Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Над 400 000 евро са иззети при акция срещу пране на пари в София
Силни ветрове събориха 24-метрова „Статуя на свободата“ в Бразилия(видео)
Кметът на Сунгурларе инспектира обекти в село Съединение
Царево въвежда единни правила за индивидуалните електрически превозни средства
Кметът на Несебър посрещна коледарчета в Общината
Икономическите загуби от природни бедствия са намалели с една трета през 2025 г.
Президентът продължава консултациите за изход от политическата криза с БСП и ИТН
Джеймс Камерън влезе в клуба на режисьорите милиардери
3 евро такса върху вноса на пратки до 150 евро
Мандариново тирамису - перфектният десерт за зимните празници
Четирима отмъкнаха над 370 хил. лева от тузарска къща в Банско
Анализ показа, че софиянци и варненци живеят най-охолно
