×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Тошко Йорданов изкара Мая Манолова луда, а Татяна Дончева – патологичен лъжец


Скандал! Тошко Йорданов изкара Мая Манолова луда, а Татяна Дончева – патологичен лъжец
ИБГНИ са предатели и не заслужават уважение, обяви парламентарният лидер на ИТН Тошко Илиев, след като сравни фашистка Германия с мафиотската структура на ГЕРБ
10 Август 2021, Вторник, 08:52 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Той изключи вероятността да бъде съставено правителство с третия мандат, ако той попадне в ИБГНИ 

Глупостите, които говори Мая Манолова, че нямало да подкрепи кабинет на „Има такъв народ“, защото зад него била сянката на ДПС и ГЕРБ, са думи на психически ... не съм сигурен точно какъв човек. Това каза в „Денят започва“ по БНТ председателят на Парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

„Човекът, който казва това, или не е много в ред, или може би е взел някакви пари. Ако имахме уговорка с ДПС, можехме да направим кабинет още в предния парламент“, добави той.

„Аз мога да кажа, че сте извънземен и вие да си направите кръвни тестове, но да продължавам да го твърдя. Това може да означава, че или съм ненормален, или имам други мотиви, за да твърдя такава глупост. Всички, които твърдят, че имаме нещо общо с ДПС, са или идиоти, или имат някаква друга цел. Съмнявам се, че са идиоти“, заяви Йорданов. 

След като водещият Иво Никодимов го пита защо Петър Илиев се превърна в препъни камъка, той отговори, че адвокатът, предлаган за вицепремиер и вътрешен министър, е само повода. 

„Ако не беше той, щеше да е Пламен Николов, а ако не той – Дядо Мраз или Снежанка. Причината е, че тези партии не желаят да има кабинет, излъчен от „Има такъв народ“. Те искаха неща, които още в началото обявихме, че няма да направим – няма да договаряме постове, да раздаваме порции. Ще ви лъжат по студията. Следващият ви гост е Татяна Дончева, която е патологичен лъжец на моменти. Предполагам, че ще ви наръси купчина лъжи, опаковани с красиви думи“, заяви Тошко Йорданов. 

"От вчера се опитвам да разбера няма ли по-важни въпроси от това дали аз съм си обръснал главата или не. Това си е мое лично решение", сподели той.

„Най-малката от т.нар. партии на протеста се заявиха като предатели. Вчера стана ясно, че приоритетите нищо не значат за тях. Приказките, които говорят, струват колкото едно голямо нищо, защото човек започва да се занимава с политика, за да свърши някакви неща, а не, за да плямпа и да иска постове“, заяви Йорданов. 

„Плямпаха през цялото време, че са за смяната на Гешев, дълбока съдебна реформа, преизчисляване на пенсиите, нови фискални политики и когато се стигна до действия, които могат да бъдат реализирани чрез правителство, излъчено от най-голямата политическа сила, но те предадоха и протеста, и идеята, и хората, които са гласували за тях. При проведените ни разговори с тях нямаше разминаване на думи“, добави той.

За тях с огромна сила важи термина за новия бардак, който със стари ... не се прави, коментира сценаристът на Слави Трифонов. 

Абсурд е да бъде сменен Петър Илиев, подчерта той.

„Смятаме, че страната има проблеми за решаване, както и че големият враг се нарича ГЕРБ, които за 11 години създадоха този мафиотски модел“, подчерта парламентарният лидер на ИТН и даде пример с Втората световна война, когато идеологически противоречащи се военни държавни формирования като СССР и САЩ се обединяват срещу по-големия враг – фашистка Германия. 

„Сега у нас трябваше да се случи нещо подобно. След като се справиш с големия враг и го изхвърлиш от управлението на държавата от всички нива, на които се е просмукала тази мафиотска организиация, тогава е логично по някакъв начин да си мерим идеологиите. Глупостта обаче е нещо, което ходи по хората и то е неспасяемо“, добави той. 

Тошко Йорданов изключи правителство с третия мандат. 

„Подкрепа от нас няма да получат. За да направят кабинет им трябват гласове от ГЕРБ и от ДПС. Тези хора са правили несъвместими коалиции в близкото минало. Не бих се учудил да се случи такова нещо и сега. Там срамът е нещо, което термин от някой речник“, коментира той. 

След като водещият изтъкна, че от „Изправи се БГ! Ние идваме“ са обявили, че при третия мандат ще говорят с ИТН и с „Демократична България“, Йорданов каза „пожелавам им успех в говоренето“.

„Изправи се БГ! Ние идваме“ са предатели. Това са лъжци. Ако някой ви излъже, или ви обере къщата, с него ли ще седнете да си говорете след това?“, попита той.

„С ГЕРБ и ДПС нещата са ясни. Ние сме противници. Там нещата са чисти. От ИБГНИ твърдяха, че сме от едната страна на барикадата, а ни забиха нож в гърба. Един предател не заслужава капка уважение“, подчерта депутатът. 

Истината е, че трябва да се отиде на избори, ако този кабинет не бъде подкрепен, подчерта той.

„Нямам никаква представа какви са шансовете този кабинет да мине. В момента всичко е в ръцете на "Демократична България". От тях зависи“, допълни Йорданов.

Той допълни, че Петър Илиев не е член на масонска ложа в Пловдив.

"Петър Илиев е адвокат на годината, завършил е Юридическия факултет на СУ с пълно отличие. Това е много по-престижно и с по-голяма стойност като качество на образование, да речем отколкото право в НБУ. Така че, Петър Илиев като качества е безспорен, той ги е доказал в практиката си", заяви депутатът. 

По-късно Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме" заяви в „Денят започва“, че "Има такъв народ" с великите 65 депутати от 240 тръгна да налага диктат на останалите политически сили и това е нещо напълно нередно.

„Този диктат се изразяваше в това те да бъдат подкрепени независимо от програмата, състава и всичко останало. Такава подкрепа няма как да бъде давана“, обяви тя.

„Ясно е, че съставянето на правителство в един фрагментиран парламент задължително изисква разбирателство, съгласие и споразумение. Представата на сценаристите на "Шоуто на Слави", че тяхната дума е повече от думата на всеки друг човек, е смешна и претенциозна. Нещо повече - тяхната дума има все по-малко значение“, подчерта депутатката. 

Ние няма как да сме предали някой - ние не сме в никакви отношения с тях, за да сме ги предали, добави тя.

„Те не знаеха, че от самото начало в групата има единно разбиране за нашите отношения. В политиката е прието никога да не се говори предварително, затова ние сме решили да обявим позицията си накрая“, заяви Дончева.

„Тепърва днес и утре ще се коментира кой на кого е в това правителство и темата "ние нямаме нищо общо с ДПС" тепърва ще се коментира. Няма нужда Тошко Йорданов да се изказва така силно, след като знае истината“, добави тя.

На въпроса за третия мандат, тя е категорична, че трябва да бъде съставено правителство с подписано преди това споразумение.

Трябва да има споразумение за кабинет, който да изкара до следващата пролет. Нямаше никаква пречка това да стане с мандата на ИТН, освен тяхната самонадеяност и това, че с никого няма да се съобразяват, а всички им дължат подкрепа.

Според Дончева, избори октомври месец са неразумни - "не, че няма да ги приемем, ако се налага".

Договорките за третия мандат трябва да станат по класическия начин - със споразумение. Който отговаря за Слави Трифонов, трябва да му осигури подписа за това споразумение, смята Дончева. Разумното е да се направи кабинет с участие на всички политически сили, без ГЕРБ и ДПС, с хоризонт до следващата пролет. Смятам, че няма да има проблем, който и да е от трите партии да бъде мандатоносител, каза още Татяна Дончева.

Тя коментира и скандалите около предложения за вицепремиер и вътрешен министър Петър Илиев, който е консул на Барбадос.

Да си почетен консул в България е не само престижно, важно и мазно - Цветелина Борислалова, Мишо Бирата, Георги Гергов и други известни хора са почетни консули. Всяка държава решава какъв обхват ще има за тях като привилегии и имунитети, но такива се полагат. Те имат имунитет по отношение на наказателно преследване, освободени са от данъчни правила, има специална закрила, обясни юристът от "Изправи се БГ! Ние идваме".


В категории: Политика


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
31
Коментара по темата
31.
Game over...
10.08.2021 14:12:55
1
5
Утре 100% гласуваме за кабинета! Поздрави от ГЕРБ и ДПС! Подкрепяме всякакво правителство, но не и служебно! Здраво, по Цоневски, държим кокала...
30.
Гост
10.08.2021 12:38:32
9
6
Служебно правителство с ГЕНЕРАЛИ до дупка докато не изрине и осъди гробарите загробили България
29.
_nib_
10.08.2021 12:29:15
3
7
Абе екип от карлуково издирва под дърво и камък това изтрещело чалга-сценаристче...то гледай де се е скатало.....Айде тоше....мойто момче....една ризка с дълги ръкавЕ....де се връзват зад гърба да премериш....Ушили са ти я по мярка.
28.
Тэо
10.08.2021 12:07:02
7
6
Избори субсидии до безкрай! Тоя пропаганда срещу Слави действа! Връщай те си боко бо.клуци яжте си краката ! Аз съм си добре далеч от помията
27.
Утре..
10.08.2021 12:05:54
2
7
С вота на ПП"ГЕРБ" и малко ДПС ще има кабинет...
26.
До 16 и 24
10.08.2021 11:50:14
2
9
Също излъгаха и то много грозно и за БСП,има видео в youtube където другия измикярски сценарист обяснява колко нелепо е да си мислим,че те ще преговарят с БСП и,че това би било гавра с изберателите си,потърсете видеото,има го в youtube ;)
25.
До 16
10.08.2021 11:18:11
1
19
Значи , казваш, не са лъжливи ?!
Ами тогава, защо излъгаха, че кандидатурата на Илиев не били я гледали преди това, а после един от тях си призна, че са я гледали ?
Защо казваха, че са за мажоритарното гласуване, а сега казват, че не му е времето сега ?
Защо не приеха субсидията от 1 лев, при условие , че и герберите искаха да гласуват "за" и имаха мнозинство ?
Колко пъти искаш още да те излъжат , за да повярваш?
24.
Абе той
10.08.2021 11:07:37
1
18
и Христо Стоичков беше прекрасен футболист, "Златна топка", футболист на годината и ред отличия , но за шеф във Футболния съюз не стана , ама кой да се поучи от историята ?!
23.
На Тошко Сърдитков
10.08.2021 11:02:50
1
13
ако успеят навреме да му запушат устата , ситуацията може и да се кротне...
А то така и други индиански вождове, говорейки за себе си в трето лице, започват да му подражават и мазалото става все по -голямо....!
22.
Хихи
10.08.2021 10:58:35
1
13
Тошко майчето си е гювендия,другия обикновен интересчия а ти си чисто луд
21.
до 5
10.08.2021 10:56:57
4
7
Прав си,идеята е запазване на служебното министерство,само,че целта е съвсем друга,и ако се запази служебното министерство ще разбереш каква е ;) Вече Единствената пречка шефа да си дойде в България е една,Гешев ;)
20.
Scrooge McDuck
10.08.2021 10:21:37
2
19
Каква е разликата между Слави и Бойко? И двамата се показват по фасонбук. И двамата се крият от народната любов. И двамата говорят като каруцари. И на двамата им пишат статуси. И двамата имат клоуни да им пробутват опорките. И двамата говорят с клишета. И двамата имат офшорки. ИТН и ГЕРБ са две страни на една монета. Нарциси и арогантни. Ако не подкрепят третия мандат ще лъснат и започва пътя надолу преди да са започнали дори. Ритуално самоубийство на колоездачи с квадратни гуми на велосипеда.
19.
*********
10.08.2021 10:15:53
4
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
Предстои да видим
10.08.2021 10:05:17
1
20
Разследването на бизнес-дейността на Слави Трифонов е изключително важно действие, особено в контекста на факта, че той и персоналът му смятат да предложат правителство, което да управлява България. Нещо повече. Изключително важно е българското общество да бъде сигурно в прозрачността на търговските действия на лицето, което твърди, че МОЖЕ и ИСКА да поеме политическата отговорност за бъдещето на държавата. Защото, дори и на първо четене е ясно, че бизнесът на Слави Трифонов далеч не е прозрачен, а в крайна сметка истината се крие в анонимни офшорки с неясна собственост и произход. Покрай тях пък на бял свят излизат взаимоотношенията на Трифонов с един куп други политически обвързани лица, а това са лица (О. Алексиев, Порожанов, Пачеджиев, Зоров и др.), чиито следи директно водят към тежки корупционни обвързаности. Какво ще излезе от всичко това ли? Предстои да видим.
17.
до 14
10.08.2021 10:04:57
32
11
ИТН искат да сменят целия модел на политика в държавата. Обаче народът не е узрял за това. Всички, до последния Станко в тази държава са убедени, че политикът следва преди всичко личния си интерес. Сега се появиха хора, които поставят държавния интерес над личния, и Станковците не им вярват. Защото съдят за другите по себе си. Кат се знам аз какъв съм крадлив и лъжлив, значи и Дългия и Тошко са крадливи и лъжливи. Да ама не. Жалко за България!
16.
@
10.08.2021 09:58:15
0
18
Бг парламента е като някой Тв сериал ...скандали,интриги,простоии и т.н. и народа - зрител
15.
Забравил си
10.08.2021 09:56:06
2
10
Тошко, в предния Парламент НЯМАШЕ начин изобщо да направите правителство , защото просто нямахте съставен проекто-кабинет, а в последния момент пратихте при Радев една мома-гросмайсторка .
Дали имате нещо общо с ДПС пролича най-много , когато ти започна да атакуваш служебните министри, които най-силно бяха подгонили ДПС-то .И се дръпнахте от бъркотията в "Росенец" .Не е трудно човек да направи връзката !
А и самият факт, че се наострихте срещу служебните не говори добре за вас- та нали те направиха възможно изборите да са във ваша полза ?! Ако бяха оставили дилърите на ГЕРБ и ДПС да си купуват гласове, и не бяха организирали така изборите в чужбина,щяхте да видите първо място , ама друг път !
14.
Имаше знаци, но всички ги пренебрегнахме
10.08.2021 09:52:30
2
30
Дългият е деспот и няма как да стане политически диалогичен. Няма за кога да се променя. Само че явно и той като Бойко живее в паралелна реалност. За мен смяната на единия с другия би продължило модела. За съжаление това стана ясно след вторите избори. Имаше знаци и индикации още след първите избори, но повечето като мен решихме, че може и да се бъркаме. Криенето след изборите през а8прил и медийното затъмнение трябваше да ни подскаже, че нещо не е наред
13.
До 11
10.08.2021 09:50:01
4
11
Той не излиза от ПИК и БЛИЦ, какъв да е? Ядрен физик ли? 90% тук са като станко. Малки, безработни тъпани, избивайки комплекси тук. Ако им спреш нета, две думи на кръст не могат да вържат.
12.
Дааааа, Тоше,
10.08.2021 09:43:48
3
31
дали си обръснал главата си , е твое лично решение, прав си, но да плюеш и обиждаш публично други партийни лидери и партии , вече не трябва да е твое лично решение ! Трябва да е решение на партията ви като цяло, на партийния комитет , на парламентарната ви група или там каквото е демократично определеното ! А то е или твое лично решение или е решение на Слави , което никак не ми прилича на демократична съвременна партия!
11.
до 6 Станко
10.08.2021 09:41:42
25
8
"Всичко отрицателно е нагоре като инфлация, престъпност, цени,нестабилност на бизнеса ." _ Ти глупак ли си ? Какво общо има с това ИТН ? Нали Харвардските възпитаници управляват вече два месеца. Тошко или Слави или Петър Илиев ли изтърваха цената на тока за промишлеността ? Наистина ли си толкова прост ?
10.
Гошко
10.08.2021 09:34:05
27
11
Абсолютно е прав! Всичко друго са приказки от хиляда и една нощ, за да се прикрият истинските причини да не бъде подкрепен кабинет!! Протестът ни също беше използван и опорочен от отровни трио-та, стари муцуни и бивши комунисти, които яхнаха вълната! Това е истината, ако не бяха те Тиквата щеше да бъде изметена за месец! А сега на красивите им приказки могат да се вържат само оригофрени като СТАНКО, а те са хиляди!!
9.
Tsatsata
10.08.2021 09:33:10
6
32
Тези хора досега бяхме свикнали да ги гледаме и слушаме в шоуто им, подготвено по сценарий ...
На част от зрителите им харесваше, на други - не , който иска той гледаше...
Дали имаха хубав сценарий или лош, това не засягаше пряко огромната част от хората !
Сега , обаче , не е така !Лошият им сценарий засяга пряко всички хора, харчи от парите на всички хора ..
Но те едва ли ще го разберат скоро, че управлението на държава не е шоу , там не може и не бива да ръсиш непремерени приказки ! И не бива да се държиш озлобено или сърдито! Когато човек е озлобен и сърдит не бива да кара дори трамвай ...
В края на краищата ще го разберат, но по трудния начин!
8.
Излъгаха народа
10.08.2021 09:24:06
8
47
Абе ти нека да остане служебното правителство, пък ще видим Бойло колко ще е щастлив. По-скоро при процарско правителство каквото се опитва да прокара учиндолския ще реанимират Бойко и ще спрат процесите. Отвратен съм от държанието на ИТН, излъгаха народа
7.
.
10.08.2021 09:23:13
36
13
Че кое му е скандалното? Прав е и е хубаво, че го казва в прав текст. Имах големи резерви към ИТН(дори не гласувах за тях) , но като гледам са единствените, които наистина искат да променят системата, не просто лицата. Останалите партии са жалки, за старите беше ясно, но така наречените протестни партии са пълна пародия, особено тази Манолова, тая овца е явна от километри, че за нищо не става освен да се пъне пред камерата... Тези партии твърдят, че искали да променят статуквото, но това, което аз виждам е, че просто искат са сменят лицата, един вид не искаме модела ГЕРБ, щото нямаше за нас, ся е нашия ред да си уредим животите...
6.
CTAHKO
10.08.2021 09:21:20
8
37
То от сега се усеща, колко хубаво ще оправите държавата, ямболски бек.Всичко отрицателно е нагоре като инфлация, престъпност, цени,нестабилност на бизнеса .
5.
питанки
10.08.2021 09:15:50
21
15
Целта е една : Запазване на Служебното Правителство като редовно за поне още една година. За такъв вариант е Президента Радев и най-вече Кръстницата вълшебница на този кабинет Мустафата Херо ! Това ще гарантира и свободата на Бойко Борисов, защото освен да лае по медиите реално Служебното Правителство нищичко не направи за разкриване на схемите ГЕРБ. Каратиста, Пашата, Цветелина Бориславова, Пепи Еврото или Осемте джуджета просто се снижиха докато премине вятърът от устата на Рашков и сие. Затова и Служебното Правителство в края на мандата си назначава и назначава, Главен секретар на МВР, разни техни особи в бордове на банки и предприятия и т.н. Хайде че стана дълго. Просто си задавайте правилните питанки и отговорите на пъзела сами си идват. 60% не участваме в тяхната демокрация. Ние сме най-голямата партия от това общество !
4.
Слави, Слави... а колко народ ти повярва? Даже и а
10.08.2021 09:13:17
6
50
Слави е изтървал много нещата с тоя Тошко, а така партия между другото не се прави. Те затова на запад учат политически науки. Има и предмет политическа реторика
3.
Дааа
10.08.2021 09:08:25
61
12
Така е много е прав човека само слави и има такъв народ гласувайте още за мая манолова и другите лъжци завиждат на слави и неговата партия само слави трифонов това е партията която ще оправи България не като другите партии крадци
2.
Противняка
10.08.2021 09:07:10
7
69
Ако си мислиш, че като си обръснал простата си кратуна си станал по малко противен, лъжеш се.
1.
Разкарайте се
10.08.2021 09:02:03
15
64
Национален протест срещу правителството и предателството на Слави Трифонов. Чалгар родина предава, но пари и ибрикчии не!

Тошко африкански, съвсем изперка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори