×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Българските патриоти“ поеха важен ангажимент за разрешаването на проблемите в „Слънчев бряг-Запад“


„Българските патриоти“ поеха важен ангажимент за разрешаването на проблемите в „Слънчев бряг-Запад“
Държавата трябва да помогне на тези хора, защото Слънчев бряг е курорт с национално значение, а Христиан Митев ще бъде най-силният им застъпник в парламента, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов на днешната среща
26 Юни 2021, Събота, 20:21 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимка: Авторът

Партиите от дясноцентристкото обединение с чиста съвест могат да кажат, че изпълниха всяко едно от обещанията си преди четири години

 

Водачът на листата на „Българските патриоти“ за 2 МИР-Бургас Христиан Митев, кандидат-депутатите Марияна Лефтерова и Денис Йовчев, както и националният лидер на НФСБ Валери Симеонов се срещнаха с представители на Инициативния комитет на собствениците в Слънчев бряг-Запад.

Поводът бе сериозните проблеми, които имат постоянно живущите в тази част на курорта. По данни на инициативния комитет, там живеят около 3 хил.души, има над 20 хил.жилища, както и хотелски комплекси, а в пика на лятото зоната се обитава от около 300 хил.души.

Условията за тях са ужасяващи, сигнализират от Комитета. Улиците са в окаяно състояние, осветление почти няма, липсвала и канализация за дъждовни води, поради което при всеки дъжд всичко ставало в кал и локви.

Заради това и те се обърнаха към „Българските патриоти“, за да поставят проблемите си и потърсят реално разрешение чрез държавно финансиране.

Партиите, които са в основата на дясноцентристкото политическо обединение с чиста съвест могат да кажат, че са изпълнили всички ангажименти през последния си мандат в парламента.

Днес те поеха още един такъв – да се намери начин чрез държавния бюджет да се ремонтира инфраструктурата в Слънчев бряг-Запад.

„Жителите на Слънчев бряг-Запад живеят в един огромен застроен град, в който няма улици, няма отводнявания, дъждовна канализация, осветление. Те искат най-елементарното – да имат по-добра инфраструктура. Ние като представители на партия, която се явява в момента на парламентарни избори, ще поемем ангажимент, който може да изпълним – а именно държавата също да подсигури финансиране за инфраструктурата на Слънчев бряг. Тя е длъжна да го направи, защото това е национален курорт. Той не е само в източната част, която е до морето, защото в западната също има много хотели, апартаменти и хората тук също плащат немалки данъци. Да не говоря, че тази част на Слънчев бряг си има своите предимства – има много повече зеленина, сравнителна тишина и потенциал за един природен курорт“, каза след срещата Валери Симеонов, лидер на НФСБ.

 

Димитър Димитров, който е председател на Инициативния комитет, посочи че от дълги години търсят подкрепа, но така и не могат да я намерят. Той искрено се надява „Българските патриоти“ да са част от следващия парламент и изпълнят поето обещание.

„Търсим помощ от всички хора, които може да помогнат. Заради това се обърнахме към „Българските патриоти“. Радвам се, че веднага откликнаха на нашия призив за среща.  Те са хора с влияние, познание и контакти. Идеята ни е да намерим варианти за финансиране на национално ниво, за да придобие вид на истински курорт с национално значение. Проблемите са много, потънали сме в разруха и забвение“, каза Димитър Димитров.


В категории: Избори 2021


България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори