×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10-те неща, които за нищо на света не трябва да правиш в Бургас


10-те неща, които за нищо на света не трябва да правиш в Бургас
В Бургас има и необичайни гледки, като тази, например - момичета да играят хоро на плажа в кв.Сарафово
23 Август 2021, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман

В Бургас има два типа мъже – батки и шматки, агресията е форма на общуване

 

Бургас е сериозен, важен и културно-исторически град, при това не само заради своите батки. Това е най-големият град в Югоизтока и със своето землище от сума ти километри – вторият по площ град в България. Освен в сферата на рапа и прочие култури Бургас е стопански, транспортен, управленски, туристически и просветен център с национално и световно значение. До Бургас се намират най-голямата в Югоизточна Европа химическа и нефтена рафинерия, международно летище със значителна натовареност и най-голямото пристанище в страната. Има, разбира се и доста беемвета.

Ако искаш да си тръгнеш от Бургас така, както си дошъл (на два крака и със зъби), никога не прави нищо от списъка по-долу:

Недей да не носиш анцуг

Основна тактика за оцеляване в Бургас е да се сливаш с местните максимално. В природата това се нарича мимикрия, в Бургас „да се правиш на вървежен/оборотен“. Анцугът е единствената възможна дреха, задължително с три ленти – оригинална реплика. Това непременно в комбо с тениска размер две букви по-малък от реалния ти, почти без ръкав – да се виждат татуси и бицари. Чантичката тип диагоналка е задължителен детайл, също и часовникът с размер на водомер.

Недей да не караш кола

В Бургас пеша ходят само най-големите балачунги, а по рейсове се возят единствено туристи, студенти и чужденци – все застрашени от пребиване видове. Баварецът е адидасът на колите, особено тройка и петица, задължително със затъмнени стъкла. Приемливи компромис е мерцедес очиларка, а ако се замогнеш – демонстрираш статус с мерджан тип мечок или осмица, от старите. В Бургас е въпрос на чест да се кара без колан, а паркирането е гъзарско само и единствено ако се извърши на пешеходна пътека, инвалидно място или напречно в глуха улица.

Не се прави на батка

В Бургас има два типа мъже – батки и шматки. Батките подушват другите батки, фиксират ги с лазерен поглед иззад черните очила и веднага ги класифицират по батка левъл с проблесване на стотици коефиценти в главата, точно като терминатор. Ако си шматка, който се прави на батка, не е изключено да ядеш повече бой отколкото, ако си обикновена заблудена шматка, на която често ѝ се разминава само с няколко шамара. Агресията е форма на общуване – Бургас е град, в който даже плочките пред дискотеката бият.

Недей да ходиш в определени квартали

Основен поминък на Бургас е туризмът, така че шансът да те набият, нагрубят или наръгат по Главната е минимален. Ако не си го просиш, разбира се. Не е такъв случаят обаче, ако решиш да посетиш екзотични локации като кварталите Сарафово, Изгрев, Зорница и Славейков.Шансовете за оцеляване се стопяват, колкото по-близо до Меден рудник приближаваш. Гледали сме видеото на Стоян Колев срещу климатика – знаем какво се случва там.

Недей да ходиш в Солниците

Който и по какъвто повод да те покани на разходка към Солниците, учтиво отклони това призоваване, като симулираш предварително насрочена среща, работен ангажимент или забравен на 7 котлон. Естествено това важи единствено за случаите, когато в предложението няма намесена ножка или друго хладно оръжие.

Каквото и да видиш – не се впечатлявай

Ако станеш свидетел на пребиване или наръгване, постарай се да не изглеждаш никак изненадан – това ще те издаде като не-местен и моментално ще постави мишена на гърба ти. Всеки бургазлия е ставал свидетел на толкова много кървави екшън сцени, че отдавна е изгубил бройката им, както и възможността да изпита впечатляване.

Не ходи на дискотека

Да посещаваш клубове в Бургас е проява на суисиден импулс и слабо желание за живот. Дискотеките могат да се определят като боксов ринг, клетката на кеча и дори даже гробница. Ако имаш неизбежна наложеност да посетиш нощно заведение, поне се постарай да бъдеш издържан в официално облекло: анцуг от две части – горница и долница. Също така избягвай контакт с очи, прави път на всички, маневрирай без резки движения, не вдигай глава, комуникирай без разговори и изчезвай, ако е все още възможно. В Бургас при ходене на дискотека винаги е добра идея да си носиш комплект с превързочни материали.

Недей да питаш какво е „лек“

Това е основното обръщение в Бургас, което се използва както следва: „Къде си уе, лек, ай да ходим на зала“. Така се захожда към всяко лице от мъжки пол, без значение от възрастта. По-често звучи като „льек“, а множественото число е „леци“. Докато ти говорят на лек, всичко е наред. И да, в Бургас всички са леки – даже и тези с тегло 100–150 кила.

Недей да бъдеш шматка или миндил

Йерархията на силите в хранителната пирамида на Бургас е както следва: батка > стафър > шматка > миндил. Батката е като лъва в саваната – бие всички наред. Стафърът е нещо като хиена, означава наркозависим и не е позиция на положение в обществото. Шматката бива бит, а в случай, че е миндил – даже по-лошо. Красиво момиче е тупалка, винаги натокана и облякана, а най-лачените кифли са удостоени с честта да бъдат „фолк точилка“. Също така общоприети определения за дама са мастия, кочур, батал и конски сурат.

Недей да бъдеш от Варна и София

Българската традиция може да повелява посрещане с хляб и сол, но в Бургас те посрещат с лев и десен. Особено, ако си от Варна. Решението е просто – не бъди от Варна. Също така коли със софийска регистрация нерядко стават обект на агресия и получават оптичен тунинг със селскостопански пособия.

Важен съвет: най-много трябва да се внимава с бургарски батки, които в дискотеката поръчват само чаша с лед – те са излезнали с цел кръвопролитие. Отбягвайте подобни индивиди с цената на живота си.

Източник: GoGuideBulgaria


В категории: Бургас


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 2
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 3
61
Коментара по темата
61.
пояснение
26.08.2021 01:15:23
0
2
До 54 Софиянка
"Странджанки" се казват печените филии с кайма в Бургас, а във Варна същите се казват "принцеси".
60.
*********
25.08.2021 15:36:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
59.
Ужас!
25.08.2021 14:13:09
3
9
Статията - крадена и тъпа !
Коментиращите - до един неграмотни !
58.
Мирко
25.08.2021 00:29:21
3
18
Нито съм батка нито шматка! Карам кола, возя се на автобус! Разхождам се из всички кватали и солниците са красиво и спойно място и приятно за разходка и спорт!
Мисля, че доста сте се изхвърлили и оляли и тази статия.
57.
Гошето
24.08.2021 23:13:47
0
2
Как се кара без волан?
56.
*********
24.08.2021 19:32:19
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
55.
До 54
24.08.2021 17:46:34
1
14
Грешно ЛАФА Е от Вършилово и е следния:
"В Бургас принцесите ги €беме,не ги ядеме!"
Иначе,Бургас затъва все повече...икономически,социално,за съжаление във всеки аспект!
ЯмбоооЛ
54.
Софиянка
24.08.2021 17:07:51
1
6
Да попитам само - влизам вчера в Бургас , на входа до Метро, отдясно табела с надпис - " Уважаеми гостенки на града , не забраваяйте , че в Бургас ядем странджанки , а принцесите ги чукаме. " - какво все пак означава това ?
53.
До 38
24.08.2021 13:27:26
0
12
А ти от кои си??!от Айтоските или Карнобатските мангали ли?
Но си прав от както Ямбол,Руен и Сливен се внедриха в М.Рудник и Изгрев най вече,ситуацията ескалира...
Село,село мое
Стария Бургас е мъртав,ЖАЛКО
52.
*********
24.08.2021 13:26:52
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
Държавна Сигурност
24.08.2021 13:11:48
0
6
Устойчивите поведенчески модели, зададени от културата, са в сложни и напрегнати отношения с променящия се контекст. Затова при бързо променящ се контекст изглежда, че ние правим нещата винаги по неправилния начин. Истината обаче е, че „правилно” и „неправилно” са доста релативни категории – и стратегиите за справяне с проблеми, за оцеляване, за развитие, за личностно позициониране, за семейно благополучие и прочие, които са успешни в определен контекст, могат да бъдат абсолютно self-defeating, тоест провалящи сами себе си, в променен контекст. Вземи рефлекса за оцеляване в рамките на многонационална империя, който си носим от векове: не се отваряш към света, подозрителен си към новото, подкрепяш само „своите”, като има някакъв ресурс, веднага бързаш да го споделиш с вътрешния си кръг, пазиш се от външното и чуждото и пр. Така тази традиция на „вкопаното” - както сполучливо го нарече ти - поддържане на идентичността на българската нация едва отскоро поражда своята противоположност през бързото отваряне към света.
50.
Балгюр Гювеч
24.08.2021 13:09:15
0
5
„гражданствеността” - няма такава. Т.нар. концепция за „гражданското общество“ е старателно отгледан лабораторен вирус, имащ за цел разяждане на късните постсоциалистически общества и тяхното манипулиране. А що е действително „гражданско общество“ и къде, кога и доколко то е исторически възможно – по въпроса съществува много сериозна литература, за която „грантовите специалисти“ по гражданското общество едва ли са чували. Като цяло сега нещото, наречено българско „общество“ е в режим на социален полуразпад, който се характеризира с практическо отсъствие на обособен и осъзнат социалногрупов интерес. Съ-съществуването на множество различни групи не води до създаване на вериги на обществена солидарност и износване на общи „народоспасителни“ каузи. „Спасението“ се мисли чрез и през индивидуално спасение и е много тясно лимитирано – до семейно или много тясно групово капсулиране, и дезертиране от обществения интерес, който не се привижда като личен. Потенциалните агенти на социалната промяна са социално изолирани, лишени от икономически и организационен ресурс, обществено резигнирани и, по правило, с интелектуално неадекватни картини за света. Това ги прави лесна плячка на силните на деня, като ситуацията допълнително се усложнява от стремително вървящите процеси на тежка деинтелектуализация и маргинализация на значителни маси.
49.
Дълбоката Държава
24.08.2021 13:07:31
0
6
У нас липсват сериозни социални групи, които, първо, да осъзнаят собствения си интерес, да има достатъчно елити, които да имат достатъчно адекватна представа за себе си и за ситуацията, плюс достатъчен интелектуален багаж, за да знаят как може да лавират в дадено положение, и съответно на тази база да си дадат сметка за обективния лимит от възможности, в който България е поставена. (Като казвам „България”, това е метафора, повече от ясно.) Сега, при положение, че 2,5 милиона от най-читавото население просто е избягало оттук - ние имаме не емиграция, а евакуация от територията. И с извинение, че това може би ще ти прозвучи много лошо, но тук е останала демографската шлака във всяко едно отношение. Което допълнително е успивано с ред „реформи“ - икономически и политически, и допълнително наркотизирано с всякакви културно-идеологически шокове. Т.е. не можеш да очакваш от това население нищо - то не е субект, а обект на живота си.
48.
Чичо ви Врътко Арабаджиев
24.08.2021 13:00:34
0
7
Да поддъжаш фалшив „аз” – т.е. постоянно да съобразяваш и пригаждаш идентичността и мненията си към настроенията на овластените – води до психично изтощение и объркана, нестабилна идентичност. Затова хората са толкова дезориентирани, тревожни, разстроени и изтощени; затова страдат масово от тревожно-депресивни разстройства, затова ходят на врачки и баячки - защото как оцеляваш психически в такава система, в която нормата е произволът на силния? В която си лишен от устойчиво съгласие за това кое е добро, кое е лошо, кое е приемливо, кое е неприемливо? Ако не проведем наш, български разговор по тези въпроси, и не започнем да възстановяваме някакъв минимален консенсус по основанията, принципите и ценностите на съвместния ни живот, не ни чака нищо хубаво. Но в момента всичко друго изглежда по-важно: властта, плячката, надцакването, подмяната, докарването пред външния свят. Това трескаво бягство от болезнената тема за моралните измерения на съществуването води до хронична депривация от споделен смисъл и психично страдание. То не само дебалансира цялата обществена система – все по-очевидно е, че тя просто не може да понесе толкова лудост, - но е изключително разхитително и от гледна точка на човешкия потенциал.
47.
Лекия
24.08.2021 12:02:13
4
10
Добре , майтап да става . Но Реално е доста стара тенденция . Вече е доста по - културно в Бургас . И заведения и хора са дигнали нивото . Класи над останалата страната. Обаче всички сме ЛЕКИ спор няма :) изобщо майни, гагузи или шопи неможе да се мерят по диалект и говор .
Бургас на три планети както се вика :)
46.
Шльоко
24.08.2021 11:48:49
2
14
Бургас градът на шматките с маратонки от 30лв и долните ефтини кучета.Да не ходим на дискотека??!Не веднъж сме наказвали бургаски "Му(и)Три"по дискотеките..тва че ние мъжете на север а и на юг от Бургас предпочитаме да се забавляваме с жени и харчене на пари а не с анаболи боища не ни прави по малко мъже,и тва го знаят мноого от уж батките ха ха
Ай наздраве,отивам малко с лодката ми за риба ... море,слънце,жени-ЛЯТО Е
Бъдете щасливи и добри,всичко друго е селянии
45.
да
24.08.2021 11:06:23
6
12
Статията си е истина. На какви баталии съм ставал свидетел като ученик и какви мизерии , че и по-късно. Манталитета си лъха и от към коментиращите, които всеячески се стремят кой от кой по-гротескно да наредят автора типично по бургаски. Да не говорим за познати които се хвалят с ...МЕДЕН РУДНИК. Ква хвалба кви пет лева?Меден рудник си е гето, където живеят бедни и отрудени хора домъкнати изкуствено от балкана и капсуловани с блакаджийския си манталитет. Ей това е Бургас и не е нужно да се харесва...но да се крие е още по-отврад.
44.
Кокала
24.08.2021 10:34:02
7
14
Кой софиянец идва на море в Бургас, ти луд ли си хаха. Софиянците си ходят на юг по курортите във вили и къщи, в Бургас най-много някви хипари и пънкари клошари да дойдат за джулая и тва е
43.
Бургазлия
24.08.2021 10:17:21
3
13
Не знам кой пише статиите и кой ги коментира ама спрете вече че сте смешни все за Бургас все нареждане а за София нищо а че половин България (селата де ) са в столицата и отиват на море в Бургас никой не пише ми не идвате тук като не ви харесва гадни хейтъри само пишете вдигнете очи от телефона пубери и мишки и после вижте света вместо да се подкрепяме се изяжда ме тъпацииии
42.
...
24.08.2021 10:12:10
3
14
Ебаси тъпата статия ...
41.
auuu
24.08.2021 09:57:17
5
21
Бургас е Перник на море. Тук са най-бруталните селяци в цяла България и със сигурност най-простото население. Не знам защо се е получило така, явно в Странджата живеят само малоумници и като са се преселили тук преди 40-50 години..
40.
Читател
24.08.2021 09:52:19
5
21
Пълни глупости, защо пишете такива грозни неща за живущите в града, сякаш че в другите градове няма подобни индивиди?
Не ви прави чест!
39.
123
24.08.2021 09:51:49
0
20
Не знам кой от кой преписва, но същата статия едно към едно я има и във Стандарт. И не само тази, а и много други.
Това ли са журналистите на Флагман???
38.
бургазлия
24.08.2021 09:14:55
4
30
Това не е Бургас, това са Ямбол ски и Странджа ски говеда, които засраха моя град.
37.
хер Флик
24.08.2021 08:47:59
5
20
Чета форума и си давам сметка, че повечето коментиращи (местни "патриоти") се впрягат здраво на тази забавна простотия.
Хора, отпуснете се. В другите градове наистина мислят така за Бургас и то при условие, че за тях може да се напише същото.
За облеклото си е точно - на 20 юни тази година в мол Галерия видях кифла с космати кожени ботуши - апрески, кожена шапка и черен анцуг - клинче Адидас с розови ленти.
Бургаска класика...
36.
до флагман
24.08.2021 08:39:40
8
17
искате да затриете града ли?антиреклама
35.
R
24.08.2021 08:22:14
5
27
Вече се оляхте,по голяма простотия не бях чел
34.
*********
24.08.2021 08:02:43
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
123
24.08.2021 08:02:37
7
28
По-голяма глупост, не бях чел. Това като реклама ли трябва да звучи? Или като гордост? Или като покана за туристи? С това ли се гордее Бургас? А екипа на Флагман с това ли се гордее?
32.
фъктора
24.08.2021 07:41:30
0
30
Флагман като няма какво да пуснат като новина, пускат стари баткенски неща от 2007.
31.
*********
24.08.2021 07:34:18
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
*********
24.08.2021 07:17:45
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Ох
24.08.2021 01:13:01
3
10
Мoмата в лявo имa супeр тялo
28.
Ох
24.08.2021 01:12:14
0
9
Момата в ляво има супер тяло
27.
Най-важното
24.08.2021 01:08:56
1
39
Да не вярвате на кмета, когато говори за инвестиции и се опитва да ви успива
26.
Garbis
24.08.2021 00:52:01
4
7
Malko ostanahme az sum na liniq.
Tursete me v meden rudnik malko sum tup I leko grozen
25.
В Бургас
24.08.2021 00:50:16
8
23
Живеят вече най-големите тъпаци от населението.Тах ги докараха от села и карабатаци за да има кой да върши мизерии за без пари или евтино.
Това е резултата.Вижте кои са им идолите на тез смешници.Тука са много смели и отворени, като са по десет двайсет души в другите градове ги разтриват здраво.
24.
Ганади
24.08.2021 00:44:25
5
30
За съжаление това е самата тъжна истина за Бургас в момента.Града преди беше съвсем различен от сега, откъм население.
Преди, самият град имаше атмосфера и страхотен приятен дух, който се усещаше във въздухът.Тези неща ги създава населението от хора в едно населено място.Сега хората в по голямата си част са други и онзи приятен и вълшебен дух на града ни го няма.
Нищо вече не е като преди.
23.
до 15
24.08.2021 00:40:42
7
17
Свестни Бургазлийки само по приказките и за пред нашите и най-свестните,не са за разказване с колко са се наиграли горките..
22.
бай михал
24.08.2021 00:31:50
8
31
Повече от половината написано са пълни глупости...
21.
Курти
24.08.2021 00:27:38
3
35
Тая статия е писана от някой зелмяк в Странджа/Сакар
20.
Сетихте ли са
23.08.2021 23:52:58
3
9
Аз съм Скарфейс в фейсбук приличам на мъжа от семейство Симсан сетихте ли са който сам много сам стабилен много ги обивам и сам голям схемаджия бахаха хаха
19.
Хемингуей
23.08.2021 23:50:12
2
24
Написано от дълбока провинция ..... селските номера не са минали метър получил е подвързия с топчета на солниците малко след като е замъкнал пейка на плажа и блаженно си е ръбал домат глава лук и кална краставица на централния ....автора потвърждава (който и да е той ) че Ганьо е жив
18.
Преписвачи
23.08.2021 23:31:58
0
26
Вас ,Флагман, не разбирам как не са ви осъдили за авторско право още . Тук сте преписвали с правописните грешки даже. Журналисти !!!
Оригинал :https://goguide.bg/32680-8096-10-neshta-koito-da-ne-pravish-v-burgas/
17.
Бивш бургазлия
23.08.2021 23:31:33
12
30
Много сте възмутени от малките си кутийки. На улицата е друго, от секциятата за коментари. Точно така си е и не съжалявам, че вече не живея в този икономически и следователно нравствено изпаднал град. На други места е подобно, но в Бургас идиотизмът ПРЪСКА!!
16.
1
23.08.2021 23:30:09
3
4
Nakraq napisala 4a6a s led Izleznali



Izleznala Todora
15.
Бургас
23.08.2021 23:07:29
7
27
Защо никой не коментира снимката на хубавите жени и да има и свястни бургазлийки.
14.
Пандира
23.08.2021 23:05:15
6
63
Стара феноменална простотия написана от селяни. Препечатвана многократно от години насам. Ето че и Флагман не останаха назад. Но имайки предвид, че целият им екип е от пришълци, нормално е да се впечатляват от подобна тъпотия.
13.
Българина
23.08.2021 22:51:07
1
32
Това се отнася за всяко средно голямо село в БГ. Пък и не само в БГ, навсякъде са най-най-най. НО... всеки си намира майстора, рано или късно...
12.
Ойт
23.08.2021 22:50:25
15
51
С две думи - Не ходи в Бургас! Град в който няма да понесеш селянията на местните!
11.
Бургазлия
23.08.2021 22:45:23
7
68
Аз не мога да повярвам флагмен колко са се издухали вече..как може такива простотии да пишете ..нямам думи за вас
10.
Един
23.08.2021 22:39:23
16
69
Бургас от 90 -те може би, но написаното няма нищо общо с Бургас през 2021 .
9.
1111
23.08.2021 22:37:16
40
27
Това наистина е бургаската реалност
8.
Добре че е майтапа...
23.08.2021 22:28:53
24
54
Чистата истина е това. Няма го стария Бургас.
7.
Бург
23.08.2021 22:28:37
13
76
Автор :Флагман! Ужас!!! И тук работят журналисти!? Това е най-голямата тъпотия която съм чела в сайт за новини!
Да не говорим, че цялата статия е страхотна обида за всички бургазлии! Вече и тези хора не вярваха на обидите към сайта и те вече са убедени, че не струват!!!
6.
Е
23.08.2021 22:26:31
5
62
Това е на минимум 15години може и 20години да е. И да така беше отчасти тогава.Не беше лесно. Само тези които са били 15-25г към 2000-2010г знаят за какво иде реч
5.
Ъъ
23.08.2021 22:20:12
10
63
Пълни глупости писани от някой тъп пубер за забавление на себеподобните, как може да публикувате това???
4.
ДО ФЛАГМАН
23.08.2021 22:18:03
9
86
Много глупости са писани тук, но тази е най-голямата.
3.
Флагман
23.08.2021 22:17:40
4
47
Само важното!
2.
Аз
23.08.2021 22:17:36
13
72
Въх !Бахти умните ,интелигентни хора от Флагман, които даже са преселници!На никои ,не му пука кой от къде е,Само на тез от Руен.Пълна глупавщина,създадена за интриги!Нямам думи!
1.
6666
23.08.2021 22:13:36
13
54
Изтървах се от смях !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори