×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Може да го мразите колкото щете, но ген.Мутафчийски се оказа прав


Може да го мразите колкото щете, но ген.Мутафчийски се оказа прав
Има мощен пропаганден рев - вирус няма, чайче, супичка, ваксините са вредни, но ковид отделенията се пълнят всеки ден
02 Септември 2021, Четвъртък, 13:30 ч.
Автор: Проф. Николай ВИТАНОВ

Когато даде онова интервю на  Бенатова, общия брой починали беше 144, тогава той посочи, че ще има 20 хил.загинали, днес сме много близо до тази прогноза 

 

Както знаете от днес има мерки, които ще действат от понеделник. Е що така, като бройката на заразените е 1700 и нещо. Я да се позаям малко и аз. Имаше един, дето ви писа, че тая бройка е занижена, но истината избива в претъпкване на болници и много смъртни случаи. Кой беше тоя човек, хейтъри мои. Кажете на глас името, и после плачете, ревете и вийте.

За другите, които не са хейтъри още малко инфармация по този въпрос. Още през март миналата година стана ясно, че има хора, които минават през заразата безсимптомно и този брой е доста по-голям от регистрираните със симптоми. Тогава аз поисках и получих помощ от САЩ, за да се определи тая бройка. Така се появиха числата, по които трябваше да умножавате броя на регистрираните, за да разберете броя на срещналите се с вируса.

Оттогава има мощен пропаганден рев - вирус няма, чайче, супичка, ваксините са вредни и тъй нататък. Резултатите от това не бяха големи до тая вълна по отношение на регистрирания брой хора със симптоми - големият брой хора със симптоми бяха регистрирани. Но ревът, оставен без отговор, съгласно законите на диалектиката, дава резултат. Резултатът си пролича през тази вълна - все повече хора, вече със симптоми, не се регистрират като заразени. Резултата го виждате по картите и в числата - София например танцува межде зоните и има почти толкова нови случаи, колкото и Пловдив. Да не би Пловдив да е стигнал София по население или пловдивчани са по-прости от софиянци и се ваксинират много по-малко. Нито Пловдив е станал голям като София, нито пловдивчани са прости. Друго има тук. А то е, че вече и хора със симптоми масово не се регистрират. Не им се стои карантинирани и тъй нататък, фактори много, няма да ги обсъждам тук. Така бройката на новите случаи не показва реалната ситуация на нещата. Но ви писах - Ганьо може да пробва да излъже индикатора брой нови регистрирани случаи на ден, но не може да излъже индикаторите, свързани с хоспитализациите и смъртността, особено последния. Затова са тези мерки. В минисерството на здравеопазването са наясно, че ситуацията е доста сериозна.

Ако трябва да продължа да се заяждам с моите хейтъри, би трябвало да кажа следните неща. Още през юли, когато бройката на новите случаи беше паднала до 16, излезе един и каза, че идва нова вълна. Кажете на глас през сълзи името му и после ревете и вийте от яд на воля. Тоя същия каза, че за края на август броят на случаите ще е от 1500 (за което доц. Кунчев трябва да бъде натоварен със злато колкото може да носи) до 3000 (което е песимистичния сценарий). Всеки хейтър, които има 2 работещи нервни клетки ще схване: от - до.

Какво направиха хейтърите - рев до небето как тоя човек плаши хората, искания за съд. И това забележете, беше за числото 1500. То им се струваше високо - как тъй случаите ще скичат 100 и повече пъти. Скочиха ли - скочиха. Беше ли бройката в края на август в указания интервал - беше. Какво ревете и виете тогава. Вие излязохте ли в средата на юли да дадете по-добра прогноза. Не, излязохте да псувате Витанов и да искате да го съдите. Ха, ревете и вийте сега на воля.

Продължаваме нататък. Помните ли, че един единствен човек каза, че очаква пикът на тази вълна да е в средата на септември. Каза го в средата на юли. Кажете на глас през сълзи името на този човек и росле вийте и ревете от яд на воля. Почвайте да саботирате тези мерки, защото те обискновено дават резултат след 10-на дни до 2 седмици. Тъй, че саботирайте, иначе омразният ви човек ще познае и за това.

А нали вече не сте забравили, че омразният ви човек, пак единствен той, говори за възможността от вторичен пик? Е, нека да ви кажа нещо. Ако изтървем нещата и се появи вторичен пик, това ще е паметник на невероятната ни глупост.

Може да се предотврати това. И трябва да се действа в тази насока защото нерегистрираните със симптоми и безсимптомните залагат дървата за този огън. Трябват само още 2 съчки и запалка.

Най-напред картата на риска съгласно плана на Министерството на здравеопазването. Вижда се, че София -град се очаква да е на ниво 3. Танцуването на София и Перник между зоните на фона на надигаща се вълна, е ясен знак, че хора със симптоми не се регистрират и те не са малко.

Търговище отиде на ниво 4. Обаче, вие, които следите тая сводка, чакахте с отегчение това, нали. Отдавна знаехте, че ще стане така. Ама той Витанов от математика не разбира, затова ще си намери някое хейтърче, дето разбира, че да го остави да ви прави анализите и прогнозите.

Червената зона на тая карта расте. Като я гледате, не се чудите, че Министерството на здравеопазването реагира, нали. Все пак тая карта е правена съгласно собствения им план. Време беше да се случи нещо.

На картата на риска по нашата методология промени няма.

Ако мерките сработят даже ще почне да се подобрява положението. Ще видим като се прибера от конференцията.

В областите в червено трява да се внимава повечко, а в тези във виолетово - доста повечко. Пазете се, пазете децата

Картата за прогнозната заболеваемост за 14 дни си е от червена по-червена. Където червеното е по-тъмно, там се очаква броя случаи за 14 дни на 100 000 население, дае по-голям.

Базовото репродуктивно число днес е 1.308. Това е на базата на регистрираните случаи. Обхвата на заразата се увеличава с бързи темпове. Това не е заплаха, а обективна информация.

Активните случаи прелетяха покрай 30 000 и ще полетят със свръхзвукова скорост към 35 000. Както и очаквахме. Но това не е добре.

Броят на хоспитализациите и на случаите за интензивно отделение ще расте с бързи темпове. И това не е заплаха, а реален факт. Причината е, че има доста нерегистрирани случаи и някои от тези хора до последно не вярват, че вирусът може да доведе до сериозни поражения.

Индикаторът за смяна на тренда за страната все още е под критичната стойност. Има вече 13 области, които, както се очакваше, влязоха в зоната на слабо дифузно разпространение на заразата. През тази седмица се очакваше дифузното разпространение да почне да взима надмощие над клъстерното разпространение на територията на страната.

Защото още няколко области са на ръба на началото на дифузно разпространение. Това ви писах, нали. Ами ето ви го - 13 от 28 области вече са вътре, още няколко са на ръба. Логично е министерството на здравеопазването да направи нещо при това положение. Иначе рискува да остави дифузното разпространение да обхване цялата страна.

Броят на починалите расте. Но като сте прочели това по-горе, не се учудвате. Очакват се по 50-на ден, че и повече през следващите дни. Толкова са, нали така.

Знаете, че чакам бройката да стигне 20 000 (коего ще рече, че има и предсказание, че ще станат толкова) за да направя изявление за причините за високата смъртност. 20 000, защото това е 500 пъти повече от 40 - общият брой починали (не на ден, общия брой) когата дадох интервюто, в което казах, че вируса си има помагачи.

За сведение, когато генерал Мутафчийски даде онова интервю на госпожа Бенатова, общия брой починали беше 144. Той каза нещо тогава. И какво сега - гоним 19 000. Прав ли беше. Прав беше човекът. Може да го мразите колкото щете, но той е човек с ясен поглед върху нещата.

Добре, вече има мерки, но за да захапят вируса, трябва да се спазват и да минат 10-на дни. Тъй, че спокойно, не се паникьосвайте, живейте си нормално, просто спазвайте мерките, пазете децата и внимавайте на места, където има много хора.

*Проф.Николай Витанов е български учен, член на разформирования Национален щаб за борба с коронавируса. Коментарът е от фейсбук профила му, заглавието е на Флагман.бг


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
72
Коментара по темата
72.
666
06.09.2021 19:00:56
0
0
Ама този е много нахален. Хората не го понасят , а той напомня за себе си всеки ден. Че е и доста нелицеприятен. Ужасна конска муха , не можеш да го изгониш.
71.
Бистра Рушкова
05.09.2021 18:10:48
1
4
Професоре, цифрата, която посочвате е ОБЩО починали от началото на пандемията. Престанете да лъжете! Днес, 5.09. има 854 нови случая за цяла България, а починалите са 32. Наистина престанете да лъжете!
70.
Цеко
04.09.2021 20:08:22
6
6
По-голям тъпунгер не съм виждал от теб скрий се
69.
Сеир
04.09.2021 20:08:02
3
3
Иванов, обеси се на UTP кабела си, ковидиотче, преди това мини през жипката на Тиквата за инструкции.
68.
Поредния платен циркаджия
04.09.2021 19:32:34
5
9
Професоре, подарявам ти моята ваксина, набоцкай се и се махай.
67.
Иванов
04.09.2021 13:32:23
4
2
Предполагам всички разбраха .че сте научили думичката хейтър .Думата е чуждица, и няма някакъв буквален превод на български. Едно от определенията , човек завиждащ на успеха на другите. Четейки коментариите на вашите статии виждам голяма група хора, желаещи да правят неща с вас включващи секс, и то предимно отзад. Така ,че не мога да се определя като хейтър, и да ви завидя за постигнатия ;; успех ;;. Може би е добре да научите някоя нова думичка.
66.
Brankov
04.09.2021 07:38:40
3
13
Имало грипозни-е вие какво искате грипа да изчезне ли-грипът го е имало и ще го има додето свят светува...За съжаление и човешката простотия,която даже прогресира ...
65.
до 60 & 61
04.09.2021 00:32:40
3
14
Нали знаете играта... достатъчно е някой да е умрял! Днес пак имаше един "трагично покосен" от "вируса" на 87 години. При обявеното от март 2020 безсмъртие, човекът е бебенце! Какво бебенце... Направо трагично загинал зародиш!
64.
Анатоли
03.09.2021 16:16:34
11
16
Витанов, е*и си майката, боклук мръсен!
63.
292
03.09.2021 16:13:08
8
23
Витанов, досега беше забавен, ама вече пропагандната ти теджера под налягане ври, пък нямаш предпазен клапан. Така че, сваляй я от котлона, щото като гръмне, тебе ще те отнесе първи. Прецакахте мерките с първата вълна, когато младите, дето не боледуваха трябваше да си изградят естествен имунитет. Правихте по десет теста поред на едни и същи хора, че да получите необходимите числа. Обявявате за починали от КВ 19, хора, които са позитивни за КВ 19 но причината за смъртта им е друга. Я да те попитам, щом си такъв корифей. Защо имаше недостиг на ваксини, пък PCR тестовете никога не се оказаха дефицитни? И как така един лакмус на клечка може да струва 120 лева? Ама от друга страна - прав си. Що да не си оправиш положението, след като ти се е паднало и щом можеш да носиш на резил.
62.
Kiko
03.09.2021 16:04:21
4
24
Много писане и цитати на разни доктори платени ........ Пандемията е точно за това да държи в подчинение такива наивници като този който пише статията!!!!!! Всичко е за ваксината пари и контрол над всички но простите хора не го виждат това !!!!! И какво не влиза ваксинирани умират от вируса....... Пик на заразени след ваксинация ......... Маски с микро частици с вирус........ Кой ще каже че ваксината няма вирус в нея а ??????
61.
Анонимен
03.09.2021 14:45:24
3
20
Много ми е чудно как могат да докажат тази бройка загинали от "вируса" и заразените
60.
Леля
03.09.2021 14:11:32
2
18
Абее как се умира от нещо, без извършена аутопсия?!?!??
59.
Пффф
03.09.2021 12:20:51
3
20
Прав ми е кора флегменски смешник … вервай си ти там на тоси паляк и нмз миндил измислен, драскач на лъжи
58.
Българина
03.09.2021 10:32:34
20
17
До предните двама-трима: не мисля да взизам в обяснителен режим, НО:
Проблем има, и е сериозен. Всеки има право на избор как да подходи към него. А пред ген Мутафчийски - шапки долу! Дори само за смелостта му да оглави Щаба и да се хвърли срещу неизвестното.
57.
Българино
03.09.2021 10:26:53
8
12
Българинът трябва повече да чете данните от Националния статистически институт и да се информира. Колкото и да се опитват да скрият истината и да манипулират. Таблиците за смъртността "Умирания по причини" за 2020 и 2019 г. (предходните са близки до 2019) говорят следното: починали през 2020 г. 124 735; починали 2019 г. 108 083. Смъртността се увеличава с 16 652 души. от тях с доказан (или недоказан с изследвания) Ковид-19 са 8 554 души. Останалите 8 098 души, които са починали в повече в сравнение с 2019 година са от сърдечно-съдови заболявания - почти 6 000, от заболявания на дихателната система и от онкологични! Не е ясно колко от умрелите от ковид са били също с такива тежки заболявания, но се предполага, че са една значителна част.
56.
До Българина
03.09.2021 09:31:46
7
14
Мога много да се обосновавам по темата с факти, но няма да има смисъл при предубеден човек.
Имаш ли представа колко от тези хора(със съпътстващи заболявания) в чувалите, за които говориш, са си отишли заради отвратително тягостната и изпълненас със напрежение и страх обстановка, която тия б.клуци постигнаха? Или за всичко е виновен само и единствено вирус?
55.
Аз
03.09.2021 09:31:10
6
17
Аве педал манипулирате всичко и мутафчииски доста лъжеше и за смъртните случай лъжете.
54.
Българина
03.09.2021 08:11:44
5
15
Y.Dimitrov,
Знаеш ли колко погребения бяха със затворени чували(за да не се заразят околните). Ами отиди на едно-две и друго ще разправяш. А и набират доброволци в центровете....
53.
Y.Dimitrov
02.09.2021 21:54:02
23
26
Мутафчийски е за съд, не е за хвалебстване.
Кой говори за чували с тупове, кой насажда паника , инфаркти, инсулти? Кой подгазува на страхливото управление?
Кой пое някъква отговорност?
52.
Нфсб до 51
02.09.2021 21:01:57
12
18
Не само уволнен, пребит, но и АНАЛНО ОБЕЗЧЕСТЕН.
51.
Ме
02.09.2021 19:40:46
16
22
Тоя папагал отдавна трябваше да е уволнен.
50.
Витанката
02.09.2021 19:34:13
13
18
Ще гори в Адаааа !
Страхливите, Невежите и Доказано прецакалите се ВАКСНАНАЛИ ще го последват. Сега ще стане и още по интересно есен/зима като пуснат новия вирус и вакснатите като почнат още по силно да заразяват останалите.....
Шоуто предстои!!!!
49.
аз
02.09.2021 18:40:55
15
28
Голям рев за един грип. Грип като грип, със симптоми и усложнения като грипа. По някоя пневмония, от време на време автоимунен васкулит. И за кво всички тия лайна тровят живота ни и съсипват психиката ни? За да скрием рецесията и да въведем тоталната дигитализация. И да напълним гушите на фармата, че тя бедна горката. ПФУ!
48.
_nib_
02.09.2021 18:11:57
10
28
Че има вирус-има...Но всичко е прекалено думкане на тъпана....А ваксината е набързо претупана....но всичко е заради много пари....Пардон-от човещина....безплатна.
47.
До 28
02.09.2021 18:02:51
7
14
Баси,ти верно ли си толкова тъп? Мрът вика болните,дебелите и старите!
46.
До 44
02.09.2021 17:44:46
5
8
А твоята с какво е пълна???
45.
До 9
02.09.2021 17:43:59
11
19
Ходи в болницата на М.Рудник да видиш колко е празно ковид отделението ;) И преди да си зададеш малоумния въпрос,направо ти отговарям,знам защото до вчера бях там ;)
44.
kplane
02.09.2021 17:41:39
27
15
Вярващите в ковида са долни и прости промити мозъци, в чийто глави бръмчат мухи и хлебарки! Аман от дебили....
43.
144 Гнусни сатанистчета,
02.09.2021 17:35:59
8
12
на някои от нас номерцата ви са ни до болка известни! Затваряйте си отвратните плювалници и си заврете отровите в 9-то, 11-то, 33-то или дори в 911-то отверствие, гадове!
42.
Бай....
02.09.2021 17:25:49
15
13
Този "професор" сигурно е евангелистки пастор или ходжа !
41.
Измислен
02.09.2021 17:16:03
13
14
"Професор"?! Мноооого сложни аритметики беее пишманпрофесоре!?
40.
Даа
02.09.2021 17:14:05
13
15
Долен боклук и нагаждач.
39.
Хжжж
02.09.2021 17:03:41
7
25
Вече е доказано, че прекарал човек през кавид има много по силни антитела от колкото ваксинита ....
38.
До 29
02.09.2021 17:03:39
15
32
И аз имам познати починали от ковид,както и през 2009 познавах 2 момчета на 27 и 40 години,починали от свинския грип!Но ги нямаше любимите ви платени помияри по Тв да ви карат да се затваряте,бодете с бълвочи и маскирате!Загря ли сега,загладен от Кунчовците мозък?
37.
До 29
02.09.2021 16:55:34
10
19
Баба ми умря. И да, грип е! Сега как е? Пак ли не ти пасва на партенката, а? Льольо?
36.
Просто не мога
02.09.2021 16:46:15
10
25
Да повярвам,че платени помияри като Годжи,Ботокса(стана депутат),Балтов,Кунчо,Витанов,бай Шиле и проф Тромб могат по цял ден да всяват паника със “най-смъртоносната зараза” само от загриженост за нешето здраве!
35.
бургазлия
02.09.2021 16:29:40
6
23
За болните в болниците нищо. От пандемията и безразборно раздаваните пари на персонала всички лекарки и медицински сестри тунинговани. За справка виж ги Дева Мария. Затова сега реват от новата система за изчисления.
34.
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ
02.09.2021 16:24:34
6
18
БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ И ПОЧИНАЛИТЕ В АВГАНИСТАН. БОЛНИЦИТЕ НА ВАКС ЛИ СА ИЛИ НЕ? ЗА ЕДИН ПОЗНАТ ПИТАМ.
33.
Смях
02.09.2021 16:21:24
15
25
Не знам колко са ви платили да ядете такива л.на,ама ковид идиотите се свършиха.Който се боцна се боцна и то за да пътува и работи,а не заради “страшния” ви кромид:)
32.
Не
02.09.2021 16:15:08
27
29
Не мога да повярвам ,че след две години и 19 000 умрели и поне трипъти повече останали с трайни последствия ,има още дебили които твърдят ,че рова е едно грипче . Винаги съм знаел ,че има прост народ ама неочакван ,че са чак толкова много .
31.
Да живее българският език
02.09.2021 16:06:06
8
18
Колко дълга статия и колко пунктуационни грешки! За пълен и кратък член няма да коментирам!! Дали тези статии ги пише някой, който е завършил миналата година и това да обяснява лошия речник?
30.
До 22
02.09.2021 15:57:48
4
13
Опел-а да върви на другото му е...би майката важното е че си тъп
29.
До 28
02.09.2021 15:55:50
12
26
Ако умре майка ти пак така ли щеше да пишеш глупак то е ясно младите и здрави хора го изкарват по леко но не винаги
28.
А бе льольо
02.09.2021 15:46:58
37
21
Това е прост грип. Изкарах го. 1 седмица и всичко е наред! Никакви драми. А тоя витанов е измамник! Един път не каза как моделира тая болест. Един модел не показа. Един път не "позна". Разчита на късопаметността на хората! Измет долна! Нищо не е познал. Вирус като вирус. Мрат болните, дебелите и сгарите!
27.
as
02.09.2021 15:44:59
22
24
АБСОЛЮТНА ПОРЪЧКОВА ПОВЪРНЯ….НИКОЙ НЕ ВЯРВА В ИЗМАМАТА СЪС СЕЗОННОТО ГРИПЧЕ….ИДИОТИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ.А МАЙТАПЧИЙСКИ СТАНА МИЛИОНЕР ОТ ЛОБИЗЪМ ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ УБИЙЦИ
26.
Бургазлия
02.09.2021 15:35:24
1
16
Интересно в Кърджали пак проблема е малък
25.
Да бе, да
02.09.2021 15:34:57
12
39
БРОЙКАТА НА ПОЧИНАЛИТЕ Е ОГРОМНА ЗАРАДИ НЕПУКИЗМА И МЪРЛЯЧЕСТВОТО В БОЛНИЦИТЕ. ВСЕКИ СИ МИСЛИ, ЧЕ ТАМ ЩЕ Е ПО - СИГУРНО, АМА НЕ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.
24.
До 16
02.09.2021 15:34:30
5
14
Падат като круши но никой не ги бръсне за сливи
23.
*********
02.09.2021 15:32:09
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Гошо с Опела
02.09.2021 15:11:38
24
18
Този е много Скапан и Злобен мЪтимЪтиК.
За Никакъв чеп не става...
21.
До Витанов
02.09.2021 15:02:11
25
36
Абе човек, остави говедата да мрът на воля , какво им се молите постоянно . Те са толкова прости ,че каквото и да им говориш все някой ще ги чипира , пръска и ще им се лепят монети по ръцете . Който има нещо в главата е разбрал вече какво да прави .
20.
Ей
02.09.2021 14:45:13
7
21
Флагман започна от първо лице ли да пише и обръща?? Колко още ще паднете...по селско от това накъде още??
19.
Ваксина с чип
02.09.2021 14:41:31
17
24
Да мрат мръсните копелета! Вдигайте всички забрани - има поне 3 вида ваксини. Това си е техен личен избор! Стига сте тормозили хората с тия забрани.
Редно е кухите лейки да бъдат разредени от тяхното ПРАВО НА ИЗБОР.
Лека им пръст!
18.
...
02.09.2021 14:41:02
22
47
Как е възможно да има толкова глупави и ограничени хора? Нямало вирус,някой плащал на някого пари...Вие нормални ли сте?Кой ще тръгне да ни плаща на нас българите,за какво сме им? Не познавате ли хора,които са боледували?
Двама наши приятели лежаха в болница,единият се нуждаеше спешно от кръвна плазма и кислород.Разкарваха го,когато болниците бяха пълни и му намериха място извън Бургас. Говоря за мъж на средна възрасг,физически здрав,спортуващ.
Покоси го за 3-4 дни! И починала жена познавам.Отвращавам се от тъпите ви конспиративни теории...
17.
к-н II Витан Витанов
02.09.2021 14:38:17
31
27
Да не си изчаткал нещо Витанов?
Писна ми от този, честно. Кой го бута по телевизиите да бъбри тия простотии?
16.
...
02.09.2021 14:27:21
14
53
А циганите дето не спазват никакви мерки в махалата, как не измряха за година и половина се питам.
Колко от необразованите ниско хигиенични хора от гетата умряха? Или тях господ ги пази?
15.
Истината
02.09.2021 14:17:41
14
46
Няма значение кой какво казва или е написал във соц мрежи и телевизии. Истина, е че българина не може да спазва никакви мерки и закони поради простата причина: НЕ ИСКА ДА СЛЕДВА, ПРАВИЛА И НОРМИ КОИТО СА МУ НАЛОЖЕНИ КАТО ОГРАНИЧЕНИЯ! Без значение дали е добро или лошо за цялата нация или самостоятелния субект.
Егоцентризма винаги е изпъквал като качество на нашата “велика” нация.
14.
LSFC
02.09.2021 14:13:08
17
31
На ден в България умират средно 111 души-няма ГЕРБ,няма БКП,няма дъжд,няма снаг...След като плешивия е прав защо през 2020 и сега през 2021ва смъртността е пак същата...Даже е по-ниска защото населението е към 6 милиона вече.Няма повишена смъртност нито в Италия дето мряха като муги уж,нито в Щатите...А като са толкова загрижени защо за година и половина не е построена дори една болница в България в сравнение с март 2020...нали т.н здравна система на издържала по 200 болни в окръжен град
13.
КороноТъпак
02.09.2021 14:12:27
26
34
Тоз професор по математика Витанов много напомня на един друг професор по математика Мишо.
Тоз пише за вируси и медицина.
Онзи даваше акъл за горите и сечта.
Верно от математиката съвсем сте изкукали !
Жалка работа от сутрин до вечер все да търсиш медийно внимание !
12.
До Патолога
02.09.2021 14:06:12
17
26
Добре де ако Тея лалугери каде тъпата ни нация избира по избори ,защо 86г.след Чернобилската авария веднага не бе информирано населението за тази ядрена катастрофа и не бяха взети мерки за профилактични прегледи ,санаториуми,адекватно да се бе намесила държавата!?Измряха един билюк народ от РАК.
Защо сега трябва да вярвам на един брадат мижитурник печелещ като фолк певица на всякo едно интервю ,да ми плещи наизустени теории предадени по ФАКС от СЗО да агитира народа за неговото самоунищожение .Кой нормален ще тръби и плаши вече 2год.за нещо което се знае че е платена конспирация .
2г.ни настинка ни на лекар къде ви е вируса телевизионни тъпанари и медийни проститутки.
Вашите платени сол ташаци излязоха и сътвориха цирк във ВМА-то.
Тоя брадат енциклопедичен мишок не видиш ли е загрижен за моето здраве.:)))))))
ЛЬОЛЬО СКРИЙ СА НЕ СА ПОКАЗВАЙ В ЕФИРА.
ПОДЛОЖЕТЕ СЕ НА ДЕТЕКТОР ПРЕД ЦЯЛА Б-Я НА ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ СЪС КОВИД-ИЗМАМАТА

ХА ДА ВИ ВИДИМ ТОГАВА!!!
ВСИЧКИ ДО ЕДИН КЪДЕ ВИ ГЛЕДАМЕ ТЪПИТЕ МУТРИ В ЕФИР ЩЕ ИЗЛЕЗНЕТЕ В БОЛНИЧНИ!
ДА ОТЪРВЕТЕ ПРАВДАТА И ДА СЕ СКРИЕТЕ ЗАВИНАГИ В МИШИТЕ ВИ ДУПКИ
МАСКИТЕ СА ЗА ДА РАЗБОЛЯВАТ ХОРАТА НАЛИ ВИТАНОВ.
Обясни на хората какво е ХИПОКСИЯ!
И ЗАЩО НАЛАГАТ НА ХОРАТА ДА СА С МАСКИ.
11.
Някой си
02.09.2021 13:59:50
25
27
Сигурно не са го пуснали днес в телевизиите и спами във Фейсбука.
Не е виновен той, виновни са флагманците, които са обърнали внимание на драсканиците му!.
А че той си е за психиатрия или затвор всички знаем!
10.
!!!!!?
02.09.2021 13:56:15
17
37
Преди да го купят...

„Коронавиръст е инфекция, която по нищо не се различава от останалите остри респираторни заболявания и далеч по-опасен е грип тип Б, който в момента идва, отколкото коронавируса“. Това каза в интервю за предаването „Тази събота“ проф. Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА и председател на оперативния щаб за ограничаване на разпространението на новия вирус.

А този изрод математика не знам как не са го овъртяли още.
9.
ГЕРБАВИ ТУМОРИ
02.09.2021 13:55:29
40
46
НАвеждай се Неандерталец смотан, никакви болници няма пълнеж, пълна е, и продължава да се пълни, празната ти кратуна с бръмбари, ОЛИГОФРЕН. Няма никакъв КРОМИД, няма пандемия измислена. Има пръскане от самолети, никакво лекарско обслужване, има и некачествена храна, и хората умират от то и насаждане на страх. Много Страшния КРОМИД, много опасен много заразен, а хора включително и аз, нито съм слагал маска, експериментален бъркоч, джибра, антифриз, нито ще сложа, нито някой от моя род ще сложи. И от опасния КРОМИД досега трябваше да сме умрели. НА ВАКСИНИРАНИТЕ ИДИОТИ, ЩЕ КАЖА, ЩОМ СТЕ СИ СЛОЖИЛИ ОТ БЪРКИЧА, ДОБРЕ, ТАКА СТЕ РЕШИЛИ, ОТ СТРАХ ОТ ПРИНУДА, СЛАГАЙТЕ СИ, КАСКИ, МАСКИ, КАЛЦУНИ АКО ЩЕТЕ, ОБЛЕЧЕТЕ СЕ В КОСТЮМИ АКО ЩЕТЕ, ВСЕЛИ САМ ИЗБИРА КАК ДА ЖИВЕЕ. ГОСПОД МИ Е ДАЛ ТОЗИ ЖИВОТ, ТОЙ ЩЕ ГО И ПРИКЛЮЧИ КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО. ДОТОГАВА, ЯМ, ПИЯ И СЕ ВЕСЕЛЯ. ВАКСИНИРАНИТЕ ЯВНО ВЕЧЕ СА ОСЪЗНАЛИ КАКВО СА СИ СЛОЖИЛИ В ТЯЛОТО, НО ВЕЧЕ Е КЪСНО, НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД, ЗАТОВА ОТ ЗЛОБА, ЯД И ЗАВИС, АГИТИРАТ ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ СТРАШНИЯ КРОМИД ГИ ПАЗИ, БОЖЕ КАКВИ ЗАБЛУДЕНИ ИДИОТИ. НО ГОРЕ ГЛАВАТА, ТУК АКО НЕ СТЕ СИ НАУЧИЛИ УРОКА, ГОРЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕ С УЧЕНИЕТО.
8.
Гологлавото пингвинче
02.09.2021 13:48:04
26
49
Мутафчийски каза, че обикнивеният грип е по-опасен. Не ви е вярва информацията!
7.
Колко струва
02.09.2021 13:44:32
33
34
И аз да си платя една статия, да говоря глупости като тоя мушморок?

И не си е платил достатъчно явно за да са спрени коментарите.
6.
Странно е
02.09.2021 13:44:14
38
49
когато математици се правят на доктори...
Да изгоним лекарите тогава и да назначим в болниците математици, а лекарите да ги сложим да преподават в училища и университети математика!
Даването трибуна на паляци , като този, не говори добре за медията!
5.
3425
02.09.2021 13:43:20
43
62
Нормално двете гербаджийски подлоги се подкрепят. За някой лев всичко правят разни некадърни медици и математици.
4.
Попов
02.09.2021 13:41:45
57
65
Браво, Витанов!
Но на селяндура не можеш да му обясниш, трябва лично да му се е.е мамата та да осъзнае! Голям си, Бате!!!
3.
До 2
02.09.2021 13:40:14
10
18
То него написало ми го копирало ахахаххха
2.
Кехлибар
02.09.2021 13:37:55
36
37
Тоз, 3 листа статия написал, а можеше да си го спести и да напише 3 подточки и тирета. Опита се да ми изгуби времето, ама не... :)
1.
Кую
02.09.2021 13:35:38
40
24
Сега се допитай и до арменския поп. Дано си начачешеш егото.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори