×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доц.Ангел Кунчев предлага рестриктивни ковид мерки: На дискотека, заведение и стадион само с ваксинационен паспорт


Доц.Ангел Кунчев предлага рестриктивни ковид мерки: На дискотека, заведение и стадион само с ваксинационен паспорт
Търговските обекти и заведения да работят до 50 % от капацитета си и само за ваксинирани, предлага доц.Ангел Кунчев
30 Август 2021, Понеделник, 12:34 ч.
Автор: Флагман

100 % от работещите в заведения и казина да се ваксинират и да се затворят ресторантите, предлага главният държавен инспектор

 

Главният държавен главен инспектор доц.Ангел Кунчев предлага да се въведат рестриктивни ковид мерки, за да се намали разпространението на коронавирус. От днес цялата територия на България вече е в червената зона, а 14-дневна заболяемост е 265,52 на 100 000 население.

Доц.Кунчев предлага да се ограничат масовите мероприятия, да се затворят ресторанти на закрито, както и нощни заведения. В тях да се допускат само притежателите на т.нар."ваксинационни паспорти". Налагат се и редица други ограничения за стадиони, ресторанти, СПА центрове, които ще работят само за ваксинирани.

Вижте предложенията на доц.Кунчев. Дали те ще бъдат приети - ще реши министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров:

1. На първо място трябва да се преустановят всички масови мероприятия, организирани от общини и по частна инициатива като концерти, музикални фестивали, събори, фолклорни инициативи и др., свързани със събиране на едно място на хора от различни области на страната и държави от света и висока концентрация на хора на ограничена площ. Това е предпоставка както за масово заразяване на присъстващите поради високия контагиозен индекс на Делта варианта, така и за последващо вторично разпространение на инфекцията в различни населени места.

2. Преустановяване провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, конкурси, обучения, тимбилдинги, изложения и други обществени мероприятия в присъствена форма на закрито. Допуска се тяхното провеждане на открито при спазването на основните противоепидемични мерки (носене на защитна маска за лице, спазване на физическа дистанция). Като възможност за намаляване на негативните последици от ограничителните мерки върху бизнеса е целесъобразно използването на въведения вече т.нар. зелен (санитарен) паспорт (100 % от персонала и посетителите да са ваксинирани, преболедували или с отрицателен резултат от проведен PCR или бърз антигенен тест, удостоверено с необходимите документи) като алтернативен вариант на предвидените в Плана мерки. Наличното вече официално приложение на България за сканиране и валидиране на Digital Green Certificate – COVID CHECK BG, одобрено от Гугъл и публикувано в Google Play Store, ще спомогне на персонала в различните обекти, прилагащи този подход лесно и бързо да проверяват сертификатите на посетителите. В посочения случай се допуска провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, конкурси, обучения, тимбилдинги, изложения и други обществени мероприятия в присъствена форма на закрито при заемане на 50% от капацитета на помещението и 100% наличие на цифров COVID сертификат за ваксинация, преболедуване или изследване от всички заангажирани и участващи лица.

3. Преустановяване провеждането на закрито на мачове и други спортни събития. Изключения се допуска само спрямо провеждането на професионални спортни събития на закрито, но без публика. Провеждането на мачове и спортни състезания на открито се осъществява без публика. Алтернативен вариант е допускането на публика на открито до 50% от капацитета на съответния стадион/спортна зала само за лица, притежатели на т.нар. зелен (санитарен) паспорт.

4. Преустановяване на групови посещения във фитнеси, спортни зали и клубове, плувни басейни и комплекси, балнеолечебни (медикъл СПА) центрове, СПА центрове, уелнес центрове и таласотерапевтични центрове. Допуска се само индивидуалното ползване на посочените по-горе обекти при използване на не повече от 30% от капацитета им и спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м между посетителите. Алтернативен вариант е допускането на групови посещения и заетост до 50% от капацитета на обекта само за лица, притежатели на т.нар. зелен (санитарен) паспорт и при 100 % наличие на зелен паспорт от персонала.

5. Преустановяване работата на музеи, галерии и други културни събития. Алтернативен вариант е работа до 50% от капацитета на обекта само за лица, притежатели на т.нар. зелен (санитарен) паспорт, в т.ч. и при 100 % наличие на зелен паспорт от персонала.

6. Преустановяване работата на нощни заведения, игрални зали и казина. Алтернативен вариант е работа до 50% от капацитета на обекта само за лица, притежатели на т.нар. зелен (санитарен) паспорт, в т.ч. и при 100 % наличие на зелен паспорт от персонала.

7. Преустановяване работата на закрито на заведения за хранене; допуска се обслужване на открито при осигуряване на разстояние от 2 м. между столовете на масите и посетителите са групи до 6 човека на маса и при ограничено работно време в границите между 7.00 и 22.00 часа. Разрешена е доставка по домовете. Алтернативен вариант за работа на закрито е до 50% от капацитета на обекта само за лица, притежатели на т.нар. зелен (санитарен) паспорт, в т.ч. и при 100 % наличие на зелен паспорт от персонала.

8. Преустановяване работата на закрито на прилежащите към местата за настаняване заведения за хранене и развлечения по смисъла на чл. 124 от Закона за туризма за лица, които не са гости. Същите обслужват само гости на местата за настаняване по възможност чрез рум сървиз или при спазване на изискванията за работа при обслужване и при спазване на въведените изисквания и ограничения за конкретния обект, но не повече от 50% от капацитета на заведението.

9. Въвеждане на контрол за достъп в търговските центрове (представляващи една или повече сгради, в които са разположени магазини, заведения и други търговски обекти) и търговските центрове тип МОЛ, с оглед ограничаване на потока от лица, като не се допускат повече от 1 човек на 8 кв. м.


В категории: COVID-19


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
79
Коментара по темата
79.
Каунчев
13.09.2021 14:51:49
0
0
Отровата наречена"ВАКСИНА" КАУНЧЕВ СЛАГАЙ Я НА ЖЕНА ТИ БАРИМ НА 70Г.С НЕЯ МОЖЕ ДА ЗАЧЕНЕ БЕЗ ДА Я ХАКАШ.
А ЗАБРАИХ НА ТЕБЕ НЕ ТИ СТАВА ПАТКАТА ЩОТ СИ КАУН
78.
Спойлера
11.09.2021 13:16:39
0
1
по време на генерал БОЙКО БОРИСОВ, това беше изключно! Търся пико!
77.
Родопа ООД
31.08.2021 14:18:23
2
10
А за да отидете до WC-то си носете акт 16.
76.
До 75
31.08.2021 03:19:03
2
20
Добре, че все още има мислещи хора.
МВФ напечата(в електронен вариант) милиарди, които бяха раздедени на държавите централни банки за преразпределение на изпълнителите на процеса Ковид в отделните страни. Затова една песен се пее навсякъде.
Скоро ще стигнем 70% данъци. Директни данъци 32-36%, ДДС 20%, Инфлация 10%. Дори и под турско робство не е имало такива данъци, докога ще спите гои?
Докога ще вярвате на щабове, които предизвикаха геноцид над българското население с 16000 човека свръхсмъртност през 2020? Докога ще вярвате, че държавата на първо място в света по смъртност иска да ви спаси с ваксинационен паспорт?
75.
до 74
30.08.2021 22:20:26
2
11
Не се притеснявай за тях. Световните престъпници си вкарват нулички в компютрите и им ги раздават, а пък ние ядем инфлацията.
74.
Ковидиотче
30.08.2021 22:04:54
4
10
Добре, като затворим всичко, откъде ще пълните бюджета, г-н доцент и т.н. Кунчев? Откъде ще плащате за ваксините на ковидиотите? Откъде ще плащате на гербидж тролове да раздухват страх и паника?
73.
До 71
30.08.2021 21:20:46
4
2
Престани да ме наричаш гербидж! Ти си гербидж, защото оправдаваш Боко за ужасното му справяне с вируса! Вирусът да не е само в България гербиджо?
72.
Киро брейка
30.08.2021 21:07:38
4
8
До 42 доктор адамски от Ямбол се ваксинира и умря от тромб иначе в перфектно здраве, кво повече да кажа един прекрасен човек, най добрия кардиолог на ямбол!!! Та толкоз за ваксините вие си преценяйте. Ако е надежда ваксина като за морбили или хепатит ок, но тук нещата са плачевни
71.
Стъкмистика
30.08.2021 21:02:28
0
6
Не знам по колко ти плащат за размиване на фактите, но с тая стъкмистика можеш да отидеш до WC. Освен, че сам си пишеш (от 68 до 70 под пост номер 70), съм сигурен, че сега ще изкараш и слълзливи факти поне за 150-160 твои роднини, познати, приятели, които са антиваксъри, не носят маски, били са хипер мега здрави и не са се ваксинирали. Хайде стига с тоя гербидж. Не остана кой да вярва, тролче :) Напукай се с ваксини, от мен чао.
70.
От 68 До 70
30.08.2021 20:51:18
5
0
Какъв ГЕРБ, какви 5 лева? Боко не го понасям, искам да изчезне, за разлика от масата българи. Ето ти една статистика https://www.nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/D_1_2021_W32.png

Имам и познати починали, други в болници бяха, никога не са били с пневмония през живота си. Просто масата починали са пенсионери, а никой в България не се интересува от пенсионерите.
69.
Хайде сега
30.08.2021 20:34:11
2
9
68, тънка пропаганда водиш. 100-200-300 човека на ден от вируса, хаха. Това в младежкия ГЕРБ ли ти го прошепнаха? Всичките простотии- маски, парцали, дезинфектанти, преследват една цел- да накара нормалните и мислещи хора (които, за щастие, се оказаха мнозинство в БГ) да си набият американските ваксини. И съответния комисион, който гербавите са договорили и усвоили отдавна. Да, ама не. Тук не сработи. И да се напъваш- няма и да сработи.
68.
До 65
30.08.2021 19:44:10
7
6
Неваксинираните ако са съгласни да не се затваря, при претоварване на здравната система и липса на места по болниците за лечение, не виждам с какво са виновни. Виновни са тези, които са против мерки, ваксини и като те или техни близки се заразят, реват като заклани животни за затваряне.

Ако всички са съгласни да приемем, че по 100-200-300 човека ще си отиват от вируса идните месеци на ден, то аз съм съгласен да не затваряме. Хората ще се лекуват по къщите, ваксини има за тези, които искат да се предпазят (всички пазят от тежко боледуване), това е. Продължаваме си живота и толкова.
67.
От къде на къде
30.08.2021 19:33:03
4
25
Доказан факт: хора с по две ваксини се разболяват И умират, хора с ваксина могат да се разболяват И да пренасят / заразяват. От къде на къде ще ми се иска некъв хвърчащ лист, за да посетя обществено място? Нарушение на конституцията?! Защо ще бъда насилствено принуден с ограничения да се ваксинирам? Защото застрашавам общественото здраве ли - погледнете горните факти. Защото застрашавам себе си ли - мое лично право! Защото товаря здравната система ли - тя и без това е взела дала, но да кажем, че е така, защо не поискате здравен паспорт за всички неалкохолици и непушачи, които си купят цигари или алкохол, че не товарят системата? Доброволно се тровят с ГОДИНИ и влизат в болница с всякакви проблеми - черен дроб, бял дроб, сърце и какво ли още не ... Не е ли отново въпрос на личен избор... О, да забравих и от там се правят милиарди, както и от самите ваксини. Няма да се ваксинирам, изкарах си вируса, имам си антитела, който иска да си преценя сам, за мен е потъпкване на личното право и ни затягат все по - яко примката около овчите вратове. Майната му на ваксината, искат да скарат народа един с друг
66.
До 65
30.08.2021 19:26:41
3
18
Мнението на ковидиот няма значение за мислещите хора. Мнението на гербидж трол още по-малко. Ваксинирай се няколко пъти и ни отърви от присъствието си.
65.
До всички неваксинирани
30.08.2021 19:07:35
29
4
Заради вас пак ще ни затворят, заради вашите тъпотии сме на първо място по смъртност в Европа , хак да вие сега , простаци
64.
Do 62
30.08.2021 18:48:34
3
22
Думкай си се отздад ве чакал, не ни пречиш, набий си още 5 анални ваксини, смешник измислен
63.
Кунчев
30.08.2021 18:44:47
2
22
първо да отговори на въпроса защо през 2020 година в сравнение с 2019 г. починаха 8096 души ПОВЕЧЕ от сърдечно-съдови, онкологични и други заболявания (това е от справката на НСИ за 2020 г.). Първо да отговори на този въпрос, защо ОБЩАТА СМЪРТНОСТ (без Ковид) В БЪЛГАРИЯ НАРАСТНА С 8096 ДУШИ? Това са хора починали без Ковид, над 8 хиляди повече от предходната! Защо, Кунчев?
62.
Паплач неваксинирана
30.08.2021 18:33:30
28
3
Улични помяри без ваксина, лично ще ви я бия в левия тестис/яйчник.

