×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ИНФИНИТИ ГРИЙН – кътче лукс в елитната част на град Варна


ИНФИНИТИ ГРИЙН – кътче лукс в елитната част на град Варна
С официална церемония „Първа копка“ в началото на месец септември стартира строителството на мащабния проект
01 Октомври 2021, Петък, 10:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Локацията на билдинга е едно от основните предимства на проекта

Най-новият проект на пазара на жилищното строителство в Морската ни столица – сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН, съчетава уникална локация, неповторим стил, класа и изключителна визия. Изящната сграда е истинско бижу за ценителите на лукса и комфорта,  само на метри от Морската градина на Варна.

Локацията на ИНФИНИТИ ГРИЙН, в най-атрактивния за живеене квартал в града – ж.к. Чайка, е едно от основните предимства на проекта. Добре поддържани, обширни зелени площи, свеж морски бриз, сигурна и спокойна среда, съчетани с удобствата на града. Всичко това е неповторима комбинация, която рядко се намира в големия град. Краткото пешеходно разстояние до морето дава възможности и комфорт за семейства с деца, активно спортуващи хора и за всички, които ценят пълноценния начин на живот и близостта до природата.

В елитния квартал се намират множество детски градини и ясли, основни и средни училища, както и Висше Военноморско Училище „Никола Йонков Вапцаров“. Чайка предлага удобства като стоматологични кабинети и медицински центрове и места за забавление, развлечение и шопинг. Местоположението на сградата е на ключово място в квартала, на 3 минути пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариума, а до центъра на града се стига за 5 минути с автомобил.

С официална церемония „Първа копка“ в началото на месец септември стартира строителството на ИНФИНИТИ ГРИЙН. Събитието бе уважено от главния архитект на град Варна, един от заместник кметовете на Общината, кметовете на район Приморски и район Младост, бизнес партньори и проектанти.

ИНФИНИТИ ГРИЙН е на седемнадесет етажа. Всеки обект разполага с достъп до две стълбищни клетки и три асансьора. От по-високите етажи се разкрива уникална морска панорама и обширна красива градска гледка.

Сградата е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, самостоятелни обекти с нежилищно предназначение и апартаменти. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. Общият брой на жилищните и нежилищни обекти е 173.

Двустайни – 77 бр. със ЗП от 47 кв. м до 60 кв. м

Тристайни – 93 бр. със ЗП от 73 кв. м до 95 кв. м

Четиристайни – 3 бр. със ЗП от 124 кв. м

Цените на двустайните нежилищни обекти започват от 68 800 €, а на тристайните – от 106 700 €. Цените на апартаментите варират от 1560 € до 1920 € на кв. м. Обектите са проектирани с насоченост към комфорта. Те разполагат с големи дневни, спални с оптимална площ, достатъчно на брой мокри и обслужващи помещения и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система. Освен функционалните разпределения, голямо предимство е изложението. ИНФИНИТИ ГРИЙН, за разлика от сградите в близост, е ситуирана така, че всички обекти са с благоприятно изложение и са максимално отворени към морето, околната зеленина и градската панорама.

Паркирането е решено със закрити паркоместа, разположени на 3 нива.

Изпълнението на ИНФИНИТИ ГРИЙН се отличава с високотехнологични решения в строителството и използването на най-качествените материали на водещи компании в индустрията. 

Фасадата ще бъде окачена, вентилируема, облицована с три вида естествен камъктравертин, зелен мрамор и сив гранит. Освен внушителна и стилна визия каменните фасади притежават отлична здравина и висока издръжливост. Този тип фасада се отличава с максимална топлоизолация и паропропускливост, повишена хидро- и шумоизолация на апартаментите  и възможно най-дълъг живот.

Тухлите, които ще се използват за строителството на сградата са керамични енергийни блокове с вертикални кухини - EB 25 ACOUSTIC на Сръбския производител IGM Mladost“. Те са  с отлични характеристики за шумоизолация, якост на натиск, топлопроводимост и защита от вибрации. Техните характеристики изпреварват изделията от същия клас на най-реномираните фирми - производители на тухли в световен мащаб.

Заложена е алуминиева дограма на водещия Европейски производител Reynaers Aluminium - Reynaers MasterLine 8 HI. Тази дограма има отлични показатели по отношение на топлоизолация, въздухо- и водонепропускливост и противозломна защита. Това ново поколение иновативни прозоречни решения отразява най-съвременните архитектурни тенденции към увеличаване на дневната светлина, като в същото време предлага максимални нива на шумо- и топлоизолация.

Името на добре познатите инвеститори в строителството в град Варна – „Явор“ АД и техния собственик „Интерком Груп“ ООД стои зад ИНФИНИТИ ГРИЙН – още едно доказателство за безупречното качество на проекта. С над 15 годишен опит, построени 126 200 кв. м РЗП и продадени 1136 апартамента, дружествата създават домове и качествена среда за живот на над хиляда семейства. Проектите на „Явор“ АД се отличават освен с отлично качество и функционалност, а също и с уникална визия и естетика във всеки детайл, които придават блясък на ежедневния живот.

Информация за сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН и други проекти на ЯВOР АД може да получите в офиса на фирмата в град Варна на бул. Република 117 (Търговски център „Явор“) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: [email protected] или в сайта на компанията http://www.yavorad.com.


В категории: Бизнес , Варна


България Всички новини
Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът 
Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори