Мисис България Анна Стефанова бременна с трето
Все още не е ясен полът на бебето
Мисис България Европа 2017 Анна Стефанова е в трепетно очакване на трета рожба. Красавицата, коятo освен с корона, е и властелин на сладкишите, е в напреднала бременност и до края на лятото очаква бебето си.
Все още не е ясно какъв пол ще е то. Преди обаче да даде живот на детето си, тя ще се врече във вечна вярност на дългогодишната си половинка Йордан Кръчмаров, с когото са заедно повече от 6 години. Двойката е подготвила пищно тържество на 26 юни, на което ще потвърдят любовта си пред семейство и приятели.
Анна печели първата си корона 7 месеца след като ражда втория си син през 2017 г. и сваля 35 кг с много воля и спартански хранителен режим. По време на бременността изкарва курс по сладкарство и до днес голямата й страст е да изработва ръчно шоколадови бонбони и торти, с които завладя журито на Мастършеф през 2020 г. и с които за малко не стигна до финал на кулинарното предаване.
Докато изпълнява сладки поръчки за клиентите си и е пламенно отдадена на двамата си синове, красавицата намира време и да напише цепи две детски книжки за принцеси. Успява да реализира дългогодишната си идея покрай карантината и блокадата от коронавирус по света и у нас, пише „България Днес“.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
