Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Ген. Атанасов и Иво Мирчев във война
Лоши новини за състоянието на Любо и Боби Михайлов
Министерството на туризма предупреждава, че зачестяват измамите с нощувки в некатегоризирани обекти
Ще участва ли Роналдо в "Бързи и Яростни 11"
Три паркинга ще облекчат паркирането до Детската болница
Вижте дали вашата зодия е сред по-богатите през новата 2026
Ново кралско име в досиетата „Епстийн"
Без онлайн банкиране след Нова година
Метео Балканс: Рекордна гореща вълна ще бъде последвана от арктическо нахлуване
За първи път поколението Z свали правителство в Европа
Васил Тончев: Радев и Борисов оформят нов двуполюсен модел
Изтеглянето на танкера „Кайрос“ край Ахтопол върви по план, държавата отпуска 1,2 млн. лева
