Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Пламен Константинов с коментар след фурора на Мони Николов в Русия
Природен закон ли е жените “винаги” да закъсняват
Какви са условията за туризъм в планините
Откраднаха спрян от движение автомобил и го продадоха за скрап
Драма в "Игрите": Императора се завърна и ...
Студът идва! Днес ни очаква много дъжд, а на места ще вали и сняг
Зловеща автобусна катастрофа в чужбина, има много загинали
Жена обра касата на църква пред детето си
Голяма част от Пловдив остава без вода
Шокиращо убийство на 18-годишно момиче
