×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доц. Кунчев: Идва нова ковид вълна, ще си платим за глупостта


Доц. Кунчев: Идва нова ковид вълна, ще си платим за глупостта
Няма да постигнем целта си и да има 70% имунизирани зимата, категоричен е доц.Кунчев
25 Юли 2021, Неделя, 20:31 ч.
Автор: Флагман

Да сме най-невярващите и най-назад в Европа, с малко имунизации, не е никак добре, подчерта главният държавен инспектор

 

Много тъжна е социологията, която показва колко хора не искат да се ваксинират. Да сме най-невярващите и най-назад в Европа, с малко имунизации, не е никак добре. Ще си платим, за съжаление. Това заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. 

"Всичко, което направиш, започва да се променя бавно и мъчително. Няма как да се вземе едно решение и утре всички да се ваксинират. Хората се умориха от говорене по темата. Човек, желаейки да си върне стария живот, не иска да мисли за това нещо. Процесът върви. Има дни с по 10 хиляди имунизации, но има дни с по 2-3 хиляди", каза той. 

"Няма да постигнем целта си и да има 70% имунизирани зимата. Държавата е осигурила 4-те най-модерни ваксини. Има едни 20-тина процента между тия, които категорично отказват да се имунизират, има едни 5-10%, които няма да се ваксинират в никакъв случай, но има такива, които могат да се разколебаят", каза той.  

"Много хора, които са с една игла, карат заболяването по някакъв начин. Една игла ти дава 40-50% защита. След втората игла трябва 14 дни да се вдигнат антителата. 

При нас вълната не е започнала. Това, което виждаме при тези, които минават през нова вълна - 60% са неимунизирани, 20% имат една или две игли, но 90% от починалите са неимунизираните. Президентът на Гърция каза, че следващата вълна ще е тази на неимунизираните. Аз казвам, че ще е и на младите хора. 

Виждате, че когато си между първа и втора игла, възможността да се разболееш я има. Ние не сме взели ваксините, за да ги даваме на някой друг. Те са за другите държави. Няма нищо лошо с ваксините, чиито срок изтича, да се прави политика. Следващата стъпка е да дарим ваксини на Португалия, защото има недостиг. В Африка има само 3% ваксинирани", обясни главният държавен здравен инспектор. 

Аз вече започвам да разбирам, че убеждаването не е въпрос на знания, факти и цифри. Решението е емоционално и в тази насока трябва да се реализира това.

Няма официално решение или препоръка за трета игла. Трябва да проследим колко е дълга имунизацията след две игли и ако се установи, че имунитетът спада след година-две ще кажем. 

"Ако има конкретни причини към работата, добре. Но всички хора, които работиха, работиха много. Не мога да ви опиша в какво състояние са някои хора след година борба, а не му се вижда и краят", завърши той, коментирайки уволнението на проф. Балтов и пенсионирането на проф. Кантарджиев. 
 


В категории: COVID-19


54
Коментара по темата
54.
До50
28.07.2021 20:01:34
0
0
Ганьо се нагърмял с парцуца станал агресивен и кълне Ти си образец на див натурален селяндур Разклати си голямата магарешка глава и опитай пак но го напиши по разбираемо Анадъм
53.
xaxa
28.07.2021 11:27:49
1
2
ovcete povqrvaha vyv vybrajaem virus, bravo ovce, bravo!
52.
Вече си плащаме
28.07.2021 02:01:18
1
4
... че направихте хаос в държавата и здравеопазването . Няма ли кой да ви осъди?
51.
Малоумникът до 39
26.07.2021 20:00:29
5
3
Никога защото тогава ще трябва да хванеш мотиката и да работиш,а не само да хвърляш салфетки и да слушаш мангалска музика с парите от мама и тате
50.
Малоумникът до 5
26.07.2021 19:52:30
2
3
Точно ей такива като тебе са най-големите боклуци и заслужавате да си останете сами и да се изп0насир4т3 и да псувате на дърти години и да няма кой да дойде да ва избърши боклуци,изгонихте малкото читави хора останахте само боклуците и глупаците да определяте хората като родоотстъпници
49.
от 29 до 47
26.07.2021 17:45:11
0
0
Не е задължително да ми вярваш... За мен няма значение. Просто се опитвам да помогна и давам някои жокери за хората които мислят и се интересуват. Не мога да събера историята на човечеството, тайните общества, окулта, езотеризма и мръсните игри от хилядолетия във флегмански коментар... Прочети нещо за Хегеловата диалектика, ако те интересува. Накратко: проблем, реакция, разрешение (разрешението е предварително планирано от тях, заради което и създават фалшивия "проблем")

Ще ти задам само един въпрос над който да помислиш; не е нужно да ми отговаряш. След като много добре знаеш, че всички измислени ковидски числа са фалшиви, какво те кара да вярваш на другата страна на същата монета...? Какво те кара да смяташ, че данните във VAERS не са манипулирани по същия начин? Целта е разбунване на духовете, недоволство, протести, революции, ХАОС! Хората ти го казват вече направо дори в България! Лозунгът на ГРОБ е буквално РЕД В ХАОСА, което пък е буквалният превод на известното от векове мото на Новия Световен Ред, преименуван на "ново НЕнормално", Ordo Ab Chao! С развитието на тази гнусна игра вече повече от година става все по-ясно, че депопулацията може би не е основната и цел, а по-скоро бонус.
48.
do 34
26.07.2021 17:13:02
0
1
лапай ве миндил
47.
32. до 17 от 29
26.07.2021 13:15:26
0
2
С каква увереност твърдите, че тези клипове са фалшиви, а какви са ви доказателствата за това?
Откровено казано, няма как всички да са набодени с плацебо, защото така не се прави експеримент! Няма как набоден с плацебо и произвеждащ вирус според инструкцията на mRNK, да зарази някой, ако течността е плацебо! Няма как набоден да умре от инсулт, инфаркт и редицата усложнения, които се споменават в базата данни като такива, ако е просто плацебо! Тези, за които говорите, че са умрели от нещо, защото им е внушено са единици, а не вече стотици хиляди! А как се умира от болест, която не знаеш, че съществува, но си си внушил, че си болен от нея?
46.
До 28. Защо ли
26.07.2021 13:09:34
1
5
Думите ти са живото доказателство, че в куховидните отделения не лекуват, а убиват! Чудно ми е, как и къде ще се грижат за ваксаните, които и без това са пътници, а тези, които оцелеят, ще са доживот инвалиди или абонати към фарма индустрията, всичко това с техен подпис върху информираното съгласие. А сега се замисли, как ще ги лекуват тях в България?
45.
до 44
26.07.2021 12:03:57
2
2
И тези "герои" са фалшиви, като всички останали. Дори няма да си играя с имената им. На пръв поглед всичко е ясно - тухлена стена зад единия и корона в долния десен ъгъл. Че и "демократично" не позволяват коментари!
44.
до 36
26.07.2021 11:57:14
1
2
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=5sIWb9GTbbE&ab_channel=lebonchienzouzou

Изгледай го, разбери какво казва лекарят и пак коментирай. Казва, че в резултат на безвъзвратно увредените малки съдове в белия дроб, сърцето не може да изпомпва кръвта, ще се получи високо налягане и до 2-3 години този пациент ще получи инфаркт. И той, лекарят, нищо не може да направи за ваксинирания пациент. Аз за собственото си образование гарантирам, за твоето не знам.
43.
Camazotz
26.07.2021 10:28:26
5
14
Кунчевв, простако долен, пак ли ти бе смешнико, ти който си най-кретен измежду всички примати, не ни стига оня от Банкя- простият чукундурин, ами сега трябва да слушаме и тебе и твоето покъртително невежество, то не стига, че си прост, като за цяло село, ами си и толкова некадърен, че щеше да е смешно ако не беше трагично. Толкова си "велик" , че в медицинските среди си известен, като брадатият кретен и всички умират от смях при споменаването на името ти. Ти в качеството на какъв си тръгнал да "даваш акъл" на когото и да било бе царю на дебилите ? Сподели с Народа, как ще се почувстваш, когато роднините на жертвите от отровите, който ти медицински невежа кратуно наричаш ваксини, вземат че ти заведат един колективен иск на стойност към 100 или 200 хил. лв. за това че с ясно съзнание и в качеството си на гл. здравен инспектор си ги излъгал най-долно и си ти пратил да се ваксинират с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ваксина, знаеки какви опасности и рискове крие това. Понеже си много прост, но с удивително самочувствие, характерно за селски тарикат и простак, я ни кажи, защо във НЕваксините е пълно с Графенов оксид, как и с какви симптоми се характеризира натравянето с него и до какво в крайна сметка води това. Мълчанието ти ще се счита за абсолютно доказателство за това, че си мега прост, тъп по принцип и некадърен по природа. Поздрави и късмет на всички, който вярват на приказките на тази лъжлива отрепка.
42.
До 37. КУНЧЕВ
26.07.2021 10:26:40
5
8
Най-вероятно ще мрете, като кучета! И не си въобразявайте, че на Кунчев му пука за вас или който и да е друг ваксиниран. Тъжното е, че сред агресивните ваксинирани има и много нормални хора, подведени от агресивното натрисане на експерименталната течност! За тези хора, подлъгани ще ми е мъчно!
41.
до 40
26.07.2021 10:19:19
5
3
Е, това е върхът на глупостта! Прилича на Q идиотите в САЩ - много от тях са иначе против, ама ако Дони им каже... нЕма начин да не е за тяхно добро! Да се чудиш защо изобщо са против... Та нали точно Дони почна кампанията със "скорострелна" скорост и обеща военните да доставят отровите по най-бърз и ефективен начин! Би трябвало всички да прегърнат идеята.
40.
Елена
26.07.2021 09:08:23
7
6
Ако вкарате Спутник, ще се ваксинир ат много хора! Защо няма Спутник? Трябва да не налагате вие, а да се вслушвате в мнението на хората!
39.
_nib_
26.07.2021 08:39:01
2
22
Тези ,,загрижените" за живота на хората,кога ще забранят химиите в храните?
38.
Козел
26.07.2021 07:42:50
7
20
Искам този брадатия да обясни едно нещо, защо тези с 70 + процента ваксинирани и най-затваряни пламтят от зараза?
37.
КУНЧЕВ
26.07.2021 07:26:38
19
4
МРЕТЕ КАТО КУЧЕТА ТОГАВА.МРЪСНА И ПРОСТА ПАПЛАЧ СМЕ.БОГ ДА ВИ ПОМАГА.
36.
Образователните "реформи"
26.07.2021 06:03:31
12
10
през последните 2-3 десетилетия в съчетание с фейсбунащината вече дават своите уродливи плодове: тотална глупост + агресивно самочувствие, колкото повече от първото, толкоз повече от второто:
"Ваксините причиняват тромби при над 60% от ваксинираните. В по-редките случаи тромбите са големи и човекът получава инфаркт или инсулт. Но най-ужасното е, че при около 60% от ваксинираните се увреждат безвъзвратно капилярите, малките кръвносни съдове. Ако ваксинираният има "късмета" увредените съдове да са в белия дроб, го чака сигурна смърт от инфаркт до 2-3 години. И това го коментират лекари, сблъскващи се с последствията на ваксините у своите пациенти."
Кои лекари и къде, челеби, са успели да проследят "сигурната смърт от инфаркт до 2-3 години", след като одобрени за ползване ваксини има от не повече от десетина месеца? И кой ги сметна тия "над 60 %" ваксинирани с тромби - линкче нещо към реномирано медицинско списание на английски, френски, руски, китайски, иврит, а?
Помощ от публиката: Прекаляването с фейсбунащините и Бегемамите е вредно за Вашето психическо здраве и за последната останала Ви мозъчна гънчица.
Вземете там някоя книжка прочетете, на първо време "Чумата" от Камю примерно.
35.
до 34
25.07.2021 23:48:26
7
26
Ако беше способен да мислиш, щеше да си разбрал поне от март 2020, че държави няма, а и когато горе-долу имаше, никога не са се свеняли да унищожават собственото си население. Но ти си се бучи... не ми пречиш... Това което ми пречи е ограничаването на МОЯТА свобода и право на ползване на МОЕТО тяло както намеря за добре!

Няма да губя повече енергия с теб, защото подозирам че репликата по това време е от денонощно бдящата редакцийка.
34.
Да бе
25.07.2021 23:38:54
35
16
Антиваксър го наречи и повече не го коментирай! Чипове им вкарвали, ДНК им променяли...щели да ги убият до 2-3 години щото лошите зидари американци направили пъклен план. Ама не виждат,че 70-80% от населението на САЩ и почти 90% от това на Израел са ваксинирани. Значи по конспиративно-антиваксарската теория тези държави ще си унищожат цялото собствено население и ще престанат да съществуват като държави и нации....или Великобритания. Айде малко по сериозно и мислете с тези глави,като четете глупости и гледате клипчета.
33.
до 31
25.07.2021 23:15:13
11
38
Никакъв ужас няма да е. Всички са изкарали вече грипа и няма да има кой да се разболее. Просто искат да се ваксинирате и затова плашат с апокалипсиси. Главната и основна цел на всичко това е пробутването на ваксините. Не вирусът ще убие хората, ваксините ще го направят.
32.
до 17 от 29
25.07.2021 23:14:22
7
15
Гледала съм много от тези клипове. Повечето са фалшиви! С това не искам да кажа, че оправдавам инжекциите или насилието и терора! Нищо подобно! Но това са фактите. Има и друга причина да са фалшиви, някои дори очевАдно. И това е начин да се дискредитират мислещите, т.е. "анти-ваксърите". Освен това, тъй като това са клинични експерименти, някои получават плацебо. Това е нормална процедура при експериментите. Реакцията на хората може да зависи и от психологическата им нагласа. Обратното на плацебото е ноцебо, което е също много важно. Книги са писани с много случаи в които абсолютно здрави хора умират защото някой идиот или некадърник им е казал че са неизлечимо болни! Това цели и постоянната пропаганда насаждаща страх в цял свят! Това е криминално престъпление не по-различно от подтикване към самоубийство!

Откровено казано, не бих се изненадала ако и всички инжекции са физиологичен разтвор, защото аз лично подозирам, че целите на занятието са други - по-скоро събирането на ДНК чрез "тестовете" и/или вкарването на наночастици чрез едно от двете или и двете. "Те" целят насаждането на страх и хаос, чрез който да въведат мечтания си "ред" и да докарат мечтания си фалшив месия! Виждаш и в България точно този нагъл лозунг вече се развява от ГРОБ. Разрушаването на икономиката и превръщането на хората в роби зависими от правителствата е друга важна цел. Допълнителното пълнене на техните джобоеве е трета. Отърваването от малко досадно население е бонус, но може и да не е главната цел. Често целите не са това което изглеждат, както и совите. Не е нормално да се ползват такива карикатурни герои като Кил Гейтс и Клаус Шуаб, правещи толкова явни и отвратни изказвания... Може и да греша и те вече да се мислят за непобедими и да смятат че могат да говорят и правят каквото си искат, но не мисля...

А що се отнася до Делтата, и в нея има много символика. Делтата е триъгълник, т.е. символизира пирамидата с оченцето. Ламбдата пък е 11-та буква в гръцката азбука, любимо окултно число в черната им магия, което "пресата" ежедневно включва в парцалените си статийки. А ако потърсиш на Google images Guantanamo camp, ще видиш че там има лагери Делта, Х-ray, носилки и табелки от 1984 - Америка, Справедливост, и т.н. Там се е подготвяла последната фаза на медицинския фашизъм. Ще видиш също намордниците използвани за мъчение на затворниците. Всички тези техники на терора, които се прилагат и в ужасни бракове и други връзки (изолация на жертвата от близки и всякакви социални контакти, обезличаване, запушване на устата и в буквален и преносен смисъл), са създадени от мръсните им институти за психологическа война и са отработени от военните.
31.
От 17
25.07.2021 22:38:32
10
19
Точно и аз гледах манипулацията на вота.. хаха... край няма пропагандата им...

Клипа който споделих, беше само едно зрънце от тези които имам запазени....

Сега "идва" Делта варианта, и ще е по голям ужас от миналата година... ще побъркат целият свят... дори в магазини няма да пускат без ваксина... а всеки с ваксина го увреждат на 100%... жалко че разчитат на измисленият си бог с име ковид, вместо на реалният бог , който ни е дал жив организъм който да се бори с всичко, организъм и мозък... но населението от край време не иска да ги ползва....
30.
Ох, как искам да ми паднеш!
25.07.2021 22:33:43
2
18
Не ние, ти ще си платиш!!!
Моли се да не те засека някъде!!!
29.
до 17
25.07.2021 22:29:41
6
13
Манипулацията на вота е отвратителна!

Сега, 17, за да ме разбереш правилно. първо ще ти кажа, че аз съм един от най-върлите противници и разобличители на тази измама, на насилието с инжекциите, и съм писала многократно по този въпрос тук! НО, тази мръсна психологическа война има две страни и те се ръководят от едни и същи кукловоди, с цел тоталното объркване и деморализиране на хората! Дуализмът е техен основен принцип, те контролират и двете страни на всички "проблеми" които изкуствено създават, докато се стигне до някакъв климакс, революция и т.н., при което масите са принудени да приемат "решението" което психопатите считащи се за собственици на света са планирали предварително и затова и са създали въпросния "проблем". В много случаи, както и сега, наивните и неосведомени маси със Стокхолмски синдром, които са болшинството навсякъде, дори им се молят за въпросното "решение" и ги хвалят за него.

Похвално е, че търсиш информация, а и от чужди източници, но клипът който си показал е също фалшив. Тухлите и числото 22 (датата когато е пуснат клипът) са отличителни знаци/печати на братята "зидари"! Мацката също не е особено добра актриса. Има много такива фалшиви клипове. Празните приказки нямат абсолютно никакво значение! Тези изчадия адови комуникират чрез числа, дати, символи и цветове.

Не те обвинявам, че вярваш на видеото... Нужни са познания и внимателно наблюдаване за да се разберат тези неща, но искам да ти помогна да разбереш как всъщност се играе тази мръсна игра. Нали наблюдаваш и статиите тук...? По-голямата част са пропаганда в полза на тезата, но има и една немалка част противоположни мнения, често пускани буквално след пропагандата, целта на които е да предизвикат съмнения, страхове, несигурност в решението, стрес, и побъркването на хората като цяло.
28.
Защо ли
25.07.2021 22:29:28
10
24
Ми се струва, че доктора казва истината.. ще умират само неваксинирани, защото няма да се полагат грижи за тях за наказание и респект към останалите и така пак е си постигнат целта. Грешни души в бели престилки
27.
Който иска
25.07.2021 22:21:19
14
24
да се ваксинира. Знам само, че 89 годишният ми дядо се зарази и го изкара по-лесно от мен- с 2 дена гърлобол, ама с ваксина. А аз бях тръшнт 10 дена
26.
Сикишев
25.07.2021 22:20:10
3
18
Споко всичко е под контрол.Малко "човешка плевел трябва да бъде наскубена" и тя ще бъде наскубена.Населението на планетата трябва да се редуцира със стотина милиона (200-300 млн.)души и тя ще бъде редуцирана.Има няма след 10-15 години за България ще се говори като за страна с 4-5 млн.. население.Споко............................. всичко върви по план
25.
До 21
25.07.2021 22:12:04
16
15
До 2-3 години сигурна смърт от инфаркт или инсулт? Баси простият антиваксър. Е как го разбра? Значи 40-50 млн англичани ще умрат за 3 години. Добре , че не ги харесвам.
24.
До 21
25.07.2021 22:00:38
2
12
Смешник
23.
До 11 от 7
25.07.2021 21:59:34
12
16
Да, специалист съм. И доста хора си заминаха ненужно, 18 от короната и още толкова , заради това че само Ковид отделения функционираха, а малкото които работиха в големи периоди бяха инкубатори на зараза, въпреки всички тестове на входа на болниците
22.
Анннн
25.07.2021 21:56:32
33
24
Сегашните смелчаци отдолу, ще реват като заклани прасета за затваряне през есента, защото някой познат или роднина им бил заразен и нямало място по болниците. Разликата е сега, че има ваксина и никой няма да им е виновен. Аз се ваксинирах и ще ви гледам сеира като обикаляте по болниците.
21.
Короната
25.07.2021 21:48:36
19
7
Шматки, ше ви направя дар мадан,ваксинирани не ваксинирани ше цвилите като магарета, зимата идва и е дълга( нещо като Гейм оф Троунс) хахахахаххаха...
20.
Бс
25.07.2021 21:47:29
37
35
Четете за ваксините и се информирайте. Ваксините причиняват тромби при над 60% от ваксинираните. В по-редките случаи тромбите са големи и човекът получава инфаркт или инсулт. Но най-ужасното е, че при около 60% от ваксинираните се увреждат безвъзвратно капилярите, малките кръвносни съдове. Ако ваксинираният има "късмета" увредените съдове да са в белия дроб, го чака сигурна смърт от инфаркт до 2-3 години. И това го коментират лекари, сблъскващи се с последствията на ваксините у своите пациенти. Има брутална цензура навсякъде и по масовите медии тази информация не се пуска. Хора, не се заблуждавайте и не слушайте Кунчев и такива платени като него.
19.
Койчо
25.07.2021 21:46:46
8
21
Искам да излетя за Марс !
За България няма бъдеще! Само идиоти !Никой не може да им дава акъл, те са световно всезнаещи !
18.
Канадец
25.07.2021 21:45:18
28
43
Тоя тъпан няма ли кой да го разкара? Чест прави на българите, че са разумни и не бързат да се самоубиват с "ваксини", щото това което се предлага, е всичко друго но не и ваксина. На никой не му пука за Вас, а за комисионната от ваксинирането. И разни лелички дето се оплакват колко било тежко с Ковид, ами то и с грип пак е тежко за някои, а колко си отиват без Ковид а от други болести? 108 хиляди годишно умират в България, и най-много са от сърдечно-съдови заболявания и рак, ама някой да Ви информира за тях? Няма да чуете, щото лекуването на тези болести е Забранено! Могат само да поддържат агонията, за да цоцат парички, докато Ви загробят...
17.
https://www.bitchute.com/video/EOMTAnEk1Nr7/
25.07.2021 21:35:34
31
24
https://www.bitchute.com/video/EOMTAnEk1Nr7/

ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА !!!

ВАКСИНИРАНИТЕ КАЗВАТ ДА НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ ХОРАТА !!! ТОВА Е СВРЪХ ОПАСНО , КОЕТО ВИ УВРЕЖДА ЦЕЛИЯТ ОРГАНИЗЪМ !!!
16.
БС Леонид
25.07.2021 21:33:11
0
4
тук е спарта е маняк
15.
до 8
25.07.2021 21:29:45
20
26
като си шопар 150кг и жената ти е див бизон поне 100кг нормално да сте торба болести и като Ви е хванал вируса да не можеш се орпави 3 месеца! Ай стига си дрънкал глупости! И аз го прекарах в болница , но не е толкова страшно и никога няма да се ваксинирам!
14.
*********
25.07.2021 21:29:06
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Коко
25.07.2021 21:25:49
4
12
Имали още неваксинирани в парламента ке има и навън
12.
Онзи
25.07.2021 21:25:09
5
23
Чували с трупове а? Вярно е ще сте във чували скоро. Нали не си мислите че ще стигнете го съд :)
11.
до 7
25.07.2021 21:19:47
9
54
Някакъв специалист ли си ? Как прецени че 18 000 ги няма заради коронката А НЕ ЗАРАДИ ЛИПСАТА НА МЕДИЦИНСКИ ГРИЖИ ? В България НОЩ лиши хората с + тест от НАВРЕМЕНЕН ДОСТЪП ДО ЛЕКАРИ ! Затваряха ни и получавахме инструкции по телефона. До болница стигаха вече усложнени с напреднала болест. НОЩ трябва да бъде разследван и съдин за ГЕНОЦИД !
10.
Дедовия
25.07.2021 21:19:35
10
46
Кунчев,моята ваксина я подарявам на бедните неваксинирани африканчета! Мен не искам никой да ме мисли. Както до сега държавата ме е писала умрял, но много стриктно ми е прибирала данъците които дължа,така и не желая да се "грижи" от тук нататък за мен.
Само да спомена,че преди две-три години разбрах,че съм починал на 5годишна възраст и ми се наложи да ходя по институции да доказвам ,че съм жив и здрав.Чувал съм за подобни случаи ,но никога не съм вярвал,че може да ми се случи на мен.
Вече не вярвам и на думичка на това се говори.Като се гътна ще запълня моята дупка.Живея , работя и се издължавам съвестно на това общество и държава.Нека тя бъде така добра и да не бъде чак толкова загрижена за моето здраве и живот!
Благодаря !!!
9.
Онзи
25.07.2021 21:18:12
13
19
Правилно ще си платите. Във затвора ще ви изнасилват ДЕНОНОЩНО. Няма страшно ние ще ви пазим да не се самоубиете
8.
2-3 месеца
25.07.2021 21:15:31
37
31
се колебаехме да се ваксинираме или не, чудехме се с коя ваксина, докато дойде страшното - началото на юни съпругата ми се разболя от Ковид, а няколко дена по-късно и аз и после в инфекциозното, 2 вида антибиотици инжекционно, кортистероиди, системи, после още 2- месеца по шепа лекарства, освен белия дроб (пневмония) ме удари в сърцето - брадикардия, аритмия , после бъбреците, червата и....още не знам на кой свят сме!
На 2 всеки 2 седмици скенери, изследвания....а ще можем да се ваксинираме най-рано през септември!
НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НИКОМУ!ЗА БОГА, ХОРА, ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ ИНАЧЕ ПОПА ЩЕ ВИ ОПЯВА!
7.
1-4
25.07.2021 21:10:17
30
21
Това и миналото лято го чувах, разликата е че оттогава поне 18 000 ги няма на тоя свят точно заради Коронката
6.
до 5
25.07.2021 21:08:14
31
35
Еигрант си нали ? Само български ренегат, изоставил родителите си и хукнал да забогатява по чужбина може така да говори за бившите си санородници. Глу пак !
5.
Мм
25.07.2021 21:04:52
48
39
Лято е Ганьо е на 3 ракии и гали големия корем чалгата гърми чувства се непобедим След 4,5 месеца зима е Ганьо му текнал суполя обикаля пред болницата скимти като насрана мастия и псува лекарите
4.
Смях
25.07.2021 20:50:59
27
52
Колкото и да се пънете само дебили отиват да се боцкат с бълвоча ви.И то не само тук!
3.
Ххх
25.07.2021 20:44:30
19
44
Глупак . Да се уволни веднага.
2.
буци
25.07.2021 20:36:12
20
56
Този гербераст защо още не е уволнен а са го оставили да плаши хората
1.
Глупости
25.07.2021 20:35:42
27
64
Флагман, защо се излагате, давайки трибуна на компрометирани герберасти? Ковидиотите се свършиха, набодоха се вече с великите модeрни и пфайзери. Трезвомислещите се оказаха повече. За какво размахвате плашила като тоя труп на снимката?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори