×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов е водач на листата на коалиция "Патриотичен фронт" във 2 МИР-Бургас


Валери Симеонов е водач на листата на коалиция "Патриотичен фронт" във 2 МИР-Бургас
Христиан Митев, който заема второ място, регистрира листата в РИК-Бургас, с него бяха и част от кандидатите
10 Октомври 2021, Неделя, 13:12 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

В екипа му са експерти в различни области

Валери Симеонов води листата на коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ, БДС "Радикали" и БНДС "Целокупна България" във 2 МИР Бургас. Това стана ясно днес, когато формацията регистрира листата си в Районната избирателна комисия (РИК). Документите внесе юристът и бивш депутат Христиан Митев, който е втори в списъка. Заедно с него бяха и част от кандидатите. 

В листата участват експерти в различни области. Част от кандидатите са познати на местния политически пейзаж, общински съветници в няколко общини в Бургаска област.

"Това е листа, която може да бъде припозната от жителите на цялата област", каза Христиан Митев минути след регистрацията. Той обяви, че коалицията тръгва за  47-ото Народно събрание с нагласа за максимално добър резултат. 

 

Ето я и цялата листа и визитка на кандидатите:

1. Инж. Валери Симеонов

Дипломира се като електроинженер във ВМЕИ-София. Създател на телевизия СКАТ. Бил е общински съветник през периода 2007-2011 г. и председател на Общински съвет-Бургас през 2007-2008 г. Народен представител в 43-тото и 44-то Народно събрание. Зам-председател в 44-тото НС. Заместник-министър председател по икономическата, социална и демографска политика от май 2017 г. до ноември 2018 г.  Учредител и председател на ПП „Национален фронт за спасение на България“.

Награден е с голямата награда на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) „Икономика на светло“ - през 2018 г. за „Държавност в туризма“. През 2017 г. получава приз на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за ограничаване на шума в курортите. За приноса си в защита на държавния и обществен интерес е отличен от юридическата общност в България с престижната награда „Дело на годината“ за 2017 г. Носител на „Орден на честта“ на Република Армения. През 2018 г. е отличен с наградата „Човек на годината“ на Асоциацията на българите в Украйна.

През 2021 г. Валери Симеонов бе награден от унгарския държавен секретар Миклош Шолтес и българската общност в Унгария с престижното отличие „3-ти март“.

2. Христиан Митев

Завършил специалност „Право“ в Бургаския свободен университет. От 2009 г. до 2014 г. юрисконсулт на Национална телевизия СКАТ. Съучредител на ПП НФСБ и председател на Националната контролна комисия на партията. В периода 2011-2014 г. е общински съветник от групата на НФСБ в Бургас. Народен представител в 43 и 44 НС, зам.-председател на Комисията по правни въпроси в 44-ия парламент. Носител на наградата „Икономика на светло“ през 2019 г. за законодателна инициатива ограничаваща сивата икономика и подобряваща бизнес средата.
    
3. Радослав Петков
Радослав Петков е химик по образование, магистър по „Екология и опазване на околната среда“ в Университет „Проф.д-р Асен Златаров“. Управител на фирма, свързана с търговия на автомобили. Бил е общински съветник в Общинския съвет в Бургас. 

4. Антон Стоянов
Магистър по "Право". Работил е като юрисконсулт в различни търговски дружества, а от 2003 г. до този момент работи като адвокат. През периода 2005 г.-2019 г. е член и зам.-председател на Районната избирателна комисия и на Общинска избирателна комисия в Бургас. Семеен, с едно дете.

5. Боян Дяков
Завършил семестриално Нов български университет в гр. София със специалност „Администрация и Управление“, модул „Публична Администрация“. Повече от 12 години се занимава с частен бизнес в сферата на търговията. Преминал е обучение за лекторство през 2014 г. От 2019 г. е общински съветник в Общинския съвет в Бургас. Владее английски и френски език.   

6. Валери Ангелов
Втори мандат е общински съветник от ПП НФСБ в Общинския съвет в Средец. Председател е на Комисята по Здравеопазване и социални дейности и социално подпомагане в местния парламент в Средец. Има дългогодишен опит в сферата на здравеопазването.

7. Ивайло Вагенщайн
Ивайло Вагенщайн е с три висши образования, завършил е специалностите „Ядрена енергетика”, „Комуникация и електронизация на възобновяеми енергоизточници” и „Съдебно-инженерна техническа експертиза и техническа безопасност”. В момента се занимава с частен бизнес. От 2011 г. до 2015 г. е общински съветник в Общински съвет-Оряхово, като от 2011 г. до 2013 г. е  председател на местния парламент. От 2015 г. до 2019 г. е общински съветник от НФСБ в Бургас, понастоящем отново е член органа на местното самоуправление в града. Баща е на четири деца.

8. Инж. Иван Кузманов 
Завършил е Русенския университет "Ангел Кънчев" специалност „Поддържане и ремонт на автотракторната техника“. Носител на две сребърни и едно бронзово отличие на републикански студентстки първенства по борба. Един от крупните земеделски производители в региона. Той е сред учредителите на ПП НФСБ, бил е областен координатор в област Бургас, а понастоящем е председател на общинската структура на партията в Камено.

9. Денис Йовчев
Завършва „Руска филология“ и магистърска степен „Културни и социални дейности в туризма“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Също така специализира „Начална педагогика“ в Тракийски университет - Стара Загора. Работил е като брокер, преводач, администратор и управител на хотел. В момента е управител и собственик на частна компания.

10. Станислав Тодоров
Роден е в Бургас. Завършва средно специално образование електротехника. От 2005 г. се занимава с частен бизнес и е управител на търговски дружества.

11. Севдалина Пенева 
По образование Севдалина Пенева е филолог. Разследващ журналист, главен редактор на националния седмичник „Десант“ от 2010 г. до 2016 г., в момента е главен редактор на регионалния офис на ТВ СКАТ в Бургас. Журналист на годината за 2007 г. на Българската асоциация на регионалните медии. Семейна, с две деца.

12. Диана Фъртунова
Завършила бакалаварска степен  по предучилищна педагогика в Шуменсия университет "Епископ Константин Преславски" и магистърска степен по логопедия в Бургаския свободен университет. Работила е във вестниците – „Народна младеж“, „Пулс“, „Черноморски фар“ и „Десант“, на който е отговорен редактор. Собственик на издаделство „Делфин прес“. Автор на две книги и научни статии в областта на логопедията и краезнанието. Носител на почетното отличие за патриотизъм „Николайда Цанева“.

13. Д-р Даниела Радева
Работи и живее в гр. Поморие. Завършва Медицинския университет във Варна. От 20 години е общопрактикуващ лекар. Общински съветник от НФСБ в Общински съвет-Поморие в периода от 2015 г. до 2019 г.

14. Ивайло Стаматов
Има средно специално образование. Член е на Управителен съвет на Сдружение с нестопанска цел Футболен клуб „Нефтохимик“ Бургас. Общински съветник в Бургас в мандат 2007-2011 г.

15. Иван Стоянов
Занимава се с частен бизнес.

16. Георги Ваташки 
Магистър по „Средновековна история“. Бил е част от екипа на флагмана на патриотичния печат – вестник „Десант“. Работил е като системен администратор и управител на компютърна фирма. В момента е компютърна поддръжка и специалист продажби в голяма частна компания.

17. Марияна Лефтерова
Завършила бакалавърска степен  по „Индустриален мениджмънт“ в Бургаски свободен университет. От 2011 г. работи в ТВ СКАТ. Секретар е на Националната контролна комисия на НФСБ. Семейна, с едно дете.

След регистрацията на листата, коалицията представи листата си на брифинг, на който участва и водачът Валери Симеонов. Какви са очакванията и приотиритетите на коалицията - очаквайте след малко във Флагман.бг!

Юристите Христиан Митев (вляво) и Антон Стоянов регистрираха листата в РИК-Бургас. Те заемат второ и трето място в нея

 




Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 4
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори