Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Похвално: Левскари дариха пари за лечението на Любо Пенев
Немско издание излезе със скандален материал за Макрон, Мерц и САЩ
Кубрат Пулев с коментар за сензационния бой между Джошуа и Джейк Пол
Украински дрон унищожи изтребител МиГ-29 в Крим
Организират специална вечеря за Путин в Индия, президентът на Русия отговори с красноречив жест
Транспортираха много болна жена директно в моргата, впоследствие тя почина
Защо трябва да имате краставица в колата си през зимата
Чуден хляб, изпечен в плик – винаги перфектно мек и с хрупкава коричка!
Ямболски джигит и немски гастрольор паркираха безплатно на ул. "Лермонтов" в Бургас, но кой изтръгна ограничителните колчета
Поставете сол на прозореца тази зима и забравете за влагата и конденза
Шофьор свали сам скоба от колата си и си тръгна
Националният форум „Учители вдъхновители“ събра образователни експерти от цялата страна в Бургас
