Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Гала се появи по халат в ефир - вижте лукса, в който се лекува водещата
Дръжте прозорците си затворени: Голям пожар в Букурещ, гасят го роботи заради опасност от срутване
Изкуственият интелект посяга към туризма: Ще останат ли без работа туроператорите?
Пациентка осъди пластичен хирург за парализирана ръка след операция без информирано съгласие
Още едно бебе е на път в семейството на Башар Рахал?
Заплашват с убийство бащата на Сияна
4 дни до еврото: Как ще се плащат данъците
Софи Маринова изригна: Замесиха името ми в нагла измама с хапчета
Как да намалите щетите от алкохола с правилна храна
Малко известни трикове: Как да върнете сладостта на кисели мандарини
Учени: Кометата 3I/ATLAS излъчва аномален сигнал и носи частици с отровен газ
Анелия заби женен депутат
