×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов е водач на листата на коалиция "Патриотичен фронт" във 2 МИР-Бургас


Валери Симеонов е водач на листата на коалиция "Патриотичен фронт" във 2 МИР-Бургас
Христиан Митев, който заема второ място, регистрира листата в РИК-Бургас, с него бяха и част от кандидатите
10 Октомври 2021, Неделя, 13:12 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

В екипа му са експерти в различни области

Валери Симеонов води листата на коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ, БДС "Радикали" и БНДС "Целокупна България" във 2 МИР Бургас. Това стана ясно днес, когато формацията регистрира листата си в Районната избирателна комисия (РИК). Документите внесе юристът и бивш депутат Христиан Митев, който е втори в списъка. Заедно с него бяха и част от кандидатите. 

В листата участват експерти в различни области. Част от кандидатите са познати на местния политически пейзаж, общински съветници в няколко общини в Бургаска област.

"Това е листа, която може да бъде припозната от жителите на цялата област", каза Христиан Митев минути след регистрацията. Той обяви, че коалицията тръгва за  47-ото Народно събрание с нагласа за максимално добър резултат. 

 

Ето я и цялата листа и визитка на кандидатите:

1. Инж. Валери Симеонов

Дипломира се като електроинженер във ВМЕИ-София. Създател на телевизия СКАТ. Бил е общински съветник през периода 2007-2011 г. и председател на Общински съвет-Бургас през 2007-2008 г. Народен представител в 43-тото и 44-то Народно събрание. Зам-председател в 44-тото НС. Заместник-министър председател по икономическата, социална и демографска политика от май 2017 г. до ноември 2018 г.  Учредител и председател на ПП „Национален фронт за спасение на България“.

Награден е с голямата награда на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) „Икономика на светло“ - през 2018 г. за „Държавност в туризма“. През 2017 г. получава приз на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за ограничаване на шума в курортите. За приноса си в защита на държавния и обществен интерес е отличен от юридическата общност в България с престижната награда „Дело на годината“ за 2017 г. Носител на „Орден на честта“ на Република Армения. През 2018 г. е отличен с наградата „Човек на годината“ на Асоциацията на българите в Украйна.

През 2021 г. Валери Симеонов бе награден от унгарския държавен секретар Миклош Шолтес и българската общност в Унгария с престижното отличие „3-ти март“.

2. Христиан Митев

Завършил специалност „Право“ в Бургаския свободен университет. От 2009 г. до 2014 г. юрисконсулт на Национална телевизия СКАТ. Съучредител на ПП НФСБ и председател на Националната контролна комисия на партията. В периода 2011-2014 г. е общински съветник от групата на НФСБ в Бургас. Народен представител в 43 и 44 НС, зам.-председател на Комисията по правни въпроси в 44-ия парламент. Носител на наградата „Икономика на светло“ през 2019 г. за законодателна инициатива ограничаваща сивата икономика и подобряваща бизнес средата.
    
3. Радослав Петков
Радослав Петков е химик по образование, магистър по „Екология и опазване на околната среда“ в Университет „Проф.д-р Асен Златаров“. Управител на фирма, свързана с търговия на автомобили. Бил е общински съветник в Общинския съвет в Бургас. 

4. Антон Стоянов
Магистър по "Право". Работил е като юрисконсулт в различни търговски дружества, а от 2003 г. до този момент работи като адвокат. През периода 2005 г.-2019 г. е член и зам.-председател на Районната избирателна комисия и на Общинска избирателна комисия в Бургас. Семеен, с едно дете.

5. Боян Дяков
Завършил семестриално Нов български университет в гр. София със специалност „Администрация и Управление“, модул „Публична Администрация“. Повече от 12 години се занимава с частен бизнес в сферата на търговията. Преминал е обучение за лекторство през 2014 г. От 2019 г. е общински съветник в Общинския съвет в Бургас. Владее английски и френски език.   

6. Валери Ангелов
Втори мандат е общински съветник от ПП НФСБ в Общинския съвет в Средец. Председател е на Комисята по Здравеопазване и социални дейности и социално подпомагане в местния парламент в Средец. Има дългогодишен опит в сферата на здравеопазването.

7. Ивайло Вагенщайн
Ивайло Вагенщайн е с три висши образования, завършил е специалностите „Ядрена енергетика”, „Комуникация и електронизация на възобновяеми енергоизточници” и „Съдебно-инженерна техническа експертиза и техническа безопасност”. В момента се занимава с частен бизнес. От 2011 г. до 2015 г. е общински съветник в Общински съвет-Оряхово, като от 2011 г. до 2013 г. е  председател на местния парламент. От 2015 г. до 2019 г. е общински съветник от НФСБ в Бургас, понастоящем отново е член органа на местното самоуправление в града. Баща е на четири деца.

8. Инж. Иван Кузманов 
Завършил е Русенския университет "Ангел Кънчев" специалност „Поддържане и ремонт на автотракторната техника“. Носител на две сребърни и едно бронзово отличие на републикански студентстки първенства по борба. Един от крупните земеделски производители в региона. Той е сред учредителите на ПП НФСБ, бил е областен координатор в област Бургас, а понастоящем е председател на общинската структура на партията в Камено.

9. Денис Йовчев
Завършва „Руска филология“ и магистърска степен „Културни и социални дейности в туризма“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Също така специализира „Начална педагогика“ в Тракийски университет - Стара Загора. Работил е като брокер, преводач, администратор и управител на хотел. В момента е управител и собственик на частна компания.

10. Станислав Тодоров
Роден е в Бургас. Завършва средно специално образование електротехника. От 2005 г. се занимава с частен бизнес и е управител на търговски дружества.

11. Севдалина Пенева 
По образование Севдалина Пенева е филолог. Разследващ журналист, главен редактор на националния седмичник „Десант“ от 2010 г. до 2016 г., в момента е главен редактор на регионалния офис на ТВ СКАТ в Бургас. Журналист на годината за 2007 г. на Българската асоциация на регионалните медии. Семейна, с две деца.

12. Диана Фъртунова
Завършила бакалаварска степен  по предучилищна педагогика в Шуменсия университет "Епископ Константин Преславски" и магистърска степен по логопедия в Бургаския свободен университет. Работила е във вестниците – „Народна младеж“, „Пулс“, „Черноморски фар“ и „Десант“, на който е отговорен редактор. Собственик на издаделство „Делфин прес“. Автор на две книги и научни статии в областта на логопедията и краезнанието. Носител на почетното отличие за патриотизъм „Николайда Цанева“.

13. Д-р Даниела Радева
Работи и живее в гр. Поморие. Завършва Медицинския университет във Варна. От 20 години е общопрактикуващ лекар. Общински съветник от НФСБ в Общински съвет-Поморие в периода от 2015 г. до 2019 г.

14. Ивайло Стаматов
Има средно специално образование. Член е на Управителен съвет на Сдружение с нестопанска цел Футболен клуб „Нефтохимик“ Бургас. Общински съветник в Бургас в мандат 2007-2011 г.

15. Иван Стоянов
Занимава се с частен бизнес.

16. Георги Ваташки 
Магистър по „Средновековна история“. Бил е част от екипа на флагмана на патриотичния печат – вестник „Десант“. Работил е като системен администратор и управител на компютърна фирма. В момента е компютърна поддръжка и специалист продажби в голяма частна компания.

17. Марияна Лефтерова
Завършила бакалавърска степен  по „Индустриален мениджмънт“ в Бургаски свободен университет. От 2011 г. работи в ТВ СКАТ. Секретар е на Националната контролна комисия на НФСБ. Семейна, с едно дете.

След регистрацията на листата, коалицията представи листата си на брифинг, на който участва и водачът Валери Симеонов. Какви са очакванията и приотиритетите на коалицията - очаквайте след малко във Флагман.бг!

Юристите Христиан Митев (вляво) и Антон Стоянов регистрираха листата в РИК-Бургас. Те заемат второ и трето място в нея

 
България Всички новини
Приятни срещи за Водолея, Близнаците да обърнат внимание на здравето си Приятни срещи за Водолея, Близнаците да обърнат внимание на здравето си Хороскоп за деня – 27 октомври 2021, сряда Агенция „Фокус“ с нов собственик, радиото също влиза в сделката Агенция „Фокус“ с нов собственик, радиото също влиза в сделката Очаква се покупко-продажбата да е факт до средата на ноември В леглото с неопитен мъж: Как да направим секса невероятен? В леглото с неопитен мъж: Как да направим секса невероятен? Ето няколко начина  6 знака, че някой има ниско самочувствие 6 знака, че някой има ниско самочувствие Постоянно споделяне на положителното 5 най-манипулативни зодиакални знаци 5 най-манипулативни зодиакални знаци Зодията Луъв е с най-голямото его и винаги ще манипулира всички, за да бъде на върха 6 години затвор за касоразбивача Илиян Керин, отмъкнал 77 хил. лв от  хотел „Гран Виа” в Бургас 6 години затвор за касоразбивача Илиян Керин, отмъкнал 77 хил. лв от хотел „Гран Виа” в Бургас Кражбата бе извършена навръх Великден през 2018 г.  Рецепта за спагети "путанеска" с аншоа Рецепта за спагети "путанеска" с аншоа Италианската кухня и нейната магия Влиза ли се без зелен сертификат в заведенията Влиза ли се без зелен сертификат в заведенията Използвана е снимка на пропуска, а не цифровият му вариант Предлагат за държавна почит участниците в спасителния екип край Камен бряг Предлагат за държавна почит участниците в спасителния екип край Камен бряг С приключване на действията по разтоварване и обезопасяване на кораба е елиминиран рискът от замърсяване на морските води в района на Яйлата Ямбол вече има общински електромобил Ямбол вече има общински електромобил Електрическото превозно средство ще помага за работата на общински предприятия
150 задържани при операция на Европол срещу Даркнет, сред тях и българи 150 задържани при операция на Европол срещу Даркнет, сред тях и българи Операцията с кодово име "Дарк Хън ТОР" представляваше поредица от отделни, но допълващи се акции Японската принцеса Мако се омъжи и загуби титлата си Японската принцеса Мако се омъжи и загуби титлата си Избраникът й Кей Комуро няма благородническо потекло Кален ад в Италия, има поне един загинал Кален ад в Италия, има поне един загинал  Стихията причини наводнения и свлачища Нарастване на средната цена на тока в Европа около 210 евро за мегаватчас Нарастване на средната цена на тока в Европа около 210 евро за мегаватчас Поскъпването се дължи до голяма степен на по-студеното време Естония забрани на неваксинираните да посещават обществени места Естония забрани на неваксинираните да посещават обществени места Наложени са строги мерки Путин пуска руснаците в отпуск заради COVID-19 Путин пуска руснаците в отпуск заради COVID-19 От днес в шест региона на страната хората няма да работят, но ще получават заплати Тедрос Гебрейесус: Пандемията е далеч от своя край Тедрос Гебрейесус: Пандемията е далеч от своя край  Имаме всички необходими инструменти, но светът не използва добре тези инструменти, каза директорът на СЗО Ковид, грип и RSV вирус удрят Великобритания, властите обмислят нов локдаун Ковид, грип и RSV вирус удрят Великобритания, властите обмислят нов локдаун През последните седем дни 333 465 души са дали положителна проба за коронавирус или с 15% повече от предишната седмица Кой е македонец според скопските „историчари“ Кой е македонец според скопските „историчари“ Адам и Ева, Иисус Христос, Майкъл Джексън...   Гръцки медии: България потъва  в четвърта вълна, ще праща пациенти в чужбина Гръцки медии: България потъва в четвърта вълна, ще праща пациенти в чужбина Здравният министър Стойчо Кацаров предупреди по Нова телевизия, че ако кривата на инфекцията не намалее в рамките на 10 до 15 дни, ще има "огромни проблеми"
Бойко Борисов Бойко Борисов Мен ме е страх от инжекции, но се правих на смел. Виц на деня Виц на деня - Баничките са ви ужасни!
- Г-жо, аз съм правил банички още преди да се родите.
- И що чак сега ги продавате?
Виц на деня Виц на деня - Тебе кой те подстригва?
- Един голям майстор!
- Виждам, че е майстор, ама каква му е професията?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Несръчният любовник доведе любимата си три пъти до сарказъм.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори