Най-вкусната лятна селска манджа
Вижте рецептата
Продукти:
4 моркова
4 тиквички
3 патладжана
1 връзка лук
1 връзка чесън
7 червени чушки
7 зелени чушки
1 кг домати
няколко стръка магданоз
150 г сирене
сол, черен пипер
4-5 яйца
50 мл олио
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.
Кметът на Варна: С бухалки не могат да ни отнемат свободата, защото сме обединени
Любима рецепта за зимата: Свински ребърца и една съставка, която е евтина, но страшно полезна
"Ножица-трепач" пристига в Бургас, може да станете част от мистерията
Зловеща катастрофа в страната, почина момиче
Кирил Петков към ГЕРБ и ДПС-НН: Има една линия, която не искате да прекосите
Стотици се събраха на протест във Варна
Страшна драма в Русия, в близост до Симеон Николов
В една европейска държава коланите не са задължителни, а колите са за стотици хиляди! Знаете ли коя е тя
Поредeн международен успех за бургаски ветроходци
Околовръстното на Пловдив ще бъде силно затруднено заради обследване
