×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Златен телефон с лика на Путин открит при ареста на Брендо в Киев


11 Септември 2021, Събота, 11:10 ч.
Автор: Флагман

Той е изработен от злато и черен титан от италианската компания Caviar

Уникален златен Iphone с гравирания лик на руския президент Владимир Путин и герба на Русия е открит от украинската полиция при ареста на Евелин Банев-Брендо в столицата Киев, съобщиха местните медии "Вечерен Киев" и "Главком", като публикуваха и снимка на апарата бижу, пише Дир.бг.

Той е изработен от злато и черен титан от италианската компания Caviar. Телефонът е пуснат в продажба преди 4 години на цена от над 3000 долара. Изработени са само 99 бройки, като на гърба на телефона има и надпис "Supremo Tre Volte" ("Три пъти превъзходен" - заради трите мандата на Путин като държавен глава).

55-годишният Банев, известен и като "Кокаиновият крал", е арестуван в район край украинската столица във вторник. Установено е, че българинът, издирван от три държави заради влезли в сила присъди за трафик на наркотици и пране на пари, се е укривал във взета под наем къща.

В нея Брендо съжителствал с още двама мъже - граждани на Молдова и Румъния, също криминално проявени. Той е имал фалшиви документи за самоличност, а при обиска на къщата украинските полицаи открили оборудвана нарколаборатория и посеви от канабис, както и 39 пакета с готова за пласиране продукция.

Прокуратурата в Киев е поискала задържането на Банев за срок от 40 дни, а от българското обвинение съобщиха, че вече са предприети действия по задвижване на процедурата за екстрадицията му. 

55-годишният Банев е издирван с международна заповед за арест заради трафик на наркотици и пране на пари. Банев беше осъден в Румъния на 10,5 г. затвор за трафик на 51 кг кокаин и в Италия - на 20 г. по т.нар. афера "Кокаинови крале". През 2018 година у нас пък Върховният касационен съд потвърди 6-годишната му присъда за участие в престъпна група за пране на пари.


В категории: Крими


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Щом е живял в тополовград
13.09.2021 06:32:42
0
1
Значи може да почне работа във флагман
11.
имало е причина
11.09.2021 17:35:40
0
0
Да го оставят по живо по здраво да избяга от татковината...ама чак да е стигнал да произвежда канабис в няква къща....Това ли е нивото на "краля " ?
10.
....
11.09.2021 15:04:04
0
11
Оказа се, че един от най-големите световни играчи в бизнеса с кокаин е роден в Бургас, а не в Тополовград. Сподвижници на 54-годишния наркотрафикант потвърдиха че Банев действително е роден в морския град. Според разказа им майка му Добрина живяла през 60-те години на миналия век на семейни начала с мъж от Бургас. По-късно обаче двамата се разделили и невръстният Евелин се преселил в Тополовград, която си намерила мъж в града. От втория брак родителката на Евелин Банев ражда втория си син – Симо Карайчев. Днес доведеният брат на Брендо е дясната ръка на укриващия се от правосъдието кокаинов трафикант и движи туристическата му империя.
9.
Frankly
11.09.2021 14:20:06
0
12
That's life, that's what all the people say.
You're riding high in April,
Shot down in May
But I know I'm gonna change that tune,
When I'm back on top, back on top in June.
I said that's life, and as funny as it may seem
Some people get their kicks,
Stompin' on a dream
But I don't let it, let it get me down,
'Cause this fine ol' world it keeps spinning around
I've been a puppet, a pauper, a pirate,
A poet, a pawn and a king.
I've been up and down and over and out
And I know one thing:
Each time I find myself, flat on my face,
I pick myself up and get back in the race.
8.
Chang chung
11.09.2021 12:52:24
0
4
To 6e e Kitaiski telefon replica
7.
Боби
11.09.2021 12:35:10
6
7
до 6
Остави го този олигофрен.....!
Те хората му казват, какво са намерили украинците при обиска и с чий лик е въпросната вещ, но то говедото продължава да се напъва за едните 0.50ст. да ака мисловна дрисня да го ева у недоклатания.
6.
до 1 и 2
11.09.2021 12:30:31
12
9
Червен трол спри да дрънкаш глупости беее психично болен шибаняк.Всички разбрахме, че мразиш баце си ужасно много и всичко в болната ти картуна свързваш с него.Нали за това ти плащат да си трол и да правиш внушения.Скапаняк
5.
Ако беше
11.09.2021 12:24:08
9
10
Телефон с лика на радев как прави коремни и да пише мама я льотчика люблю щяха да го пуснат
4.
do 2
11.09.2021 12:08:25
6
4
Глупости. Още на времето БСП беше пуснал лафа за Борисов и наркотиците. Сега явно е преправен, но пак същия. Да ВИ кажа под сурдинка, че никой никога в бизнеса с наркотици не би казал никакви имена или дебилни прякори...не би казал нито къде работи, нито пък за кой... защото си има наказания които хората дори от обща култура ги знаят какви са. Второ : Никой, НИКОГА не играе в тези игри с наркотиците или каквито и да е там боклуци ПРЯКО. Всички играят с поне 2 ма 3 ма "под изпълнители", така, че дори и да ги хванат и да "изпеят", да не може да се хване веригата.
3 -то. България работи с ИНТЕРПОЛ и дори и да иска не може да спира проверки и пр. Просто механизмите са такива, а тук се ВНУШАВА не само имена но и липса на организирани структури.
4 то Има си специализирани вътрешни служби които са диверсфицирани и на подчинение на други хора вкл ПРЕЗИДЕНТА, който е достатъчно на въпреки с Борисов. Има си международни доклади, който озаряват положението на структорите и пр. Едно време имаше държавна намеса когато бяха комунистите преди 89-та с цел да се "деградира" западното общество. След това пробваха да дадът "бизнеса", на частни лица близки до партията, но схемата се оказа пълен провал поради слабата организация на структурите. Общо взето тук се налага ВНУШЕНИЕ. Предполагам от трол със склонност тип "щом го казвам аз, значи е така".
3.
глупости
11.09.2021 11:56:28
3
14
Няма такова нещо. Човекът щом е с "братушките", значи е невинен и сорос и шорошоидите са го натопили. Ще го изпратят в страната ни и до година ще си излезе като бай ти МитЮ УчитИ. Я псориазис ще му излезе, я някой лумбаго ще лекува на минералните бани. Така де, все пак човека си има табиети и е прословут Български патриот, е не продажно мекере... А защо не стане и депутат, като оня с търкащите билетчета.
2.
Тано Кариди
11.09.2021 11:55:05
6
17
Какво е положението с кокаина? Съвсем на скоро гръмна кокаинов скандал, във който се споменава името на общински съветник от ГЕРБ.
Така ли? Ами този господин Орлин Алексиев тотално отрича да има нещо общо с това. Ще преразкажа една случка, която г-н Здравков изнесе в публичното пространство – действително тази пратка е заловена, поради невъзможността и незнанието за добра комуникация. Действително е имало в Чили среща на българин, който е отишъл да гарантира от името на голям наркобос и един голям политик, че зад тази поредна пратка стоят тези двамата и техните финасови ресурси.
Този български политик известен ли е?
Сега ще ме питате и дали е министър-председател.... дали е бил министър-председател или бивш кмет, но аз няма да ви кажа.... Това, което ще споделя е, че най-близките му хора го наричат нежно „Бате”. Бандитът ще си го намерите. Изберете си - Дубай или ЮАР в зависимост от сезона. А този, който се е срещал се изживява като меценат на специфичен спор.
Човекът, който е отишъл на срещата с наркобоса?
Да. И се занимава с луксозни автомобили, строително предприемачество в Студентски град и политическа дейност. Това, което казвам не тайна. И френските служби, и българските служби го знаят. Проблемът е дали ще успеят да докажат транзита на големите финансови потоци от ОАЕ към Аруба и оттам към Южна Африка с документи. Иначе това е пътят, по който е била платена и втората пратка кокаин, която хванаха. Първата е била, мисля, че пак около 1,5-2 тона. Да ви кажа, как са разпределени парите – 30% за Бате, а Бате е един от Банкя и другото отива при Котараците и братовчеда на Бате. Така се разпределят парите от първата пратка, която е минала преди шест месеца.
От думите Ви оставам с впечатление, че става въпрос за хора, които са свързани с бившето правителство. Новото правителство прави ли опит да спре пътя на кокаина, или прави опит да...
То не може да спре световния път на кокаина, но явно няма желание да ограничи поне българската му следа или са просто некомпетентни – все едно, резултата е един и същ. Просто Митко Каратиста вече не го контролира от Бояна и Драгалевци, защото тя къщата на Каратиста е на около 500 м до къщата, стопанисвана от ГЕРБ, която я показахте. Просто той е в Лихтенщайн, или Люксембург или Швейцария – и той в зависимост от сезона.
1.
Ami
11.09.2021 11:16:46
6
10
Ами познайте кой го пусна оредния път.Може и документи да му е уредил.Те не могат да го осъдят у нас ит страх
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори