×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не песните, а клипчето от ваната превърна Галена в мегазвезда за една нощ


26 Септември 2021, Неделя, 17:26 ч.
Автор: Флагман


Според част от колежките на Галена, тя е пуснала сама в интернет записа, на който върти орална любов във ваната

Животът на Галена не винаги е бил толкова бляскав, колкото е в момента. Фолк звездата, която е новия треньор в „Гласът на България” започва кариерата си под сценичното име Галя и през 2004 г., записва първата си песен, озаглавена „Можеш ли“. След това пуска още няколко парчета, но все не успява да пробие на голямата сцена и да стане известна. От „Пайнер” решават да сменят артистичния й псевдоним на Галена и брюнетката продължава с напъните за фолк кариера.

Частичен успех спохожда младата певица през 2006-а с песента „Чупката“, която се превръща в първия ѝ хит, но все още не е звезда. Едно секс клипче от ваната буквално преобръща живота на смядовката и я прави известна за една нощ. През 2007 г. изпълнителката от лекия жанр изгря в домашно порно с бившето си гадже Александър.

Според част от колежките на Галена, тя е пуснала сама в интернет записа, на който върти орална любов във ваната. Официалната версия според тогавашния интимен партньор на брюнетката е, че Александър е дал мобилния си телефон на поправка в сервиз на голяма фирма, а техникът, който поправял GSM-а, се натъкнал на записа и бързо разпознал коя е дамата, която върти френска любов. Хитрецът го продава за 200 лева на интернет сайт. Разбира се, Галена не вярва на тази версия и предполага, че екс любовникът й е решил хем да се изфука, хем да я опозори, хем да изкара някой лев. Самият Александър има жестоки проблеми с бившия мъж на Деси Слава Галин, който е настояща половинка на Галена. Вафленият бос заплашва бившия интимен партньор на жена си с мутри. Днес манекенът статист отказва да разговаря с журналисти по темата „Галена” и твърди, че си е имал огромни проблеми заради клипа.

Самият Александър посочил на опозорената си секспартньорка кой е виновникът за пускането на клипа в интернет. Манекенът направил свое разследване, за да се оневини. Галена обаче не вярва на неговата версия. Домашното порно е правено в началото на 2007-а в хотел в провинцията, по това време изпълнителката е имала връзка с модела. Порнозаписът обаче вижда бял свят месеци по-късно, когато тя вече е в обятията на вафления бос Галин. Бизнесменът никак не одобрява, че половинката му се подвизава с такива кадри, но преглъща този факт. По ирония на съдбата, именно порното на Галена я направи мегазвезда, а впоследствие и милионерска половинка. През последните години множество напиращи за известност кандидат звезди се опитват да повторят успеха на клипчето на провокативната певица във ваната, но без успех.

Името на чалгаджийката и до днес се свързва с него, като творбата може да бъде открита във всеки по-голям сайт за лица над 18. Смядовката твърди, че след появата на клипа е изпаднала в тежка депресия и се затворила, но после преглътнала подигравките и се върнала на сцената амбицирана да покаже, че освен да прави добър секс, може и да пее добре.

След срама следва стремглав успех за певицата. „Колкото и да ми завиждат, аз бях първа. Сега могат само да копират. Освен това не съм се стремяла умишлено към подобна слава. Просто се случи, а вместо да ми избодат очите, ми изписаха вежди”, коментира преди време сексапилната изпълнителка, която дори възпя порното си.

Галена забременя за първи път по-малко от година след излизането на секс видеото. Така в началото на лятото на 2009 г. тя стана майка на първородния си син Стефан и това измести фокуса от оралните й умения. Преди 4 години певицата роди за втори път. На 17 февруари 2017 г. във Велико Търново се роди Александър и днес Мама Ураган е горда майка на наследниците си. Признава, че не би родила отново, защото Сашко е доста палав и тя няма сили за ново бебе.

Въпреки че е майка, брюнетката никога не се е правела на примерна, точно обратно. Винаги пие алкохолни питиета  по своите участия и така се развеселява още повече. През годините са се появявали клюки и за любовта й към „белия прах”, който я държал в еуфория и така успявала да обикаля от участие на участие, като навсякъде се раздава като за последно. Естествено, тя отрича.

Освен на скандалното клипче, Галена дължи кариерата си и на любимия си Галин, който плаща скъпите й песни, клипове, тоалети, стилисти и аксесоари. Някои от колежките на скандалната певица също са признавали, че едва ли би била такава звезда без парите на любимия си. Гальо Вафлата, както е известен, щедро финансира капризите на любимата си и така постепенно тя се затвърди в топ 3 на певиците на най-скъпи клипове и дрехи. Галена не прави компромис с качеството и стила си, но част от колежките й я упрекват, че с чужди пари е далеч по-лесно.

Години наред скандалната певица жъне успех след успех и дори успя да измести своята колежка Преслава от първото място във фолк класациите и наградите. Приятелките, които на времето заедно стартираха кариерите си и даже са живеели заедно, помагайки си във всичко, се изпокараха, но така и не се разбра причината. Слухове имаше всякакви и напук на всеобщото любопитство, Галена и Преслава удържаха на изкушението и никога не споделиха защо настъпи разрив в дружбата им. Един от малкото пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 г. в предаването „Папараци”. Тогава пайнерката подчерта, че причината за разрива в приятелството й с Преслава не е наградата „Певица на годината”. Това бе най-коментираната тема дотогава – Галена се била обидила, че колежката й пак взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Наградите, каза тогава Мама Ураган, за нея никога не са били важни. „Всеки си има версия за нещата. Все пак съм го изговорила и с нея. Тя има своя версия, аз имам своя. Нека да запазя моята за себе си”, каза Галена. Приятелството им продължи над 15 години, но приключи. Днес и двете твърдят, че се уважават, но не са близки. „Никога не сме се карали. Просто настъпи едно мълчание”, сподели Галена и така няколко години между двете имаше ледени отношения, писа Уикенд.

Галена определено извървя дълъг път докато седне на треньорското място в шоуто „Гласът на България”. Според слуховете певицата е успяла да накара мъжа си – вафления бос от Велико Търново Галин Атанасов, да се съгласи да налее солидна сума в рекламните блокове на Би Ти Ви и така в платила мястото си в предаването. Тази година тя измести Камелия, която бе абонирана за стола. Галена се надява с новото си начинание да успее да изтрие скандалното си минало и да си извоюва престиж в професията на певица.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
4
Коментара по темата
4.
Терминал2
26.09.2021 18:52:32
1
25
Не мога да повярвам с какви карабатаци флегмите занимават аудиторията си... Тез простакеси трябва да ги забранят със закон.
3.
Тор
26.09.2021 18:19:19
1
29
Крайно време е да спре да се пише за тия простакеси опростачили и дебилизирали няколко поколения малоумници като тях, които мислят, че само с лапане могат да постигнат мечтания стандарт.
2.
Сорос Дъртия Швестър
26.09.2021 18:15:05
1
20
Добре дошли в развратния свят. Като римската империя ви очаква падение. Да ви сера в устите джендъри, хомота , лесбийки и още 53 пола. Да срах ви в устите.
1.
X
26.09.2021 17:45:39
2
17
Каква карикатура ...с тези зъби прилича на онези тъпите,дебилните кучета от анимациите на W.Brothers ot средата на миналия век,които аз гледах през 90те когато бях дете хахахах...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон"
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори