×
София Парламентарни избори 2023 Местни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • БАН ще получи над 9 млн. лв. за повишаване на енергийната ефективност
  • Жена пропадна в шахта в Русе
  • Стотици мигранти прииждат към Гърция и на остров Кипър
  • Индия преустановява издаването на визи за Канада
  • Безплатно ще е паркирането на синя и зелена зона утре
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно видео във Флагман: Готвачът Деян Дичев „сервира още две порции“ от Теодора Бахлова


Ексклузивно видео във Флагман: Готвачът Деян Дичев „сервира още две порции“ от Теодора Бахлова
В тези две шахти на градинката пред дома му на ул. „Шейново“ 46 Дичев пуснал останките, взети от бидон под прозорците му
03 Септември 2021, Петък, 13:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимка и видео: Катя КАСАБОВА

Очаквайте още зловещи находки, тъй като главата на Бахлова и десният крак на Юмер все още ги няма, но пък имаме зъб и костица от челюст в тоалетна чиния

Професионалният готвач Деян Дичев „сервира“ поредните няколко порции от транжираната от него брокерка Теодора Бахлова.

Флагман.бг разполага с информация, според която малка част от останките на бившата бизнесдама са били укрити пред входа на жилищния блок на ул. „Шейново“, в който Дичев живее заедно с дългогодишната си приятелка.  Това, което ще Ви разкажем по-нататък, звучи брутално, но е факт.

Наш репортер бе на адрес ул. „Шейново“ 46, вход „В“, намиращ се в непосредствена близост до служебния вход на Дома на народната армия, където от 4 години насам Дичев държи заведение. Лично той е завел разследващите до градинката пред жилището си, в която обичал всеки ден сутрин и вечер да разхожда любимото си куче дакел – мелез с друга неопределена порода. Познават го и от магазина в непосредствена близост до входната му врата, и от кафенето, където обикновено стоят едни и същи клиенти.

От голямата шахта, която Ви показваме в нашия видеоматериал, намираща се в самата градинка, са извадени по-големи кости, увити в хавлия за баня. От друга – по-малка шахта – за оттичане на дъждовни води, долепена до същата градинка, е посочил друга порция от останки – без обвивка, вероятно отнесена при някой от проливните дъждове.

Как са попаднали костите на Бахлова в тези две шахти?

По време на брифинга, който дадоха прокурор Йовита Григорова и директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, се изясни, че изчезналата безследно на 29 октомври м. г.. Бахлова е отишла в имот на Станимир Рагевски –обвинения в две убийства – нейното и на 28-годишния Юмер Мехмед.

Флагман.бг вече Ви показа кой е имотът – апартамент във вход „Г“ на ул. „Константин Фотинов“ 1, който в имотния регистър се води като собственост на адвокат Иван Болярски – брат на Елена, съпругата на Рагевски. Именно в този апартамент наивната Бахлова, която е смятала, че ще получи пари или Рагевски ще й върне обратно част прехвърлените нейни недвижимости през годините, за да ги спаси от банки, е намерила смъртта си. Застреляна е с пистолет, вероятно същият, който е намерен зазидан в стената на винарната в ДНА, стопанисвана от съучастника на Рагевски в двете убийства – Деян Дичев.

Припомняме, че пистолетът е бил укрит в аспирационната тръба, след като Деян бе привлечен само като свидетел на прокуратурата след ареста на Рагевски на 9 август и имаше възможност да укрива следите от двете покушения.

Оръжието със заличени номера съдържа само следи от Деян Дичев, но това не означава, че е използвано от него, която автоматически го прави подсъдим по най-тежкия чл. 116 от Наказателния кодекс и смекчава вината на похитителя Рагевски.

Дотук Флагман.бг поддържа собствена версия, че Рагевски е примамвал жертвите в двата имота, негова собственост, той е произвеждал изстрела с това оръжие, а след това е оставял на готвача си Деян Дичев да разфасова телата и да го освободи от тях.

С Юмер са се справили сравнително бързо – изнесли са с бидони парчетата от тялото за 2 дни и са ги изхвърлили в тресавището на езерото Вая. Бахлова обаче се е оказала по-трудна за „обработка“ и прикриване на следите от престъплението. Тялото й е нарязано в апартамента на адвокат Болярски и е потопено в два бидона с разредена сярна киселина, за да се разкапе плътта.

До средата на февруари бидоните са престояли в хола на необитаемия имот, като през това време неколкократно зетят на Болярски – Рагевски, е подканял свои подчинени, по всяка вероятност и самия Юмер, да разчистят вехториите от този имот и да ги изхвърлят на някое бунище.

Юмер и бригадата му все отлагали да свършат тази черна работа. Възможно е обаче Юмер освен да е претендирал за компенсация от 20 хиляди лв. заради престоя му в ареста, след като изпълнил поръчка на Рагевски да запали две катафалки, да е знаел за убийството на Бахлова.

В мръсната канализация са пуснати разфасовки, увити в хавлия за баня, а в дъждовната (в горния ляв ъгъл) - друга малка порция, която е останала без никаква плът

На какво се основават предположенията на Флагман.бг?

На 15 декември м. г., когато изтича срокът на домашния му арест, 28-годишният мъж започва работа в Гробищния парк на Бургас – като чирак във фирма за изработка на надгробни паметници. Той обаче бързо се разочаровал от заплащането и три месеца по-късно напуска и се присъединява към строителната бригада на своя колега дългогодишен приятел Николай Василев.

Възможно ли е Юмер да е заровил торса, двете ръце и малка част от таза на Бахлова в храстите на квартал 12 в гробищата? Ако това е така, би трябвало да е информирал Дичев, когато Юмер вече е мъртъв, самият Дичев води разследващите до мястото.

Към този момент Флагман.бг няма информация да са намерени главата и долните крайници на Теодора Бахлова. Известно ни е обаче, че е открит зъб и малка костица от челюст в тоалетна чиния, които са предадени за ДНК-анализ. С много голяма вероятност и те са на Бахлова.

Старши комисар Калоянов заяви миналия петък, че двата бидона с останките на брокерката са били закарани в изоставен търговски обект със съдържанието в тях. След което предпочете да замълчи за по-нататъшното развитие на събитията около убийството на Бахлова.

Ключът за този търговски обект зад ДНА и под прозорците на дома на Дичев е държан именно от него - в качеството му на собственик, магазинът не е работел, тъй като наемателката била в напреднала бременност

Флагман.бг узна ексклузивно от наш източник, че бидоните за туршия са били заключени в зеленчуковия магазин, намиращ се на ъгъла на ул. „Шейново“ с ул. „Сливница“, под прозорците на дома на Дичев и приятелката му. Той държал ключа като собственик на търговския обект, който не работел отпреди 4 месеца, тъй като наемателката била в напреднала бременност и щяла да ражда.

Именно от тези бидони са изнасяни части, които са изхвърлени в двете шахти пред жилищния блок и са пръснати из Гробищния парк на града. Но все още не е събрано всичко от тялото на Бахлова. Със сигурност предстои да Ви разкрием следваща зловеща находка от разследването на двете убийства. Целият десен крак на Юмер Мехмед с татуировка автомат Калашников също все още не е открит.

Междувременно маститият столичен адвокат Болярски посвети целия месец август на своята прекрасна съпруга Арабела Болярска, предоставяйки й възможността да отмаря в най-скъпите ни курорти по Южното Черноморие. Например, тя има фотосесия от плаж „Вая“ (не от тресавището на езерото Вая). Арабела пуска почти през целия август разпалващи мъжкото въображение фотоси и видеа, придружени от дълбоката й философска мъдрост: „животът скрит е в дребните неща, в жест най-обикновен, ала човешки…“

Кадърът е от хитовия това лято плаж CAVO beach, снимка: Инстаграм

 

 

 

 

 


В категории: Разследване


Флагман.БГ Това момиче изуми България в "Стани богат" Това момиче изуми България в "Стани богат" 21/09/2023, Четвъртък 17:24 0
65
Коментара по темата
65.
AS
08.01.2023 05:14:32
0
0
Тази жена , звездите говорят че , би трябвало да е поръчана за първи път в вериода 2006-2008 г. Но , какво и как ....
64.
До 61
09.09.2021 08:26:28
0
5
А убийците не те отвращават, така ли? Или ти си от семейството на Готвача? Или на другия убиец? Как не те е срам! Безскруполно изчадие
63.
Папо
08.09.2021 11:07:46
4
5
абе аре бе кво са занимавате още със случая да ги пускат да си ходят по къщите голяма работа че нарязали някво пропаднало момче турче и някаква стара нагла госпожа
като се разхождате из супермаркетите между трупове на животни и всяка вечер се храните с тях не ви е проблем нали ми то човешкото месо като свинското бие като ядете трупно месо и ви са ослажда въобще да не ви пука че някви са ги накълцали в човали айдеееее
62.
Аз
06.09.2021 08:52:07
1
4
Защо ни е притрябвала прокуратура и следствие,имаме си флагман!
61.
до редакцията
06.09.2021 01:15:36
6
10
Отвращава ме езикът ви. Как може да пишете по този начин?! Нямате ли малко срам, жълтури?! Никога няма да станете добри журналисти, дори и след 100 години бъхтене. Всеки, който е добър в професията си, каквато и да е тя, има някакви граници! Вие и такива като вас са отговорни за нормализирането на престъпността и всеобщата гадост, в която тази страна затъва. Противните ви метафори, когато става дума за такива тежки престъпления, са не просто калпави, бездарни, проява на лош вкус, но и социално зло. Напомняте ми бавноразвиващи се ученици, които се подиграват с чуждото нещастие.
60.
123
05.09.2021 18:56:46
0
5
Това май е само върха на айсберга.
59.
до 55
05.09.2021 16:24:27
1
1
Много е просто - НЕ се случва!
58.
*********
05.09.2021 15:41:46
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
57.
Бургас
05.09.2021 13:01:22
2
9
Най-добрия град за разфасоване
56.
Дичката пичката
05.09.2021 12:38:20
1
5
До диан дичев дичката ще избия на жена ти пичката ще й обърна звездичката
55.
326565
04.09.2021 23:50:41
1
10
Това е като филм на ужасите. Още не мога да си обясня , как нещо такова може да се случи в Бургас
54.
*********
04.09.2021 22:01:12
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
бай хой
04.09.2021 18:43:36
1
31
Бъдете сигурни, че Рагевски е извършител на един куп убийства. Тук иска яко разследване, но нашите полицаи в Бургас няма да са хората. Тук има чадър над имотната мафия. Ще претупат делото и ще ги вкарат в затвора набързо. Ще се заметат дирите на истинските мизерници. Рагевски е само малка брънка. Аз като криминалист не съм съгласен да се спира дотук. Тук има цяла схема от полицаи, нотариуси, съдии, прокурори. Няма как да е по друг начин - НЯМА!
52.
RB 94
04.09.2021 18:30:46
0
10
Някой смелчага да ги гръмне двамата? Такива индивиди не трябва изобщо да са живи.
51.
Xxx
04.09.2021 13:10:18
0
25
Това за съжаление не са единствените жертви на уруда Рагевски. Доста болен мозък със няколко вагона човешки останки зад гърба си.
50.
Супер
04.09.2021 10:54:33
2
21
Значи в Бургас си се разхождаме сред кости и останки на хора…
49.
xxx_xxx
04.09.2021 04:08:13
0
9
"Застреляна е с пистолет, вероятно същият, който е намерен зазидан в стената на винарната в ДНА, стопанисвана от съучастника на Рагевски в двете убийства – Деян Дичев.

Припомняме, че пистолетът е бил укрит в аспирационната тръба, след като Деян бе привлечен само като свидетел на прокуратурата след ареста на Рагевски на 9 август и имаше възможност да укрива следите от двете покушения."
48.
До 45
03.09.2021 21:59:09
0
7
Много години дадох в този бизнес. Жокера е за разследващите ако има нещо вярно в статията
47.
Elit=46=mRNA full match in most ciphers!
03.09.2021 21:51:14
1
7
Супер забавен сериал! Пълен ташак отвсякъде.

ул. „Шейново“ 46

Кой ли е талантливият му сценарист...?
46.
44
03.09.2021 21:25:15
2
4
Името на улицата ли е важно На пъпа на Бургас И какво е правено по шахтите и
45.
До 36
03.09.2021 21:22:01
0
10
Жокер за да се сети че само дяволски изчадия може да правят такива неща Психопати
44.
Боса на орките
03.09.2021 21:19:48
1
7
Глава на флегман не знае как се казва улицата която се намира на 50 метра от офисът мъка мъка...
43.
D.M
03.09.2021 20:04:44
2
26
Чистачи, готвачи, транжори… едните легални, другите не . Положението е лешш. Използват човешката мъка за реклама на ново заведение ( Гилзи). Въпреки че дъщерята на въпростната разчленена жена прави много лошо впечатление. Само дрънка глупости по медиите намазана като маймунн. Как в тази мъка, която симулира и остава време да се обезобрази така и да си качва снимки кълчеща се гола по цял ден , докато търси майка си . Другото долно нещо , което ми направи впечатление е едно от интервютата. Именно там споделя публично , че приятелката на Юмер и е казала какво и е споделил Той преди да изчезне( независимо , че момичето е помолило за конфиденциалност) , но полицейската булка не и пука какво ще причини на другите , като дрънка каквото и е изгодно в публичното пространство. Дрънкат напред назад и после се чудят защо станало така. Ами така става . Те и жертвите са били явно на този принцип на споделянето.
42.
до 1
03.09.2021 19:50:37
2
17
Болярски явно е бил ученик в Кирил и Методий по времето, когато там Директор е била майката на кмета Милка Николова
41.
ХХ
03.09.2021 19:44:14
6
2
До 1/Ник

Беше пионерски на Бургас.
Но поне не тръгна по стъпките на Плевнелиев да хвали Луканов и да го пише дисидентсво, а явно си е професионалист, мъж и баща, пак за разлика от Плевнелиев.
40.
XX
03.09.2021 19:41:15
0
8
До чичо Манчо/4

Обикновено такива очила крият бръчките отстрани на очите.
39.
Един друг
03.09.2021 18:31:52
0
20
Това "хитово" заведение не е ли същото, дето май Ванката Колев пита вътре преди време, по време на локдауна (един от многото), извинявайте, работите ли? И един от вътре му каза - "не" и Ванчо вика а добре, проверяваме само, понеже получихме сигнал, че работите. :D
38.
R
03.09.2021 17:29:23
19
35
Флагмани. Страшно много сте аругантни. Повдига ми се от вас. Транжирана, две порции от жената. Абе изроди мръсни тази жена има семейство което скърби за нея.
37.
Ivan
03.09.2021 17:26:37
0
40
Смърт за готвача хомосексуалист и Рагевски дебелата свиня
36.
А бе
03.09.2021 17:19:32
2
42
Колко трябва да си прост , за да убиеш някого в една част на града, да носиш части от тялото в друга част и да го скриеш в шахти пред собствения си дом. Нещо не е така. Това е жокер.
35.
Илати в кръчма Гилзата в ДНА
03.09.2021 17:14:02
2
37
Оня ден рекламираха обновеното ново заведение към ДНА, което можело да фалира заради разкритията около готвача. Интересно име е избрал и вторият ресторантьор в ДНА. Кръстил го е ГИЛЗАТА. Като че ли е налучкал болната тема.
34.
….
03.09.2021 16:43:18
8
10
Флегманите правят разследване от индmстаграм и фейсбук…предлагат работни версиии…и поне няколко твърдения не са верни…особ. последния абзац. Абе голяма медия беееее…
33.
123
03.09.2021 16:28:18
2
37
Не разбрахте ли ,че някой стои зад този готвач!
32.
43246
03.09.2021 16:27:25
1
60
Да разфасоваш човешко тяло всъщност е по болно и брутално от това да натиснеш спусъка...закона трябва да еквализира двете сходни неща!!!
31.
sc
03.09.2021 16:22:34
0
37
Тая пръдла е типично кучИ въобще не ме кефи
30.
До 26
03.09.2021 16:03:03
0
34
Тя статията не е брутална, ама престъплението е
29.
Ангел
03.09.2021 15:53:47
2
53
Debelia Angel Koga???
Sydryjnika na ragevski Angel Kostadinov praseto znae vsi4ko i u4astva aktivno v ubiistvata i shemite
28.
Ана
03.09.2021 15:30:17
1
56
Какво е получавал в замяна Деян срещу разфасоването? Едва ли на приятелски начела го е правил.Рагевски го е изнудвал и него или му е давал имоти, пари за тази работа.
27.
Уау
03.09.2021 15:21:42
0
58
Адвоката на готвача,изглежда също толкова луд
26.
Smqh
03.09.2021 15:18:27
7
40
Брутална статия за останки която накрая изненадващо приключва с реклама на някво заведение
25.
Трол до 18
03.09.2021 15:14:44
1
53
Точно така. Ако Юмер не беше изчезнал от София нямаше да си мръднат пръста и никой нямаше да разбере какво се е случуло с брокерката. А може би има и още.
24.
Тц
03.09.2021 14:55:36
0
69
Леле, толкова видно място!Как спи този Деян като знае, че с месеци под терасата му има бидони с труп?
23.
Няма охрана,няма гъзария
03.09.2021 14:54:01
6
30
Чакайте главния разследващ Каскет на гарата, първи челен коловоз
22.
Ф
03.09.2021 14:49:08
6
96
Адмирации за Флагман,ако не бяха те до ден днешен нямаше са се знае нищо.Нито щеше да бъде октрит Юмер ,пък въобще да не говорим за Теодора Бахлова,за нея папките бяха затворени.Браво на Флагман,че поддържа разследването,продължавайте така.Чудя се само ,къде е цял Бургас?Наистина ли на кой не му пука,че хора се убиват и разчленяват?
21.
Да
03.09.2021 14:45:38
3
30
На, тва е готвач майстор
20.
*********
03.09.2021 14:44:31
0
62
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Пандизчия
03.09.2021 14:43:33
0
83
Звучи по зловещо и от най-зловещият филм на ужасите !
Доживотни присъди им са малко !
18.
До 11 трол
03.09.2021 14:43:17
1
98
Много правилно казано, неудобните се банват , Нали не си мислите че Рагевски е мозъкът и понеже е много умен 20 години вилней из нашето Черноморие , тука има замесени не само магистрати и висши полицаи а и хора от доста по високо ниво, добре че бяха специалистите от София за 3 дена да разкрият толкова колкото тука нямаше да могат за години или не искат!! за никой грамотен не е тайна че в Бургас определени бизнесмени и близки до тях работят спокойно с благословията на някой висшестоящи. За едно заведение питам на приближен до Рагевски , Пееп Шоу Бургас , там някой интересува ли се ? как под носа на общината и на 50м от РДВР хората си проституират продават наркотици ?? Нещо като ВИП винарната на готвача! Та юмерчо снимката му с бронежилетката е от самия Пееп като го пазеше, всички са навързани толкова яко че тука трябва само спец отряд от София да разбие кошера
17.
Да бе
03.09.2021 14:34:17
0
113
Готвачът хвърлял ръце и крака в шахти, зъби в тоалетната, но не е убиеца? Да се вдигнем и да поискаме двамата с Рагевски да бъдат съдени еднакво! Зловещо е
16.
Вальо
03.09.2021 14:30:08
37
46
Флагман, ударихте дъното. Какво общо има жената на снимката с ужасиите, които поднасяте в тоз материал?
15.
Опи
03.09.2021 14:25:29
26
41
Флагман,вие за "кой викате"??? Ясно е ,че Рагевски ви е скъп и все Готвача на топа....Ама много си личи. Друго,ясно е ,че и Бахлова и Юмер са изнудвали Рагевски за пари....Верно е,че са мъртви и не трябва да се говори нищо за тях,но тази теория не я развивате. Огладнели,тръгват да го изнудват за "сделки" ,в които заедно участват и са "изгорили" сумати невинни душици ,ама сега ....жертви.Да,лека им пръст,но да бъдем реалисти.И спрете да се правите на Поаро,защото се излагате. Нека специалистите си кажат думата.
14.
До 6 и 8
03.09.2021 14:24:59
7
99
Само Флагман пишат, а този случай заслужава Бургас да се вдигне на бунт! Крайно време е и кметът да вземе отношение и да успокои хората
Трупове в шахти и квартал мия плод зеленчук Това е безумие Да дойдат тук МВР шефът и главния прокурор Кмете, и ти вземи вече отношение
13.
Карнобашки Канибал
03.09.2021 14:24:02
6
27
При мене им чиния пълна с тайни ела и си вземи ела и си вземи.
12.
Стига вече
03.09.2021 14:21:52
6
116
Сега някой трябва да си тръгне от полицията в Бургас.

Kой е прикривал тези масови убийци в града?

Тази банда направи от Бургас, град на ужасите.
11.
Трол
03.09.2021 14:18:30
3
89
Преди две седмици написах коментар, че нищо повече няма да излезе на яве, защото е очевадно, че тук има замесени много магистрати и полицаи и е абсурдно да вярваме, че всички далавери са осъществени без чадър и помощ от корумпирани служители. Флагман изтриха много бързо коментарът и получих бан. Защо ли?
10.
БАХТИ БЪЛГАРИЯТА.....
03.09.2021 14:13:28
10
132
2 МЕСЕЦА ЗНАЯТ КОЙ УБИВА И КОЙ РАЗФАСОВА И ОЩЕ СЕ ЧУДЯТ КВО ДА ПРАВЯТ.... ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ РАГЕСКИ ЩЕ ГО ОНЕВИНЯТ, ИЛИ ЩЕ МУ ДАДАТ 5-10 ГОДИНИ.... ПЪЛЕН ЦИРК МАМКА МУ... ЩЕ ОБВИНЯТ САМО ГОТВАЧА.. ЩЕ МУ ДАДАТ 20 ГОДИНИ, А НА РАГЕВСКИ 10 ГОДИНИ.... ТОВА Е В БЪЛГАРИЯ.... В САЩ, ЗАКО УБИЕШ КОТКА, ЩЕ ТИ ДАДАТ 10 ГОДИНИ... ТУКА 2 НАРЯЗАНИ МЛАДИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТА И МАКСИМУМ 10 ГОДИНИ......
ВМЕСТО ДА ИМ ДАВАТЕ 10-20 ГОДИНИ ЗАТВОР.... ПУСНЕТЕ ГИ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА И ДА СЕ СЪБЕРЕ ЦЕЛИЯТ ГРАД В КРЪГ ОКОЛО ТЯХ.... АМА ГРАДА Е ЗАСПАЛ... ОЩЕ КОЛКО ТАКИВА ИЗЧАДИЯ ВЪРЛУВАТ ОКОЛО НАС... ДОРИ СЕ РАЗМИНАВАМЕ С ТАКИВА ВСЕКИ ДЕН.... ВСИЧКО ИДВА ОТ ВЪРХА ...
(ПРИМЕР.... ВЧЕРА ЛАЙНОТО ДЕТО УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ , ВЕЧЕ СИ Е ВКЪЩИ НА ТОПЛО И УЮТНО) ( ПО МОДЕРЕН НАЧИН КАЗАНО... ДОМАШЕН АРЕСТ) МАМАКА МУ МРЪСНИ ИЗЧАДИЯ, ЗАЩО МАЙКА ВИ ВИ Е РОДИЛА ....УБИЙЦИ,,, СЪДИИ.... ЕДНО И СЪЩО СТЕ
9.
Кую
03.09.2021 14:07:10
2
66
Ако го нагъзят този боклук, още колко неща ли ще покаже.
8.
Пулицър
03.09.2021 14:01:04
10
67
Ае флегман, вие нямате никакво усещане обаче "сервирал още две порции", как не ви трепва нещо, не знам. Кажете за новата перла на нощния живот в тоз селски на хора град и изключете коментарите и сайта си заедно с тях.
7.
Бай Недял + Ганка= бебе
03.09.2021 14:00:49
2
115
Работата е много дебела,защото има много замесени магистрати.
Дано излезе кой им е бил чадъра на тия педали
6.
С това съсипахте делото. Усетихте ли?
03.09.2021 13:56:42
14
118
"Оръжието със заличени номера съдържа само следи от Деян Дичев, но това не означава, че е използвано от него, която автоматически го прави подсъдим по най-тежкия чл. 116 от Наказателния кодекс и смекчава вината на похитителя Рагевски."

Такааа... Делото утече в канавката. Излиза, че готвача че мине по споразумение, а Рагевски ще излезе сух. Ако стане така се надявам, не само да уволнят всички отговорни началници он МВР, но и да бъдат съдени за това. Надявам се също да поразбутат и Флагман и да разберат коя е къртицата от полицията в Бургас, която им снася поверителна информация и с която пречат на разследването
5.
бурпазлия
03.09.2021 13:56:37
1
49
Дочакваме в най скоро да бъде сглобен пъзела от телата на убитите двете жертви от Рагевски и транжирани от готвача Деян .
4.
чичо Манчо
03.09.2021 13:55:36
3
56
А очилата ѝ са от предно стъкло на Камаз, мдаааа
3.
чичо Манчо
03.09.2021 13:53:17
7
96
Принципно, нямам нищо против да погледам някое пиче, снимано на плажа, като въпросната.
Обаче, каква е връзката ѝ с престъплението, че сте я изтипосали в тази статия?
За един приятел питам...
2.
Sculls and bones
03.09.2021 13:46:56
8
63
Обява р-т''ДНА''
Работим с материали на клиента
Търсим донори
Предлагам свръх екзотични гозби
ВИП канибалски кетъринг
1.
Ник
03.09.2021 13:43:24
3
68
Иван Болярски учеше в Кирил и Методий до 8ми клас и си беше от тогава голям комсомолски активист.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бившата на Благо Джизъса го разби - бил дърво в леглото Бившата на Благо Джизъса го разби - бил дърво в леглото Съдбата на ексфутболиста на любовния фронт редовно интригува публичното пространство Легендарен бизнесмен влиза в битката за София Легендарен бизнесмен влиза в битката за София Създателят на МТЕЛ се впуска в политиката  Това момиче изуми България в "Стани богат" Това момиче изуми България в "Стани богат" За съжаление обаче си тръгна само с 5 хил.лева  ДАНС изгони от България предстоятеля на руската църква в София и граждани на Беларус ДАНС изгони от България предстоятеля на руската църква в София и граждани на Беларус Възмутени сме, обявиха от Руското посолство у нас Годеницата на годината постигна своята голяма цел Годеницата на годината постигна своята голяма цел Славата донесе на Валерия много позитиви като договори за работа и тя се взе за звезда Съдовият хирург проф.Тодор Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 6 октомври Съдовият хирург проф.Тодор Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 6 октомври Той е автор на 7 учебника и монографии, има над 250 научни публикации и съобщения върху всички области на съдовата хирургия Той беше любимият сладкар на Тато, почина на 92 години Той беше любимият сладкар на Тато, почина на 92 години Стойчо Георгиев е създател на популярната в миналото паста "Бачиново" Очаква ни последният плажен уикенд - температурите стигат 36 градуса Очаква ни последният плажен уикенд - температурите стигат 36 градуса Летни стойности ще напомнят за отиващото си лято Константин Бачийски: Печелившата икономическа формула за Бургас е повече кораби и по-малко ресторанти в пристанището Константин Бачийски: Печелившата икономическа формула за Бургас е повече кораби и по-малко ресторанти в пристанището От ПП "Средна европейска класа" са убедени, че ще има балотаж на предстоящия местен вот 2/3 от бургаските съветници се сбогуват с местната политика, предстои сериозна смяна в ОбС 2/3 от бургаските съветници се сбогуват с местната политика, предстои сериозна смяна в ОбС В последните три мандата имаше приемственост, но сега се очертава Бургас да има почти чисто нов Общински съвет наесен
Щерката на Джони Деп се натиска безсрамно с гадже от същия пол Щерката на Джони Деп се натиска безсрамно с гадже от същия пол Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради – Лили-Роуз, беше изловена от папараци с лесбо гаджето на улицата Някога тя блестеше със своята прелест, но днес е развалина Някога тя блестеше със своята прелест, но днес е развалина Красивата навремето моделка Кейт Мос пуши като комин Гърция е тотално блокирана от 24-часова стачка Гърция е тотално блокирана от 24-часова стачка Синдикатите твърдят, че промените в трудовото законодателство ще позволи 13-часов работен ден Една от най-известните двойки в световната музика се разделя Една от най-известните двойки в световната музика се разделя През юли тази година се разпространи новината, че Гранде и Гомес са сложили край на отношенията си, след като бяха женени в продължение на две години Синът на Тръмп публикува пост за смъртта на баща си, но... Синът на Тръмп публикува пост за смъртта на баща си, но... Оказа се, че някой му е хакнал акаунта  Варшава обясни, защо спря военната помощ за Киев Варшава обясни, защо спря военната помощ за Киев Фокусирани сме върху собственото си въоръжаване, заяви премиерът Матеуш Моравецки Полша спира доставките на оръжие за Украйна Полша спира доставките на оръжие за Украйна Причината за ескалацията на напрежение между Киев и Варшава е т.нар. зърнена сделка Арменските сепаратисти в Карабах капитулираха, но размириците в Ереван продължават Арменските сепаратисти в Карабах капитулираха, но размириците в Ереван продължават Създават Национален комитет за отстранение на премиера Никол Пашинян от власт Полша призова украинския посланик заради изказвания на Зеленски в Ню Йорк Полша призова украинския посланик заради изказвания на Зеленски в Ню Йорк По време на Общото събрание на ООН Зеленски обвини страните от ЕС, които ограничават украинските доставки на зърно на Украйна, че превръщат този въпрос в „трилър“ Продажбите на електрически автомобили в ЕС стигнаха 20% Продажбите на електрически автомобили в ЕС стигнаха 20% VW Group е продал най-много нови автомобили в ЕС
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Васил Терзиев е автогол за ПП-ДБ в София Виц на деня Виц на деня - Никога през живота си не съм чела толкова много!!!
- Добре, а ceгa покрийте лявото си око и кажете какво виждате на долния ред...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, имам положителен тест.
- Лошо, сега 10 дни карантина.
- Лекарят спомена за 9 месеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Учените установиха, че доброто настроение се предава по полов път!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори
Flagman.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и да анализира трафика към сайта.Научете повече