×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът с предизборно обръщение към партиите: Идват трудни времена, нужни са непопулярни решения


Премиерът с предизборно обръщение към партиите: Идват трудни времена, нужни са непопулярни решения
Янев се надява политическите сили да формират стабилно мнозинство и стабилно подкрепено правителство, което да е в състояние да провежда реформи
07 Юли 2021, Сряда, 10:20 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Гражданите да гласуват свободно, отговорно, осъзнато и без страх, призова Стефан Янев

Служебният премиер Стефан Янев направи предизборно обръщение към народа и към партиите и коалициите по повод предстоящия парламентарен вот в неделя.

Той използва откритата част в началото на днешното заседание на Министерския съвет, за да обяви посланието си.

Янев призова гражданите да гласуват "свободно, отговорно, осъзнато и без страх". Той подчерта, че служебното правителство полага усилия да се осигури честността, прозрачността и автентичността на вота, като благодари на МВР и останалите правохранителни институции, ангажирани с процеса. 

Работата по предотвратяване на купения и контролиран вот вече давала резултати, което било основание гражданите да се чувства сигурни и да дадат своя глас без притеснение. 

„Призовавам и политическите партии и коалиции да бъдат отговорни в изборния процес, да загърбят популизма и пиар акциите и да подходят национално отговорно, защото се опасявам, че предстоят трудни времена, и бъдещото разположение на силите в парламента... трябва да формират едно стабилно мнозинство и стабилно подкрепено правителство, което да е в състояние да взима непопулярни решения и да провежда реформи“, добави премиерът.

По думите му, в основата на бъдещото управление трябва да бъде икономическата доминанта, така че България да получи своята възможност да развива икономически потенциала си в интерес на цялото общество.

Янев призова партиите да чуят гласа на хората и техните идеи и да се опитат да ги "имплементират" в подходящи политики. 

 




Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
15
Коментара по темата
15.
ХХ
08.07.2021 18:17:02
0
0
Мдааа, трябва да се връщат от всички заемите, раздадени от ес на марионетните им режими и диктатори.
14.
Сарайския мишок
07.07.2021 15:49:50
3
5
Ама само как ва изпарзалях пак балъци със Слявчо виолисчето ааааа.....
Ами аз нали от 25 години си го отглеждам това наркоманче недодялано и сега го активирах за да ви доограбя пак.
13.
до 2
07.07.2021 15:11:46
3
2
Патиланчо, това което ти е написал демократа не може да го чуеш в никоя голяма медия. Нито е тема на дискусия някъде. Равнис, мирно. Утре ЕС. А вдругиден Евро. Ама си свободен да надраскаш мнението си в анонимин сайт. Глупендър. Който не харесва демокрацията на банкерите веднага го обявяте за носталгичен комунист. Бягай си при баба Цоцолана ! Тъпунгер елементарен.
12.
Идват
07.07.2021 15:07:29
4
5
трудни времена,след управление на ЧЕРВЕНИТЕ,дочи и за малко винаги идват трудни времена,ФАКТ,Луканов,Виденов,Орешарски.
11.
Радио Веселина
07.07.2021 14:51:04
7
5
КОЙ стой зад проекта на чалгаря Слави?
1-НАРКОбоса ТАКИ?
2-Масонския бос русофил свинаря ГЕРГОВ?
3-Етническия балансьор мафиот руски агент хидроинжинер ДПС?
4-Библиотекарския ректор бос русофил ДС Стоян Денчев
10.
111
07.07.2021 14:18:08
4
5
Политици еднодневки, господин за един ден, след 10 дни гражданина Седларов.
Военната червена хунта вън!
9.
до мислещ
07.07.2021 14:09:39
2
7
От цялото мислене това ли ти роди мозъка? Кой осигури допълнителните секции за ДПС в Турция??? От там идват основно гласовете за ДПС и сега ще са повече благодарение на протестните партии, които узакониха връщането на ДПС в играта. Не че до сега не са били, но вече ще могат да са по-сериозен фактор.
8.
мислещ
07.07.2021 13:57:03
7
7
Гласувайте масово в неделя, иначе ГЕРБ и ДПС ще си осигурят властта с гласовете от циганските секции!
Време разделно е! Или държавата ни окончателно ще приключи съществуването си, или ще получи шанс да се съвземе след управлението на мафията!
7.
Иде нова Луканово-Виденова зима
07.07.2021 12:58:13
10
13
Гласувайте "свободно, отговорно, осъзнато и без страх". Руските хакери ще оформят правилно машинния вот.
6.
обобщение на коментарите
07.07.2021 12:26:28
4
6
Прост и наивен народ гласува, точка.
5.
Май резултатите ще са катастрофални за Герб
07.07.2021 12:18:00
12
15
Имам чувството, че за първи път ще гласуваме свободно. Браво на сулжебното правителство, че навря брокерите на купения вот там където им е мястото
4.
дебили бургашки
07.07.2021 12:04:47
12
12
Прост и наивен народ гласували за ГРОБ по бързо към Гробищата
3.
дебили бургас
07.07.2021 11:49:31
11
17
Прост и наивен народ гласува за партия "Има такъв идиот"!
2.
Бургазлия
07.07.2021 11:48:41
11
16
До смехуркото "ДЕМОКРАТ". Драги ми смехурко, демокрацията я има, най малкото че това което си написал ако беше го написал 1980 щяха да са те прибрали в Белене. Преди 30 годи имаше само една бедна класа и една малобройна върхушка която я експлоатираше. За каква средна класа ми драскаш. Пародия беше социализма защото социото го имаше само по плакатите. Или не си живял по това време или отчайващо глупав човек.
1.
демократ
07.07.2021 11:05:21
7
23
Демокрацията у нас НЕ РАБОТИ ! Тя е пълен тъш_ак ! Толкова потайна предизборна кампания никога не е имало ! Няма дебати. Скрити като мишки лидери. Най-много на живо във фейсбук сред свои хора. Няма дори програми (не че ги изпълняват после). Пародия на демокрация. Пародия на свободно общество от хора които са поставени в тотална икономическа зависимост. За 30г. демокрация напълно бе разрушена т.нар. средна класа. От кумова срама Херо Мустафа не желае да поеме ЯВНО управлението на територията на бившата държава България. Нищо не зависи нито от начина на гласуване. Нито от хората които НИ избират. Както пее в една своя песен новият ни спасител "Ша ти (ни) скъсам г_за" ! Хайде да си гледате светлото бъдеще.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори