Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
15 км е опашката от камиони на границата с Турция, заплахата за блокади на гръцките фермери остава
Виктор Иванов след „Ергенът“: Сезирах полицията заради Дениз Хайрула
Учени разкриха реалните ползи и рискове на медицинския канабис
Михаела Маринова призна, че се е сгодила, но не разкри кой е щастливецът
Мъж отсече дърво, защото му прeчи
В Пловдив намериха цаката на джигитите, скрита камера ще ги дебне за нарушения
Българските евромонети ще носят образа на Паисий и Св. Иван Рилски
Вот преди 26 април е обречен на провал, отчесе Гал Сасон
Внимание! Ако сте купили някой от тези продукти от Temu и Shein, не го използвайте, опасен е
Гадно ми е, че остарявам, призна Зуека
Ваксините не причиняват аутизъм, казаха от СЗО
Защо в Хърватия проклеха еврото
