×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Няма да подкрепим кабинета на ИТН. Румен Радев е Кръстникът на страха!


Бойко Борисов: Няма да подкрепим кабинета на ИТН. Румен Радев е Кръстникът на страха!
Ще дадат половин милиард за избори. Добре, но те са непродуктивни избори и тези пари ще бъдат загубени, смята Бойко Борисов
03 Август 2021, Вторник, 11:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Да намерят формула и да си направят правителство и да не ни забъркват в техните каши, които две години сътворяват, призова лидерът на ГЕРБ

 

"Ситуацията в държавата може да се определи като пълен хаос. Имаше една приказка за царството на лудите, където всеки нормален бива обявяван за луд. Слушах внимателно и интервюто на Станислав Трифонов, хубаво е, че иска да поеме най-сетне отговорност за това, което една година правиха. Въпросът е как ще го направят и дано го направят. Отговорността е изцяло тяхна, ние изчакахме вчерашния ден, за да видим дали няма да се вразумят. Но, не получихме никакви писмо, не че сме очаквали, макар и неграмотно написано, щеше да бъде вид знак". Това каза току-що лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че всички депутати на ГЕРБ-СДС ще са в залата по време на гласуването на кабинета и ще гласуват "против", с което разби мита, че групата на втората политическа сила ще излезе, с което ще свали кворума и направи възможно избирането на кабинет само с гласовете на ИТН и БСП. Борисов е убеден, че не се ли състави правителство с мандата на ИТН, няма как да има кабинет в рамките на този парламент.

Бойко Борисов обяви, че служебното правителство допуска редица грешки, които ще плащаме скъпо. Една от тях е забавеният План за развитие, който още не е одобрен, а някои европейски държави отиват към втори траншове. 

"Между редовните и предсрочните избори имаше една илюзия, която политическите партии без ГЕРБ и СДС налагаха, че видите ли, след тези избори ще може да бъде създадено правителство без ГЕРБ. Чудесно! Ние искаме да сме на много ръце отстояние от всичко това, което се случва в момента. Аз не мога да си представя безотговорното отношение на онези партии, които искат да отидат на нови избори. Демокрацията е голяма отговорност и тя може да се упражнява от свободни хора, които мислят. Затова ЕС е най-хубавото място за живеене", заяви Борисов.

Той подчерта, че рекордно ниската избирателна активност се дължи именно на машинното гласуване, а насяваният страх има един Кръстник - Румен Радев.

"Да намерят формула и да си направят правителство, но да не ни забъркват в техните каши. Ми виждате ли какво става с миграцията, още по-тежка ще става ситуацията. Не упреквам граничарите, но когато войските се изтеглят от Афганистан, колоните от бежанци са с километри", каза той.

"Слушайки интервюто на господин Трифонов, не си представям как ще продължат преговорите, без някоя от партиите да претърпи огромно унижение, защото отива да подкрепи правителство, което няма никакви политики", заяви още Борисов.

След което продължи: "Те не могат да пишат грамотно, а се подписват отдолу, а иначе дават акъл колко езици знаем. Но първото изискване е да могат да пишат на български". Той заяви, че ГЕРБ и СДС трябва да стоят максимално отдалечени от тези отровни партии на омразата, които не зачитат волята на народа, не се отнасят уважително към избора на хората.

Бойко Борисов изтъкна, че всяка форма на добронамереност може да бъде обвързана с ролята на кукловоди, а това ГЕРБ и СДС не искат. "Не сме от тях! Тези, които си сътворяваха "Росенец", да продължават да си го правят. Доказано - ДПС преля на ИТН гласове, за да се доберат близко до нас, но не можаха да изчислят точно и България загуби. Така че нашето решение е това. И по никакъв начин в парламента нашите депутати не са потърсени за един отговорен разговор с останалите партии. Аз не знам при положение, че липсват парите в бюджета, няма как едно компрометирано служебно правителство и именно неговия финансов министър да предлага бюджет и ние да носим отговорност. Тотално компрометирано правителство!", коментира Борисов.

"Така че изборът е между две лоши неща, за едното от които е гласувал народът. Така че да намерят формула и да си направят правителство и да не ни забъркват в техните каши, които две години сътворяват. И се подкрепяха, и хейтеха по телевизиите. А виждате ли какво става с миграцията? Още по-тежко ще става!", заяви Борисов.

Според него вместо като нация да се консолидираме и да търсим решение на този  проблем, ние продължаваме да си говорим кой кого мрази.

"Скъпа е демокрацията. Но и отговорна. Ще дадат половин милиард за избори. Добре, но те са непродуктивни избори. И тези пари ще бъдат загубени... След трети избори как ще направят правителство? На тези въпроси хората искат избори. И аз не знам какво да кажа на нашите избиратели. Какво ще им кажа?!", коментира лидерът на ГЕРБ.

Той заяви, че служебният кабинет е взел парите от магистрала "Хемус" и е платило данъците не на 30 март, а на 30 юл: "Ние по време на нашето управление сами си структурирахме бюджета, че да има и за първа линия, и за полицаи, и за учители. След като поемаш отговорност и твърдиш, че държавата е в стабилно състояние благодарение на тебе, трябва да осигуриш парите до края на годината. Ние сме опозиция. Точка. Да не би БСП да са ни подкрепяли бюджета? Никога. Това е".

Бойко Борисов подчерта, че ГЕРБ при този натиск, при такова мачкане на структури се е представила отлично на изборите. "Вчера кметът на Годеч вика: Пет барети ме пазят!". Пет барети! Жена му направи аборт и всеки ден ходят и й казват - издай кмета. Това са изроди, бе! Плашат, мачкат и изнудват! При тоя страх - толкова съм благодарен на хората и партията за тези резултати от изборите! Това е изумителен резултат!". 

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
37
Коментара по темата
37.
до 29
07.08.2021 15:34:10
0
0
ББ си изкара мандата, сега трябва да си излежи и срока при Бай Ставри! Как няма да има СТРАХ!!!???
36.
до 27
07.08.2021 15:28:33
0
0
СТАНКО Капута, това си го написал за ташак, нали?!
35.
marshata
03.08.2021 17:17:54
3
6
Простата тиква е на агитационна кампания по цяла българия. Всява страх в простата рая че ако дойдат пак комунистите ще има безработица ще има имигранти ще има чували с ковид трупове. Но простия мутроген е носителя на всички тези страхове и реалности когато хора умираха по стълбите на окаяните болници които комунистите построиха..Марш в килията крадльо нещастен. Открадна от всеки безработен по 1000-3000 лева и сега се правиш на вода ненапита мършо долна.
34.
до коментар 2
03.08.2021 16:51:02
1
1
Много си далеч от истината!
Помисли,ослушай се и тогава пиши простотии!!!!
33.
Мноо ясно
03.08.2021 16:08:53
0
5
Те Флагман играят за много партии, но най-вече за слините на деня. Аз ги помня навремето като пазеха така и БСП. Сега се заиграват с Герб, щото оттам също капва по някоя кинта. Когато наврат Бойко в на кучето най-тъчното място ще са между първите, които ще преписват статии против Герб. Такива са си те, не им обръщайте внимание. най-ценното в тоя сайт са коментарите на читателите, чакар че от Флагман правят всичко възможно да изтрият неудобните, т.е. най-ценните коментари
32.
Някой
03.08.2021 15:55:05
1
7
Флегман пуска коментари подкрепящи гроб
31.
Някой
03.08.2021 15:52:31
0
7
Флагман, защо триете коментарите?
30.
Боко Страхуващият се от бай Ставри
03.08.2021 15:52:14
2
5
Румен Радев е Кръстникът на страха и мени много мъй страх ут негу
29.
Чух Христо Иванов да казва:
03.08.2021 14:36:50
5
9
"Свалихме ГЕРБ". Вие тотално сте се объркали, бе! Ние си изкарахме мандата. Това на народен език се казва "Тоя човек не е с всичкия си".
28.
Гошко
03.08.2021 14:34:10
5
12
Море, плаж и крещящи от анална болка герберчета!! Какво му трябва повече на човек!
27.
СТАНКО Капута
03.08.2021 14:02:18
10
6
Бойко е велик, ще се молим да ни управлява отново, но той няма да иска, защото е скромен и честен човек, който в чекмеджето си няма дори 10 лева!
Само той и Пеевски са нашето спасение към по-добро бъдеще и отласкването от последното място в ЕС, до което ни докара правителството на фатмака!
Ние бяхме световна икономическа сила, но като не гласувате за Бойко, сега сме на последно място!
Бойко, прости им на тези идиоти, те не знаят какво богатство си ти!
26.
Българин
03.08.2021 13:58:55
10
17
Много злоба има в българите!
Престанете и се осъзнайте какви ги вършите!
Нормалните и стабилни хора признават ББорисов,но Слави с тия чалгарски истории мисли,че младежите ще го търпят!!!!
Иво Сиримахов защо не стана министър,да отговори Тошко нали много знае????
Иво е човек който преценя кой какво може и затова хората ше го уважават,а тая Ямболска гега за нищо не става!
Как ще ни представя тоя човек по света???
Може да ск много умен,но нямаш фаца,видиш ли дребен мъж,може да е много умен,но за такъв пост трябва да кмаш и фигура!!!!!
Хайде със здраве,че ми се повръща от измислени управляващи!!!
25.
Scrooge McDuck
03.08.2021 13:55:03
21
14
Кой ти вярва на теб? Раздал по 100% напред на свои хора. Изтеглил 32 милиарда кредити. Магистралите в перманентен ремонт. Две изречения на български неможе да свържеш. Дървар!
24.
Бойко е велик стратег!Факт!
03.08.2021 13:52:45
11
26
И срещу него да бягат кресльовците от паветата,не могат да го стигнат! Поздравления!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в събота, че депутатите на ПГ на ГЕРБ няма да влязат в пленарната зала, за да може със свалянето на кворума да бъде избрано правителството на ИТН.

Борисов тества реакциите за свалянето на кворума и промени позицията на ГЕРБ.

"Нашите депутати ще влязат в пленарната зала и ще гласуват против правителството след решение на Изпълнителната комисия", заяви на пресконференция Бойко Борисов.

"Да си намерят формула и да си сътворят правителство. И да не ни забъркват в техните каши", отсече Борисов.

"Депутатите ни ще влязат в залата и ще гласуват против правителството. Ние не сме от тях" категоричен беше Бойко Борисов.
23.
Жаклин4b5eb
03.08.2021 13:50:58
11
15
ще се молите да се върне ББорисов,но ще е многи късно!
Ско съм на негиво място ше отида в Амерука ори дъщеря си и никога няма да помисля за България,не за Родината!
Да управлява Слави чалгаря с Тошко африкански да ги видим до иъде ще докарат заводи,фабрики,ДДСета,данъци,осигуривки както е по закон,а не да си купиш лична кола,телевизор и да го пишеш на фирмата за да опънеш ДДСЕТО!
Проверете ги тия измамници,затова няма да просъществува България!Защото огигуровките в НАП за за 4часа,другите пари са на ръка и дьин ден всички реват за големи пенсии!!Големи пенсии ше получават тия хора които са си плащали осигуривки върху истинската заплата!
Стига с тия далавераджийски истории,затова сега се чудят на кой колко да увеличат пенсиите и оротестират!
Аз съм работила 46 години и са ми отдържали данък,осигуровки колкото е по закон,защо няма да имам увеличение?
А тия михлюзи които нямат определения по закон стаж ,осигурявани на 4часа,другите пари са вземали в брой сега ми реват за увеличение!!!!
Няма такова положение!
Ще протестираме,щом си имаш стажа и си плащал цял живот като поп по закон,ще си получим и ние полагащото се!!!!
Който не е работил,а е мамил държавата да се спасява!!!!!
22.
Кирил Петков,Пламен узунов-касичките
03.08.2021 13:45:51
11
21
В медиите достатъчно се писа за мошеничествата на тоя измамник, за ментето му от Харвард, за прехвърлената му на клошар фирма, за офертата за Фокуса от електромобили и пр.Той е машата на олигарха Прокопи, който пък е маша на Льотчика, който пък е маша на Държавния департамент, тъй че Киро Харварда е топ мафиотът на хунтата.
Впрочем тия дни ДПС трябва да представят документи и за него, след като ясно се видя, че другият Василев е мафиот.
21.
Приказката за казана в Ада
03.08.2021 13:40:20
9
19
Мрачна картина се очертава за чалгарите и служебните хора. Край кормилото на властта при военните хора няма нищо свято , човешкият живот , истината, честта, – всичко това жестоко и често безмислено се погазва в името на прищевките на тираните Радев и Рашков в името на жаждата за власт. С една дума злоупотребата с властта , пороците на деспотизма – такава е политическата трагедия от служебните хора. Притежават всички отвратителни качества , извършили страшни злодеяния с каквито е изпълнен непродължителният период на пребиваване на меките столчета в здравеопазването, финансите , икономиката, страдат от ужасен глад за натрупване на богатството, лична кариера и материално благополучие.
20.
Митове и легенди
03.08.2021 13:38:47
13
22
Кога страхливото и лакомо пилотче ще се изгъпани без редактирани изказвания и без дубли,пред журналистическата гилдия?
За Слави е ясно,че без ауто кю не може да говори, но за Руменчо се мълчи!
Свети Служебното Правителство, ще си позволи ли да се изкаже за Свети Кирил Петков на ДБ-Прокопиев представител?
Аз обаче си спомням, че само преди три седмици свети К. Петков и неговият другар по университет не искаха да са министри на ИТН. Сега, искали или не искали? Като ги искали, не искали, а като не ги искали, защо не ги искали.
Това е основна дисциплина в университетите на Дълбоката Държава, да се научиш да се презентираш и предлагаш, и продаваш така, че никой да не разбере, че го правиш.
19.
да го съжалиш
03.08.2021 13:35:28
15
16
Много е зле вече човекът. Ако има истински приятели да му помогнат да иде да се лекува. Тая жажда за власт ще го унищожи съвсем. Спри се бе човек! Не бива толкова злоба.
18.
Stavri
03.08.2021 13:29:06
5
15
Всички чакат порциите, не може така да изядете цялата плячка чалгарчета, това казава Кадиев в интервю пред БНР.
Така,че страдат от ужасен глад за постове и лапане на кинти, всички от протестърската мафия, розовите бузки от Дайбъ, червените куртизанки, улични долнопробни платени на повикване. Ебаните дупета от голямата екскурзия и те чакат баницата , порции ще има за всички, кораба потъва бавно вода ще има за всички!
17.
Митология
03.08.2021 13:17:41
20
16
Боко казал, че ГЕРБ ще влязат в залата да гласуват срещу правителството на ИТН и с това "разбил мита", че няма да влизат за да осигурят кворума ...?!
Абе, вие виждате ли, чувате ли какви ги пишете и говорите ?
Какъв мит, какви 5 лева, като самият Боко го каза, че няма да влизат и то само преди 3 дни ! Излиза, че той създава мит, а после сам го разбива!??
Той, че не помни какво е казал и защо го е казал , е ясно, но и доста народ има с къса памет и той на това разчита ! Непостоянството му е пословично, но очевидно се харесва на много хора . Или не могат да мислят,или може би омразата им към другите е толкова силна, че са склонни да приемат кретенизмите на Боко , пред тях!
Единият път говори, че нямало да влязат да гласуват , за да ги видели как ще се изложат и че нямат нищо общо с тях, другият път , след 3 дни говори, че ще влязат за да ги видят как ще се изложат и да покажат , че нямат нищо общо с тях ?!
Кога мнението на този човек (най-добрия държавник след 89 год, според подлизурките му) се обръща на 180 градуса- през нощта докато спи ли ?
16.
Fak
03.08.2021 13:01:17
14
21
Папагалоподобни улични долнопробни платени на повикване от жълтите павета пак се появиха да храчат. Чалгари, палячовци, смешници, преоблечени лакеи ,активни ,пасивни ,широки, тесни, долни леви педали, розовите бузки от Дайбъ протестърските гладни мастии, космическите клоуни. Рептилоидни хуманоиди влечугоподобни приемат човешка форма за да манипулират човешките общества. Диктатурата на комунистическия режим, диктатори като Славчу клоуна и Радев фуражката комедия от лъжи и репресии.
15.
Ами сега...
03.08.2021 13:01:14
9
20
Да си намерят формула и да си сътворят правителство.
И да не ни забъркват в техните каши!!! отсече Борисов.

"Депутатите ни ще влязат в залата и ще гласуват против правителството.
Ние не сме от тях" категоричен беше Бойко Борисов.
Мая Галева и Ицето на Прокопи,каква ли песен ще запеят :))))))
14.
Капо де тути капи
03.08.2021 13:00:09
11
15
на когото подопечните целуваха публично ръка,нарочи един друг за "Кръстник"!
13.
Tsatsata
03.08.2021 12:58:09
2
9
"Това е една минимална загуба, която автоматически се превръща в наша победа..."-казваше навремето един футболен коментатор и израза се превърна в нещо като виц...
И сега си е така !
12.
Бойко пак го нахендри
03.08.2021 12:56:01
13
21
до макарите на жълто паветните мръсници!
Соросоидите на прокопи,газ пикаят, направо ще превърнат България в Дубай с толкова газ :))))))
11.
*********
03.08.2021 12:50:07
18
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Tъжен смях
03.08.2021 12:48:08
1
4
Ние сме страна на самураи.
Самураите на Балканите.
Най-напред бяхме белгийците на Балканите, след това прусаците на Балканите, а сега сме самураите.
Може би един ден ще бъдем българите на Балканите.
Като истински самураи и ние не работим нищо.
Предпочитаме през цялото време да се бием.
Българският самурай се бие само в гърдите.
И се размножава чрез делене.
И противопоставяне.
Той дава не обет, а обед за служба.
Българският самурай е верен не на дадената дума, а на този, който дава думата.
Той е винаги от страната на изгряващото слънце.
И никога от страната на залязващото.
Конят на българския самурай е троянски, любимото му оръжие е чадър, а ветрилото му прави априлски вятър.
Той никога не употребява меча си — пази го за музея на революционното движение.
Българският самурай вярва не в кармата, а в казармата. Кимоното на българския самурай преди беше от шаек, а сега е от американ.
Българският самурай прави харакири на съседа си.
Той обича не „хайку“, а хайки.
Дори когато е с джапанки, българският самурай е бос.
Българският самурай не бръсне никого. Даже главата си.
И яде ластовичите гнезда заедно с ластовиците.
Българският самурай винаги се смее последен.
И се познава и под съдран чул.
Той е прав, дори когато е легнал.
Любимото му изкуство е бойното.
Когато чуе думата „култура“, българският самурай се хваща не за пистолета, а за бюджета.
И съкращава сумата.
В предизборната си програма той обещава да превърне дори плачещите върби в смеещи се.
И Черно море в Бяло.
Паунът на българския самурай е едноцветен. Българският самурай е екологически чист, политически активен, социално слаб и сексуално силен.
Той не гори, но поддържа горенето.
Не яде треви, но където мине, трева не никне. Колкото повече сме самураи на Балканите, толкова по-малко ще бъдем българи в Европа.

Станислав Стратиев
9.
Само с Анти и изчегъртване не става!
03.08.2021 12:46:38
24
29
Ха да ги видим мършите от паветата какво могат и предлагат!
Лесно се руши построеното,въпреки че и с това не могат да се справят маргиналите,защото построеното остава, а ако бе до реване и крещене,магарето град ще построи!
Радев е престъпник,който цял живот е на държавната хранилка!
От малък е обгрижван,първо от БКП,после от всички управляващи!
Но той е лаком,злобен,алчен и продажен!
За всичко ще си плати,по един или друг начин!
8.
111
03.08.2021 12:46:25
21
30
хахаха ... тоя екземпяр, все повече доказва че е с психически отклонения .. "кръстник на страха" ххаха
7.
SS
03.08.2021 12:44:22
17
8
FLAGMAN , OPRAVETE SI BROICHA , AKO OBICHATE .
6.
SS
03.08.2021 12:39:46
20
12
DO KOLIO FICHETO .
NIKADE NIAMA DA HODI MRASNIKA .
PARVO TRIABVA DA SI PLATI GIAVOLAKA TUK
V BULGARIA .
5.
Да попитам
03.08.2021 12:35:23
24
32
Тоя плондер за какъв се смята. За цар, пророк, всичко знаещ......... Това е най-големият лъжец и измамник в новата ни история, тръгнал сега да съди и акъл да дава. Реве като дърта циганка, че изпадна от властта. Не му стигат милиардите изкрадени............ Гнус ме е само като му видя физиономията
4.
Колю Фичето
03.08.2021 12:26:37
22
34
Боко тиквата никой не го брои за жив, оня се обяснява как нямало да се включва. Алоууу, заминавай надалеч да харчиш, че не ти остава много. При св. Петър се явавяш без ремаркето.
3.
Glarus
03.08.2021 12:24:59
20
18
Nasralise kradez
2.
Иванов
03.08.2021 12:24:49
23
41
Голям страх го тресе Боката.Знае какви ги е вършил.Знае че ако се смени Гешев ще се ходи в затвора за дълго.
1.
Панчо
03.08.2021 12:08:33
24
50
Свинеподобен мършояд идва видьов ден..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори