×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 признака на Алцхаймер: Страда ли Джо Байдън от това заболяване?


06 Октомври 2021, Сряда, 10:58 ч.
Автор: Флагман

Дългогодишен личен лекар на президент Байдън, а сега лекар на Белия дом, д-р Кевин О'Конър не е провеждал никакви тестове за когнитивно увреждане

Денилната деменция или болестта на Алцхаймер е трагедия за възрастен човек, неговото семейство и близките му. А ако президентът страда от нея, това е катастрофа за нашия народ. Има ли президентът Байдън заболяване, което уврежда умствените му способности? Този въпрос задава Мик Рич в коментара си за The American Thinker.

Дългогодишен личен лекар на президент Байдън, а сега лекар на Белия дом, д-р Кевин О'Конър не е провеждал никакви тестове за когнитивно увреждане - или е избрал да не ги публикува. Свитата на президента Байдън по всякакъв възможен начин го предпазва от любопитни очи, а медиите го предпазват от критично обществено внимание.

Тъй като пресата по никакъв начин не изследва умствените способности на президента, ще направим това - сравнявайки поведението му с брошурата на Центъра за контрол и профилактика на заболяваемостта „Десет признака на болестта на Алцхаймер“.

Загуба на памет, която нарушава ежедневния живот - до степен да се налага да записвате всяка своя стъпка . Австралийският телевизионен канал, отразяващ пресконференцията на президента Байдън за последствията от урагана „Айда“, подчерта, че той винаги чете от лист хартия и постоянно се консултира с него. За разлика от американските, австралийските медии не крият поведението на Байдън от зрителите.

Трудности при планирането и решаването на проблеми. Крахът в Афганистан.

Трудности при изпълнение на познати задачи. В статия от 21 март 2021 г. Shore News отбелязва, че президентът Байдън се е заблудил по пътя си към борда на Еърфорс 1, след което обратно към вертолета е бил заведен от вицепрезидента Камала Харис и неговите помощници.

Объркване във времето или с мястото. Според „Индипендънт Сентинел“ на 29 февруари 2020 г. номинираният Байдън е казал на събитие в Южна Каролина: „Точно тук, в Северна Южна Каролина“. По-късно той обърка миналото и бъдещето, като заяви, че с нетърпение очаква назначаването на първия афро-американски сенатор.

Трудности при разбирането на визуални образи и пространствени отношения. Няма доказателства за промени.

Трудности при говорене или писане. На 25 март 2021 г. заглавието на британския вестник „Сън“ гласеше: „Байдън напълно забрави за какво говори и несвързано мърмореше пред камерата на мъчителна пресконференция“. Статията отбелязва, че в края Байдън заявил, че отговаря на последния въпрос, но след това спря в средата на изречението. У нашите съюзници, разбира се, възникнаха въпроси относно състоянието му.

Неспособност за намиране на познати неща и да се възстанови последователността на събитията. На митинг на открито на 29 април 2021 г. в Дулут, Джорджия, президентът Байдън завърши речта си, като каза: „Не мога да намеря маската. Това е лош късмет“. След което той намери маската в джоба си. Това поражда въпроса: какво е причинило този "лош късмет"?

Избледняване на способността за разсъждение и погрешна преценка. Старият Джо Байдън беше избран за президент, защото се разбираше с почти всички. Въпреки това след няколко месеца от неговото президентство, той изведнъж унизи френския президент Еманюел Макрон и цяла Франция, обявявайки публично, че Америка и Англия ще предоставят на Австралия ядрени подводници, като по този начин подкопа нашия френски съюзник.

Отказ от работа и оттегляне от социални дейности. Президентът Байдън прекарва почти всеки уикенд сам с първата дама. Дори MSNBC призна, че президентът Байдън седи отделно на снимка от конферентната зала в крайградската резиденция на Кемп Дейвид по време на афганистанската криза.

Промени в настроението и личността. Заглавие на британския вестник „Индипендънт“: „Байдън беше изправен пред критика за упрек на репортер на Си Ен Ен:„ Вие нищо не разбирате “. Джо беше забравил, че това не е личен въпрос, а бизнес отношения.

Центровете за контрол и превенция на заболяванията съветват: "Ако се появи един или повече от десетте предупредителни знака, препоръчително е да посетите Вашия лекар, за да установите причината." Президентът Байдън показва поне девет от десет симптоми на болестта на Алцхаймер, което не може да не буди безпокойство. Четейки статии за поведението на Байдън и гледайки видеоклипове с негово участие, разбирате, че той дори не контролира себе си, камо ли федералното правителство.

Ако президентът Байдън не е в състояние да изпълни своя мандат и отговорности, защо Конгресът не предприема действия и не го отстранява в съответствие с 25 -та поправка към Конституцията? Може би защото демократичните лидери в Камарата и Сената просто се нуждаят от слаб президент, който да прокарва законите им? Освен това, при Байдън, за тях е по-лесно да контролират федералното правителство. А републиканските лидери в Камарата на представителите и Сената очакват, че веднага щом поемат контрола и над двете камари, те ще имат шанс да одобрят следващия вицепрезидент. В същото време нашите съперници по света използват нашия слаб президент, както си искат, изграждайки бъдещето си без САЩ.

Америка с отслабен лидер ми напомня инструктаж преди скок с парашут. Ако откриете неизправност, първата стъпка е да определите нейната сериозност. Ако съществува възможност за счупване на един или и на двата крака, опитайте се да кацнете както и да е. Защото ако резервният парашут не сработи - край. Може и да не преживеем президентът Харис, председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси и председателят на Сената Чък Шумър начело на страната. Нека изчакаме до междинните избори през ноември 2022 г.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/usa/2021/10/05/10-priznaka-na-alchaimer-strada-li-djo-baidyn-ot-tova-zaboliavane.505949
 


В категории: Политика


1
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
1
Коментара по темата
1.
Нюз
06.10.2021 11:36:05
1
5
Бойко,Путин и Ердоган се молят да се гътне.Ама след него идва Харис дето е още по крайна.Тъй че да палят свещ да е жив и здрав Байдън.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори