×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлии пропищяха от нощните дрифтове на мотористите, зоват за спешни мерки


Бургазлии пропищяха от нощните дрифтове на мотористите, зоват за спешни мерки
Мотористите често участват и в катастрофи по основните булеварди на Бургас
29 Юни 2021, Вторник, 20:30 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Архив на Флагман.бг

Всяка нощ, между 1 и 5 часа, чуваме форсирането на мотори без заглушите на ауспусите

Сигналите срещу шумни мотори и форсирането на гуми в късните вечерни часове се увеличиха драстично през последните няколко седмици. На редакционната поща на Флагман.бг получихме множество оплаквания от граждани, живеещи в района на бул."Стефан Стамболов" и ул."Цар Симеон I". Днес темата бе разисквана и на редовното заседание на Общинския съвет в Бургас, след като съветниците от БСП Живко Господинов и Христо Панайотов внесоха питане до администрацията. Отговори им Веселин Василев, директор на УКОРС, който потвърждава, че са извършили проверки, включително замервания с РЗИ, отчели са завишени стойности на уличния шум и там, където се налага, са предприели необходимите мерки.

От Община Бургас обаче отбелязват, че преди всичко това е работа на сектор "Пътна полиция" към ОД на МВР в Бургас, които трябва да следят за нарушители.

Днес пристигна поредното писмо до редакционната поща на Флагман.бг от Кирил Трифонов. Бургазлията подробно описва двуколесните моторни средства, чиито водачи умишлено заглушават ауспусите си, за да чуват звучите на мотора си. Това обаче побърква живущите в централната градска част на Бургас, тъй като през там минават главните пътни артерии на града, които се явяват любими за мотористите, тъй като са прави отсечки, легналите полицаи са рядкост, а светофарите отдавна вече са изключени. 

"Честото преминаване на мотори с висока скорост и повишени нива на шума ни тормозят от години. Моторите се движат предимно в района на улиците „Генерал Гурко“, „Трайко Китанчев“, „Славянска“, „Стефан Стамболов“ „Цар Симеон I“, „Христо Ботев“ и „Демокрация“, видимо не се съобразяват с правилата на движение по пътищата, нарушават закона и наредбите за обществения ред, и създават шум, живущите в този район са изложени на постоянен източник на стрес. По няколко пъти в денонощието (средно 3 – 4 пъти в периода между 1 и 5 сутринта), хората се събуждат от „форсирането“ на гуми. Това води до системно недоспиване и повишени нива на стрес. Този фактор оказва пагубно последствие върху психиката ни и здравословното ни състояние", жалва се бургазлията. 

По думите му високите нива на шум от превозните средства водят до повишено кръвно налягане, проблеми с ориентацията, повишена тревожност и раздразнителност, както и повишени нива на хормон на стреса кортизол.

Той е категоричен, че "забавлението" на мотористите прекъсва фазата на дълбок сън на спящите и това често води до понижени резултати при изпълнение на задачите в работата и училището, отпадналост и дори раздразнителност.  От набезите на мотористите най-много страдат хората с повишено кръвно налягане, възрастните, бебетата и малките деца, както и техните родители – това са голяма част от населението на Бургас, почва още нашият читател. 

"Жителите в ЦГЧ са търпеливи и с готовност понасят шума и безпокойството от тълпите туристи, които посещават града всяко лято. Туризмът е основен източник на средства  и живеещите в центъра не правят изключение. Мотористите обаче, освен дразнители, се превръщат в заплаха и за туристите. Постоянното безпокойство от шума на преминаващите мотори през нощта, прави централната градска част нежелано място за наем на квартира и лишава от доходи намиращите се в района хотели, хостели и частни квартири. Друг, не по-малко сериозен ефект е нарастващото напрежение и недоверие към Община Бургас и към системата на МВР като цяло. Ако няколко човека могат безнаказано да тормозят останалите, хората си задават въпроса в чия полза работят институциите и защо едни хора трябва да спазват правилата, а на други всичко е позволено",  допълва още Кирил Трифонов.

Той посочва и няколко препоръки към институциите, които според него и гласувалите му доверие съседи, могат да доведат до справяне с проблема.

1.Поставяне на трафик камери на кръстовищата на „Генерал Гурко“ с ул. „Славянска“ (подземната улица), както и на кръстовището на „Генерал Гурко“ с „Цар Симеон I“. Следене на получените данни от камерите и съответно глобяване на нарушителите. Камерите да бъдат оборудвани с датчик за нива на шума, като комбинацията от двете устройства ще показва кои са основните нарушители.

2. Провеждане на анкета (по образец от наредба № 6 от 26 юни 2006 г. За показателите за шум в околната среда) с живущите в района на централна градска част.

3. Поставяне на „легнали полицаи“ на ул. „Генерал Гурко“ и други проблемни улици.

4. Затягане на контрола върху мотористите, които се движат в Бургас.

5. Засилено полицейско присъствие по гореспоменатите улици в периода 23:00 – 06:00), докато не се реши проблема. Патрулиращите полицаи да бъдат оборудвани с камери и уреди за измерване на шума".

Флагман.бг изпрати предложенията на бургазлията до институциите. Очаквайте развитие на темата. 

Карта на най-шумните улици в Бургас, които са любими за моторджиите, снимка: Кирил Трифонов

 


В категории: Бургас


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
68
Коментара по темата
68.
M.
05.07.2021 08:17:50
0
0
И аз пробвах пяната усетиха се бързо но смениха гърнето с тихо
67.
Шматка
05.07.2021 01:40:12
1
1
Номера с пяната работи изпробвах го благодаря колега от петък се мъчат да запалят бялата Мазда в Славейков 34 днес я издърпаха с въже даже не се и усетиха от къде им е дошло
66.
Моторист
01.07.2021 16:41:51
1
9
Мотористите са или сухи и тъпи или дебели и тъпи. Други видове няма.
65.
*********
01.07.2021 14:06:29
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
64.
Ъъ
01.07.2021 13:40:23
10
5
Целогодишно там карат шумно, през денонощието, всякакви превозни средства. Оплакващите трябва да са гражданите, които току що са дошли от село и не могат да свикнат с шума на големия град Аман от тези жители
63.
До 58
01.07.2021 07:59:01
0
2
А на мен как се кара мотора с двата коша. Може и да ми покаже все тая
62.
Йордан
30.06.2021 16:41:07
2
7
Автора на статията има сериозни пропуски в обучението си по български език,също така демонстрира невежество в техническо отношение от типа" форсиране на гуми" или,че хората ги събуждал заглушения шум на мотора...
61.
Друга потърпевша
30.06.2021 16:40:50
2
9
Всички знаят ,че обиколките им продължават по бул."Стефан Стамболов" до сфетофара на болницата и обратно.Нарочно ли общината не слага легнали полицаи? След като градинката от източната страна поизчезна,може и друго да се промени.Кога в общината ще започнат даработят за гражданите?
60.
Аз
30.06.2021 12:51:41
9
13
Абе що така тия с моторите са такива охлюви все.Гледаш готин мотор,ония в кожи с каска,яката работа.И,като свали каската и се показва някакъв мокър мишок очукан от градушката,без мотор смятай какви утрепани прошляци са всичките.
59.
zapoznat
30.06.2021 11:58:18
5
9
Положението с мотористите на "Цар Симеон" е нетърпимо. Общината трябва да направи нещо по въпроса. Ограничението от 30 км/ч не е достатъчно, а и не се спазва. Няма глобени мотористи. Няма никакви гърбици, камери, нищоооо. Махнаха и пешеходните пътеки на доста места. Все пак това е квартална улица, а не булевард, нищо, че естествено се явява продължение на "Стефан Стамболов". Никога "Цар Симеон" не е била толкова натоварена, мръсна и шумна. Не стига неправилното паркиране, ами и тези мотори, които си правят гонки постоянно!!!
58.
Gsxr
30.06.2021 10:39:04
7
20
Искам световно неизвестната авторка на статията да ми обясни как се форсират гуми
57.
Наско
30.06.2021 10:27:52
17
6
Да си затварят прозорците
56.
Бинокъла
30.06.2021 10:18:42
11
13
От сутрин до вечер седя на прозореца да се услушвам за мотор, силна музика, някой друг вик скандал, ремонт на комшия, детски плач, съсед музикант и звъня и подавам сигнали, защото нямам какво да правя просто. Искам да ми е отворен джама, защото нямам климатик пък се потя и мириша и трябва после да се къпя, така хабя ток това означава, че някой от посочените е виновен. Искам да се веселя някъде обаче нямам пари и за тва ми пречат и заведенията с музика, какво да правя. Сега е лято на плаж да ходя пак шум и там да взема да се върна да живея на село от където дойдох ямболски сливенски села странджа, така ще ми е спокойно.
55.
Мустафа
30.06.2021 10:17:06
3
4
Дрифтите ли ги коланги :D
54.
Фен на шума
30.06.2021 09:52:45
7
6
Ония ден един мотор ме стресна беше шумен и излязох в отпуска да си почина 20тина дни. Надявам се като се върна на работа пак да ми изшуми нещо, че да взема болничен!
53.
Минко Тайфуна
30.06.2021 09:42:18
17
7
Пожелавам на недоволните децата ви да си вземат мотори, внуците, мъжете ви, жените. Така ще се промени възгледа за всичко. Има хора просто на които им пречи всичко,ето дори не могат да работят качествено от моторите хахаха.
52.
Калата
30.06.2021 09:38:28
23
6
Като ви е шумно и ви пречат спете на затворени прозороци. И на мен ми пречат старите ви пушещи бараки ама не звъня да ги спират от движение. Зимата се топлите на дърва и омирисвате въздуха не се диша.
51.
Живко Господинов и Христо Панайотов
30.06.2021 09:36:17
0
13
След 19:00 часа ви чакам на Луксора.

БУЛАИР е писта, един олигофрен от няколко дни с един мотор. . ... газ газ газ, обратен завой на светофара за пристанището газ газ газ обратен завой на републиканска и така сто пъти.
50.
Улица Морска
30.06.2021 09:11:44
0
11
Елате на Булаир да чуете и видите не само моторите а и колито които излизат с мръсна газ от малките улички и полицаите не смеят да ги пипнат,от както кмета реши да отвори всички улуци стана невъобразимо шумно,всякаква подпийнала сган решава да си показва възможностите на пътя,сложете поне легнали полицаи на малките пресечки,че другите полицаи направо спят!
49.
Хер Флик
30.06.2021 08:54:05
2
11
Подавайте сигнали на 112, ако се съберат много сигнали в една смяна са длъжни да реагират. Ако усетите че никой не реагира, пускате жалба до МВР, и се оплаквате, че никой не реагира на сигналите ви.
48.
*********
30.06.2021 08:28:02
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
до 30-и (292)
30.06.2021 07:58:42
0
2
Браво пич....много точен коментар......!!!!
46.
Иван
30.06.2021 07:47:17
7
25
Въобще трябва да се забрани ползването на мотори в града. Така е на много места, включително и в Лондон. Който иска да кара мотор, да го прави извън града или на писта. Ама за това нещо се искаволв от общинския съвет.
45.
Пешо
30.06.2021 07:26:19
6
8
Търся общ работник на половин работен ден (12 часа). Задължително трябва да е отпочинат (чуващ. всякакви шумове).След първия работен ден ще спи цялата нощ без да се събужда
44.
Moto girl
30.06.2021 02:19:16
2
5
"често УЧАСТВАТ в катастрофи" хахахахах
43.
Това е по ооасно от оръжие.
30.06.2021 01:08:25
1
8
200++конски сили на две колела е много опасно,особено на Българската пътната мрежа.
42.
Това е по ооасно от оръжие.
30.06.2021 01:08:25
1
6
200++конски сили на две колела е много опасно,особено на Българската пътната мрежа.
41.
329
30.06.2021 00:54:00
1
6
Това за пяната ще го пробвам още утре вечер на един състезател. Благодаря за идеята да видим как ще запали на другия ден
40.
Ц ц ц
30.06.2021 00:44:14
4
32
Ей това е... Заради 10 тина тъпака се осира името на цяла една философия - тази на две колела. Купих си мотор, пипнат, стегнат - махнах му почти всички подобрения и го направих в оригиналния му вид. С оригинален ауспух не шумен изобщо, не е и впечатляващ, но пък не ми е целта да ме зяпат 14 годишни пикли. Не се вра между колите, защото нямаме култура, а и има правилник, който го забранява. Не разбирам колегите, които си форсират машините и пречат на всичко живо, но и тъпаците с бмв-тата и аудитата са същите. Не е проблемът в превозното средство, а във възпитанието. Онзи с двете деца, дето псува тук и нарежда едва ли ще възпита нещо по-различно от моторист с празна кратуна. Звънете на 112 и да се разправят с тях - след 10 акта ще се превъзпита. Градът отдавна не е спокоен, но какво да се очаква от пренаселването с хора, в които в населените им места нямат кръгови кръстовища, дори и маркировки и като дойдат тука сменят регистрацията с "А" и става една... Карането на мотор е уникално преживяване и който не го разбира нека си мълчи. А шумът не е по-различен от комшията с перфоратора в 14:45 в неделя, от бмв - то с ремуса, от клаксоните на поредните, които не са чели правилника, от чалгиите в колите и апартаментите, от телевизора на комшията, от пиянските и наркомански крясъци, от заведенията, които не спазват наредбата. Така че кривите пирони да седнете на тях, онзи да внимава как си възпитава децата, а загорелия да лъска по-често и ще разтоварите от стреса.
39.
Зз
30.06.2021 00:23:29
4
20
Ами на Технополис в Изгрев постояно има събор...постоянно ръмжат,паткат, форсират...не се спи .А педалите от 2ро районно са на 200 м..
38.
До 31
29.06.2021 23:48:32
5
1
Мога да инвестирам единствено в жена ти, скоро некой ще го отнесе в ауспуха, ама нали знаеш кой ауспух?
37.
Avtomivkite
29.06.2021 23:23:07
3
6
Ami avtomivkite pod prozorcite na mirni grajdani,bez absoliotno nikakvi dokymenti i piteina voda za miene v ysloviq na kriza
36.
Рокер
29.06.2021 23:07:59
32
6
Всички които са против рокерите съм ги евал с 200
35.
До ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ
29.06.2021 23:07:51
8
26
Всички които се жалвате тук пускайте сигнали всяка вечер ако трябва по няколко пъти на тел 112 да спрем тези гамени и да живеем нормално лично ние в Изгрев пращаме сигнали ежедневно и има някакво добро развитие важното е да не оишем излишни коментари под статията а непрекъснато да звъним на 112 благодарим ви от Изгрев
34.
ало, държавата!
29.06.2021 22:57:53
3
19
от 2018 като ги изтърваха не е спирало ден и нощ! не само мотори но и коли много шумни, сякаш нарочно разболяват хората! чудно как никой не реагира досега
33.
Ами...
29.06.2021 22:53:07
0
15
По ул. Яким Якимов в Славейков е същото.
32.
Ван ДИЗел Макуински
29.06.2021 22:31:37
41
10
Тия от ЦГЧ кви са. Те ? там да не е вилна зона ? не стига че са наи големите. комплексари живеят в гетото натъпкани като мигранти слънце. Не видели. Все на сянка си живеят Ами сега и мотора ми им пречел ! Я стига сте се. Превземали щот цяла вечер ще ви бръмча на 2. Скорост
31.
Бедняци с комплекси
29.06.2021 22:31:08
53
26
Инвестирайте в качествена дограма и спрете да се заяждате с хората които не са ви виновни за нищо.
30.
292
29.06.2021 22:28:54
13
39
До 13. А, бе, лайно. Като бяхме млади правиме най-различни неща, присъщи за млади хора. Едното от тях беше, да си даваме сметка, че всичко си има граници.
29.
Марио
29.06.2021 22:12:35
11
28
Тия миризливите боклуци в кожи винаги са били уши на ченгетата , затова не ги закачат . Помните ли Казака ?
28.
292
29.06.2021 22:08:39
7
40
В неделя след обяд пътувах до Велико Търново. По "подбалканския" между Сливен и Гурково и в Хаимбоаз се разминах с някорко орди мотористи, сигурно са се връщали от някакво тяхно джумбаре. Окончателно се уверих, че всички да един са идиоти. А по-голямата част - абсолютни.
27.
Magareto
29.06.2021 22:08:30
1
3
Do Glarus pravsi
26.
A
29.06.2021 22:03:14
3
14
Да се добави в списъка с камери и новата "магистрала" в меден рудник. Там е същото вечер и не само.
25.
Цонев
29.06.2021 22:01:39
28
19
Първо
Колко правописни грешки има в статията?
Второ
Колко затваряни ауспуха сте виждали на мотор (на кола е ясно че е всеки втори), щом производител ги е патентовал и продава те са годни за употреба?
Трето
Той и съседа си оправя жената и се чува ама не се оплаквам на ФЛЕГМАН.
Четвърто
Има органи на Кат отговарящи за ЗЗДП.
Пето
Ако живея на село и на съседа петела кукурига в 5:00 пак на ФЛЕГМАН ли да се оплача?
П. С.
Живеен в свободна уж държава всеки си прави каквото иска.
А и да Ви светна не съм моторист.
24.
!!
29.06.2021 22:00:55
38
21
Ще спите на затворени прозорци селяни
23.
Glarus
29.06.2021 21:48:49
12
20
Половина кофа със криви ПИРОНИ
Проблема е решен
22.
IT
29.06.2021 21:47:56
7
20
Най-големите смешници, взели една барака за 5к и са мнооо големи.

Комплексари...
21.
до 13
29.06.2021 21:45:07
17
17
Алоу, младия гражданин-олигофрен!
Да го тура на майка ти докато теб те няма вкъщи! Кво знаеш ти за правилата бе посерко! Затова никога не давам път и предимство на такива мотористи и педераси като теб, ами им еба жените! Айде да пратиш много поздрави на майка ти!
20.
*********
29.06.2021 21:42:45
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Бургас
29.06.2021 21:41:13
6
35
Значи за вредни емисии стикери, а за децибели???
Тея боклуци нито номера имат нито нищо!!!
18.
Smith
29.06.2021 21:39:28
13
52
Забранете изцяло моторите след 10:00. Няма друг начин да се справите с тази малоумна измет.
17.
13
29.06.2021 21:35:33
13
14
Искаш ли да усетиш нещо живо в теб,да живнеш ей така.Едно ректално туше и ще си най-живналия младеж.
16.
до 13
29.06.2021 21:35:03
7
34
Децата ми са едното на 2 години , другото на 3 месеца и не могат вечер да спът от тия изроди....само ГЕРБ, нали така тъп селянин.
15.
13
29.06.2021 21:28:03
10
10
В кое село е майка ти , че да и го....
14.
Динко
29.06.2021 21:24:25
17
43
Лайнари рокери. Уроди невъзпитани.Вашта мама разгонена. Всички ви мразят мърши.
13.
млад гражданин
29.06.2021 21:22:39
80
24
Значи донякъде може и да шумят, но вие какво искате заспали възрастни граждани на Бургас? Ние сме станали най-скучният град в България има си и правила, но вие като бяхте млади какво правихте да не би ,да си лягахте в 22:00 ? Нормално е лятно време да се повиши шума нека живне малко този град, на който не му харесва да си ходи на село на стари години!
12.
аве
29.06.2021 21:18:46
3
38
тия от общинската полиция и те спинкат по това време

късничко е вече ,уморени са от жегата
11.
kd
29.06.2021 21:17:28
3
8
Referendum v grada i dopiska, moje li niaoi da ya pochne????
10.
А
29.06.2021 21:07:49
11
36
Да е ееееаа идиотите "безсмъртни" летят с 200 ...търсачи на силни усещания ..кавали
9.
Бургазлия
29.06.2021 21:03:31
8
35
По Цар Симеон l е АД. Всяка вечер страшно пукане се чува. Точно на 10 метра от прозореца ми, изтръпвам в очакване да чуя сблъсък. Барем някой се претрепе и спре. Особено както отсечката не е съвършено права заради леката крива на светофара на ул. Кирил и Методий. Просто чакам деня, ама мотористите са тъпи животни.. и смъртта не им е за урок.
8.
d
29.06.2021 21:03:03
7
20
Ne moje da se spi vuv Burgas zaradi

glarusi
motocikleti
koli
losho napravenu blokove s tunki steni
kotki koito maykat

5 gadni nesta ne ostaviat grada da spi.
Zatova niama proizvodstvo i horata sa debeli.
Nikoi ne moje da se naspi kachestveno v grada.
Zatova srednia jivot e 72 godini v Burgas.
7.
do Jj
29.06.2021 20:58:56
17
5
ти 5едал ли си,гларуси,мотори коли и в парка или гората и Природата ли ти пречи,бе бастун?!
6.
bai kosta
29.06.2021 20:58:16
8
19
Една флоберка решава проблема
5.
Дрифт
29.06.2021 20:53:04
4
7
С мотор ???
4.
J
29.06.2021 20:52:53
7
35
Преди 8 години съм си записал в бележника: пази боже от тези мотоциклети в Барселона и Малон това е опасна напаст не само шумят навсякъде но са вмирисали целия град голяма напаст са станали защото навсякъде ги форсират и шума и хауса е невероятен. Много се радвах това го нямаше в БГ и Щатите… трябва веднага да реагираме срещу тази напаст - не стигат гларусите които са извън контрол и шумят на града сега остава и мотоциклети да пърдят навсякъде. Само високи данъци шум ще го оправят.
3.
гражданин
29.06.2021 20:50:21
7
48
Уаааууу сетихте се. И в момента има състезатели на Стефан Стамбомов. Застанете на отсечката на новата зала в изгрев и си вършете работата!! В момента се състезават! Чуват се. Застанете с една патрулка. За какво плащаме данъци. Всяка година един проблем се повтаря!
2.
Боби
29.06.2021 20:45:12
9
57
Забранявай пистовите никаква полза от тях. Който иска да ходи да кара само на писта.
1.
Това наистина
29.06.2021 20:37:18
8
35
е отвратително, но не може да се сравнява с ЦЕЛОДНЕВНИЯ ЕЖЕДНЕВЕН стрес насаждан от флегмите!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори