×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Край на дебата: Израелско проучване доказа, че имунитетът след преболедуване е 13 пъти по-силен от ваксините


Край на дебата: Израелско проучване доказа, че имунитетът след преболедуване е 13 пъти по-силен от ваксините
Това преобръща научните представи, които експерти по света и у нас разгласяват в последната година – че пандемията може да приключи, само ако всички се ваксинират
28 Август 2021, Събота, 21:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Изследването е базирано на 2.5 млн. израелци

Поредно проучване за имунитета срещу COVID обръща наобратно научните представи, които експерти по света и у нас разгласяват в последната година – че ваксините са единственият начин да се преборим с пандемията. Според изследването обаче точно обратното е вярно, пише zerohedge

Проучването, което по-рано тази седмица бе описано в Bloomberg, представлява „най-големията анализ в света, който сравнява натуралния имунитет, придобит след преболедуване, с протекцията, която ваксините осигуяват. Резултатите са категорични и задават за пореден път въпроса за това дали трябва да се разчита на ваксините. Оказва се, че имунизираните имат 13 пъти по-голям шанс да се разболеят, а вероятността да имат симптоми е с 27 пъти по-голяма. 

В серия от туитове научният журналист Алекс Беренсън, който многократно е задавал въпроса за това дали ваксините и маските са ефективни в превенцията на COVID, анализира резултатите от израелското проучване и ги определи като „поставящи категоричен край на дебата за ваксините срещу натуралния имунитет.

„Ново израелско проучване, което още не е публикувано, показва, че натуралният имунитет е МНОГО по-силен от изкуствения. 13 пъти по-вероятно е ваксиниран, сравнено с преболедувал, да се разболее от Делта варианта. 27 пъти по-голяма пък е вероятността да има симптоми. Документът демонстрира още, че преболедувалите може да имат някаква полза от една доза ваксина, но засега това не е изследвано коректно“, пише журналистът, който дава източник на изследването. Можете да го видите ТУК.

В публикация на Science Magazine пък, Меридит Уадман – друг журналист, специализиращ в сферата на здравеопазванет, описва израелското изследване много по-подробно. 

„Новият анализ разчита на базата от данни на Maccabi – една от четирите действащи в момента в Израел организации за поддържане на здравето. В него са участвали 2.5 млн. израелци. Изследването, което е водено от Тал Паталон и Сиван Газит, открива, че хората, които са ваксинирани през януари и февруари, през юни, юли и авгусут имат 6 до 13 пъти по-голяма възможност да се заразят с коронавируса, сравнено с неваксинирани, но преболедували заболяването. В един от анализите, сравняващи повече от 32 000 души в здравната система, рисковете за развиване на симптоматичен COVID-19 са били 27 пъти по-високи сред ваксинираните, в сравнение с неваксинираните преболедували, а рискът от хоспитализация – 8 пъти по-голям“, пише в своя статия от 26 август 2021 г. Уадман в Science Magazine.

Този път, данните изглеждат абсолютно категорични, че натуралният имунитет действително е по-добрата опция за защита срещу Делта варианта и вероятно всички нови потенциални варианти. Като първа в света страна, постигнала масово ниво на имунизирани, Израел в момента е изправен пред немислима ситуация: Въпреки всичко това там, новите случаи продължават да растат на дневна база, демонстрирайки, че Делта варианта реже през ваксинационния имунитет „като нож през масло“.

Предвид изследването и когато то премине през всички необходими за научната му публикация потвърждения, може би е редно да се преосмисли методологията, по която в момента се издава COVID сертификат – не само в България, Европа, но и света. Към момента преболедувалите – със или без PCR тест и карантина – преди 2021 г., нямат опция да си издадат електронен сертификат, въпреки че имунитета им  вероятно е много по-добър от този, придобит по изкуствен път – чрез ваксинация. 

Превод: Георги РУСЧЕВ
 


В категории: Здраве


56
Коментара
Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
56
Коментара по темата
56.
Димитър
19.10.2021 23:57:06
0
2
Абе хора, с интернет сте пред вас. Напрвете малко рисърч и ще разберете дали е вярно или не. Да.. Трябва да знаете поне малко английски за да разберете, ама може и да си преведете с гугъл транслейт. Източника по долу е от вестник Time of Israel. Също така влезте и в Maccabi Healthcare Services който чрави това проучванеи ще прочетете същото. Натуралният имунитет е в пъти по добър от изкуственият чрез ваксина
Natural immunity from contracting coronavirus provided Israelis with longer-lasting protection against the Delta variant than two shots of the Pfizer vaccine given early this year, new Israeli research suggests.

The study by Maccabi Healthcare Service looked at individuals who had either gotten two shots of the vaccine by the end of February or tested positive for COVID-19 by that time
55.
Аз
01.09.2021 16:05:20
0
3
Чета коментарите и разбирам защо положението в България е такова. Когато човек е глупак, то е завинаги. Поне отворете pdf файла и тогава коментирайте, ама сте зле с английския, нали?
54.
Желев Желязко
30.08.2021 23:20:31
2
6
Драги ми Иван,Драган и прочие.Тезите лесно се проверяват.Огледайте се край себе си.Тези които са стриктни в мерките ще прекарват по тежко ковида.Причината?Ще са се заразили с високи дози най-вероятно в домашни условия.Нехайните обратно ще се заразят на обществено място инцедентно с малка доза и непълноценен вирус.Организмът им ще има повече време да се адаптира а имунния статус по висок.Така на първо четене и имунизираните се вписват в горните хипотези.Те ще са се пазили повече,имунитета им ще е отслабнал,допълнително ваксината ще го е понижила и резултатаце че ще са пропорционално повече в болница.
53.
Желев Желязко
30.08.2021 22:54:16
3
6
Гошо е типичен ковидовярващ.Начетен човек,вероятно образован но така се е вманиачил,че не вижда очебийни неща.Прочетох за Израелското проуване преди дни в руски сайт.Ако е вярно то не само ковид паспортите са проблема.Цялата стратегия за борба със сарс ков2 ще е погрешна.Попиленитежтрильони долари ще са на халос.Медицински структури и милиони ''специалисти'' ще трябва да си върнат лицензите.
52.
A
30.08.2021 20:36:48
5
3
Защо не побликувахте цялата статия, а само части които подкрепят вашите виждания...
51.
Иван, Драган и Петкан
30.08.2021 17:36:59
25
12
Драги антиваксъри,
Не вярвате ,че вирусът съществува, мислите ,че ви чипират, проверявате тези теории,лепейки си вилици по челата, и оглеждайки се за антени на 5 G,
Та драги ми Ганьовци,
Отидете в едно Ковид отделение, вижте хората в реанимация, леглата по коридорите и тогава пак да поговорим!
Цял свят повярва в това , пази се, използва маска и дезинфектант, само нашите идиоти си мислят ,че са в центъра на световна конспирация.
Кой и що го е пуснал тоя вирус не е ясно, с това може да се спекулира, но че убива - това е безспорен факт, че се разпространява светкавично, Ами огледайте се...
Вижте статистиките в световен план!
50.
до 49
29.08.2021 22:57:37
9
16
жените затова го карат по-леко
щото са с путник
мъжете търсят с путник ама ...
49.
Ангел
29.08.2021 19:14:29
14
3
Единствено Спутник може да ви помогне! Другите са с цел редуциране на населението!
48.
**
29.08.2021 08:41:34
6
67
Всеки вирус е руска рулетка и може да доведе до фатални усложнения. Абсолютно всеки. Вие на Марс ли сте живяли досега? От главата до петите сте покрити с вируси, бактерии и гъбички. И оцелявате. Как пък за година и половина забравихте всичко и ви рестартираха мисленето. Това вече е велико постижение! Да занулиш критичното мислене и способността да разсъждава на 2/3 от човечеството.
47.
....
29.08.2021 07:17:38
10
50
Независимо дали са ваксинирани бабите и дядовците над 65 да се пазят вкъщи. Иначе при заразяване: болница с тежки увреждания или смърт.
46.
х
29.08.2021 06:32:08
5
20
Проучване!?
Все едно някой, не професор медик, доцент лекар или поне студент по медицина завършил 5-ти курс се е съмнявал.....!?!?
45.
хер Флик
29.08.2021 06:08:24
59
23
Русчев, сайтовете, от които превеждаш, са пълен боклук, бълващ недоказани твърдения.
Нямаш ли елементарно критично мислене, за да сравниш написаното там с АВТОРИТЕТНИ и достоверни сайтове, напр. на големи медицински центрове и университети???
А после пиши "изводи" в заглавието на материала.
Така само даваш тяга на разни олигофрени и антиваксъри да "творят" простотии във форума. И оставяш впечатление, че си същия като тях.
44.
До 40
29.08.2021 04:55:01
8
8
Ти хубаво изкара вирОса, а харесва ли ти чироза?
43.
Редакцията,
29.08.2021 02:22:16
27
10
Преди да пишете такива гръмки и некоректни, да не кажа неистинни и заблуждаващи, заглавия, да бяхте попогледнали изводите от изследването, към което сте дали линк (ако не знаете английски, помолете някой да ви преведе поне това изречение):
"The advantageous protection afforded by natural immunity that this analysis
demonstrates could be explained by the more extensive immune response to the
SARS-CoV-2 proteins than that generated by the anti-spike protein immune activation
conferred by the vaccine26,27. However, as a correlate of protection is yet to be
proven1,28, including the role of B-Cell29 and T-cell immunity30,31, this remains a
hypothesis."
Помощ от приятел: ключовите думички в изводите на изследването са - обаче, остава, хипотеза.
42.
Hahaha
29.08.2021 00:46:53
1
4
K
Къде е цацаров къде е златко баретата къде е митьо къде са теЗи лица къде вършиха мръсната работа на политиците и като не саудобни в ареста в щатите като не саудобни ги намират със5/7 куршума и няма раследване няма следа това през 1986 година като тука се редяхте за хляб със купони всичко е измислено ние живеем на зад
41.
Диитър
29.08.2021 00:42:25
2
14
Ваички сте шматки “политици”ако излязат ловджиите и ще приключите бързо един няма да се кандидатира всички ще си избягат във швейцария на вилите и няма никои да ги чуе къде е ония дебелия дилян никои не пише за него къде е доган къде е цветан василе къде са маргените който взимат всички плажове по черноморието къде да братя галеви къде и царя къде е ахмет доган къде е лютви местан къде е първанов къде е костов и много други къде грабеха и си отидоха аиде влачете
40.
Димитър николов
29.08.2021 00:37:41
9
8
Какъв проблем изкарах си вироса със две малки деца до мен и какво като нямам ваксина ще умра ли глупости всеки българим има така нареченото пиленце на рамото сега има ли някое дете такова нещо да стане бай тошо да видим ще има ли ковид във нашата красива държава оправляваща се от европа и да се правим на примерни да пускат пари на бойко фирмите да работят и да лъжат със дълшиви документи 2 метра под Земята еи со там ще стигнете всички нагляри и със милиони да те заровят файда няма алчници
39.
До 36
29.08.2021 00:11:59
1
12
С ковид, не от ковид.
38.
Хм
28.08.2021 23:46:15
18
19
Преди да се хващате на публикациите на ZeroHedge, проучете кой стои зад него и до колко е достоверен.
"Zero Hedge е крайно десен либертариански финансов блог. Милиони долари стоят зад конспиративния сайт, регистриран в България. Даниел (Дан) Иванджийски е собственик и един от авторите на Zero Hedge под колективния псевдоним Tyler Durden. Сайтът е откровено проруски и про-Тръмпистки, с банкови сметки в Лихтенщайн и Швейцария и е регистриран в България на същия адрес, както и сайтът „Строго секретно“ на бащата на Дан – Красимир Иванджийски. Българският и американският сайт си приличат по отношение на бомбастичните заглавия на конспиративни статии. Ето един пример: „Третата световна, ключът е на „старт“ – НАТО планира атака през август“, под това заглавие Иванджийски–баща публикува последната си статия в „Строго секретно“.
Преди да започне сайта Zero Hedge, Дан Иванджийски сам е работел в хедж фонд, но срещу него започва официално разследване за незаконно използване на вътрешна информация, след което му забраняват да работи на борсата."
37.
До Флагман
28.08.2021 23:45:00
1
14
Статии за ‘елита ‘ на Бургас и Бончо Бенчев по- ви прилягат, особено на ‘ преводача ‘.
36.
*********
28.08.2021 23:42:12
10
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
Читател- до всички по- надолу
28.08.2021 23:33:56
51
17
Хора. ако някой от вас се лекува с медикаменти или НЕ се ваксинира, след като е прочел издържана статия от тази, или след коментар под нея от някой си Боцман( това даже не е офицерско звание на кораба, а моряк ) и Гошо, Тошо и Иван , та ако някой не се ваксинира заради това, това обяснява защо България е толкова ‘преуспяла’. Защо е този скептицизъм в България най- вече? На кой нормален човек в развиваща се държава, му пука дали ще ни има или не , та ни ‘ тровят ‘ с ваксини, нас - супер важните Българи. Страните с ваксинирано население раздвижват икономиката си вече няколко месеца, а ние още мислим за идиотщини, който идват на ума само на нискообразовани простаци .
34.
son RA
28.08.2021 23:22:49
10
2
Света се тюхка и е засаден с проблеми,що ли?
33.
ХХ
28.08.2021 23:15:43
5
19
ваксините са зада избият похарчен8те пари от америка за войни и на всичкото отгоре заради тях европа ще бъде заляра с мигранти !
32.
ДОКСИЦИКЛИН
28.08.2021 23:13:48
9
32
ДОКСИЦИКЛИН е антибиотика с който м.април преборих ковида. Но лекарите-ибрици на СЗО мафията въобще не го предписват в протоколите си за лечение. Защо ли, отговорете си сами !
31.
_nib_
28.08.2021 22:48:50
10
44
Тюууу...сега ще стрОшите хатъра на хипохондриците....дето с трепет чакат 44-тата ,,ваксина" да си нахакат.
30.
Боцмана до гошо
28.08.2021 22:42:18
2
11
Ок, кажи им та тези с реферираните тестове да те излекуват ако пипнеш китайският палавник!!
Ти също си свободен да вярваш на всякакви глупости написани "в името на човека"!!
29.
Глупости на търкала
28.08.2021 22:30:45
30
14
На чифутите не е добре да се вярва...
Тази новина сега ще дойде като манна небесна за всички бесни антиваксъри , които мислят ,че вирусът не съществува.
28.
Др Иванов
28.08.2021 22:12:45
34
18
АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ....ПОРЕДНАТА ПОРЪЧКОВА ПОВЪРНЯ
27.
Гошо до Боцмана
28.08.2021 22:08:32
17
6
Както вече споделих - личният опит няма абсолютно никакво значение. След тестове върху 20 000 човека се установява,че не помага. Доказани тестове, с изпитана методика, наблюдавани и реферирани. Какво и как точно е помогнало на вас няма как да докажете. Със сигурност обаче не е Колхицина. Вие разбира се сте свободен да вярвате в каквото си искате и да си давате парите за каквито искате глупости - колхицин, ивермектин, хидроксихлорокин и прочее медикаменти, които доказано не помагат при Ковид.
26.
Един
28.08.2021 22:04:53
6
4
Това което е написано изглежда правдоподобно, но до момента в който прочетох името на автора.
25.
Боцмана до 23
28.08.2021 22:03:09
4
9
Аз не цитирам научни издания, а споделям моя опит и този на още 5-ма мои познати, с които го коментирах.
При всички нас ефекта беше благоприятен!
Убеден съм, че не е съвпадение.
24.
Гошо
28.08.2021 22:02:09
12
21
Хора, спрете се да споделяте личните си драми. Как е минало при вас, леля ви, стринка ви, чинка ви и прочее няма никакво значение. Този вирус е като руска рулетка. Вече има стабилни и доказани наблюдения над милиони хора. Знае се точно при какъв процент проитича безсимптомно, при какъв леко, при какъв тежки и при какъв се мре. Знае се какви са рисковите групи, по възрасти, съпътстващи заболявания и дори процент мазнини в тялото.
Това че вашата позната го изкарала повторно, а на някой си щерката също не означава абсолютно нищо.
23.
Гошо до Боцмана
28.08.2021 21:59:02
3
2
Засега Колхицина има съвсем малко по-голям потенциал от Ивермектина. Наблюдавани са отделни случаи на благотворни реакция при доказана "цитокинова буря" и дотам. Последните няколко клинични изпитания не доказват терапевтични ефекти. За да не съм голословен - ето едно от април:

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04867226
22.
...
28.08.2021 21:55:02
36
12
За съжаление,имунитетът от прекаран КОВИД миналата година,се оказа нетраен и недостатъчен при Делта варианта.Моя позната боледува повторно,а прочетох и за дъщерята на Гала същото...
Така че,написаното не отговаря на истината!
21.
Боцмана
28.08.2021 21:53:02
2
13
Запомнете!!!!
КОЛХИЦИН!!
После ще ми благодарите!
20.
Мангърката
28.08.2021 21:50:35
3
17
Ай гуд морнинг!!!
19.
Гошо до 16
28.08.2021 21:47:09
2
9
Хювекс е противопаразитен медикамент, в основата си Ивермектин, който набързо лицензираха миналата година под натиска на Киро Гела и генерираха огромни печалби. След многобройни проучвания, проведени по всички правила и потвърдени от независими източници не са открити терапевтични ефекти спрямо COVID 19.
Това, за което говорите си е чисто анекдотичен случай. Не е ясно какво точно е помогнало на вашия близък - дали антибиотика, съпътстващото лечение или собствения му имунитет не е ясно. Възможно е дори да е имал паразити в червата като съпътстващо заболяване. Най-вероятно това си е бил нормалния ход на заболяването - нормално е човек да се влоши много преди да започне да се оправя. Ако знаете какво е регресия към средната стойност ще ме разберете.
Но е сигурно, че безбожно скъпия Хювекс не е допринесъл с нищо. Освен, че го дават за лечение на паразити по коне и говеда.
18.
До 13
28.08.2021 21:46:30
2
7
То и аз имам свое проучване,което още не е публикувано и никога няма да бъде :))
Флагман,имате ли интерес към него?
17.
XX
28.08.2021 21:43:19
1
8
"... експерти по света и у нас разгласяват" - не ексцерти, а платени от некадърните психопати в европейската комисия пенкилери.
16.
До 10
28.08.2021 21:41:41
5
18
Лекарството за говеда спаси мой близък човек , който беше пил антибиотици няколко дни но се влошаваше. За 48 часа го вдигна на крака. Хювевакс мисля че беше. Това за лекарствата за говеда.
15.
Гошо
28.08.2021 21:41:41
14
21
Zerohedge е известен с разпространяване на фалшиви новини, манипулации и пропаганда, но в случая изследването си е истинско. Друг е въпросът, че все още резултатите не са потвърдени. Ако трябва да бъда честен много ми се иска да са верни, защото това ще ни доближи до края на цялата тази глупост.
На второ четене обаче открих няколко дребни "пропуски", които могат да се окажат доста важни.
Първо, използват като осново брой на антитела, което всъщност е сурогатен маркер. Все още няма как да се измери клетъчен имунитет, което е истинския параметър. Т.е. - не гледат например съотношение на заболели/починали съотнесено към трите тествани групи, а броят само антитела. Нямат и контролна група.
Вторият много важен пропуск е, че няма никакво сравнение доколко имунитетът придобит след преболедуване от един вариант е ефективен срещу новите мутации.
Та - да не бързаме да се радваме. Аз лично стискам палци, но съм скептичен.
14.
Браво Жорка
28.08.2021 21:41:40
0
21
Наистина системата не ти издава сертификат, ако си преболедувал, но нямаш направен PCR-тест, какъвто е и моят случай!
13.
До Флагман
28.08.2021 21:36:07
31
20
Защо поствате статии на Zerohadge, които са известни с разпространяване на фейк новини и конспиративни теории??? Този сайт е покремълски и наистина е хостван от българин!
"...израелско проучване,което още не е публикувано..."
Пълните главите на хората с простотии и лъжи!
12.
От 11
28.08.2021 21:35:42
1
17
Не носи отговорност!
11.
До Гошо
28.08.2021 21:34:59
6
37
Те и ваксините още поне 3 години ще се изпитват.Нали “културните” и “вярващи в науката” се подписват,че ако нещо стане с тях производителят на бълвоча.
10.
Гошо
28.08.2021 21:32:29
3
17
Тъъй,

Прочетох я статията. Все още не е минала peer review, но методиката и резултатите изглеждат обещаващи. Дано да не излезе както с хидроксихлорокина, където побързаха да публикуват материала преди да са проверили резултатите и после се наложи да го оттеглят. В резултат едни фармацевтични компании направиха огромни пари.
Киро Гела не можа и да се доближи до техните печалби с лекарството за говеда Ивермектин.
9.
Гошо
28.08.2021 21:28:30
0
32
Все още изследването е във фаза "доказване" на резултатите. Силно се надявам да са прави, но единственото, което проитича от това е, че трябва да се преосмисли методиката, по която се издават ваксинационни сертификати, т.е. преболедувалите да имат по-голяма тежест от ваксинираните.
8.
Ваксинирайте се ама БЕЗ Спутник !
28.08.2021 21:27:38
6
50
Ваксините са 'Убави само за тия които ги произвеждат И ПРОДАВАТ !
7.
РУСЧЕВ АЗ ЕДНО ВРЕМЕ ГО ДРАЩЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.08.2021 21:27:34
3
26
ТОВА ПОСТОЯННО !!!!!!!!!!!!!!АМА НА ВАС ВИ ПЛАЩАХА ДА ПЛАШИТЕ ХОРАТА ЗА ДА ГИ ПРАВИТЕ КЛИЕНТИ!!!!!!!!!!!!!!!!
6.
Някой да се е съмнявал?
28.08.2021 21:18:55
5
42
Изобщо не ми е трябвало такова проучване, за да знам че е така. Имали бол пари, похарчили за проучване
5.
. До 3
28.08.2021 21:15:45
7
54
Проучването не е нито на zarohedge, нито на флагман и известно от седмици, тази седмица излезе такова и от Япония, което също потвърждава факта, който беше ясен и преди това, че преболедувалите имат по-силен и траен имунитет от ваксинираните
4.
КУРск
28.08.2021 21:12:31
27
24
Само да допълня и пораженията за белите дробове и недъга откъм поемане на въздух който ви остава до живот, а вие си бъдете лаици, проблема е Ваш.
3.
КУРск
28.08.2021 21:08:33
40
26
Zerohedge, не беше ли сайт хостван от българин известен с фейк новини и разследван за което? Та нека говорим с факти. Познат преболедувал, с количество антитела 150, при минимум 50 единици. Свекито ваксинирана с пфайзер в случая, с 850 единици антитела. Всеки има правото да вярва на каквото намери за добре, дано това не е флагман.
2.
Не думайте!
28.08.2021 21:07:36
7
58
Само облъчените от Кунчовците ковид идиоти твърдят и си мислят обратното!
1.
Фен
28.08.2021 21:04:34
24
84
Мангъров го говори вече година това.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори