×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Въвеждат нови мерки, ще затворят ли границите заради COVID-19?


Въвеждат нови мерки, ще затворят ли границите заради COVID-19?
Здравният министър Стойчо Кацаров призова кметовете да засилят контрола в автобусите на градския транспорт. Общинските полицаи да проверяват за маски, апелира той.
19 Август 2021, Четвъртък, 09:55 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Може за някои събития да няма ограничения за ваксинирани, каза здравният министър 

Мерки срещу COVID-19 вероятно ще бъдат въведени през другата седмица. Те ще са първо за събитията на закрито, където ще бъде ограничен капацитетът на посещения. Възможно е и да се наложат и ограничения за трансграничното пътуване, за да се намали риска от внос на инфекция в следващите седмици. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ здравният министър Стойчо Кацаров.

В момента тези пространства работят с 50% капацитет, като според плана за действие при пандемии следва той да бъде намален на 30%, добави той.

„Според РЗИ, основният източник на заразяване са масовите събирания. Предвиждаме допълнителна възможност за хората, които са ваксинирани и за събития, на които може да се осигури вход само на имунизирани, да не се налагат ограничения в капацитета“, заяви д-р Кацаров. 

Той отправи от ефира апел към кметовете. „Нека да се подобри контрола за носенето на маски в градския транспорт! Чрез общинска полиция могат да помогнат“, заяви министърът. 


В категории: COVID-19


49
Коментара по темата
49.
Фуцк офф
19.08.2021 18:43:18
3
11
Ние не се делим на ваксинирани и нормални, една шепа ковидиоти ни убеждават, че е нормално да се ваксинираш с продуктите на някакво експериментално генно инженерство. Освен това, един трол тук с хиляда коментара срещу заплащане ни убеждава, че трябва да си ковидиот и да се ваксинираш. И че има мега хипер опасна пандемия. Айде сиктир, както би се изразила Херо Мустафа. Перфектни ваксини има, ковидиотите защо реват, нали са се ваксинирали? Или вече се чувстват прекарани?
48.
До 43
19.08.2021 18:09:46
2
2
И да допълня: и защото сме много"умни" и "нормални", продаваме ваксините си на Норвегия,които искали да ваксинират цялото си население и не им достигали... Горките норвежци! :))
47.
До 43
19.08.2021 18:03:38
6
2
На "ваксинирани" и "нормални" ли ще се делим? То според теб,в целия свят само българи и руснаци ще останат нормални! Затуй сме на тоя хал,защото сме много умни...
46.
Не съм лекар
19.08.2021 16:42:54
2
3
Фактите са си факти - домашно посещение се прави по график, което не означава, че лекарят е длъжен при всяко подсвирване да тича по къщите!
Коя е тази инженерна специалност, която се учи 7 години? Не се заяждам, стана ми интересно.
Написах, че ОБЩОПРАКТИКУВАЩИТЕ лекари насочват към съответния специалист и не са излишна разпределителна гара, както вие ги оприличихте. Дали ще Ви насочат към специалист е тяхна преценка, а не Ваша.Кой си върши съвестно работата и кой не - всеки си преценява сам за себе си.
Ако считате, че коментарите ми са злобни - приемете ги като естествена реакция на интелигент човек, който се възмущава когато някой хули лекарите. Добри лоши - това са хората, които ни лекуват. Други нямаме и трябва да уважаваме труда им, особено в условията на пандемия!
45.
Лекар явно
19.08.2021 16:02:47
0
4
Лекарите си имат график на вратата , които има часове за визитации и аз това написах - задължени са да правят визитации, какво не разбрахте. Аз съм учила 7 години, инженер съм и не ме плашете с медицината и кой каквото си е избрал да го работи съвестно. Като изключим децата вие ми кажете за една настинка, болно гърло и кашлица ли да ходят хората при личните лекари -ще си вземат пастили, сироп или терафлу и тем подобни. Като отидеш при личния лекар той и това ще ти предпише. Ако е нещо сериозно хората ще отидат на невролог, ортопед, кардиолог, уши -нос- гърло, очен лекар и тем подобни за сериозни. И си противоречите - сам написахте, че лекарите насочват към специалист, а не лекуват. И аз това написах. А учителите никога не съм оплювала аз , но ми прави впечатления, че когато излагаш факти вместо насреща да има диалог все озлобени и изнервени хора по форумите.
44.
до 41
19.08.2021 15:51:42
1
7
Госпожо, не говорете полуистини, а цялата истина! Регламентираните визитации се извършват по предварително обявен график! Това им е официалното задължение, което им е вменено от НЗОК! Ако не Ви е ясно - търсете в интернет и четете. Какъв процент от пациентите им ги посещават и колко от тях не - не вярвам да сте им водили точна статистика, че да хвърляте в пространството някакви цифри. Аз пък ще попитам какъв е процентът на вторите, които ги посещават по няколко пъти? Ако имате автомобил, предполагам, че сте го застраховали. Ако нямате щета през годината, да не би да си искате парите обратно???
Кой с колко се е нагушил - ми станете лекар и се нагушвайте и Вие! Иначе отстрани е много лесно да се празнослови... Медицина се учи 6 години в университета и после цял живот. Пробвайте се и да видим до къде ще я докарате.
И понеже има толкова много малоумни хипохондрици и хипохондрички - затова и трябва някой да ги насочи към специалист.
За съжаление не сте в темата, затова просто четете и не се излагайте пред всички. Има хора без които не можем - едните са лекарите. Други са учителите, които също оплюхте заради дистанционното обучение.
Щом сте толкова умна - четете в бг-мама и се самолекувайте или си обучавайте децата вкъщи. Законът Ви го позволява. Ако не Ви стиска - затворете си устата и спрете да бълвате простотии срещу лекарите!
43.
43
19.08.2021 15:33:09
3
19
Не разбирам защо ковидиотите реват срещу нормалните хора. Всички ковидиоти се изпонабоцкаха с ваксините, ако ваксините са хубави, какъв им е проблемът, нали са защитени? Всякакви фазери и модерни нали са супер? Какъв е тоя неистов писък и насаждане на истерия срещу неваксинираните хора? За какви пари се раздухва това?
42.
от 41
19.08.2021 15:07:39
0
4
Все пак да не слагаме всички под един знаменател. Ще отбележа, че в момента има малко но все пак са налични лични лекари, които правят визитации на болни от коронавирус, браво на такива хора
41.
до 36
19.08.2021 15:02:00
0
6
Всеки лекар си има регламентирани визитации, това същества от преди коронавируса. Това, че вие не го знаете не променя задълженията им, не се притеснявайте те не слугуват. А от тези 1000 човека практика всеки месец си вземат паричките а, 80 % от пациентите им не ги посещават. Въобще големи защитници на личните лекари, които нищо не направиха. И откакто въведоха системата с личните лекари, тези в големите градове са нагушиха с пари, защото имат записани както написахте по 1000 пациента и получават от здравната каса пари за това, а пък кабинетите са празни, повечето хора имат нужда от специалисти, личните лекари действат като гара разпределителна.
40.
Поредния изрод!
19.08.2021 14:49:58
4
6
Време е за бунтове и саморазправа с тези продажни гниди!
39.
До 34.
19.08.2021 14:41:03
3
8
Кой път те пусна в куховидно отделение теб? Те в реанимация не пускат, за да могат по-бързо да ги обработят за моргата, а той бил гледал куховидното! Видяхме ги "римляните", чудно им беше! Защо не могат да дишат хората, защото са ги натъпкали с 6 експериментални антибиотика и 2 кортикостероида! Ако са здрави организми, може и да оцелеят, но от там нататък стават постоянни клиенти на фармацевтиката! След 6 месеца ще се набодат, а след още 6 пак към моргата! Което автоматично отговаря на 27 защо няма часове за погребения!
38.
възмутен
19.08.2021 14:37:48
6
6
Малко са хората, спазващи разпоредените мерки- носене на маски но не под брадата за декорация, дезинфекция и дистанция. Отделно от това няма и контрол на спазване на мерките. СПРЕТЕ ДА ХУЛИТЕ И ОБИЖДАТЕ ЛЕКАРИТЕ! нЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, КОЙ ВИ ЛЕКУВА? зА ВСЯКО НЕЩО ТЪРЧИТЕ ДО ТЯХ И ВИ ПРИЕМАТ СЪЩИЯ ДЕН, А НЕ КАТО НА ЗАПАД ДА ЧАКАТЕ С МЕСЕЦИ. кОГАТО ДЪРЖАВАТА ОСТАНЕ БЕЗ ЛЕКАРИ В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ ТОГАВА ЩЕ ГИ ТЪРСИТЕ И УВАЖАВАТЕ.....ЛЕКАРИТЕ НЕ СА ПАРЦАЛИ. И ИСТИНАТА Е, ЧЕ ЛЕКАРИТЕ СИ ЖЕРТВАТ ЖИВОТА ЗАРАДИ ТАКИВА ПИСАЧИ КАТО ВАС
37.
До18. Тъпаци
19.08.2021 14:33:29
6
10
Как "умнико" те заразявам, след като не съм приносител? Но ти фъксинирания, който все още няма симптоми си супер разпространител, това не го казвам аз, а Центъра за контрол на заболяванията! И ако трабва да се затвори нещо и да се иска сертификат за напускане на дома, това са точно фъксинираните с експерименталната течност! Ще го доживея този ден!
36.
до 24
19.08.2021 14:17:28
5
6
Госпожо, личните лекари са длъжни да лекуват, но не и да Ви слугуват. Къде го пише, че трябва да Ви посещават на адрес? Я малко да се стегнете... никой не Ви е длъжен за нищо. Има лекари с на 1000 човека практика. Вие колко човека на ден може да посетите по домовете??? Мислете преди да пишете глупости. И понеже написахте за раково болни - хора с поражения на белите дробове, които са в ремисия, според Вас дали ще преживеят вируса??? Помислете си малко преди да отговорите.
35.
Ко??
19.08.2021 14:00:03
0
3
До 31: На 112 ли трябвало да се звъни?! Аз знам, че на личния се звънеше и той лекуваше по телефона! Това за 112 е ново за мен! :D
34.
До 22
19.08.2021 13:26:59
8
14
"Несъществуващ вирус"ли? Защо не влезеш в ковид отделението на бургаската болница да видиш има ли,няма ли? Може да плюеш по телефона,ама не ти стиска да отидеш да провериш...Да видиш как се мъчат и не могат да дишат хората там! Отиди доброволец,никой няма да те върне! Ама то не е като да пишеш простотии и глупости...
33.
Израел
19.08.2021 13:25:12
2
10
Значи посочваш реални факти и пак на своето си знаят. Приемете истината, ваксините ще помогнат на една част явно. Лекарство е нужно е нe да те бодат на всеки 3-4 месеца. Ама големи пари играят. И да спомена, че не съм против ваксинирането, близките ми са ваксинирани, обаче фактите са си факти.
32.
до до 24
19.08.2021 13:08:59
1
10
Ами аз точно за периода когато бяха задръстени болниците говоря, става въпрос за хора с повечко пари - шефове и т.н. , за тях винаги се намират места. И зависи какви са ти връзките. Това не си го измислям ами от реални случаи го пиша. И да личните лекари се възползваха и затова сме с едни от най-високите смърностти от коронавирус. Не те ли прегледат навреме и нямаш ли снимка може за броени дни да се влошиш като ти е неправилно лечението.
31.
До 24
19.08.2021 12:59:32
0
10
Не си много права. В най-тежките месеци болниците отказваха да приемат хора с леки оплаквания и направо ги връщаха, ако могат да дишат. Много народ си отиде така. Че имаше хора в болница, които не са за болница, а са паникьосани е вярно, но когато имаше много болни, леките бяха връщани. Даже и с връзки не успяхме да намерим места. За личните лекари си права, обаче в началото ако си спомняш хората бяха призовани да не търсят личните си лекари, а да звънят на 112 и да отиват в болница, което беше мега тъпо. Но това развърза ръцете на личните лекари и те се оправдаваха, че не им дават да лекуват и директно те пращаха към болница.
30.
до Тъпак 27
19.08.2021 12:53:03
0
8
Това не е изненадващо. България изчезва от 1989 насам. Твоето твърдение е сигурно вярно и определено има връзка с измамата - хората действително нуждаещи се от медицинска помощ не я получават.
29.
Израел
19.08.2021 12:40:31
1
12
Преди няколко ден аизлезе статистика от болниците в Израел, че на15.08.21 59 % от постъпилите в болница в тежко състояние са ваксинирани с две дози. И така се почва с третата доза, че тя поне да помогне ама дали? https://www.sciencemag.org/news/2021/08/grim-warning-israel-vaccination-blunts-does-not-defeat-delta
28.
Пешо кура
19.08.2021 12:37:20
0
5
Нека пак болниците да са пълни със "връзката" които нямат нужда от болнично лечение а тези които имат нужда да го д":ат
27.
До 25
19.08.2021 12:34:07
10
4
Тъпак знаеш ли че зимата нямаше часове за погребения нещастник
26.
Чичо кмет
19.08.2021 12:32:32
1
8
Моята общинска полиция е "хранитутници" не си мърдат задниците за нищо
25.
до 22
19.08.2021 12:30:05
10
12
Пак почва сезонът на празните линейки хвърчащи по улиците със сирени с цел плашене на стадото! А пък ако междувременно убият някого в катастрофа, ще е бонус и за погребалната статистика, пардон "новините"!
24.
до до 3
19.08.2021 12:28:24
1
17
Първо съм жена, второ агресията и обидите са излишни, трето никъде не съм писала, че вирусът е безопасен. И личните лекари са длъжни да лекуват, това име е работата. С какво са по различни от тези в болниците в отделенията> А така си вземат паричките и лекуват по телефона. И така си се влошаваш защото нямаш реален преглед и не е ясно какво точно ти е състоянието. А има много хора, които като видят положителен тест си запазват веднага място в болницата, а всъщност го изкарват леко и така заемат местата на тези , които наистина имат нужда. Липсата наоргазнизация е огромен проблем и води до фаталните случаи. И каквото и да правим статистика не статистика смърта не идва само от коронавирус. За 2019 г 70 000 човека са починали от сърдечно съдови заболявания, а във времената на коронавируса случаите на тези хора не са ясни, защото хората нямат достъп до лекар за хроничните си заболявания. И така си мрат, но никой не го вълнува, сякаш само болните от коронавирус са важни. а дане говорим тези с раковите болести - така мои роднини си отидоха, та мен тогава какво ме топли, че не са умряли от коронавирус да се радвам ли?
23.
Куцар и ти си страйливец
19.08.2021 12:17:48
2
18
Не сте подлоги че да слушате СЗО и изпълнявате заръките и за тотален фалш на КУРВИРУСА.
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖИТЕ НАРОДА С ИДИОТСКИ ПСР-ТЕСТОВЕ ДА ГИ ПРИЕМАТЕ С ГРИПНИ СИМПТОМИ И ДА ИМ ЕБАВАТЕ МАЙКАТА В БОЛНИЦИ.БЛИЗКИТЕ АКО ЗНАЯТ ПЪКЛЕНИЯ ВИ ПЛАН ЖИВИ ЩЕ ВИ ДЕРАТ
22.
Camazotz
19.08.2021 12:17:24
7
19
Ахаха, айдааа паниката пак почва. Овците пак започват да откачат, хаос, ужас, свинщина, паника, хора бягат, лекари пищят, политици вият,журналисти квичат, въх, олеле, мале, ще се мре, бягайте, крийте се, спасявайте се.........и всичко заради НЕсъществуващ вирус от който единственото спасение са НЕваксините убийци. Удивително! Садомазохизъм за напреднали идиоти и наивници. ПЛАндемията съществува единствено в главите на ОВците и това е то. ОВците умират да ги лъжат, крадат и убиват. Това е Истината. Дрънкайте си глупостите за Короно апокалипсиса колкото си щете.......
21.
до 17
19.08.2021 12:08:16
1
21
"влязоха в болница и едва оцеляха"

Прав си. Да оцелееш в болница, дори да си влязъл и без хрема, е наистина цяло чудо!
20.
Фанта Бамбума до 19(тъпаци)
19.08.2021 12:04:31
5
1
Майка ти,явно е умряла от вируса!
Много си наплашен.
Отпусни се,живота продължава.
19.
Koko
19.08.2021 12:01:19
0
2
Аз като влезам в дадена страна и тя изисква от мет всякакви тестове и сертификати същата ще ми платили като се запазя на нейна територия и от нейните граждани
18.
Тъпаци
19.08.2021 11:39:09
25
9
Ваксинирай се бе, тъпак.

ДА, точно ти, който слагаш минус на моя коментар, заразяваш на ред и се мислиш за безсмъртен. Точно ти, който носиш маска вместо лигавник... нещастници - дано не ви настигне това, което се случи на починалите, че тогава ще е късно да се "жалвате".

ТЪПАЦИ
17.
До 3
19.08.2021 11:26:58
4
5
Ами да,те личните лекари са безсмъртни.Защо да не ходят на визитации?
16.
До 3
19.08.2021 11:18:05
15
24
Аз обаче имам двама близки, които от същия този "безопасен" вирус влязоха в болница и едва оцеляха! Без придружаващи заболявания, здравословно хрнене и начин на живот! На 53 години! Аз също свразбилях! Не е грип!!!! И ако има възможност и 500 души даде спасят, всичко си заслужава! Смъртта н100000 естатистика, а на един трагедия! Заври си разсъжденията на подходящо място! Нещастник!
15.
Е
19.08.2021 11:06:13
0
13
Е тоя мишок е за бесене , тоя ще ви оправи всички без вазелин.
14.
Янко
19.08.2021 11:01:18
2
27
Фестивали НАПРЕД!!! В автобуса с маска, на фестивала с каска!!!
13.
X
19.08.2021 10:57:49
0
10
Too late
12.
До "До Флагман"
19.08.2021 10:54:38
1
9
Нищо, и да не го е казал, ще го каже! Нали беше нахокал шефа на столичното РЗИ и си върти гъза като калайджия! Нямало да има затягане на мерки, ама май май ще има. Пълен мизерник и нещастник е този Камен Воденичаров от алиекспрес! ;) :D
11.
Ха ха ха
19.08.2021 10:54:37
3
14
Сетиха се!
10.
До Флагман
19.08.2021 10:48:27
1
26
Флагман,манипулатори и лъжци сте!
Гледах разговора,изобщо не стана въпрос за затваряне на границите! Коментира се само затягане на контрола на пътуващите. А и за мерките този нищо категорично не каза,само увърташе...Но пък каза,че се е ваксинирал. Нищо,че преди плюеше ваксинирането :)
9.
Този
19.08.2021 10:46:11
2
24
И той се извъртя като фурнаджийска лопата! Видяхте ли сега, че всички са еднакви? Няма ГЕРБ, няма МЕРБ, всичко е гомна!
8.
до 3
19.08.2021 10:45:26
1
7
Как да правят визитации личните лекари ????? Нали имат и други пациенти и работят в кабинет ,в момента ,когато стъпят в дом на болен от Ковид стават преносители!!! А ,ако има десет болни в къщи те трябва да ги обикалят на ден по два пъти ,ако трябва да правят манипулации !! Тая простотия край няма ,това дойде пак от смотаняка Кацаров ,ами да ходи той по адреси и да лекува ,нали е разбирач !!!!
7.
Бла бла
19.08.2021 10:38:07
9
31
Този неадекватен тип надроби такава попара ,но лошото е ,че ще я сърбат болниците ,лекарите и пациентите !!! Жив престъпник и безхаберник !!!
6.
не разбирам
19.08.2021 10:28:17
5
29
Защо се нервите?
80/100 от коментиращите миналата година крещяха, размахваха юмруци, блокираха кръстовища, изобщо бяха много лоши! Ами ето сега: президента управлява, иска да налага мерки! Този плазмодийй на снимката, който е имал стаж като лекар колкото мен беше подгласник на зеления чорап! Щама София, пречили му да работи! Ето, сега имате възможност да се докажете че сте различни от герб! Успех!
5.
Айде и този
19.08.2021 10:26:13
4
45
Нали маските щяха да падат, бе, Стойчо?
Нали нямаше пандемия и ваксините бяха анти конти??
Сега и ти пропя тази песен, дето уж гадните гербаджии и ЩАБА пяха! Нали вие бяхте много либерални и против мерките?
Защо сега ще затваряме всичко пак? Ъ???
4.
99
19.08.2021 10:22:09
11
20
затваряйте и не ходете по ресторанти.
3.
Стъкмистика
19.08.2021 10:20:35
15
36
Вирус има, но смъртността му е под 1 процент. Аз познавам поне 10 човека, които са с антитела, но не са в официалната статистика. Имам и приятели и те така познават минимум по 10 човека. И като си направиш сметки излиза, че паниката е най-големия проблем както и отсъствието на медицинска грижа от личните лекари навреме. Не е необходимо всички да влизат в болница, просто личните лекари трябва да правят визитации.
2.
Кьосев
19.08.2021 10:19:18
2
37
Не сте питали полуфабриката Алибегов!)))
1.
Петя
19.08.2021 10:02:06
11
63
Вие няма ли най-накрая да спрете с тази дискриминация. Ваксинираните също заразяват останалите. Хайде ограничете неваксинираните, после като продължи разпространението да видим как ще ревете. И заразата не идва токова от събитията, то на открито не съм видяла кашлящи, а от множеството туристи, които се изсипаха и продължават да прииждат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори