Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
България се топи-населението в трудоспособна възраст е намаляло с 19,1%
Доналд Тръмп си е направил ЯМР, обеща да покаже резултатите
Разбра се кой е загиналият полицай в София
Кола се вряза в заведение за бързо хранене във Враца, двама пострадаха (ВИДЕО)
ЦСКА подкрепя Любослав Пенев в трудния момент: Ще спечелиш и този мач!
Христо Стоичков с подкрепа за Боби Михайлов, Любо Пенев и Петър Хубчев
Разследват дипломите на Гонзо
Ограничаване от социалните медии дава резултати, подобрява се осезаемо менталното здраве
Шофьорът, който уби полицай в София с 6 глоби за пътни нарушения