Моля заповядайте на алеята до солниците, както и отворената баткарска сган, чакам ви
61.
Pff
30.08.2021 18:28:47
5
12
Това жалко подобие на лекар му предлагам да си изтряска майката брадата и да си извади сертификат и да си го думка отзад..: смешна гнусна подлога
60.
OG KUSH
30.08.2021 18:09:36
4
5
Заведения, фитнеси, ресторанти и всякакви други бизнеси “за хората”трябва да се подпомогнат. Хотели, особено новоизлюпени построени с големи кредити обслужващи се благодарение на работещ персонал на минимална работна заплата, разни вмирисани казина и игрални зали трябва да фалират на всяка цена. Такива като бате ти Венко да останат. Той поне дава хляб не на малко хора. Но разни други “бизнесменчета”, които искат да ми плащат глава лук на каса с кредитна карта могат да се еб*т в гъза и да поемат късия бърз път към фалита.
59.
Q
30.08.2021 17:25:19
6
16
Уважаеми дами и господа от редакцията на Флагман- ако продължавате да сте рупор на ковидиотията, скритите реклами и внушения за ваксиниране, ще свършите като Правен свят.
58.
Бургас
30.08.2021 16:41:18
8
11
Това след 5 - тата игла ли, вече 3-та почнаха да бият, затваряй всичката кочина, 2. 32 горивото, 1 шопска 8. 50, ае сектир, порция сафрид (граца) 14 лв, да е. ба и боклуците мръсни!!!
57.
Разкарайте ги вече тия
30.08.2021 16:05:12
4
20
ИзКУКУнчев отдавна трябваше да е аут , и да прави компания на Тодор Кантарджиев !
56.
ТТ
30.08.2021 15:59:53
5
27
Кунчев е на хранилка при файзерите и модерната. То се вижда. Гербидж противен, а уж герб вече не са на власт.
55.
Затваряй
30.08.2021 15:53:37
34
8
Затваряй ги невакснираните селяндури и толкова, какво ги говорим само.
54.
Светозар
30.08.2021 15:43:24
2
25
По 20 пъти на ден да се появяваш да даваш интервюта,няма да стане твоята.Ти не си лекар,ти си гнус,подлога.
53.
Селския
30.08.2021 15:29:30
8
38
Абе не съм компетентен ама ква е тая ваксина дето те карат да се подписваш че ако умреш примерно ваксината не носи отговорност , а ако не се ваксинираш видите ли си безотговорен ?! Нещо като дървено желязо се получава !!
52.
до 51
30.08.2021 15:28:15
4
20
ще ти затворя устата с лайна!
51.
Затваряй
30.08.2021 15:16:48
33
8
Пишлемета кръчмарски, имате право на труд само и единствено ако то не застрашава живота и здравето на околните.

Да взема да тествам експериментална отрова пред мизерния ви блок ще ме спрете ли? Нали имам право на труд??? Тва че сме ваксинирани не значи че други помяри трябва да ни излагат на допълнителен риск.

Аре марш
50.
taka li ue zivotni
30.08.2021 15:15:47
0
4
ste gorite oste tazi vecer !
49.
Излезте и се борете!
30.08.2021 15:12:57
5
26
Излезте и се борете за свободата си, само ако сме единни и постоянни можем да ги победим!
48.
Хора, събудете се!
30.08.2021 15:11:04
2
40
Виждате ли как малко по малко стесняват обръча, от уж доброволна ваксинация отидохме до ето такива репресивни предложения на този псевдо експерт, това беше целта, да се стигне до момента в който да избираш - или ни се подчиняваш и се ваксинираш или повече няма да имаш нормален живот! Затова нека всички да излезем и да се борим срещу този изроди, но единно и до самия край и победата!
47.
Кунчев, вън!
30.08.2021 15:05:19
3
27
Отдавна трябваше да са те махнали от този пост, но още има време! Ти си срам!
46.
*********
30.08.2021 14:57:26
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
45.
Бай Петко
30.08.2021 14:37:08
3
35
Болниците са се напълнили!
Ами, празно легло пари не носи!
44.
Аре у лево
30.08.2021 14:28:21
4
35
- Доц.Ангел Кунчев предлага
- не се приема
43.
Доколенко
30.08.2021 14:25:14
5
0
При чуждо само със голям размер, ваксиниран със топчета
42.
Ваксиниран, до 40
30.08.2021 14:17:17
25
8
господин Киро Брейк, на такива като вас и пет листа да ви дадат, ако четете, както пишете- все тая. Вие знаете, че васкините убиват/от опит, знания, от Фейсбук, от Порн хъб, приятели в Брейк обществото.... от къде ???? Как такива като вас са най-шумни и заглушават, нормалномислещите хора, със здрав разум.
41.
Емигрант
30.08.2021 14:16:28
4
38
Чул наш Доцент, че в западна Европа ограничават хората до COVID сертификати и негативени PCR тестове и решил и той да рекламира вече измислените мерки срещу, които всички се бунтуват. Само, че България не е западна Европа и тук ще стъпи на криво.
40.
Киро брейка
30.08.2021 14:12:02
7
30
Вакдинирайте се бъдете отговорни, бъдете лабораторни мишки ви съветват всички подобни същества кат Кунчев, доценте когсто ми гарантират, пе ваксината е безопасна и не ме карат да подписвам 3 листа хартия че съм съгласен да бъда опитен плъх тогава ще се ваксинирам знам че четеш мършо пожелавсм ти среща с рагевски!!!!!!!
39.
ДОЛУ ГЕРБЕРА КУ-КУНЧЕФФ !
30.08.2021 14:08:54
7
43
Г-Н МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ !
ИСКАМЕ КУНЧЕВ НА ДРЪВНИКА И ПРИ БОКО !!!
ТОЗИ УМИШЛЕНО СЪЗДАВА КОВИД ХАОС И ТЛАСКА НАРОДА КЪМ РАЗМИРИЦИ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО !
ИЗГОНЕТЕ ГО, ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО КЪСНО И НАРОДА ДА ЗАЛЕЕ ПЛОЩАДИТЕ !
"Регистрираната към момента 14-дневна заболяемост от COVID-19 в страната е 265,52 на 100 000 население." вика Ку-Кунчев...
Първо това не е ЗАБОЛЯЕМОСТ, а съмнителни положителни проби при изследване със съмнителни тестове. Това са ИНФЕКТИРАНИ, а не ЗАБОЛЕЛИ... Колко да са инфектирани един Господ знае...
Елементарна математика за мислещи:
265,52 на 100 000 население е 0, 27% от населението...
Грипна епидемия се обявява при 2,5-3,0% БОЛНИ от грип.
Някой да има спомен при грипни епидемии да са затваряли бизнеси, да са налагали идиотски мерки като носене на парцали и къпане с дезинфектанти, да са лишавали децата ни от образование, да са забранявали аутопсиите на починалите, да са ограничавали достъпа ни до здравеопазване, да са ни тормозели да се ваксинираме и пр., и пр. ковидидиотии?
Тези започват да се подиграват открито и цинично с нас и е крайно време да бъдат сложени на мястото им.
38.
Pen4o Kubadinski
30.08.2021 13:56:35
5
19
До 37,
Само си мисли, че е ваксиниран. Тия т.н. ваксини са пълни ментета. Да се надяваме, че ако не помагат, поне няма да вредят.
37.
До 37 от 36
30.08.2021 13:55:03
4
13
Не виждам смисъл от тези мерки, тъй като много малко са ваксинирани и просто икономиката или ще рухне, или ще затворят пак всичко. По-добре да остане всичко отворено, дори и масово заразяване да настъпи като предишната година, да приемем, че по 200-300 на ден ще си заминават от ковид и да се надяваме, че това ще подтикне повече хора да се ваксинират.

Като обществото не го иска и иска всичко да е отворено, да им го дадем, със съгласието на всички, че при запълнени болници, никой да не реве и да няма претенции за липса на място в болница!
36.
до 36
30.08.2021 13:50:09
3
15
бреее имало един адекватен ваксиниран в държавата!
35.
В
30.08.2021 13:46:10
7
34
Ваксиниран съм и съм против предложените затваряния. Всеки да си носи отговорността, има 4 вида ваксини, всяка предпазва в голяма степен от тежко протичане. Като болниците се напълнят и няма места, заразените и болни вкъщи ще се лекуват и това е. Нищо да не се затваря повече!
34.
292
30.08.2021 13:42:45
2
50
До 31. И на теб, като на Кунчев, трябва да ви се обясни бавно. Защото явно четете трудно. Това, че някой е ваксиниран, не значи, че не може да е вирусоносител. И като го освободят да щъка където му падне, ще ръси вируси в пъти повече от неваксиниран, избрал да ограничи социалните си контакти с цел превенция. Всички компетентни институции го потвърждават, което значи, че ваксината не е нищо повече от лично предпазно средство. Доколко е ефективно и доколко безвредно - това е друга тема.
33.
Koko
30.08.2021 13:42:42
0
30
Прекрасни мерки за депотатите -намаляме ги на 50 процента че им е тясно отнемаме им задграничните паспорти защото те са главния разпространител на ковид
32.
до 26
30.08.2021 13:41:58
7
7
"Протест"! Организиран за вас от създателите на ХАОСА! Погледни датата. Ще ти извади очите!
31.
Pen4o Kubadinski
30.08.2021 13:34:12
1
20
Ковид талибаните, окуражени от техните събратя в Афганистан,76 отново преминаха в настъпление.
30.
Браво Кунчев
30.08.2021 13:31:13
63
9
Браво, най-после.Така трябва да се действа, който не иска да се ваксинира, да си стои в къщи, има избор.
29.
292
30.08.2021 13:30:51
2
37
Кунчев, дали случайно си пропуснал да прочетеш новината, че ваксинираните срещу КВ 19 също могат да са вирусоносители? Та да те помоля да решиш следната задачка. Пълниш стадион с ваксинирани. 20% от тях са вирусуносители на входа. След мача/концелта/конгреса или каквото се е случвало там, вирусоносителите на изхода колко ще са? И една с повишена трудност. Как точно да се пазя от вирусоносител с паспорт? Щото от обикновени го правя, като си ограничавам контактите с тях.
28.
До Кунчев
30.08.2021 13:28:50
3
33
За какъв се мисли, че даваш предложения? Ако ти се надяваш, че имаш тези права, то може ли всеки от нас да има правото да те предложи за екзекуция? Просто защото си прекалено самонадеян и нарушават изконните права на всеки гражданин?
27.
Пиночет
30.08.2021 13:28:22
4
38
Кунчев е Долен Гнусен Герберски плъх Плъх,
26.
Гражданин
30.08.2021 13:27:59
6
31
11 Септември 12.00 Национален протест пред парламента! НЕ СПЕТЕ! Там БЪДЕТЕ!
25.
до 20
30.08.2021 13:27:34
6
13
и ти ще станвш дай боже на 65 и ще
те питам такава песен ли ще пееш глупак
24.
Наблюдател
30.08.2021 13:25:58
4
41
Гадове, не се спряхте да тровите душите на хората и да съсипвате животи!
23.
*********
30.08.2021 13:23:44
2
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
Д-р Фройдщайн
30.08.2021 13:22:41
8
42
Ето го другият прост селяндур. Кунчев, проста селска пръчко, затвори си плювалника, че вониш на чесън. Марш на село да пасеш кози, защото само да това си квалифициран, Медицината на тебе ти е непозната наука, прост, като тракторист и нагъл, като данъчен. Ха посмейге па да затворите пак всичко и да видите какво ще ви случи на всичките циркови артисти, Афганистан ще ви се стори морето на спокойствието.Нещастни кръгли кретени. Марш на нивата селски убитак.
21.
Да повторя колегата!
30.08.2021 13:19:48
5
27
Всеобщата декларация за правата на човека. Според чл. 23 и чл. 24 от нея:

всеки човек има право на труд, на свободен избор на работа, на справедливи и благоприятни условия на труда, както и на закрила срещу безработица;
всеки човек, без каквато и да е дискриминация, има право на равно възнаграждение за равен труд;
всеки човек, който се труди, има право на справедливо и задоволително възнаграждение, което да осигури на него и неговото семейство съществувание, съответствуващо на човешкото достойнство и допълнено, ако това е необходимо, с други средства за социална защита;
20.
!!
30.08.2021 13:14:54
43
9
Задължително въвеждане на зелени коридори за лицата над 65.
19.
напушен ковидоид
30.08.2021 13:12:29
2
38
A преболедувалите какво?
18.
УУУУУ
30.08.2021 13:09:45
10
39
Добре де къде е писан този закон и кой си ти да забраняваш и да нарушаваш човешките права !!! Е писна ми вече!!!
17.
:D
30.08.2021 13:09:18
6
47
Ако не е Кунчо ще е някоя друга кукла на конци като него. Той е само изпълнителя на поръчката а поръчителите си играят с хората по целия свят вече втора година. По стара българска традиция първо опипват почвата да видят как ще реагират хората а и да ни показват колко лошо може да е. А после въвеждат по леки ограничения от вече заявените и ние трябва да се радваме , че се е паднал по малкия дявол и така до следващия път когато естествено по леките мерки не дават резултат и ще трябва да затворим отново всичко. Бавно ни сваряват живи , до болка познат метод но явно много ефективен.
16.
Трол
30.08.2021 13:08:33
6
53
Израел са доказателството, че ваксинираните не спират разпространението на Ковид. Какво значение има, че заведенията ще работят само за ваксинирани, като някой ваксиниран може да зарази не ваксинираните си баба и дядо? Да не говорим колко хора изобщо не ги вълнува - храна може да се поръча, да се видиш с приятели може и у дома. Има и начини да се сдобиеш с документ без реално да си ваксиниран.
15.
Точно така
30.08.2021 13:08:30
67
14
Затваряй, Кунчев! Като не разбира от добро добитъкът, режи му главата!
14.
Гербаджия
30.08.2021 13:06:46
3
32
Всеобщата декларация за правата на човека. Според чл. 23 и чл. 24 от нея:

всеки човек има право на труд, на свободен избор на работа, на справедливи и благоприятни условия на труда, както и на закрила срещу безработица;
всеки човек, без каквато и да е дискриминация, има право на равно възнаграждение за равен труд;
всеки човек, който се труди, има право на справедливо и задоволително възнаграждение, което да осигури на него и неговото семейство съществувание, съответствуващо на човешкото достойнство и допълнено, ако това е необходимо, с други средства за социална защита;
13.
Смях
30.08.2021 13:04:09
10
34
Тоя каун,където не е виждал болен на снимка що не се скрие някъде,а ходи да яде л.на по цял ден!
12.
До номер 12
30.08.2021 13:00:49
7
44
Защото са взели едни пари да пробутат тея бълвочи и докато не изпълнят “нормата” няма да се спрът.. ваксат ли се желаната бройка, ще видите как тоя уйрус ще изчезне безкрайно…..
11.
Ива
30.08.2021 12:55:21
9
54
То хубаво го натискат отгоре да ни задължи да си набием това незнайно нещо, но каква е логиката, като "ваксината" не спира разпространението?
10.
*********
30.08.2021 12:53:32
3
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Хаха
30.08.2021 12:51:56
8
48
Тоз пак е пил антифриз, вместо кафе днес
8.
Бре
30.08.2021 12:50:51
5
24
добре, а кой ще проверява за наличие на зелен паспорт на посетителите и най-важното, дали е оригинален или от "българските" ..... отивам да си купя повечко цветен тонер, че сивия сектор ме желае
7.
След Пижо,
30.08.2021 12:46:25
4
23
пристига и Пендо! Само дето далеч не са симпатични като тях!

Много подходяща снимка - може би психопатията не е пълна и има някакъв остатъчен срам... Всъщност, това не е ли същата снимка отпреди няколко дни, когато беше безкрайно "отчаян" и го посъветвахме да си реши душевните проблеми на мостика?
6.
Антон
30.08.2021 12:45:30
25
7
Zatvarqi gi !
5.
Ужас!!
30.08.2021 12:43:22
15
24
Взеха ни свободата да заразяваме себе си и околните, само и само да не излезем за една цаца с бира. Това е конспирация на скумриите! Хора, мислете!!!
4.
Нормално
30.08.2021 12:42:32
6
18
идиотите трябва да изчезнат-не нужни са!
3.
Асдфг
30.08.2021 12:42:12
8
80
А да попитам като ограничите всичко и хората трябва да останат без работа, и като няма от къде да вземат 2 лева да си купят хляб, държавата ще помогне ли както е в другите държави и да отпусне 80% от заплатите на хората като вид помощи или ще отпускате пак кредити. Много е лесно да искаме да затворим всичко понеже навънка е така а да обречеме народа на глад. Вие не разбрахте ли че колкото и да ограничавате този вирус няма да изчезне и човечеството ще се научи да живее с него. Но да оставяте хората без работа без грам помощ от държавата и да се биете в гърдите че ги спасявате не е нормално това.
2.
123
30.08.2021 12:41:10
11
44
Пак ли? Смотани неща.
1.
Xaxa
30.08.2021 12:40:29
15
63
Идиот ! Скрий се
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори