Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Ето защо вдовицата на Павароти побесня
Известна българска певица роди третото си дете
Заради "прегаряне" на работното място се предлага да се стопира стреса и преумората
Призив към всички в Бургас – да поставим нов рекорд в кръводаряването – 10 000 души за 2025
Ето трите плода, които подпомагат за лъскава и гъста коса
Внимание! Чрез измама във Viber от сметката на пенсионер са изтеглени 38 000 лева
В Царево започва изплащането на еднократната помощ на родените до края на ноември деца
