Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Патриарх Даниил в Истанбул: Православната църква трябва да издигне своя глас за светлината и мира
Проходът „Шипка“ почистен и опесъчен, пътува се нормално
Калната Коледа в Калифорния: Очакват се 7,6-метрови вълни
Катастрофа затвори Прохода на Републиката, пътуването възобновено
Как да откриете шпионски софтуер на смартфона си и да го махнете
Арестуваха продуцента на турския сериал „Великолепният век“ Тимур Савджи
Спасиха с моторни шейни туристи на Черни връх, отишли с неподходяща екипировка
Рецепта за нестандртни щолен бисквити
Известен художник стана баща на 87 години
Глиган от 403 кг падна в Родопите
Режимът падна, луксът продължава: Башар Асад живее като крал в Москва
Хвърлиха дърво с червена панделка върху автобус на градския транспорт, извършителят се издирва
