Пилешки крилца с пармезан и чесън
Вижте рецептата
Продукти:
1 кг пилешки крилца
Сол, черен пипер на вкус
125 г масло
¼ ч.ч. настърган пармезан
4 стрити скилидки чесън
1 ч.л. сладък или пушен червен пипер
Няколко стръка наситнен магданоз
Приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. Крилцата се овкусяват леко със сол и черен пипер. Внимавайте със солта, защото пармезанът е солен. Сложете ги в тава върху хартия за печене и печете от двете страни до готовност, около 30-40 минути. Малко преди да ги извадите от фурната, разтопете маслото и го сложете в купа. Не бива да е вряло. Добавете към него чесъна, пипера, пармезана, магданоза и разбъркайте добре. Щом крилцата са готови ги сложете в тази смес и разбъркайте добре, за да се овкусят от всички страни. Сложете в чиния и поръсете с още малко пармезан. Сервирайте с гарнитура по ваш избор или ги хапнете просто ей така.
Продължава засаждането на нови дръвчета по новоремонтираните улици и парковите зони на Бургас
Как формата и размерът на килима влияят на интериора?
17-годишен открадна Мерцедес от паркинг, оставили го с ключ в контакта
„Ислямска държава“ призова за атентати в западни страни
Защо изборът на часовник или бижу трябва да е съобразен със стила и визията ни?
6 зодии ще се отърват завинаги от тежкото бреме на миналото
Напрежение между ПП-ДБ и ГЕРБ в парламента заради охраната от НСО на депутатите
Министър Жечо Станков откри Фонд в подкрепа енергийната ефективност и намаляване на въглеродните емисии
Родата на цар Киро изкупи масите от 10 000 за концерта на Тони Стораро
Днес почитаме светец, който пази и помага на наркомани и алкохолици
Киара обвини Краси, че искал заложи пръстена и да делнат парите. Той: Разделихме се, защото не съм Митко Пайнера
Защо Кобрата се прави на палячо, когато го проснат на ринга
