Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Крал Чарлз III с обнадеждаваща новина за битката си с рака
Деца от Константиново написаха най-дългото писмо до Дядо Коледа – с мечти за мир, здраве и дом за всички
Турски ферибот горя след руска атака в Одеса – има ранен
50 години Детска градина – Руен
Ще се сбъдне ли пророчеството на Ванга за извънземни на световното по дартс в Лондон
Блокадата на Кулата продължава: Гръцките фермери не отстъпват, България иска намеса от ЕК
Вълна от протести разтърси Румъния: Народът иска край на корупцията и справедливо правосъдие
Почина звездата от „Криминале“ и „Маската“ Питър Грийн
Гняв срещу Станислав Балабанов: Замерваха колата му с яйца
Иран вдигна цените на бензина за пръв път от протестите през 2019 г.
Пускат за движение нов 3-километров участък от АМ „Хемус“
Близо ли е мирът: Уиткоф се среща със Зеленски през уикенда
