×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Подлата интрига с подарената беседка на карнобатското село Сърнево


Подлата интрига с подарената беседка на карнобатското село Сърнево
Местните жители братята Радостин и Александър Христови смятали, че с благодянието си ще зарадват всички, а и така изглежда тази пролет
23 Юли 2021, Петък, 12:34 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимки: Aвторът

И колко от подписалите се „против” дарението 31 жители са знаели, че са използвани за разчистване на бизнес територии? 

Тази срамна част от „строителството на съвременна България” ще ви прозвучи невероятна, но е факт. Благородното дело на двама братя, което трябваше да зарадва жителите на малкото отдалечено в планината карнобатско село Сърнево, от няколко дни носи огорчение и обида за семейството им, а в общинската администрация недоумяват как и защо са въвлечени в обяснителна преписка с държавните органи по строителния контрол.

През пролетта на тази година в буренясалия и изоставен от края на миналия век парк край село Сърнево влиза строителна бригада – разчиства част от лунния пейзаж, облагородява я и поставя дървена беседка с площ 64 кв.м, маси, пейки, прокарва вода и ток. Мястото бързо става притегателно за малцината жители и техните гости по празниците, за ловната дружинка, за околните три села, където нямат такава придобивка. 

Докато, в един слънчев летен ден до РДНСК, Общинския съвет -Карнобат и до Община Карнобат е разпратен тревожен сигнал с подписите на 31 от общо стотината жители на Сърнево. Те твърдят, че „оградата на парка е скъсана, изсечени са иглолистни и широколистни дървета, храсти и цветя, засаждани с доброволен труд преди 40-45 години – като трупите са вдигнати, а малките клони изгорени”. По-надолу в изложението до компетентните органи се твърди, че покрай строежа на беседката е прокопана улицата, за да се доведе свободно течаща вода до обекта, която обаче е от резервен водоизточник за питейна вода на селото. Част от тази вода е „вкарана в двора на кметския наместник Гергана Кирова”. Настоява се да бъде изяснено дали се „касае до незаконно строителство и сеч на декоративна растителност, защото дървената конструкция е монтирана върху излята бетонна площадка с площ над 120 кв.м. Да се преустанови и санкционира закононарушението, защото се касае за публична общинска собственост ”.  

Радостин Христов (вляво) и кметският наместник Гергана Кирова на освещаването на 8 май т.г.

Директорът на РДНСК-Бургас инж.Янчо Райков иска обяснения от общинската власт на Карнобат по образуваната преписка. Установява се в хода на разследването на компетентните органи, че има: Разрешение от гл.архитект на Община Карнобат Ж.Бъчварова за поставяне на беседката от 15.12.2020 г., то е въз основа на конструктивно становище, молба от кметския наместник на с.Сърнево от 16.09.2020 и скица с виза за монтаж на преместваемия обект от 01.12.2020 г. На практика проблем няма. 

Оказа се лъжа, че за този обект в парка са били изсечени широколистни и иглолистни дървета, храсти и цветя

„Констатирахме, че нито едно дърво не е отрязано, отстранени са изсъхнали клони и храсти, проверката показа, че няма нарушение на Закона за устройство на територията. Така и отговорихме на РДНСК. Такава беседка, по примера на Сърнево, искат да поставим хората и в с. Крумово градище, но Общината няма финансова възможност. Отвърнахме им, че ако си осигурят пари от дарение, както в Сърнево, ние няма да спънем и тяхната процедура”, каза кметът на Общината Георги Димитров.

Дали си струва обаче да се прави за сърдитите сърневци подобно благодеяние? И кои всъщност са противниците на случилото се забележимо хубаво нещо там в годините на демокрация?

За децата това е единственото благоустроено място за игра

Дарението на беседката е от местните жители братята Радостин и Александър Христови, които развиват успешно бизнес с арендуване на земеделски земи. Помага им и баща им Христо Христов. Радостин е общински съветник в местния парламент на Карнобат. Казва, че обича родното си село иска да го знаят с добро неговите избиратели. Между другото в Сърнево с право на глас са 85 човека, деца рядко се раждат, а младите бягат заради липсата на поминък. Проблемът с настроените срещу беседката хора явно не е политически. 

В началото на подписката с 31 имена, стои цялото ръководство на ЗПК”Нива”-Сърнево 

„Беседката струва 20 хил.лв. без ДДС, в нея могат да се съберат до 80 човека. Хората я ползват, дарявали сме на местната общност и по други поводи, но не искам да говоря за това. Обиден съм от случилото се по тази преписка. През септември е празникът на Сърнево и съм спазарил певица от Равнец, оркестър от Елхово, тук може да се събира и ловната дружинка. Това оживява селото. В момента, напр., някой трябва да даде 1000 лв., за да докараме специалст с апаратура за търсене на вода преди ВиК да „бие” втора сонда, струваща около 12-13 хиляди държавни лева. Имаме проблеми с водоподаването, но аз сега се замислям защо да го правя?!”, казва Радостин Христов. 

Откъм селото входът до трафопоста е проходим и вчера видяхме, че работник от Ер-юг ползва приятната сянка, за да си почине

Всъщност първите няколко имена в подписката до РДНСК и Община Карнобат, представляваща откровена селска интрига с отмъстителен характер, са на хора от ръководството на Земеделската производителна кооперация „Нива”-Сърнево, с председател Атанас Иванов Атанасов. ЗПК „Нива”-Сърнево има 1 500 дка собствена и 9 500 дка наета земеделска земя. Братята Христови имат наета в околностите на селото 1 000 дка. Те и баща им Христо Христов са членове на ЗПК „Нива”-Сърнево и искат тя да се развива, казват, че на никого не пречат. 

Какво става обаче реално в малкото селце Сърнево ще видите в репортаж в следващата част от нашето разследване, екип на Флагман беше на място, за да чуе всички гледни точки. 

Така изглежда реално парка в частта му, където братята Христови не са почистили и оплевили, снимката е от вчера

Какво тече по мека тръба от къщата на кметицата към беседката в парка? Измамени ли са хората, положили подпис в подлия сигнал до компетентните орган – смятайки, че това е подписка за прокарване на вода? Кой е обикалял домовете им, за да ги въведе в заблуда? Разбит ли е пътят заради строежа на беседката и има ли изобщо асфалтирана улица в селото? Ще се събори ли пристройка на единствения селски магазин, което ще доведе и до затварянето му? Отговорите ще получите скоро   
 
48
Коментара по темата
48.
*********
28.08.2021 11:40:42
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
47.
До предния
01.08.2021 22:36:42
1
2
Да ти кажа и моя братовчед е бил на събеанието на площада, но не са ги пуснали в столовата от РЗИ-Бургас заради ковида. А пълномощно са събирали за да съберат гласове и да актуализират дяловият капитал. Ама Тонка и Атанас отказали пред всички да актуализират, защото трябва да плащат много пари ако някой почине, а така на роднините плащат стотинки. А пък що се отнася до майка ти - или са я заблудили, или майка ти е Тонка…
46.
Иво
01.08.2021 14:21:26
1
5
Братята Христови не инвитират в Сърнево с беседката ,а инвистират в Гергана Кирова ,още като я назначиха за кметски наместник в селото. Използват я да ,агитира хората срещу кооперацията като: миналата година е ходила при почти всички член-кооператори да им иска пълномощни ,зада ги даде на хора на братята ,и с тях да гласуват против кооперацията. Братя Христови и дъщерята на Гергана-кметския наместник имат магазина в Сърнево и фирма Сърнево Агро Оод и сега Гергана ,започна да притиска хората да си вземат зем.земя от кооперацията и да я дадат на тяхната фирма да я работят. Всичко това го знам от моята майка, леля ,братовчеди и др.хора ,които е посещавала. И казаха, как най-позорно са я гонели .Чудя се на този кмет в Карнобат ,как позволява това ,на един общински съветник и кметски наместник да се занимават с тези неща! А що се отнася до Гергана Кирова ,тя е вече без всякакво доверие ,авторитет пред Сърневци ,които живеят в селото и извън селото. Майка беше на събранието миналата година каза,че са го провели вън на плаца .защото братята "дарители" и Гергана не са дали стола. ,а тя стояла под едно дърво на сянка с двамата братя Александър и Радостин
пушила цигара и се смеела доволно ,че хората са на слънцето при 32 гр.температура.Хванали са
Мария Христова майката на братята с фалшиво пълномощно на събранието. Просто тези хора искат да превземат кооперацията,както превзеха ловната дружинка и Радостин Христов ,стана неен председател. Затова ,че тази беседка се прави с цел да кажат хората" Братята
даряват на Сърнево.,мислят за хората" не вярвам такива хора ,като тях да дадат 20 хл.лв. за беседката ,тези пари неса техни.
45.
Селянин
28.07.2021 20:21:02
4
2
Манчо нете ли исрам тази Гергана дето я плюеш малко ли бяга покрай майката дето три дни небеше яла и вода небеше пила
44.
*********
28.07.2021 18:26:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
43.
Манчо Йорданов
28.07.2021 15:24:58
0
12
Слушай бе който си се писал Батко Редджеп прос селянин анонимен си ти селяни са майкати и бащати бе нещастник що незастаниш зад името си големи светии ги изкарахте братята па и Гергана що не им направиш паметник двамата братя и Гергана между тях нещастник смотан като незнаеш не пиши палячо казвам се Манчо Йорданов ясно ли ти е смешник
42.
Батко РеджеП
26.07.2021 12:57:45
8
6
Слушайте ве селяни.
Много просто племе сте и това е факт .Шепа астралопитеци събрани под едно дърво ще просперират повече от вас.

Няма значение кой какъв е.
Хората решили на фона на цялата помия в страната и обезлюдяващи села и изпростяване на народа да инвестират в благото на селото.
30% процента от сельовците не доволни.
От какво сте недоволни бе сельовци прости ?
Направо ви се чудим тук от града.
Четох в коментарите че
Създателите на тази беседка са рентиери и това е подливане на вода от страна на конкуренцията.
Даже конкуренцията ходила да лъже простите не образовани сельовци да се разписват на някви листове без да четат какво разписват за това имало 30% недоволни от цялото население на селото .
Това ви е проблема сельовци прости
Един документ не може да прочете как искате да има просперитет около вас като вие самите не ставате за никъв чеп.
Отворете си очите правете добро като в другите държави.
Тея малоумници от конкуренцията им личи че са алчни задници и мислят само за тях си мога да ви кажа че никога няма да сте богати докато се радвате на трохите
и хорското нещастие.

Вместо и вие да помогнете да освежите селото ви заедно да вкарате малко живот в него.
Вие ходите да подливате вода не само срещу вашите конкуренти а също и срещу вашето село сельовци прости.
Какво ни занимавате въобще с тази селска драма.
Браво на братята че инвестират част от печалбата си за благото на селото си.
Трябва да има повече хора като тях и мноооого по-малко като завистливите им конкуренти.
А до необразованите сельовци незнаещи на какво са се разписали и допринесли за тази селска интрига бих казал четете ве простаци четете!
41.
Гинка
25.07.2021 18:21:29
1
14
Така като гледам единствено мажъми застана зад името си всички останали само анонимни е нали ревете бъдете светли
40.
Случаен читател
25.07.2021 18:02:17
4
5
В тази държава има закони и те трябва да се спазват.Селото да не им е бащения,първо питат писле разрешителни и тогава се строи.С тези пари можеше кметицата да оправи църквата а не да се мисли за банкети и софри
39.
Dido
25.07.2021 13:53:35
4
5
Shte sabaryat te. Za tolkova godini kakvo sa postroili za seloto, che i za kooperatsiyata? Nishto. Upravitelniyat savet i schetovoditelkata kradat zaedno, a na chlen-kooperatorite im se probutvat izmisleni vragove, za da se razseyat i da ne vijdat krajbite. No veche prekaliha - posegnaha I na seloto i tova ne biva da ostava beznajazano!
38.
До 37
25.07.2021 10:09:48
5
3
Съгласна съм с теб. Едните крадци са много обезпокоени да не ги изместят другите. Толкова се страхуват, че чак са готови да събарят беседки, магазини, само и само да се задържат на яслата. И от това в крайна сметка страдат хората. Жалка история
37.
Манчо
24.07.2021 22:55:08
3
14
Бъдемаджи сливаджии всички един хуй крадлив ги е правил едно време що нищо не направиха а сега правят палячовци много анонимни сте коментирали тук кавали.Заставам зад името си казвам се Манчо Йорданов ако има нещо може да ми го кажете в очите смешници
36.
Gancho
24.07.2021 16:53:47
1
5
I bez tova onzi Debelia vodoprovodchik ot Karnobat vseki den pie i go cherpiat na avanta pone edno hubo nesto da naprai
35.
Gancho
24.07.2021 16:45:55
1
7
ne besetki vodata da se opravi KMETE voda ni triabva na nas.samo moabeti v glavite im.......VODA za seloto....Inache da si hodi kmetisata........
34.
ганка
24.07.2021 14:48:52
1
2
питайте ради и компания относно лъжите
33.
Запознат
24.07.2021 14:35:32
1
8
И на всичкото отгоре излъгали хората че се разписват за нещо съвсем различно от истината. Затова и тяхните подписи са първи а на съселяните им са им давали празни листи да ги измамят. Касабова искам да ги разнищиш тея най-обикновенни селски крадци. Да видим с какви очи ще гледат после. Ама те са нагли селяндури ще мижат и пак ще крадат. Радой Ралин

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, весдесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Простакът не чака, не знае предел
и стига простакът до своята цел,
Защото простаци край него вървят
и дават му знаци и правят му път
Надкласов, безкласов, без род и съюз,
но винаги касов, но винаги в плюс
Без ден да протакаш, дори да кърви
война на простака до смърт обяви
За срам на Европа, на всичките нас,
когато докопа в ръцете си власт
По страшен от спина, по-жилав от рака,
сега за сега се оказа простака.
32.
molodec
24.07.2021 14:24:54
5
10
ако всеки направи колкото радостин и александър за това село ще стане мегаполис
31.
Георги
24.07.2021 14:23:48
4
8
Ако чакаме на онези бездомници дето не пускат чашките да направят нещо за селото, ще си умрем ей така. Братята направиха неща за селото, които никой 30 години не е правил.
30.
Атанас
24.07.2021 14:14:14
3
11
Решили хората направили нещо как не ви е срам да искате да го рушите? Смее ни се цяла България. Срама нямате. По-добре ли е да няма никакъв живот по селата или това ви устройва? Да гледаш пусти улици, само стари хора, никакво осветление, кражби и разруха. Какво толкова сте ги намразили, че сте готови на всичко само и само да навредите освен на другите и на вас. Каквото искате ми говорете за момчетата това е едно много добро дело от тяхна страна
29.
Кака ви Тонка гладната
24.07.2021 14:01:57
1
1
Роко дръж здраво, ще ни изложиш пред чужденците.
28.
мария
24.07.2021 14:01:03
0
4
Селяните нищо не заслужават.
27.
канджата
24.07.2021 13:57:54
1
4
аз съм алкохолик и съм против тази беседка защото не ми дадоха ракия и цигари
26.
До Роко
24.07.2021 11:26:42
2
1
Г-н софиянец адвокат тебе ли наеха от кооперацията с парите на членовете да пишеш жалбите и доносите срещу братята ?
25.
Роко
24.07.2021 11:06:44
3
4
Казвам се Росен Рашков адвокат от София и стоя зад името си …А Вие господин анонимен кой сте.Заповядайте в София да се запознаем.Не се крия.Приятелите ми ме наричат Роко
24.
до 22 коментар Роко
24.07.2021 10:18:08
6
4
Излез с името си и кажи кой точно е против фамилия Христови? Ловната дружинка не е пръсната, а в момента е в най-добрия си състав, използват се модерни прибори за лов, такива които вие шайката алкохолици нямате. Селото е в разцвета си покрай тези хора вижда живот, а покрай вас вижда само алкохол и скандали.
23.
До роко
24.07.2021 09:38:25
1
5
То от вас остана ли нещо за крадене или се опитахте да го изгоните защото ви разобличи всички крадци мръсни. Усукани се като свински черва и смучете от на кооператорите парите и само ни лъжете.
22.
Роко
24.07.2021 08:41:11
9
7
Баща им е изгонен от кооперацията за злоупотреби а двамата сина правят само интриги в селото,на снимките се вижда че нито един човек на масата нее от селото.Евтините им номерца край нямат.И ловната дружинка пръснаха и мрасотии правят на хората.Не всичко се купува с пари.Цялото село са против тях, не са хубави хора …Боклуци са и то големи…….
21.
Й--ко
24.07.2021 07:14:28
3
7
Горе главата Гери.Давай напред ние сме с теб.Да го духат тези на които не им отърва.
20.
Земеделец
24.07.2021 01:34:06
0
4
Някой май се наакал от страх? Братята не са лесни ще им съборите оная работа! А за тези мизерии дето им правите ще бъдете наказани от разумните хора. Давайте момчета само напред.Тонка, Атанас и компания продължавайте с мръсотиите, онзи отгоре всичко вижда. Мръсни страхливци и подлеци. Лъжете бабите с “торбички” за по 2 лева на човек и се мислите за играчи……. мижитурки страхливи
19.
Бес име
24.07.2021 01:13:41
0
10
Аз съм от подведените ръководството на коперацията обикаляше по къщите и обясняваше да се разпишим за проблема с водата, това че николай, боби и гергана кметицата са се свързали незаконно за чешмата на гробищата, за режима на водата че щяли да пускат жалба до вик бургас защото цяло лято нямахме вода.а след това радостин и гергана ни обясниха и показаха жалбата където сме се подписали за събарянето на бесетката.аз в началото не вярвах но ми показаха жалбато до гн димитров/кмета/ и до рднска и ме питаха какво лошо си видял от нас че се разписа на жалбата.не ти ли харесва че почистваме гробището подържаме парка исе грижим да няма кражби в сърнево нямам думи как невенка и тонка ме лъжеха
18.
Стоянка
24.07.2021 00:59:28
1
4
От 100 човека 30 подписани за събарянето. Явно в това село не всички са малоумни. Давайте момчета аз съм с вас. Малоумниците да злобеят има кой да ви оцени.
17.
Бай-недял барганата
23.07.2021 23:44:16
0
4
Ако не бях станал наркоман-пияница и педе….с и аз щях да направя такъв навес в Детелина.
16.
Сърнавец
23.07.2021 23:34:18
3
3
Да щото нямате нищо против кметката и бесетката се подписахте в жалбата
15.
сърневка
23.07.2021 22:39:23
1
1
между другото нямам нищо против кметката нито пък бисетката даже е много хубава и удобна за всякакви поводи . така че ни манталите знаем че ще ни дойде времето както и на всички хора по света.който не се е родил той не му е дошъл времето.
14.
сърневка
23.07.2021 22:08:48
3
1
кой си ти да цетираш имена и замесваш манталите ако имаш нещо да казваш ти си го кажи без да замесваш митко турченa.
13.
Аз
23.07.2021 22:06:21
1
2
Взимайте брадвата и да събаряме бисетката после може по голяма да направят че Тонито и Наско да получат инфаркт
12.
Дребни души
23.07.2021 19:58:46
1
6
Вместо да творят рушат, не е само там и в Бургас е така. Направихме съседи заедно красива цветна градина и една сутрин намерихме изпочупено и изсечено, а дори елхичката расте без връх. Мръсотията от душите докато не се изчисти ще е така.
11.
възмутен теляк
23.07.2021 19:36:44
0
8
Има такъв народ.
10.
До желязово
23.07.2021 19:23:43
2
6
Ей желязово , и ти си май от трудно мислещите хора. Не е ли добре някои да гради , и строи без да ти иска средства. А какво значение има кои е или откъде е ,
9.
Черково
23.07.2021 19:17:23
0
12
Елате при нас да направите нещо . Тези сърневски пенсии пропити от злоба не заслужават
8.
Запознат
23.07.2021 19:07:50
2
14
Така е в майка България ! Направили тези момчета блага за цялото село от собствения си джоб, а те им се нахвърлят като озверели кучета! Ако не можете сърневци да благодарите , или да прикриете злобата си , поне си мълчете и не се излагайте , че цялата област ви се чуди що за възприятия имате!
7.
Желязово
23.07.2021 18:23:26
3
4
Ейй тез бракониери как ги вадите света вода ненапита
6.
Хахахаха
23.07.2021 16:50:05
0
5
Ох Ице Ице да те види леля Теодора лошо ще и стане че тя седи в 103 бл самичка пък ти къде си там при тези красиви жени ех милата леля Теодора
5.
Сърневец
23.07.2021 16:30:16
1
9
Пречи от злоба братята им бръкнаха в джоба ударно наемат земя и това им е проблема а колкото до тъпите мангали там вървят против кмета одисват на някой хора на акъла но и тяхното време ще дойде както вика Митко турчина гърба вата кметка ама ще те оправи гърбавата
4.
CTAHKO
23.07.2021 15:35:27
7
12
Тези 30ет човека са най вероятно дъртите комуняги и мангасари на селото.На такива, като тях всичко им пречи, най- вече хубавото и доброто за всички.

До 1вия Олигофрен Жийо
Стига с тази мантра твоя и на всички продажници, нац.предатели като тебе!
„Българите тва българите онова" Проблема е че има много лаайнян генетичен материал, като тебе който се мисли и представя за българин. Обаче си някакъв друг етнос, който притежава точно тези отрицателни черти за които много пищиш и пискаш анонимно.
3.
2
23.07.2021 15:10:11
2
16
Храни куче,да те лае!
Няма ненаказано добро.
2.
Димо
23.07.2021 14:46:55
2
23
Завистлива сган и дребни душици! Тия 30 човека от подписката, най-вероятно са социопатите и интригантите на селото, които никой, никога не кани на софрата!

От друга страна, случката може да изкривена през журналистическата призма и да се окаже, че е нещо съвсем различно!
1.
Жийо
23.07.2021 14:38:53
3
35
Типично по български -омраза,разчистване на лични сметки ,нехаресване на хубавото,ей за това сме на дъното по Всичкооооо!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо вече половин век японците ядат българско кисело мляко Защо вече половин век японците ядат българско кисело мляко В страната на изгряващото слънце свързват родината ни с продукта Повече от оргазъм: 7 признака за наистина добър секс Повече от оргазъм: 7 признака за наистина добър секс И двамата партньори могат да говорят свободно за това, което искат във всеки момент на интимност Порталите се отварят и идват същества от други измерения? Порталите се отварят и идват същества от други измерения? Хората, които в етера са си научили урока, ще преминат в огнения свят, казва последователят на Учителя Петър Дънов - Георги Изворски  8 неочаквани причини, поради които сънувате бившия си 8 неочаквани причини, поради които сънувате бившия си Такъв сън не трябва да се тълкува като предвестник, че връзката с него може да се възобнови 3 зодии с новина за бебе до края на 2024 г. 3 зодии с новина за бебе до края на 2024 г. Ето кои са те  Такова сорбе с череши не сте яли, леля Дена ми даде рецептата Такова сорбе с череши не сте яли, леля Дена ми даде рецептата Разхлаждащо, вкусно и сладко сорбе от череши за незабравими летни моменти Гасят пожар зад блок "Вардар" в Бургас Гасят пожар зад блок "Вардар" в Бургас Гъст черен дим стресна живвущите в района Шест „здравословни“ храни, които вредят на фигурата ви Шест „здравословни“ храни, които вредят на фигурата ви Напитките от пресни плодове сами по себе си не са толкова вредни, колкото когато са приготвени неправилно Ето коя журналистка се превърна в двойничка на екс министър Ангелкова Ето коя журналистка се превърна в двойничка на екс министър Ангелкова Макар Ангелкова да е по-млада от Жени Марчева с цяла петилетка, изглежда като неин набор Какво се случва с профилите на починали хора в социалните мрежи Какво се случва с профилите на починали хора в социалните мрежи Facebook и Instgaram са мрежите, в която може да се отбележи, че един потребител е починал и профилът му остава като "дигитален паметник"
Реформите на Милей предизвикаха гнева на аржентинците Реформите на Милей предизвикаха гнева на аржентинците Правителството направи големи отстъпки и промени няколко раздела от своите водещи предложения, за да получи повече подкрепа в горната камара Ще позволят кастрация на педофили Ще позволят кастрация на педофили Новият закон влиза в сила от 1-ви август Двама цивилни загинаха при руска атака срещу Харков Двама цивилни загинаха при руска атака срещу Харков Ударени са жилищни квартали с управляеми бомби Джъстин Тимбърлейк се оправда за ареста: Имах тежка седмица Джъстин Тимбърлейк се оправда за ареста: Имах тежка седмица 43-годишната поп звезда беше арестувана в Ню Йорк във вторник, тъй като преминала знак "Стоп" и не спазила дясната страна на пътя Туристи преживяха страшен кошмар с балон в Кападокия Туристи преживяха страшен кошмар с балон в Кападокия Балон се заби между скалите до Гьореме Те са най-богатото семейство, но влиза в затвора за експлоатация на работници Те са най-богатото семейство, но влиза в затвора за експлоатация на работници 78-годишният Пракаш Хиндуджа и неговата съпруга, син и снаха са осъдени на между четири и четири години и половина затвор всеки Пълен потрес! Оскарите вече няма да са за жени и мъже Пълен потрес! Оскарите вече няма да са за жени и мъже Президентът на Академията втрещи с изказване Химическа кастрация за педофили в този щат Химическа кастрация за педофили в този щат Офисът на губернатора вчера потвърди пред АП, че Ландри е подписал законопроекта по-рано през седмицата Какво вещае днешният 22-ри според нумерологията Какво вещае днешният 22-ри според нумерологията Внимаващите се с личен бизнес също ще постигнат добри резултати Тигров комар пренася нещо страшно у нас Тигров комар пренася нещо страшно у нас В световен мащаб има общ подем на заболеваемостта от денга
Диагнозата на д-р Мирослав Ненков за BG политици Диагнозата на д-р Мирослав Ненков за BG политици Остра кретеноидна дегенерация
Виц на деня Виц на деня - Вече и аз се качих на Бентли...
- Ай, стига бе, кога успя!?
- Вчера, като пресичах на червено!
Виц на деня Виц на деня - Виж, муцка, това е термос. Слагаш студено и стои студено, слагаш топло и стои топло.
- Ти какво сложи?
- Три кафета и два сладоледа.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Миме, защо си блокирала Жорето!?!
- Ако ме обича, ще се върна с фалшив профил!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори