Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Не дръжте тези неща под леглото
Задържаха жената и счетоводителя на Ивелин Михайлов
Тунелът „Шипка" най-после тръгва - държавата заобиколи капана на Тома Белев
След смъртта на Чарли, Ерика Кърк се молела да е бременна
Това е най-точната рецепта за любимите фунийки от детството
