×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стана ясно кога ще е пикът на четвъртата ковид вълна


Стана ясно кога ще е пикът на четвъртата ковид вълна
Три седмици след тръгването на учениците в училище се очаква бум на заболелите
11 Септември 2021, Събота, 13:04 ч.
Автор: Флагман

Хората, които се разболяват и постъпват в отделенията, са неваксинирани, коментира проф. Радка Аргирова

Броени дни преди началото на учебната година положението с корона-епидемията изглежда във фаза "плато" - няма резки движения нито нагоре, нито надолу. Но прогнозите на специалистите са единодушни, това е затишие през буря, защото тръгването на децата на училище неминуемо ще доведе до бум на заразата, пише вестник Сега.

Новите случаи за последното денонощие са 1626 - почти колкото предните 24 часа (тогава бяха 1629), но при малко повече тестове.  При направени общо 26 361 изследвания за Ковид-19  делът на положителните проби е 6.2 на сто. Това е спад спрямо предното денонощие, когато от 6.68% тесваните се оказаха заразени. 

Леко намаление на случаите с коронавирус има и в болниците - пациентите са 4448, като 377 са в интензивни отделения. 24 часа по-рано хоспитализираните бяха 4500 души, от които 378 под интензивни грижи.

За жалост броят на починалите е много висок - 72-ма са загубили битката с инфекцията. 

Хората, които се разболяват и постъпват в отделенията, са неваксинирани, коментира проф. Радка Аргирова, председател на Българското дружество по медицинска вирусология. Данните за болницата, в която тя работи, показват, че 95% от приетите пациенти с Ковид-19 не са имунизирани. "Много е важно да знаем, че ако процентът на ваксинираните беше по-голям, много по-малко щяха да бъдат застрашените хора от заболяване и от опасните страшни, понякога фатални ефекти на инфекцията", категорична е професорката.

Лекарите и медицинските лица имат вече психологическа травма от борбата с коронавируса, много е тежко, а краят на изпитанията не се вижда, смята проф. Аргирова. Тя се притеснява, че ако не се ограничи разпространението на болестта, вирусът ще продължи да мутира и може да се появи щам или вариант, който да преодолява ваксините. "И тогава какво - започваме отначало, може цялата гръцка азбука да не ни стигне. Ваксините, с които разполагаме в момента, е доказано, че са ефективни срещу досегашните варианти. Но се  появяват нови, които успяват да намерят своя вирусен фитнес - тоест, добри условия да се размножават. Ако разпространението продължава, не е изключено да се появи мутация, която не се влияе от ваксините", поясни вирусоложката.

В България все още няма вариантите Мю, Ламбда. По данни на СЗО по-старите варианти все порядко се срещат, английският вариант вече е изпаднал от списъка, посочи проф. Аргирова. 

Тя очаква у нас епидемията да достигне пик около 10 октомври, т.е. три седмици след връщането на учениците в класните стаи. 

Съдейки по предишния ни опит, ще има нов пик на COVID вълната след началото на новата учебна година. Миналата година пак беше така - имахме една средна заболеваемост и към края на септември и началото на октомври започна голямото препълване на болниците, коментира шефът на Първа клиника по инфекциозни болести на ВМА проф. Камен Плочев пред бТВ. Той посочи, че новият вариант "Мю" протича тежко и заобикаля ваксините.  Професорът смята, че в момента не трябва да се бърза с поставянето на трета доза ваксина срещу COVID-19, защото не е ясно какво се случва с клетъчния имунитет. "Има обаче имунодефицитни лица, при които се правят специализирани изследвания и ако се види, че няма антитела, може да се направи трета доза", поясни професорът.

Според него тази есен няма да има грип, защото с мерките срещу COVID-19 на практика се предпазваме и от от грипните вируси. 


В категории: COVID-19


27
Коментара по темата
27.
То и за сегашния пик знаехме
13.09.2021 09:41:12
0
1
Следващия пик ще е когато преброителите тръгнат да разнасят вируса по домовете са самоизолиралите се! А за сегашния се знаеше, че няма как да не се получи, след като Радев напълни България с болни руснаци, та да печелят хотелите му.
26.
Да занулим себе си УСПЕШНО
11.09.2021 21:36:01
0
3
 В много отношения България се връща към минали епохи – засилване на ролята на родово-племенния фактор, на съсловното и кастовото начало, запушване на социалните лифтове, спиране на вертикалната мобилност .Това, което може да задвижи една промяна, е известно - подмяна на политическия елит на страната. Това е мегаисторическа задача. За нея е по-лесно да се говори, отколкото да се изпълни. Но друг изход няма. Днешният политически елит на България няма да се промени сам. Няма надежда за просветление сред господата от елита. Става дума за жестоко разминаване в оптиката на елита и оптиката на обществото, което наблюдава своя елит. Едните разсъждават в категориите на власт на правото - след като при мен всичко е легално, оставате ме на мира и не ми губете времето с вашата критика.
Обществото разсъждава в обратната логика: на правото на властта. Обществото се интересува от правата, които властта си е присвоила и употребява както поиска. Обществото знае, че властта сама утвърждава своите права и реалният въпрос е не дали е легална регистрацията на имотите на този или онзи властник или опозиционер. Въпросът е дали този тип натрупвания са легитимни. Има разминаване между легалност и легитимност. Обществото не приема легитимността на състоянието. Легалност и легитимност са две различни неща.
Логиката на елита и на обществото се разминават.Днешният политически елит успешно легализира своите материални завоевания. При тях всичко е законно и аз не вярвам дори една честно работеща комисия да открие някакви съществени нарушения на закона. Дребни, може би, но съществени – едва ли.
Общественото съмнение обаче не е в легалността, не е в правната оформеност на материалните достижения, а в легитимността. Това налично съмнение е знак за кризата на политическата класа. С други думи, на елита е отправено най-тежкото възможно обвинение от страна на обществото.
Представете си как френският крал, когото водят към гилотината, казва: Оставете ме, аз съм законен крал! Да, така е, те му отрязаха главата именно като на законен крал. Съмнението не е в неговата законност и легалност, а в неговата легитимност.
Обществото е на косъм от разстояние, когато вече ще гледа на собствения се елит като на нелегитимен. Въпросът за легитимността не се оправя с бумажки. Той е принципно друг - политически е, а не правен. И децата в чужбина, и авоарите в чужбина...
- Което означава, че българският елит живее тук като колективен чужденец, който паразитира върху обществения организъм. За двигателя на процеса има две хипотези. Едната е, че Държавният департамент чрез своя много ефективен орган „Свободна Европа“ желае да промени политическия пайзаж на страната, защото българският политически режим е омръзнал и на Изток, и на Запад.
Има само една сила, която е доволна от българския политически режим е това е самият той. Той си се харесва. Иначе е омръзнал на всички и не е чудо невиждано в американската практика да се променят управленските формули на държави, които зависят от тях.
Втората хипотеза, която върви, е, че става дума за скандал между два обширни сектора на българската олигархия. Да, възможно е причината за инфекцията да е вътрешна.
Но ми се струва важно да подчертаем друго: държавата се развиваше така, че неволно, но неизбежно влезе и в етапа на саморазклащане.
Този режим загуби своите основания за легитимност, загуби доверието на обществото. Омръзнаха на огромен кръг от хора без явни политически ангажименти. Сегашният елит управлява само и единствено в свой интерес. Законът на всеки елит е, че управлява в своя интерес, но, ако наистина е елит, дава възможност за развитие и на всички други. Налице е пълна загуба на историческо чувство за мяра. Това е причина за клатенето на държавата, вулгарно казано. Когато една държава сама себе си клати, по причина на нефелността на елита си, тогава всеки друг може да участва в клатенето – и на Изток, и на Запад.Но отново ще кажа: системата вече е вътрешно деморализирана, изхабена, амортизирана и всяка намеса може да я побутне към нейния естествен финал.

Когато човек доживее до 98 години, фаталното събитие може да се случи от падане по стълбите или от хрема, нали?
В обществото се формира морален консенсус, че „тия не стават“, а външни сили винаги ще правят опит да се намесят в процеса. Днешното състояние е спряло естествения импулс на България да се развива. За какъв европеизъм става дума, след като европейските пари се употребяват от около 500 праведни семейства?

В България има особена мъртвешка хватка между структурираните олигархични елити, всички те с произход от късната комунистическа номенклатура, без изключение, която постигна целите си. А те са: първо, да стане реален собственик на наследените от времето на социализма активи, разбира се, тези, които й носят бързооборотни печалби и второ, да осъществява разпределението и преразпределението на колониалната рента, която се реализира на терена. Срещу това господарите на геополитическия ред й дават мизерната възможност да се изживява като управител на територията България.

Между другото, и този период ще мине или по-скоро минава, тъй като наблюдавам, че ерата на българските олигарси приключва и второ, на тяхно място вече идват платените чиновници на колониалния център.

По аналогия с Римската империя, отначало Рим е оставял вътрешна автономия на всякакви местни владетели и на тяхната камарила. Като същевременно е вземал синовете им в почетно заложничество в Рим, където са ги обучавали като наследници на римската цивилизация. Вторият етап е бил тези обучени вече хора да бъдат върнати да управляват територията, а третият етап – просто да бъдат изпратени римски началници, да бъдат разквартировани там ветераните от римските легиони и четвъртият – изсмукване на територията и превръщането й в римска провинция.

Лошото е, че по отношение на такива като нас периферни територии Западът дори не предвижда и това. Тъй като ценността ни е като контактна зона между три свята – този на Близкия изток и на ислямския, на Русия и Запада, така че се намираме в прифронтова или направо – фронтова зона.

В този смисъл тук не могат да се очакват някакви големи инвестиции, които да ни стабилизират и да дадат шанс на лишеното от собствена субектност общество, държава и народ. Припомняте ми анализи на Хенри Кисинджър – хора като него са дълбоко осведомени и той не прогнозира, а съобщава част от плановете какво може да се случи. Не изключвам и вариант да станем зона на оперативни бойни действия, той е един от най-кошмарните. Лошото е, че понякога кошмарите имат свойството да се сбъдват по-лесно, отколкото добрите прогнози.

Най-голямата заблуда на българското настояще е неосъзнаването на драматизма и качеството на ситуацията, в която сме попаднали. Ако някой има илюзията, че ние избираме нашето настояще и бъдеще, той е или наивник или демагог.

Ако някой има илюзията, че ние избираме нашето настояще и бъдеще, той е или наивник или демагог.

Насилствено натрапената на страната ни (през последните 10 години) неолиберална икономическа, социална и политическа система няма интерес от смяна на това статукво, защото сериозна група от криминални бизнесмени и политици печелят и то много. Какво значение имат на техния фон 5-те милиона бедняци на територията.
Страната ни е криминализирана и не е нужно да се случи поредното убийство, за да се установи това. Капацитетът на т.нар. български служби е, меко казано, под въпрос. Една значителна част от експертите бяха натикани в ъгъла. По въпроса за престъпността, корупцията и криминализацията на обществото обикновено се произнасят всякакви “специалисти”, които обикновено се занимават само с по един елемент от системата, без да са наясно, че става въпрос за система. Каквото ни е обществото, такава ни е и престъпността.
Ние сме се поставили в тази наведена поза от близо 30 години. Но през последните 10 г., откакто на власт дойдоха ГЕРБ, нещата съвсем се влошиха. Те разрушихма суверенитета на страната ни. Съгласиха се на всякакви форми на “концесия на западно-европейските си приятели” и резултатът е точно този, който закономерно виждаме. 
Според компетентни икономисти, укритите данъци в България са близо 50 млрд., т.е. това са несъбраните, пропуснатите, отклонените средства.
25.
До 14
11.09.2021 21:17:15
1
2
Предполагам поредния/та ваксиниран ИДИОТ, само се моля, тази ШАРА да започне да действа по бързо, че да се разредят тези идиоти глупави. ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ-ОЧАКВАЙТЕ ЛАЛУГЕРА В ЗАДНИЯ ДВОР https://www.otizvora.com/2021/09/14023/zaplaha-li-sa-vaptsanite-za-ostanalite-ot-nas-video-s-prevod/?fbclid=IwAR21ZBFwfTuwgXYQmdd25uo4Ovc0_YU2CcsBdDaDXtEo-quP2dYsuXsSg60
24.
Витанов
11.09.2021 19:21:26
0
3
таз я разбрахме вече кажете петата кога почва?
23.
Ника
11.09.2021 18:16:08
1
10
Всичко лъжа! Много хора в болниците имунизирани! Защо лъжете народа не ми е ясно!
22.
Trollriket
11.09.2021 18:03:41
1
10
Още по интересно ако след някое десетилетие се разбере че това е една голяма измама и има съдени кво ли ще ви е тогава ?
21.
Трол
11.09.2021 17:22:25
4
5
Интересно, ако ваксините бяха платени и се намираха с връзки дали до сега нямаше да са се ваксинирали 80% от населението.
20.
До 16
11.09.2021 17:04:09
15
6
Абе ти тъп ли си? Колко пъти ти обясняваха всички,че имунитет започва да се изгражда след втората доза? С това вашето недоверие и тесногръдие сме на опашката във всичко! Само по смъртност-първенци! Големи капацитети се извъдихте,все с "медицинско"образование".И специалисти по ваксини! До миналата година,никой от вас листовка на ваксина не е поглеждал.Ама за една година интернет университет зявършихте! :))
19.
До 17
11.09.2021 16:59:46
2
10
По твоята логика дай тогава и тия където са по 200 кила да си плащат и те.Кой ги е карал да плюскат да замязат на свине?
18.
Кую
11.09.2021 16:40:09
0
10
Всичко по план.
17.
Някой
11.09.2021 16:39:07
24
7
Който не е ваксиниран да си плаща лечението в болницата. Не да пишат тъпотии а после да ги лекуват без пари. Държавата е осигурила безплатни ваксини. Които не ги харесва да си плаща после.
16.
хаха
11.09.2021 15:36:03
6
22
Аргирова, голяма си подлога. Ама голяма. В ковидотделенията нямало ваксинирани?
Познавам няколко след първа игла как постъпиха в болница. Няко и в тежко състояние. Ама .....те се били заразили преди боцкането. Да бе! Повярвахме. Както и да е. Нали целта на втората доза е да ги пази далеч от ковидотделенията. Сега истинският въпрос, на който всеки прокламиращ ваксините "не чува". Колко от ваксинирането постъпват с отключени незнайно как други заболявания, в други отделения. Ей така от нищото. Много скоро след втората игла?!? А ся де?
15.
Пак да питам
11.09.2021 15:13:51
6
27
абе талибаните що не ги фаща тоя ковид? Може би не е по шариата? Ех как можаха да вземат властта че да изчезне ковида от там? Що там няма вълни и като виждаме че няма и мерки що не са изпукали всички кажете бе професори и лекари???
14.
До 6
11.09.2021 15:09:38
11
9
Ти други занимания ,освен да пишеш по форумите, нямаш ли? И само плюеш и обиждаш лекари и хора,които мислят по различен начин! Не се ли страхуваш,че в този или на оня свят всичко се връща? Пращаш ни "горе" да си научим урока,ама ти ,с твоята огромна злоба,твоят урок някъде "долу" ще го учиш...
Самолети пръскали...Съвсем си изперкал!
13.
Смях
11.09.2021 14:55:54
5
23
Ония вмирисания пияндур математикът нали каза края на август по 4 хил на ден “заразени”.Сега къде се покри?
12.
СЗО
11.09.2021 14:43:10
5
24
Абе в кажете в Афганистан как върви ковида? Пълни ли са болниците? Стигат ли им чувалите за трупове или там всички са имунизирани и вече са ковид фрии зона?
11.
Rrr
11.09.2021 14:36:26
3
4
Mi te i sega variantite preodolqvat vaksinite
10.
Ха ха
11.09.2021 14:17:58
9
31
Очевидно проф.Аргирова е от платените медицински боклуци в България, чиято проповед с ваксините не върви.
9.
българин
11.09.2021 14:07:16
1
26
С тази скапана държава и здравна система още преди пандемията сме на първо място по смъртност. Средната продължителност на живота е макс 70г. Няма такава държава
8.
Забавно
11.09.2021 13:59:56
9
13
Забавно ми е как все тея дето не вярват във вируса, все първи четат и кликат и коментират всяка новина свързана с вируса хахаха
7.
Тито
11.09.2021 13:56:17
10
10
До всички писали по долу.Пийте си хапчетата редовно че ще ви вземат на друго място ( лудницата)
6.
ГЕРБАВИ ТУМОРИ
11.09.2021 13:48:51
14
23
НАвеждай се РАДКЕ смотана, никакви болници няма пълнеж, пълна е, и продължава да се пълни, празната ти кратуна с бръмбари, ОЛИГОФРЕНКА. Няма никакъв КРОМИД, няма пандемия измислена. Има пръскане от самолети, никакво лекарско обслужване, има и некачествена храна, и хората умират от то и насаждане на страх. Много Страшния КРОМИД, много опасен много заразен, а хора включително и аз, нито съм слагал маска, експериментален бъркоч, джибра, антифриз, нито ще сложа, нито някой от моя род ще сложи. И от опасния КРОМИД досега трябваше да сме умрели. НА ВАКСИНИРАНИТЕ ИДИОТИ, ЩЕ КАЖА, ЩОМ СТЕ СИ СЛОЖИЛИ ОТ БЪРКИЧА, ДОБРЕ, ТАКА СТЕ РЕШИЛИ, ОТ СТРАХ ОТ ПРИНУДА, СЛАГАЙТЕ СИ, КАСКИ, МАСКИ, КАЛЦУНИ АКО ЩЕТЕ, ОБЛЕЧЕТЕ СЕ В КОСТЮМИ АКО ЩЕТЕ, ВСЕКИ САМ ИЗБИРА КАК ДА ЖИВЕЕ. ГОСПОД МИ Е ДАЛ ТОЗИ ЖИВОТ, ТОЙ ЩЕ ГО И ПРИКЛЮЧИ КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО. ДОТОГАВА, ЯМ, ПИЯ И СЕ ВЕСЕЛЯ. ВАКСИНИРАНИТЕ ЯВНО ВЕЧЕ СА ОСЪЗНАЛИ КАКВО СА СИ СЛОЖИЛИ В ТЯЛОТО, НО ВЕЧЕ Е КЪСНО, НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД, ЗАТОВА ОТ ЗЛОБА, ЯД И ЗАВИС, АГИТИРАТ ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ СТРАШНИЯ КРОМИД ГИ ПАЗИ, БОЖЕ КАКВИ ЗАБЛУДЕНИ ИДИОТИ. НО ГОРЕ ГЛАВАТА, ТУК АКО НЕ СТЕ СИ НАУЧИЛИ УРОКА, ГОРЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕ С УЧЕНИЕТО.
5.
пак този
11.09.2021 13:40:56
5
34
Нищо чудно! Бройката на хремавите ще се качи, както с грипа всяка година, но това нищо не означава! Навсякъде искат тестове за да върви бройка, но безсимптомните как точно заразяват други още не им е ясно.....както винаги.
4.
Шопа
11.09.2021 13:38:43
12
6
Малките гадини са били винаги виновни за рязнасянето на вируси.
3.
Каома
11.09.2021 13:31:30
6
8
Ламбада болеро 4я4я танго и кеш
и казачок ако изскочи
2.
Sds
11.09.2021 13:25:58
6
34
СЕГА,АКО ПОЗНАЕТЕ И ЧИСЛАТА ОТ ТОТОТО…..ЩЕ СТЕ ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА И ДВА ПРЪСТА ОТГОРЕ….КОПЕЛЕТА МРЪСНИ
1.
Аз
11.09.2021 13:23:59
6
36
ГОЛЕМИ ЯСНОВИДСКИ СПОСОБНОСТИ…..ИЗРОДИ ПРОДАЖНИ И АЛЧНИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори