×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зорница, която беше Динева: При голямата любов с Йордан Динев не се вписва нито „бивша“, нито „олигарх“


Зорница, която беше Динева: При голямата любов с Йордан Динев не се вписва нито „бивша“, нито „олигарх“
В сърцето ми завинаги той ще си остане мъжът, когото най-силно съм обичала, споделя тя
07 Юли 2021, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Това е мъжът, на когото исках да сбъдна мечтата – от една жена да има пет деца

Зорница Петкова, която България познава като Динева по фамилията на бащата на трите й деца, прави невероятна изповед пред "19 минути" за изпитанията на момиче, изоставено на 1 годинка от баща си, на сестра на инвалид с тежка диагноза, на най-красивата олигархична половинка у нас, на  лицемерието тогава и предателствата след това, на имането и нямането на пари. И на Психологията, която открива не само като наука, на която да се посвети, а и като призвание – първо, за да помогне на себе си, после – и на другите:
 
- Как една бивша съпруга на олигарх се освобождава от вътрешните си затвори, за да се превърне в психолог?

- При голямата любов, каквато изживях с Йордан Динев, не се вписва нито думата „бивша“, нито думата „олигарх“. В сърцето ми завинаги той ще си остане мъжът, когото най-силно съм обичала, мъжът, с когото съм искала да остарея. Мъжът, на когото исках да сбъдна мечтата – от една жена да има пет деца. Но той има трима сина. И след като Господ ни дари да се докоснем до това щастие – ние имаме дълга да ги предпазваме. Дали заедно, един до друг или поотделно, от разстояние, ние трябва силно да им показваме какво е майчина подкрепа и бащино рамо. Да им бъдем приятели, да им прощаваме и да им предадем знанията и мъдростта си. Казват, че преди душата да слезе на земята, за да отработи уроците си и да си спомни защо сме тук на земята, душата сама избирала народността и родителите си. За мен, предполагам и за Йордан Динев, най-голямото богатство са момчетата ни - три за щастие. Обръщам се към всички родители, за да не правят моята грешка и да губят от времето и енергията си в нестойностни разговори и за хора, които не заслужават компанията ни. Внимание, раздаване и безусловна любов  заслужават най - много децата. Това се отнася за всички деца по света. Та те затова се наричат деца - чисти създания. И ние – родителите, да имаме усещанията, когато те пораснат, да дадем крачка встрани, но винаги да знаят, че сме наблизо. И тези деца, които учат и работят в чужбина. Трябва да дадем свободата на децата си. За мен в родителството основната съставна е обичането. Силно ме докоснаха думите на автора на книгата „Духовен Войн“, че чрез децата си ние общуваме с Бог. Последната книга „Смелостта да възпитаваш“ ме накара да осъзная, че наистина се изисква смелост да възпитаме децата си. Защото се иска смелост от нас, когато се появят големите трудности в родителството като темите: наркотици, алкохол и опасни компании. Ние също сме били деца някога. А относно разделените родители трябва да се стремим да бъдем приятели. Става ми тъжно, когато видя майки и бащи как си отмъщават един на друг и така страдат децата. Моето освобождаване и отключване на затворите ми, справяйки се може би на половина, сбъдвайки си най-голямата момичешка мечта е да се гмурна в света на психологията.

Имам да уча много, споделяйки го сега с вас си спомням за думите на баба: „Човек се учи, докато е жив“. Гордея се че съм кръстена точно на нея. Една голяма жена, останала вдовица едва на 30 години и отгледала и дала дом на трите си деца. Една от тях е моята майка – един от големите ми учители, показали какво означава съдба, състрадание, милосърдие, какво означава да бъдеш отдаден родител. Отдаден към бремето, към кръста, който тя достойно носи и е зачеркнала личната си свобода в името да гледа болната си дъщеря с атрофия на мозъка – моята сестра! Благодарна съм на психологията, която лекува наранената ми душа и използвам в ежедневието си два от най-силните инструменти – наблюдението и най-вече самонаблюдението. Безкрайно съм благодарна на Зорница, че е търсеща и любознателна.

 
- Моника Белучи заяви в интервю пред нас, че красотата не е толкова важна: какво е Вашето мнение за това оръжие в психологическите войни?

 - Съгласна съм с Моника Белучи, че красотата не е такъв важен фактор в това един човек да бъде интересен, индивидуален,успял и знаещ ! Както и съм виждала много красиви външности и само толкова !Нищо повече! А относно психологическите войни, за тях е необходим красив ум, красиви постъпки и дела! Красиви послания и красива душевност. Ако човек успее да ги постигне  с годините, ще успее. Особено в тези нови трудни времена ! В ерата на Водолея и изграждането на шестата раса .Започвам все повече да разбирам какви знания ни е оставил големият учител Петър Дънов. Видяхме всички какво значи света да бъде на пауза. Дано сме си взели поуките. Дойдоха времена, в които лъжите се отдръпват встрани - изплуват истините и най -впечатляващото за мене е , че хората свалят маските си и ще им се наложи искат или не да покажат на света истинските си лица!

 
- Има ли във Вашата и в съдбата на всеки друг ребром поставен въпрос: парите или живота?

 - Има, разбира се ! Парите са важни за оцеляването ни. В парите има толкова закодирана енергия. Макар да сме поели по пътя към духовността и много от духовно израстналите учители на високо духовно ниво да успяват да преживяват деня си с три долара - така сподели учителят ни от последното ми обучение. Лично за мен без пари би било трудно и плашещо. Въпреки че съм от хората, за които пътеводната светлина винаги е била животът. А в живота ми най-голямата съставка е била и ще бъде любовта ! Любовта във всичките й измерения - красивата и истинската! Винаги трябва да избираме живота, но и да имаме отношение към парите . И с тези пари да помагаме, да се изучаваме и да израстваме. Тогава ще има вълшебства и тогава самооценката ни ще бъде подплатена.

- Понеже имате опит в бизнеса, кое е по-важно: пътят или резултатът?

- Благодаря Ви ,че сте се вгледали в мен и сте видели много повече от една многодетна майка! Пътят, разбира се ! Всеки резултат, добър или лош, е следствие на изминалия път. Изобщо, възможно ли е да има резултат ,ако няма път ? Учила съм се от пътя на много хора. Известни и безизвестни. Черпила съм знания, анализирала съм и даже съм прилагала опита им. На всички тях пътят е бил трънлив, труден, понякога - доста тъмен. В моя път досега също е имало много трудности и много тъмнина! В пътя ми досега - Зорница на 41 - се е налагало да лекувам и да отработвам много травми. Започнах първо с тези от детството и моята лична травма - страха от изоставяне! Майка ми и баща ми се разделят на моя рожден ден на 1 годинка. После се наложи в годините да отработя болката, обидата, унижението, неискрените взаиимоотношения и най-разрушителния страх  - онзи, който в Библията пишело ,че е един от най -големият грях  - страха от смъртта!  В живота си срещнах и много предателства и разочарования. И всичките тези преживявания правят пукнатини и оставят дълбоки рани, но не онези от порязване, а от раните, които се причиняват на сърцето и душата ни! Физическите ни рани се лекуват дори сами. А тези другите разпиляват психиката ни. Как може да се излекуваме ли? Най -вече сами! Ние сме си най-големите лечители, защото никой не ни познава толкова добре .Това ме насочи и към психологията. Само да знаете колко и какво ли не направих да се съхраня и да се успокоя! Давала съм си последните пари за терапии и семинари. Но имаше полза и смисъл ! И то огромен смисъл.Това човек да инвестира в знания не може да бъде сравнено с никоя луксозна материална придобивка. Гледам жени които харчат парите си за ботокс и силиконов бюст, а дори не им хрумва ,че би било прекрасно, ако отделят средства за израстването си в духовен план. Не ги съдя, просто наблюдения. Трябва да израстваме и да се усъвършенстваме като човешки създания. Трябва да вникваме все повече в това какво е карма, родова карма, травми , чувства , страхове и емоции. Какво е прошката ? Да се научим истински да простим, а не да се залъгваме ,че уж сме го направили! Прошката е сила! Прошката е за големите духом! Прошката е смирение и тя е най-вече за нас, а не за острещния! Защото, ако не го направим, ще се изпълним с омраза и злоба , която ще ни разруши . Сега си дадох сметка колко много работа съм свършила да поправя усещането си за това ,че съм се чувствала ,,незначителна” и колко много съм се подценявала. Колко труд, за да вдигна в собствените си очи самооценката си. Мисля ,че успешно се справих ! И винаги ще бъда благодарна до края на дните ми на всички лечители и свещени места,на които съм  търсила спасение. Гордея се със Зорница! Тя вече по малко се страхува, тя е един всеотдаен родител, трудолюбива и достойна дъщеря!Тя е една достойна българка! Аз не съм изминала пътя ми, силно моля да съм спряла по средата и да имам още толкова години в живота си ,за да служа, да помагам и да оставя следи след себе си!


- Как коментирате поетичната фраза: "върхът е цел, но не и смисъл"?

- Винаги трябва да имаме цел. Винаги! Целта е действие. Целта е живот ! Нямаме ли цел, дори и такива от малките цели за деня - пропиляваме времето си. Аз лично, когато нямам цел, нямам и вдъхновение и потъвам. Потъвам толкова надълбоко ,че стигам дъното. Изпадам в апатия, след това идва ред на самосъжалението и започвам да тъгувам. Депресия! Не трябва да го позволяваме ! Или ако се случи, да не стоим дълго в това състояние. Затова се стремя максимално бързо да се издърпам за косата като барон Мюнхаузен и с помоща на всички сили, лечители и вдъхновители в тази сфера, да се справим. Въпреки че съм имала период няколко години да бъда така - безцелна. Даже мога да заявя, че си отглеждах страха и той ставаше все по -голям. Бих го описала като октопод, който пуска пипалата си и отравя дните и нощите ми. Уплаших се най-много, когато отказвах да карам кола, а аз толкова много обичам да шофирам. Религииите, които изучих, също много силно ми помогнаха. Помогнаха ми да усиля вярата си! Онази вяра, с която се раждаме и умираме, но изгубваме някъде по средата. Когато има цел, има и връх, а когато постигаме красиви цели и сбъдваме мечти, имаме повече изкачени върхове и следователно се създава смисълът. Онзи красивият и вълшебен смисъл, който ще ни придаде стойност. Пробуждането не е пътуване за хора със слаби сърца . Пробуждането е смирение. Пробуждането е да наведем глава. О , да ! Поставяни сме на колене много, много пъти . В пробуждането има много сълзи, които трябва да бъдат изплакани и преживени! Често си мисля ,че единственото нещо, което притежаваме и ще вземем със себе си, са нашите преживявания - грозни, красиви, разтърсващи и кардинални. Пожелавам на тези специални хора, които ще отделят от времето си, да ме прочетат, да имат много здраве,спокойствие, обич, вяра и най - великото чувство - Любовта!


В категории: Лайфстайл


27
Коментара по темата
27.
Тита
10.07.2021 09:03:47
0
1
Явно е доста объркана.. гурута, учения, психология.... Момиче, вземи се в ръце и не си давай парите на вятъра.
26.
*********
09.07.2021 18:00:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
До 24
08.07.2021 21:47:56
0
3
На кой?
24.
Стига бе
08.07.2021 19:30:06
0
12
А като правеше малки музикални етюди на Оня в Мираж не рива. Ся що ривеш? Ма мое ли си толко проста. Да го вкараш в Мираж, дето и стените имат уши, и вратите очи.
23.
*********
08.07.2021 14:50:41
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
Maria
08.07.2021 14:27:16
15
3
Vpe4atlena sum... Izklu4itelno dobro intervu. V tazi jena ne e samo krasotata, koeto vpe4atliava. Zavistnitzi, posprete se..! (izviniavam se za latinitzata)
21.
Диневи
08.07.2021 12:52:00
2
16
Диневи да й забранят изяви на тази простакеса - излага семейството.
20.
*********
08.07.2021 11:50:45
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
*********
08.07.2021 11:43:19
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
18.
Хе хе
08.07.2021 11:18:40
2
5
Успех! Сития на гладния не вярва . Ако искаш истинска психология с реални човешки взаимоотношения , вземи прочети Библията (стария завет) , а пък може и Панчатантра.
17.
*********
08.07.2021 10:52:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Da
08.07.2021 10:51:07
1
10
Иска пари то е ясно
15.
пецата
08.07.2021 07:08:57
7
45
изгладняла въшка какво се рекламираш хвани се на работа , в кауфланд търсят хора да подреждат рафтовете, или се пусни в адам и ева стоян колев ще ти бъде супервайзер
14.
До 5
08.07.2021 06:49:16
4
24
Да ,и на мен през цялото време ми правеше впечатление че уж за психология става дума. Даже някъде и с главна буква беше написано , тя говори за духовно . Ммм не! Можеш да допълниш психологията с духовно но сами по себе си нямат общо. Нещо се е заблудила четейки популярната психология която по принцип е за масовия читател да си я чете на морето.
13.
Пре3 мура ми
08.07.2021 05:26:53
1
10
Че чааак в Еркеч
12.
До 10 ,11 и 12
08.07.2021 04:44:45
12
18
Тази щом е майка на децата на Динев, надали ще огладнее.
Ама ти щом от това се интересуваш с такава злоба, май най-вероятно отдавна си огладнял.
11.
Ad
08.07.2021 03:21:26
4
28
Закъсала е, ако нямаше кинти този надали щеше да му е голяма любов тази
10.
Заинтересуван
08.07.2021 01:01:40
4
26
Тази да не огладня,че защо на с медийните свирки?
9.
АЯ
08.07.2021 00:45:07
4
25
Пълна сволач са тези. Българио за тебе те умряха ИИИ. Жалко
8.
*********
08.07.2021 00:36:25
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Динев
08.07.2021 00:26:44
2
32
Колкото и да ревеш Данчо няма да те прибере. Жената - мъж е тази...
6.
Широк Хълм
08.07.2021 00:15:50
4
29
Срам ме е че има много интелигетни жени във Бургас някой инжинери някой физици някой компютри програмисти някой архитекти и физици и защо заслужаваме да ни предлагат селски манджи?

Защо българино?
Жената е най ценната част от бъдещето на едно дете - ако тя е пръчка или лигаве — НИЩП няма да стане от детето.
Просто тъпотият се полепя по детето.

Има жени които са изяли хем библиотеката хем са постигнали много. Търсете ги!

Не убивайте България с селски пръчки и лигавенца.

Същото важи и за батките и селяците от соц комуните обаче ЖЕНАТА е най главна при отглеждането на бъдещия народ.
5.
Широк Хълм
08.07.2021 00:14:05
1
24
Срам ме е че има много интелигетни жени във Бургас някой инжинери някой физици някой компютри програмисти някой архитекти и физици и защо заслужаваме да ни предлагат селски манджи?

Защо българино?
Жената е най ценната част от бъдещето на едно дете - ако тя е пръчка или лигаве — НИЩП няма да стане от детето.
Просто тъпотият се полепя по детето.

Има жени които са изяли хем библиотеката хем са постигнали много. Търсете ги!

Не убивайте България с селски пръчки и лигавенца.

Същото важи и за батките и селяците от соц комуните обаче ЖЕНАТА е най главна при отглеждането на бъдещия народ.

В момента жените в Бургас са на много ниско ниво, тези глупости за зодиаци и за проституция и за тоалети и за Моника Белучи не на нас — може на някой бедни народи в Африка да ги разказвате. Баста.
4.
До 2
07.07.2021 23:55:32
2
85
И къде , казваш, е израстнала много и то "духовно" тази ?
На приемите и банкетите на Диневите ли?
Толкова ли е трудно да разбереш, че цялото нагласено интервю и то подходящо платено е препис на фрази от философски творби, които нито интервюираната , нито журналистката разбират и познават!
3.
*********
07.07.2021 23:27:42
0
35
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Да
07.07.2021 22:21:02
45
21
Не я познавам, но От статията си личи, че жената е израстнала много и то духовно. Доста фрази има, които се осмислят само с четене, търсене, мислене и голяма любов.
1.
*********
07.07.2021 22:16:59
4
31
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Седмица започва със слънце, но посрещаме есента със захлаждане Седмица започва със слънце, но посрещаме есента със захлаждане Времето днес ще е слънчево, но в часовете до вечерта с усилването на вятъра от запад-северозапад температурите ще се понижат Кирил Петков и Асен Василев съсипват партиите на протеста Кирил Петков и Асен Василев съсипват партиите на протеста  Възможно е да вземат гласове и от левицата, но несъществена част, коментира политологът Анастас Стефанов Наръганият с нож таксиметров шофьор: Нападателят беше неадекватен, искаше да ходим на Луната Наръганият с нож таксиметров шофьор: Нападателят беше неадекватен, искаше да ходим на Луната Дали беше пиян или дрогиран, не мога да кажа, сподели пострадалият Кой ще бъде мандатоносител на Петков и Василев Кой ще бъде мандатоносител на Петков и Василев Проектът носи името "Продължаваме промяната" Протест в Айтос, блокират пак пътя на смъртта Протест в Айтос, блокират пак пътя на смъртта  До напрежението се стигна, след като преди дни катастрофа причини смъртта на трима души Взривен апартамент във Варна заради наркотици? Взривен апартамент във Варна заради наркотици? Разследващите работят по всички версии 458 са новите заразени с COVID-19, 43 починали 458 са новите заразени с COVID-19, 43 починали 4750 от леглата в COVID отделенията вече са заети Гонка в Бургас, полицаи на лов за каналджии и мигранти Гонка в Бургас, полицаи на лов за каналджии и мигранти  Част от колите били спрени край бургаския квартал Крайморие, но шофьорите на други две не се подчинили да спрат за проверка Рибите да не ровят в миналото, въглените от раздялата с любим човек, ще ги опарят! Рибите да не ровят в миналото, въглените от раздялата с любим човек, ще ги опарят! Хороскоп за деня – 20 септември 2021, понеделник "Градинарят" Валентин от с. Трояново завъди коноп в двора на къщата си "Градинарят" Валентин от с. Трояново завъди коноп в двора на къщата си Младежът се озова в ареста заради канабисовите растения
Турците не издържат на високите цени, купуват само най-необходимото Турците не издържат на високите цени, купуват само най-необходимото Хранителните стоки са поскъпнали с 30% само за една година Северна Македония започна премахването на визите със САЩ Северна Македония започна премахването на визите със САЩ Министърът на външните работи Буяр Османи е сформирал работна група Укрепването на катедралатата Нотр Дам завърши Укрепването на катедралатата Нотр Дам завърши Реконструкцията се очаква да започне след около година Талибаните забраниха на момичетата да ходят на училище Талибаните забраниха на момичетата да ходят на училище Момичетата учат сутринта, а момчетата - следобед. Учителите преподават на момчета, а учителките - на момичета COVID-сертификат ще се изисква от всички работници в Италия COVID-сертификат ще се изисква от всички работници в Италия Предложението вероятно ще остане в сила до края на годината Кои са най-богатите семейства в света? Кои са най-богатите семейства в света? Фамилията на дребен търговец оглавява класацията Гърция започва доставки на лекарства с дронове Гърция започва доставки на лекарства с дронове С дронове ще се извършват доставки при спешност и на граждани, които имат ограничен достъп до аптеки Две жертви и 20 ранени, сред които деца, при три експлозии в Афганистан Две жертви и 20 ранени, сред които деца, при три експлозии в Афганистан В ход е разследване за установяване на размера на щетите и причината за експлозиите Изследване показва, че "Модерна" е най-ефективна Изследване показва, че "Модерна" е най-ефективна Прeпaрaтът нa Pfizеr ocигурявa 88% зaщитa cрeщу тeжкo прoтичaнe нa зaбoлявaнeтo, a eфeктивнocттa нa Mоdеrnа e 93%   Швейцария въвежда задължителен тест за COVID-19 при влизане в страната Швейцария въвежда задължителен тест за COVID-19 при влизане в страната Гражданите ще бъдат тествани повторно между 4-ия и 7-ия ден от влизането им в страната
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ С увеличението на пенсиите помогнахме на пенсионерите да не умрат от глад Виц на деня Виц на деня - Колко ме искаш?
- Колкото ананас на пица.
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, защо не си лягаш?
- Чакам пералнята да свърши, за да просна прането.
- Лягай, аз ще изчакам.
- Благодаря.
- За нищо. Като свърши пералнята, ще те събудя.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато гледаш парламента, виждаш, че има и по-безсмислени неща от живота ти.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори