Жестока драма в морето: Бургаски харпунджия се удави край Созопол
Той се гмурнал да лови риба с харпун, малко по-късно дъщеря му подала сигнал, че го няма
Жестока трагедия се е разиграла на Райския залив край Созопол. Харпунджия намерил смъртта си в морето, след като се гмурнал за риба, научи Флагман.бг.
Инцидентът е станал този следобед. Мъжът е бил на плажа заедно с дъщеря си. Взел с него и водолазна маска и харпун, за да лови риба. Влязъл във водата, но повече не е излязъл на повърхността. Притеснена, дъщеря му подала сигнал. Веднага е стартирала акция по издирването му навътре в морето с джетове.
Малко по-късно е намерено безжизненото му тяло.
Удавилият се мъж е Димчо Дянов от бургаския кв. Сарафово. Той е на 80 години, научи още Флагман.бг.
Въпреки възрастта си Димчо бил изключително жизнен. Подводният риболов е бил голямата му страст, практикувал го е от дълги години.
„Морето и гмуркането бяха голямата му любов. Димчо изобщо не изглеждаше не 80. Беше много жизнен човек, цяло лято, когато морето го позволяваше, влизаше да лови риба с харпуна. През последните дни заради бурното вълнение беше си дал почивка и нямаше търпение отново морето да се успокои. Днес видял възможност и решил да се възползва. Жалко“, коментира пред Флагман.бг познат на Димчо.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
