×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Може ли Борисов да изненада неприятно Румен Радев на президентския вот


Може ли Борисов да изненада неприятно Румен Радев на президентския вот
Екатерина Захариева е спрягана за кандидат за вицепрезидент на ГЕРБ
23 Септември 2021, Четвъртък, 19:06 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Номинация на Григор Горчев или подкрепа за евентуален кандидат на ДБ имат потенциал да доведат до обрат в нагласите

По-малко от 20 дни преди крайния срок основният опонент на Румен Радев – партия ГЕРБ, все още няма кандидат за президент. Ситуацията много напомня на изборите за държавен глава през 2016 г.

Макар формацията на Бойко Борисов да бе в съвсем друга кондиция, бидейки фаворит на вота, тогава тя отново намери трудно кандидат-президент в лицето на Цецка Цачева. И през 2016-а се спрягаха имената на бургаския кмет Димитър Николов, на столичния градоначалник Йорданка Фандъкова, на Томислав Дончев...

След Росен Плевнелиев през 2011 г. обаче рейтинговите хора в ГЕРБ отказват да влязат в битка за президентския пост.

За Николов и Фандъкова това е логично. Те са по-скоро местни политици.

За предстоящия вот шансът на ГЕРБ е да атакуват остро от втора позиция – подобно на Радев преди пет години. Подобно и на Георги Първанов през далечната 2001 г. срещу Петър Стоянов.

Вторият мандат на служебния кабинет на Стефан Янев – наглед труден за преглъщане от Бойко Борисов, пък може да се окаже негов ключов коз. Ако инфлацията галопира и при изпусната от контрол нова ковид криза (предвид началото на учебната година), ударът върху рейтинга на правителството и върху Румен Радев, който го назначава, може да е тежък.

До края на тази седмица в ГЕРБ текат наглед формални номинации както за президент, така и за депутати.

В партията има гласове Бойко Борисов да се впусне лично в битката за президентския пост. Лидерът на ГЕРБ обаче съвсем не обича да губи. За да рискува, той трябва да види сериозен шанс за реабилитацията си в обществото. За това обаче, ако изобщо е възможно, е нужно по-дълго време.

Сред спряганите имена сега е и това на доскорошния директор на болница „Пирогов“ проф. Асен Балтов. Той обаче няма нужната харизма и е по-скоро краен вариант. Трудно ще мине и за надпартиен кандидат предвид близостта му с Бойко Борисов.

Външен за партията човек може да е спасителното решение в случая. Затова и бе лансирано името на експрезидента Петър Стоянов. Той обаче бързо даде да се разбере, че не би се включил в състезанието, ако няма обединение на десните формации около кандидатурата му. А това е невъзможно.

Бившият външен министър Николай Младенов също бе вариант. През август обаче стана ясно, че той се е присъединил към Институт по близкоизточна политика във Вашингтон, с което темата приключи.

Тук-таме се прокрадва и името на бившия служебен премиер Георги Близнашки. В телевизионно интервю наскоро той изненадващо изстреля мощен „залп“ срещу Румен Радев, което също е повод за размисъл. Би бил донякъде надпартийна кандидатура. На евентуалния втори тур би получил подкрепа и от ДПС, с които е в добри отношения. Но Близнашки трудно може да мобилизира периферен вот заради липсата на харизма.

Едно обаче изглежда почти сигурно – че доскорошният вицепремиер и външен министър Екатерина Захариева ще бъде кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент. В медиите вече има достатъчно предположения в тази насока.

Бойко Борисов, изглежда, няма да постигне целта си да издигне за президент обединителна фигура, която да „принуди“ и електоратът на „Демократична България“ (ДБ) да гласува за нея.

Като последен шанс се спряга името на Григор Горчев, който се нави да бъде депутат от ГЕРБ, но само в 45-ото Народно събрание, което бързо се разпадна. Горчев е светило в медицината от световна величина, но дали би се съгласил да се състезава за президент?

В краен случай Бойко Борисов би могъл да изчака евентуалния кандидат на ДБ и да предложи на партията си да гласува за него. Ще бъде нестандартно решение, което също се коментира под сурдинка. При такава ситуация победата срещу Радев може да изглежда по-възможна. Но дали това ще е победа и за ГЕРБ?


В категории: Политика


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 1
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
52
Коментара по темата
52.
Може ли?
25.09.2021 16:17:27
0
3
Есте, че не може! Божката е светлинни години назад от Радев.
51.
ХХ
24.09.2021 18:31:52
2
8
Другарю Борисов, вземете топки от някой на заем и се кандидатирайте за Президент! Плийз!
50.
Хан Крум
24.09.2021 18:30:39
5
11
Резултат от 3те правителства с Борисов, са тоталната нищета на населението и фалита на държавните институции. И само дебил, платен мангал или роднина на гербаджия би гласувал за предложен от партия герб депутат и президент :)
49.
Труден избор
24.09.2021 13:46:56
2
10
Повечето известни гербери, не са известни с добро.
Идеята за двубой между жълто-червената и зелено-червената тикви е повече забавна, отколкото перспективна. И двамата в момента не се радват на особена любов, въпреки мантрите и честните думи на стъкмистиците. БСП обаче очевидно е в матова позиция и ще трябва да играе с губещ кандидат.

До тук герберските оферти са лоши.

Отношението към Майтапчийски е между подигравателно и отрицателно. Доста го рекламираха, но е очевидно, че не става.
Полувменяемото Кате успя да срине доста от рейтинга на ГЕРБ, тъй че е малко вероятно да я включат в кандидат-президентската двойка.
Григор Горчев и Николай Младенов са не особено познати, но лесни за критика, тъй че ако бъдат предложени те има вероятност избирателите да ги опознаят в една доста неблагоприятна и губеща светлина.
Балтов определено не успя да събере симпатии въпреки шумната реклама, тъй че има вероятност да не може да събере и гласове дори за балотаж, ако се кандидатира.
Плевналиев е бита карта, макар че като един дол дренки с Радев може и да му пъте опонент, ама има голяма вероятност и двамата да не стигнат до балотажа.
Петър Стоянов е по удачен като кандидат на СДС, който при балотаж да бъде подкрепен от ГЕРБ, отколкото като изначален кандидат.
Фандъкова и Димитър Николов са силните фигури, но очевидно не искат да рискуват да ги прецакат за едни президентски избори.
Цецка, Цвета, Цецо и Томислав по-скоро изобщо не би трябвало да бъдат спрягани, камо ли предложени.
Близнашки има медийно присъствие, но поне до момента не е успял да заформи някакво фенско ядро, което би го направило успешния кандидат.
48.
До патриот
24.09.2021 11:15:20
1
2
Ако се събудиш с мокри гащи ще се усъмниш,че ДПС те е изнасилил.
47.
До45
24.09.2021 11:07:33
6
19
И аз искам Биби да излезе срещу Радев ,за вице може да покани Мата Хари или ПКП-ка . Резила за вас гербавите ще е пълен като летеца му го врътне с 200 още на първия тур.
46.
Патриот
24.09.2021 11:06:57
4
8
Стига сте се яли бе българи, за инфлацията са виновни ДПС. Енергетиката се командва от Доган чрез неговата ТЕЦ Варна.За газта е виновна Турция защото минава през тяхна територия. За студенето време е виновна Емел Етем тя беше министър преди 15 години. За хлябя виновни зърнопроизводителите защото реколтата е много по добра от миналата година. За дървения материал са виновни пак ДПС защото ИАГ / горите/ са под техен контрол. За поскъпването на желязото са виновни ДПС, не пускат циганите да крадат.Така, че не се карайте виновните за хала на държавата са известни.
45.
Някой
24.09.2021 10:35:01
6
11
Бойко, мъжкар си. Излизай срещу Радев и се окъпи в народната любов.
44.
Селянин
24.09.2021 08:36:16
8
25
ГРОБ, пускайте обява в джобса за кандидат за президент. Срочен договор, защото така или иначе президент ням да стане. Може някой по тъп от Дани да се навие да се излага месец и половина.
Гледам, че и тролчетата са намалели нещоо. Кинти ли няма или още не са се събудили...
43.
може
24.09.2021 07:42:36
13
33
Ако българският народ е глупав и заслепен от лъжите на един прост и болен човек като Боко може да бъде подведен да гласува за него.
42.
Калинките на ГЕРБ
24.09.2021 03:22:10
20
56
В държавната администрация саботират служебното правителство на всички нива. Те са причината за инфлацията. Детиквизация!!! Незабавно!!!
41.
Махнетe Румен Радев
24.09.2021 01:10:07
62
44
Заради хунтата на Радев ситуацията в България излиза от контрол. Водачът на хунтата се занимава единствено с предизборна кампания, обиколки по селски сборове и празни приказки, написани му предварително.
През това време страната потъва. Тежко. За това предупредихме още преди изборите през април. За съжаление най-лошите прогнози се сбъднаха. За да може Радев да управлява еднолично, аватарите му провалиха два парламента. За кефа на президента тази година ще се изхарчат почти 1 млрд. лева за избори. За венецуелски машини и венецуелски специалисти от Дай България.
В желанието да унищожат ГЕРБ „изчегъртвачите“ обърнаха колата на държавата. Но всеки народ си заслужава управниците.
40.
Защо нямат кандидат ?
23.09.2021 23:20:14
35
66
ГЕРБ вече очеИЗВАдно е потъващ кораб !
А това означава само едно : по-далеч от тях ...
39.
XX
23.09.2021 23:19:21
36
55
Също така, Президентът Радев изпълни конституционните си задължения и ОБЕДИНИ народа срещу мафията.
38.
ХХ
23.09.2021 23:12:42
32
19
До ГАБИМАН/36

"но с тия идва Виденовата зима" - Ц. Виденовата зима иде с европейското развитие и интеграция. Но Борисов ви го каза, че сте про'сти да го пазберете.
37.
XX
23.09.2021 23:10:32
12
34
Да припомня:
1. как тиквата лъжеше, че името на кандидата им е известно.
2. как Екатерина Захариева даваше Станишев за пример като истински европеец.
36.
ГАБИМАН
23.09.2021 22:49:05
42
27
и стига елементаризми, Бойко виновен за това или онова, него го няма от половин година - хубав, лош, няма го, но с тия идва Виденовата зима, ДС и комунисти са на власт и очаквам тотален крах за 4-ти път - пъво ЛУканов, после Виденов, после Орешарски, сега и радев
35.
ГАБИМАН
23.09.2021 22:45:01
35
33
Хора осъзнайте се, вижте какво става в страната, тотален хаос и безвремие, все ми е тая кой ще упавлява, но както казват англичаните пре цифрите и бог мълчи, вижте горивата, тока, стоките от първа необходимост, всичко, всичко е два пъти нагоре и излизат някакви новоизпечени мошеници да искат да ни управляват, стига
34.
Енерготур
23.09.2021 21:53:55
30
61
Тиквунии,излез и кажи на тия хора как манипулирате цените на тока.Президент няма да станеш.
33.
Мдааа
23.09.2021 21:23:43
13
32
Може да го изненада.
Даже много му се иска.
Но...няма желание.
32.
Някой си
23.09.2021 21:06:51
46
55
Галопира инфлацията предизвикана от активирането на калинките на банкянския крадлив тиквеник!
Всичко това е отмъщение на Борисов чрез калинките му!
31.
Бургазлия
23.09.2021 20:49:59
54
43
Много са смешни Ганьовците под мен!
"Защо не бил излязал Бойко срещу Фатмака на президентските избори". А защо простия Ганьо не си зададе въпроса. "Защо Радко гьона не излезе срещу ГЕРБ и Борисов на изборите преди да се настани на Дондуков 2".
Отговора е ясен!
Защото още щеше да върви с насрани гащи!
30.
Военната хунта
23.09.2021 20:48:24
7
31
Словореда се нарежда от новите водолази дето лапат кожени шнорхели. Новите зидаро-мазачи в името на народа и морала могат само да крадат.
29.
Хаха
23.09.2021 20:44:49
19
26
Не, не може никой да изненада вече.
Само алчностъа и простотията му изненадват..неговитени на всички тролчета калинки и лизачи
28.
До 23
23.09.2021 20:44:08
30
32
Каун срещу Тиква!
Каунът(пъпеша) Радев е малотрайна,вносна стока,при първото захладняване се спихва.
Не случайно са протестите срещу него,времето е студено :)
Докато Тиквата Борисов е местна,държелива стока,от студ не се бои,дори по-вкусна става ;)
Ако и сняг завали, Каунът съвсем ще се провали!
27.
Ежко
23.09.2021 20:26:48
29
45
Бойко изкарай таралежите под мишниците....сельо
26.
The trueth
23.09.2021 20:22:45
34
44
1. Енергийната борса се манипулира от хора свързани и неуволнени от служебното правителство, защото ГЕРБ и ДПС направиха специално законодателство, за да ги “бетонират” на позициите им в държавната енергетиката.


2. Шефовете на държавната НЕК, които са хора на ДПС умишлено извадиха от търговско опериране с умишлено довеждане до техническа разруха ПАВЕЦ “Чаира” след отказ да им бъде даден рушвет от построилите централата японци, за да могат да манипулират цените на електроенергията през деня и да не може да се балансира система през ноща в резултат на което да се предизвикват разрушително високи цени пълнещи ГЕРБ-ДПС/санкционирани от САЩ джобове за около 300 милиона евро на година.


3. Всичко в енергетиката се контролира от ГЕРБ/ДПС/санкционирани от САЩ. Всички шефове са техни назначения.
За всяко нещо в енергетиката са виновни само ГЕРБ/ДПС/санкционираните от САЩ, както може и донякъде оня бивш лидер на Средна Европейска Класа, партията влязла в коалицията на Василев и Петков, който заедно с Халил Летифов (пак да кажа реален министър на енергетиката) по времето на ГЕРБ/ДПС управляваха държавната енергетика в Марица Изток.


Желязото е поскъпнало не с 200%, а с 300%, но това е в световен мащаб и не са виновни дори ГЕРБ и ДПС за това, макар да не съм прав напълно и ще обясня, защо и как по-долу.


Газът е поскъпнал в Европа с 350%, а не 160% (когато му е удобно на Борисов намалява процентите на своята вина), защото благодарение на Меркел и Борисов, Газпром установи със Северен Поток 2 и Турски Поток пълен ценови монопол.


Борисов носи пряка и непосредствена съвиновност за цените на природния газ не само в България, а в цяла Европа.
Това е забележително постижение за стотици милиарди евро, които ще се натрупат от злоупотреба на руската диктатура с цената на газа за човек от Банкя.
25.
Али
23.09.2021 20:21:19
42
73
Радев е достоен човек ! Нека Бойко да излезе срещу него ! Нали е голям мъж ! На килограми ! Толуп!
24.
Гербаджия
23.09.2021 20:19:49
24
21
Мутафчийски ще е...
23.
Две тикви една срещу друга
23.09.2021 20:16:29
42
34
Радев срещу Бойко голям смях с тия смешници . Радев се пъчи все едно е излетял в космоса а пък е един шапкар нищо повече. Бойко си го знаем :)
22.
чоков,чоков,,,,,
23.09.2021 20:16:08
52
48
За Радев иде реч нали?
В дУБАЙ го чака Черепа и ще му предложи мезонет ако забегне в Дубай. В Сръбско го чака Цв.Василев,който също му взе мезонет! На Вирджините са му рушветите....
Ако Радев има малко останала военна чест, най-добре е да си тегли куршума.
21.
чоков
23.09.2021 20:11:19
37
71
Толупа е в ступор и не знае на къде да бяга. Каскета пада и почва разследване. В дУБАЙ го чака Черепа и там ще му е лобното място ако забегне в Дубай. В Сръбско го чака Цв.Василев а другаде са братята Галеви и най-добре е да си тегли куршума.
20.
Кольо тракториста
23.09.2021 20:06:49
66
75
Ако тиквата се кандидатира за президент ще падне голям смях. Та той и словоредът не може да си нареди.
И Дани Кирилов за вицепрезидент.
19.
Ами сега...бегай Радев,бегай!
23.09.2021 20:03:55
43
108
Гневът срещу властта ескалира: Протестиращи щурмуват Министерство на енергетиката!
Протестът е част от националната кампания против спекулативния скок и на горивата, и на стоките от първа необходимост!
18.
Българка
23.09.2021 20:00:43
62
38
Абе да не се чуди бе, само Б. Борисов е най-подходящия за президент, никой не става от дотук изброените. Не вярвайте на бомбстичната реклама за Радев. Само Б. БОРИСОВ и Захариев за вице. Б Б послушай народа!!!!
17.
Не случайно
23.09.2021 19:54:45
62
48
Радев си избра Бойко Рашков да отговаря за изборите!
Все едно Владо Кузов да отговаря за детска градина :)))
Голям страх от Гешев го тресе Мунчо!
16.
До 1 Това не е точно така!
23.09.2021 19:47:54
21
37
Нали взеха на Гешев охраната! А Радев е “социален“ президент , тъй де , от соц.партията го избраха!
И сега му е свидно да съкрати охранителите и ги е взел със себе си , за да имат работа!
Е , те това е социална политика!
Пък вий – 20 човека , 30 човека , ама хааааа!
15.
Бай....до 1
23.09.2021 19:45:13
22
15
Пътник е майка ти по магистралата, киек !
14.
Kojcho
23.09.2021 19:43:26
28
29
Цъкам "лайк" и маркира и отрицателен..същото ще е и с кандидата на Герб, гласуваш за един, а получаваш Бойко
13.
Ус
23.09.2021 19:42:47
30
46
Боче, релакс!
Изпусни въздуха!
Какво се надуваш?
Да не си на 20?
В огледало виждал ли си се скоро?
12.
Гост
23.09.2021 19:40:11
21
33
Хиии как се е накокошинил,жа са бори!
11.
До 10
23.09.2021 19:39:12
50
47
Наистина си амсалак,щом се радваш на обедняването си и разделението на нацията!
Какво положително направи любимият ти Разделител Радев,че така му се радваш?
Галопираща инфлация,полицейско насилие, ръст на престъпността, обогатяване на мафията и прокопи....
Очаквай с радост Радевата зима!
Омразата само руши,разделителят не е способен да изгражда,може само да краде.
Фактите не могат да се скрият под фуражката му.
10.
до1
23.09.2021 19:21:28
28
28
абе амсалак защо не ходиш да го духаш твойте ще ядат вечно хуркатае
9.
111
23.09.2021 19:20:59
38
72
Който и да предложат за президент от ГЕРБ, то очевадно, че само тиквата ще го управлява. Хората поумняха и разбраха какво представлява тиквата.
8.
Смях
23.09.2021 19:20:15
23
43
Тая ако вземе 10% ще е направо чудо.
7.
No Way
23.09.2021 19:19:54
40
69
Не че знам кой е Григор Горчев, но мога да кажа че Радев ще спечели с голяма преднина още на първи тур. Силно преувеличена е ролята на партиите в така наречената им подкрепа за избори. Никоя партия освен ДПС не владее електората си. Дори роднини на гербаджии не гласуват за Герб
6.
Кьосев
23.09.2021 19:19:13
16
20
Не може!)))
5.
_ _ _
23.09.2021 19:17:03
13
14
Със стари _ _ _ _ _ нов _ _ _ _ _ _ .
4.
До 1
23.09.2021 19:16:25
22
26
Първо Бойчето :D
3.
Радев беше освиркан във Велико Търново
23.09.2021 19:16:05
65
79
Бурни освирквания белязаха речта на Румен Радев по повод Деня на независимостта 22 септември. Той говори пред гражданите на Велико Търново. Радев заговори за способността на българския народ „да кове съдбата си“, когато от публиката се чуха викове „Оставка“.
2.
00
23.09.2021 19:15:57
42
61
тези гробари един свястна фигура нямате а реват че били Еверест
1.
Радев, свършва и твоята
23.09.2021 19:13:58
77
102
Скандалното е обаче, че за първи път в историята на Народния театър, заради Румен Радев, вътре влизат 30 охранители. 20 разстановени на едно място, 10 около сцената, а в театъра за поставени и два детектора за оръжие! На сцената Радев излиза да държи реч заедно с двама охранители!!!

Кой ще те думне бе, Радев, и за какъв чеп, бе?!
Пътник се Радев,от клиент на мафията,ставаш клиент на Прокуратурата!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори