Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Не е за хора под 18 - Тил Линдеман оправда предупреждението си
Комисията по електронно управление одобри бюджета за 2026 г. на министерството въпреки политическото напрежение
Готов съм за избори, ако САЩ и Европа гарантират сигурността им, каза Зеленски
Ловната хижа на Чаушеску в Румъния се продава за 995 000 евро
Кой и защо отиде на митинга на ДПС в Руен
Шести вот на недоверие разклати парламента: Спорят падали ли кабинетът на Росен Желязков
СГС дава старт на делото срещу Кирил Петков и Божидар Божанов за опит за принуда и нарушения при обществена поръчка
Политически промяна - демократ оглави Маями за първи път от близо три десетилетия
Символът на венецуелската съпротива печели Нобеловата награда за мир – без право да напусне страната
КАТ го направи рекордьор по нарушения - без да е сядал зад волана
Зеленски: Готов съм за избори по време на война, ако Западът гарантира сигурността
13-километрови опашки от тирове към Турция заради празничен трафик и блокади в Гърция
