и да постави незаобиколими стандарти за качество и сигурност, ни показва че се подготвя създаването на нови обръчи от фирми, които да работят по същия модел, но за друг политически субект.

Учудващо е защо строителните фирми не предприемат съдебни действия срещу Агенция “Пътна инфраструктура” за неизплатените им суми. Политическото противопоставяне превръща в жертва строителните работници, строителните фирми, и всички граждани, ползващи пътищата на Република България.

Институтът за пътна безопасност напомня на министър-председателя г-н Стефан Янев, че политическата и човешка отговорност за безопасността на нашите пътища е негова отговорност."

 




В категории: Бизнес , Политика


13
Коментара по темата
13.
Vera Su
11.10.2021 18:37:30
0
8
Ганя от село Залокучене няма право да си закара камиона на протестира там където "умните и красивите" няколко месеца чупиха жълти павета, за да ги хвърлят по полицаи, хвърляха яйца, риба и какво ли още не по същите тези жълти павета, които сега така разпалено защитават от тежките машини на Ганя.
12.
Корабът на Радев планово потъва
11.10.2021 18:22:50
0
14
Неспособността на служебния кабинет да се справи с основните кризи вече започва да се усеща. Усеща се от хората. Затова неговата партия „Продължаваме промяната“няма да получи тази така очаквана от неговите стратези голяма електорална вълна. По-скоро ще бъде един от шестте участника в следващото Народно събрание. Хората от една страна са достатъчно разумни, от друга страна те са потопени в реалността и не могат да не си дадат сметка, че България хем е най-ударена от COVID в Европа, хем пък няма да получи нищо от тези авансови плащания по Плана за възстановяване. Това се дължи на неспособността на правителствата на Румен Радев да внесат плана в Европа.
11.
Бойко връщай се по-скоро
11.10.2021 17:52:54
2
16
За да изчегърташ лакомите фуражки и жълтопаветните подлоги на мафията,които с кражбите си фалират България,а Прокопи да последва Черепа!
Няма безплатен обяд,както си мислят шапкарите,които цял живот на комендантската кухня са кльопали и дори цената на хляба не знаят!
Сит фатмашки търбух,за Народа глух!
10.
Възмутен
11.10.2021 16:58:28
13
6
Тези пътищари от Бургас се питам какво искат още ? Всички фирми са към Хидросторой имат достатъчно осигурена работа и пари. А тази гербаджийска утрепка Лазар Лазаров мислех че е вече в пандиза, а той бил на свобода. Всичко е ръководено от Герб защото вече са сигурен "аут" от властта заедно с ДПС.
9.
Партии на протеста!
11.10.2021 16:43:22
2
14
Велислав Минеков, без никакво намерение да се отказва от истериите, най-изгодно от всички осребри Отровното трио. То не че да станеш министър, и то точно на културата, и то точно в служебно правителство, е някакъв кой знае какъв дивидент, но на Минеков му се услажда, той навремето и президент беше тръгнал да става. Интересно как се чувства сега като член на правителство, срещу което се протестира. Как се чувства, година след като самият той протестираше срещу правителството? Вероятно никак. Днес той е един от най-ярковатите министри на Радев редом с Бойко Рашков, който не спира да говори само в бъдеще време – ще направя това, ще направя онова – и да роптае срещу нередности, които отдавна са негова отговорност.
8.
Шипката
11.10.2021 15:27:13
8
4
Помощник капитана на Vera Su и Стойчо Кацаров са виновни
7.
До 2
11.10.2021 15:25:45
9
5
Ти си поредната гербаджииски тръба сигурно си чакаш % от някоя фирма
6.
Капучиното
11.10.2021 15:23:27
11
7
Тези "ПСТ" -ПОЛИВНИ СИСТЕМИ как точно участват
5.
Данчо щайгата
11.10.2021 15:21:28
9
8
При положение че АПИ е имала около 320 млн бюджет как така са ви дали поръчки за близо четири пъти по голяма сума
4.
Професорът
11.10.2021 14:59:33
20
10
Като ги гледам по телевизията тези протестиращи и ,,гладни" строители на пътища, облечени със съвсем нови дрехи, приличат на войници, изпратени да създават безредици и да свалят правителства.Явно на генерала им му взеха джипката, но му оставиха възможността да ги насъсква и да взривяват мините поставените поставени от него чрез сключване на некадърни договори без осигурени плащания.И сега оставя временното правителство да му обира срама и последствията от нековпетентното управление.Защо не си търсят парите от работодателите, които са ги наели и които се крият , а не отиват на преговори със сегашното ръководство на страната ни.Това е постановка на Джипката, който не се накради и не се примирява, че народната любов го изпрати с псувни.
3.
До2
11.10.2021 14:14:48
9
19
Като ти е пълен джоба можеш да дрънкаш глупости колкото искаш.Хората си искат заплатите за да си нахранят децат
2.
Тази порочна практика трябва да спре
11.10.2021 12:50:45
29
21
Янев е умен и сериозен мъж и не вярвам да се подаде на купеният протест. Кой каквото и да им обещава, няма как да се изпълни, щом не е подкрепено с договор и пари в бюджета. Не че не може да се плати както правеше толупа, но тогава трябва да се вземе отнякъде. Не веднъж толупа е пипал парите от здравната каса, здравеопазване и т.н. за да има кеш парасъ и да раздава от джипката. Но така не се прави
1.
пи-Янев изтрезнява
11.10.2021 11:57:13
12
36
Махмурлукът е тежък.
Пиянството на шапкарите още по-тежко.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори