×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Говорителят на служебния кабинет: Стъки е добре платен протестиращ, получил е над 1 млн. лв. от Министерството на спорта


Говорителят на служебния кабинет: Стъки е добре платен протестиращ, получил е над 1 млн. лв. от Министерството на спорта
От служебния кабинет разкритикуваха остро начина на финансиране на федерации, клубове и сдружения по времето на Красен Кралев (долу)
16 Юни 2021, Сряда, 13:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Антон Кутев и министър Кузманов изнесоха данни за "пълен субективизъм" при финансирането на федерации, сдружения, клубове

Един от основните критици на президента Станислав Недков-Стъки бил добре финансиран от държавата през годините на управлението на правителството "Борисов 3". Това станало през Министерството на младежта и спорта.

На брифинг в Министерски съвет служебният министър Андрей Кузманов изнесе данни за „пълен субективизъм“ при финансиранията на федерации, сдружения и т.н. от страна на предишното ръководство на ведомството.

Говорителят на правителството Антон Кутев добави: „Между другото, част от финансиранията към неправителствени организации са всъщност за спортни дейности. Спомена се, че ИПОН през всичките тези години е взимал пари по програмата за неправителствените организации, въпреки че е спортен клуб. Другият спортен клуб, който през цялото време е бил финансиран като спортен клуб, става дума за ММА, както разбирате, - тук става дума за Станислав Недков, така наречения Стъки. Остави, че е взимал по 200 хиляди лева годишно за финансиране на спортния клуб, а накрая взима и 220 хиляди вече като неправителствена организация, от които 120 хиляди само през тази година. Значи, като направим сметка, че над 1 милион лева е било финансирането, което Стъки, така наречения – не го познавам, е получил, може да разберете що протестира пред Президентството, а не пред Министерството на спорта. Очевидно е добре платен, поне аз така виждам и разчитам тези сигнали, които получавам от тук.“

Преди това Кутев обясни: "Искам да обърна внимание, че става дума за пари, които би трябвало да бъдат давани за младежки дейности, за превенция на хазарта и за превенция на наркотични зависимости. Г-н министърът каза, че от пет години работи програмата. Интересните неща са няколко. Първо, има фирми, които през цялото време печелят с почти идентични, еднакви проекти. Т.е. всяка една година... има си сдружения, които по един и същи начин, с едни и същи проекти си взимат пари. Вече пета година. От друга страна, това, което прави впечатление, е, че проектите, които печелят тази година, всичките или голяма част от тях, до такава степен са сходни проектите, че спокойно можем да кажем, че са печатани на един и същи принтер. Лично аз подозирам, че принтерът се е намирал в самото министерство. Т.е. раздадени са преди изборите едни 5 милиона от това министерство сега и са раздадени по, меко казано, съмнителен начин на подбор на фирмите, за което говори г-н министърът."

Говорителят на правителството изнесе още подробности: "Кои са фирмите или поне част от фирмите, които печелят? Факт е, че от четирите сдружения или неправителствени организации, които са спечелили големите суми, около 670 хил. лева, четири такива са били през тази година, три се свързват по един или друг начин с едно лице, което се нарича Петър Коларов. То работи в медия, нарочно не казвам медията, достатъчно ясно може да си разберете коя е. Но така или иначе има три от тези финансирания, които са свързани с едно лице. Значи става дума за над 2 млн. лева само за тази година. Които са отишли в неправителствени организации, пак казвам, в които има свързани лица. Т.е. един човек е този, който е управлявал цялата тази работа."

Служебният министър Андрей Кузманов обяви, че са направени проверки и в дружества, свързани с ведомството. Сред тях е и Спортният тотализатор. 

Той се ангажира да се направят корекции, свързани с финансирането на федерациите и на младежките дейности, които евентуално може да се продължат от следващите управляващи. 

Това било в името на прозрачността и касаело и промяна в Закона за спорта - "в смисъл Законът за спорта не да бъде на министерството, а да бъде закон на спорта и Кралят Слънце да го няма"

От 2017 г. действала програмата за превенция на хазартните зависимости "и други лоши неща". 

"Откакто съществува програмата, от 2017 г., са заделяни около 2 млн. лв. за тези програми. Но е много интересно, че за тази година са заделени 5,45 млн. лв. При положение че в момента при хазартния бизнес в България има само един играч, а преди, когато е имало доста други играчи, са били по-малко парите", изкоментира Андрей Кузманов. 

В началото на тази година ексминистърът Красен Кралев обявил конкурс за финансиране в рамките на по-малко от месец, въпреки че ставало въпрос за много сериозни средства. 

"Интересното тука е, че самият конкурс не е направен по правилата, без външни оценители и без, подчертавам, критерии за участие. Просто се тръгва на конкурс", обясни министър Кузманов. 

"Участват около 120 организации, от които 35 са финансирани. Другото, което прави впечатление, е, че има организации, които са класирани и има организации, които не са класирани; а тези, които не са класирани, са с аргументи и недостатъци, които ги имат и класираните. Пълен субективизъм - мое лично мнение", заяви още Андрей Кузманов. 

Той добави: "Почти едни и същи хора печелят програмите. Мога да кажа, че някои от тях са заработили милиони левове в този период от четири години. Има интересни организации, които печелят, например Федерацията по ММА, спортен клуб ИПОН." 

Това не било редно, защото програмите били насочени към младежта, а не толкова за спорт. 

Андрей Кузманов обяви, че оттук нататък при конкурси ще се викат външни оценители, както било по закон, а изборът на печелившите нямало да се прави субективно от комисии в министерството. 

 


В категории: Политика


52
Коментара по темата
52.
Наско Ментата
17.06.2021 01:30:18
1
16
Ма прав е Оня като вика"Такъв е матряла"
-малко история -
Всеки борец би споделил на драго сърце че Недков е мечтания противник на всяко състезание. Да те пораздвижи,да се адаптираш и да продължиш нататъка в състезателната схема.
-сегашно време-
Недков го пускат да вземе вниманието на матряла.И доста успешно-най-много коментари. Според мен напълно си заслужава хонорара. Също обръщащите внимание на темата си заслужават последния и предпоследния парламент.
По-ниско в класацията са само тия дето пишат" ма що не съ сбийте с него кат знайш много'
Най-ниско,определено,са тия дето викат - мойто момче,с тия коментари,много ядове ше берете .
Въобще,много,ама много грозен зоопарк тука.
51.
ХХ
16.06.2021 22:55:58
2
9
На колегите от герб да припомня: "Аз съм про'ст и вие сте про'сти..."
(копирайт ББ)
50.
До 43
16.06.2021 22:54:30
2
11
Щяхме да си затворим очите,затова,че си признавате,че Борисов краде здраво,ако живеехме добре, не мряхме като мухи,не дишаме най-мръсният въздух,не бягаме от Родината от немотия и неуредици и т.н.,но уви.
49.
AMM
16.06.2021 22:48:02
2
13
Стъкито си е мутричка като вожда си.И представете си,иска да ни управлява.
48.
И Т.Н. трол
16.06.2021 21:21:05
6
8
Наш Мунчо е най-нискоинтелигентния,най-лакомия,най-продажния,най-корумпирания,най-злобния!
Винаги е №1 в лошотията,няма конкурент,дори Нинова е цвете пред Мунчо!
47.
Антон Кутев
16.06.2021 21:17:34
13
8
Познат като спина,е най-големият интригант,далавераджия и лъжец!
Не случайно Мунчо с торбичките го назначи говорител на Куклю Янев!!!
Рубладжиите се кефите,че руско прокси ни е яхнало и за нов Девети септември мечтаете!
Двойно за ви се върне!
46.
Относно заглавието на статията
16.06.2021 19:28:55
4
15
За всички е ясно ,че този ниско интелигентен бабоебец,няма капацитета да направи нещо без някой да му каже!
45.
ГЕРБ трол
16.06.2021 17:34:18
5
27
Само да напомня, че последното място в ЕС е благодарение на неуморния труд и усилия на великия председател на ГЕРБ и бивш министър-председател г-н Бойко Борисов!!!

Нищо, че сега се отричат заслугите му и се опитват да го изкарат колекционер на кюлчета и курви!
44.
dzfg
16.06.2021 17:22:29
20
7
Само да напомня, че последното място в ЕС е доста по добро от първото в Евразия!!!
43.
ГЕРБ трол
16.06.2021 17:20:36
27
11
Така е, колега! Борисов е по-малкото зло и трябва да гласуваме за него! Може да покрадва, но по принцип е много умен и честен човек! Жалко, че така го набеждават тия комуняги!
42.
вдин
16.06.2021 17:10:31
30
10
Борисов е по малкото зло.Много бързо забравихте как фалираха държавата(БСП) .Как се редяхме на опашки за хляб и мляко Сега отново искат да яхнат народа но няма да стане Народа ще се дигне и ще ги измете дай боже
41.
До 40
16.06.2021 16:45:35
6
21
Жалко е ,че има по прости хоро от Боко тиквата където iq му е по малко от стайна температура!
40.
моето мнение
16.06.2021 16:38:28
12
13
Смятам,че сме още на последно място,защото такъв ни е материала.Нито произвеждане продукти като хората,нито услуги-всеки си казва за толкова пари-толкова работа! И никой не му пука ,че ощетява другия де факто себе си! Въртим се в един порочен кръг от години,нито образованието ни струва,нито производството ни.Жаллото е,че хора ,които от десетилетия са във властта-продължават да лъжат хората да гласуват пак за тях,а те им вярват! Едно и също се повтаря!Хората на властта са същите като нас-те са наша извадка! Докато българина не си промени начина на мислене и действие ще е така.Ще чакаме от едни и същи хора да направят нещо различно-както нас самите.Не вярвам да се случи скоро!..за съжаление мисля,че ни чакат още дълги години глад и мизерия.Симпатизирам на Бойко,защото колкото и да са виновни хората покрай него,поне направи доста неща за хората-никой не може да отрече новите пътища,строежи,ремонти,саниране и т.н. пък било то и със схеми.Другите и те крадаха,дори успяха да фалират държавата няколко пъти,но нищо за хората-абсолютно нищо! Същите хора сега пак са наредени в листите като нови,неопетнени лица, а всъщност са обиграни повече от всеки друг! ..слави въобще няма да го коментирам.Всеки си решава и си носи сам кръста!Безмислено е плюенете,обидите и злобата тук-нищо не променяте така!Стар комунистически прийом е да накараш хората да се карат помежду си за да ги контролираш после!Точно това виждам навсякъде,народа масово излобя,няма ни човещина ни обективност-как да се роди нещо хубаво в среда като тази!? Много хляб има още да изядем докато излезем от последните черни места...и за това сме си виновни само ние и никой друг.Толкоз
39.
Hffh
16.06.2021 16:37:35
11
12
Божков е истината има пари влияние и остър ум и бизнес нюх, сам може да плати външния дълг на България ,човека има 1 трилион и нагоре от биткойни! Другите милиарди са му за семки и бонбони,гласувайте за него ,че България стана цигония изгониха младите не се продавайте за 50 лева ще ги..... и после ?
38.
LEMON HAZE
16.06.2021 16:30:59
6
14
На всички, дори и на глухи и слепи, е ясен тоя бабоеб. Тоя друго не може да работи. Истинското UFC бият по-истински и здраво от българското. Какво друго остава да работиш и за какво друго да те уреди баба ти, за която си женен и е по-напред от теб във всякакви социални среди и сфери в БГ.
37.
списвачи
16.06.2021 16:01:43
2
8
Станко май се казва Ванко и го играе заместник на заместника
36.
До 21
16.06.2021 16:00:24
7
20
Различни поколения различни вярвания.
Каквото за теб е било БСП, сега ние виждаме това в ГРОБ.
Колелото се върти...какво да правиш!!!
Аз не искам тая Тиква повече да управлява каквото и да било. Да те забъркат в незаконни трансплантации....Това сигурно и в Тайланд и Зимбабве го няма...Айде стига оправдавайте тая мутра с комунистите от миналото...
П.с. А пък, ако някой си позволи да направи нещата, които визираш от твоите години ще бъде изритан също толкова бързо, колкото и Боко!!!
България и ние българите заслужаваме нормално правителство, което ще донесе просперитет на България, а не на Боко, Шиши и няколко хора около тях!
35.
Гошо Трактора
16.06.2021 15:48:35
6
26
Хахахаха, Истините за половинката на г-жа Юлияна Дончева взеха да лъсват. Излезе, че баш този дето четеше морал на половин България по време на протестите, сам има нужда от опреснителен курс. Разбираемо е че човекът си пада по милфки, прави се на кечист, джудист, каратист и джедай........хубаво, нека се забавлява, ама защо се хвана с политиката дето не му е мястото. Всеки трябва да си знае "гьола" , иначе се нарушава Баласнът в екосистемата и стават едни каши...... Сега горкият се набърка в такова мазало, че ще е истинско чудо ако не се озове в кафеза за назидание на такива, като Пулев и останалите новоизлюпени политици, които смятат да се пенсионират в политиката за нерадост на Народа. Предстоят мрачни времена за Бойковите "четници" и проблемите за Стъки тепърва започват.
34.
Пипи Чорапчето до 21
16.06.2021 15:18:16
4
34
Виждала съм хаоса, който ми описваш - и даже дъщеря ми е родена точно тогава!;)
Никога няма да забравя как с бебето на ръце съм чакала с часове на опашка за хляб и мляко - друго нямаше - и никой не ти отстъпваше място, защото всички за това чакаха!
И именно заради това комунистите загубиха изборите!
И дойдоха демократите... после се изредиха царя и социалистите с мандата на ДПС...
А най-после дойде левент Боко, който спечели с обещанието за "нов морал в политиката" и "разбойниците по затворите" - и да ти кажа, под разбойниците даже визираше Станишев и Доган, покрай "заменките", които станаха нарицателни за това управление!
И така 12 г........ за да видим с очите си, 12 г. по-късно, че нито морала е бил нов, нито визираните разбойници са по затворите!
А вместо това имаме твърдо всички последни места по качество и стандарт на живот и първо по корупция в ЕС!
33.
Б.Б.
16.06.2021 14:55:52
12
40
Нека служебното правителство да остане да работи и след изборите! Само така страната ни има някакъв шанс да оцелее! Изисквайте го от всички шибани политици! И задължително гласувайте на 11 юли, защото Борисов и Пеевски дебнат зад ъгъла! Хич не се отпускайте, нищо не е свършило докато не ги вкарат в затвора!
32.
Marinero
16.06.2021 14:39:28
6
33
Добре е сега НАП да си причинят една проверка на тези фирми и сдружения захранени така щедро от ръката на Биби, вместо да ми ходят по фризьорските салони и кварталните бакалии да дебнат за касови белеШки.
31.
Гол охлюф
16.06.2021 14:39:24
7
27
Това за Стъкчо беше ясно. А кмета дали е пуснал отпуска да се развява с Дилов - дядо до Обзор и защо не изпратиха, макар и калпав плана си за развитие, а упрекват служебните?
30.
до Станко
16.06.2021 14:33:18
8
39
Ех, Станко, Станко! И двайсет поредни коментара в защита на Бойко да напишеш, хората пак ще те разпознаят като прост гербаджийски трол, който газ пикае, че служебното правителство разкрива всеки ден по някоя далавера на господаря ти Бойко Тиквов Банкянски! Няма как, приеми го- ще се ходи при Бай Ставри, а ти ще останеш без доходи скоро!
29.
Пипи Чорапчето до 23
16.06.2021 14:31:29
7
21
И като "Бойко си даде живота и здравето за нас", що така бе, "чалгар прост", 12 г. сме все на последно място по качество и стандарт на живот в целия ЕС?!
И първи по смъртност и заболеваемост, което някак си не кореспондира с Бойко като единия носител на "сърцето на Данко"( ако знаеш изобщо кой е той);) на ползу роду?!
28.
дилов хаоса
16.06.2021 14:31:09
3
22
Да се финансират бистришките тигри, защото са национална гордост. И Стъки е крайно нуждаещ се. Всеки според чергата си е разпределял, а сега е хаос. Изчакват пак да потече рага на изобилието. Толкова ли е трудно НАП да направи ревизия на бившите министри като ФЛ, с информация за банковите сметки извън БГ.
27.
До 14
16.06.2021 14:30:54
9
5
Пак ти напомням,защото май забравяш, недей да използваш чужди имена ще си изпатиш жестоко.
Другото което е този, който обиждаш съм сигурен, че може да те нокаутира само с един шамар, даже не е нужно да използва тупаницата.
26.
Юлиана
16.06.2021 14:29:33
5
21
Стъки, ела си по-рано довечера, че баба ти е опекла питка да хапнеш! Баба вече е в менопауза, но ти добре че не си придирчив- нито на жени, нито на политици! И донеси някое милионче от тия дето ти ги даде Бойко, че баба има нужда от още пластични операции, а ти имаш нужда от адвокати!
25.
До 23
16.06.2021 14:28:53
2
11
Наистина ли такъв олигофрен или си взел някоя стинка:)
24.
Чалгари прости
16.06.2021 14:25:42
37
11
Тъпя проста рая сте и нищо повече! Вярвате на червените боклуци и на оня прост фатмак, а Бойко си даде здравето и живота за вас! Прости ганьовци, трябваше Бойко хубаво да ви оправи, че да го запомните за цял живот, м.ма ви проста! Някой ден ще го търсите Бойко, но няма да го има да работи в ползу роду вече!
Голяма работа, че Стъки взел няколко милиона! Какъв е проблема? Той е спортист и тези пари са му трябвали за спортна дейност! Ама простият Ганьо веднага си помисли, че Бойко му ги е давал за да плюе оня зелен чорап президента.
Запомнете, Бойко е много по-честен и умен от идиота Радев, ама вие сте проста неблагодарна рая!
23.
До20
16.06.2021 14:25:17
7
6
Недей да искаш това защото майка му е дебела грозна и смърди на мърша а и е вещица сиганска.
Тоз педал онанист може само да сънува жена като Юлияна Дончева.Жената на тази възраст е точилка та дрънка, а майка му на тоз грездей е дропла още от младини.
22.
До 18
16.06.2021 14:24:05
6
27
Кои комуняги имаш предвид?Сигурно Тиквата член на БКП,Вежди Рашидов,Балевски,Иван Костов член ба БКП учил в СССР,Спас Гърневски,Георги Марков(доносник от ДС-Николай).Ма то един комуняга нямало в тоз “демократичен” ГЕРБ бе!Все родени натовци бе!И за капак торбата с лайна Сашо Йорданов,който бе пратен в Брюксел да качи още някое кило също от червена комунистическа рода!
21.
пипи ли си кво си
16.06.2021 14:21:16
24
10
Явно не си виждала хаос никога! Хаоса беше като фалира държавата преди управлението на Бойко!Хаос беше като фалираха всички банки!Хаос беше като мутрите се гърмяха под път и над път! Хаос беше като хляба и олиото бяха с купони!Хаос беше като имаше режим на тока и водата!Хаос беше като фалираха стотици предприятия и милиони останаха без работа!Това са факти ,които хората ги изпитаха на гърба си!
Куцо ,кьораво и сакато взело да се плюнчи и да дава акъл! Или сте много прости или много,ама много прости!Защото същите тези хора са пак на власт в момента-и лъжат и внушават! И претенцията им е ,че са "новата" власт,"различното"! Нз колко прост тр да си да повярваш отново и за пореден път на същите хора!
20.
хахо
16.06.2021 14:18:10
6
2
13 искам майка ти да успокои моите
19.
CTAHKO
16.06.2021 14:17:38
27
10
Служебната хунта шайка, колкото повече се окопава във властта, толкова повече затъва.
Всички тези уволнения са незаконни и всичко, което правят.
Богомил Бонев е казал за тях :
„Тези ще изгният по затворите"
Сами си направете извода!!!
18.
Проста червена рая
16.06.2021 14:11:36
25
12
Пак ви казаха една лъжа и овцете взеха да блеят! Защото предизвика "президента" демек комунягите и почнаха с лайн.та!
Същите хора дето фалираха държавата и станаха милионери пак са на дневен ред-и Ганьо и Ганките кълват та се пукат-толкова прост народ има покрай нас,че не е истина..Раята е най-голямата напаст за страната ни-не луд който яде баницата,нали?А тая баница комунягите я ядат от десетки години и пак са на софрата,а Ганя е готов винаги да им я даде,защото вярва на лъжи,а няма мозък да помисли! И боклуците сипят лъжа след лъжа-точно такава,каквато овцата чака да чуе! Овчи мозъци имащи се за "капацитети",а все са на дъното и все някой им е виновен,сега правите свирки на комунягите да ви "оправят",нали? ..или чалгаря!? Ганьооо,Ганьоо
17.
Милена
16.06.2021 14:11:24
5
20
В каква държава сме живели? Как е възможно всичко това?
Да си купуват верни кучета с нашите пари?
Лошото е, че вече претръпнахме и от такива новини за кражби от няколко милиона дори не ни трепва сърцето вече! Толкова свикнахме да ни ограбват и да се гаврят с живота ни? Как им го позволихме? Кога се случи?
16.
Любопитен
16.06.2021 14:09:22
4
9
А бабоебецът кво рече
15.
Пипи Чорапчето
16.06.2021 14:02:12
4
33
Ааа, сега разбирам защо Дилов-син дере ризи за хаоса, който пречел на развитието в съседната новина;))
Ами да, хаос в така добре смазаните системи за разпределяне на публичните пари към "правилни хора" настана повсеместно;))
И разбирам също така защо бягаха от служебен кабинет като дявола от тамяна - ами заради "хаоса" във взятките и схемите, бе хора;))
Хаос си е отвсякъде;))
14.
Ивок
16.06.2021 13:56:08
4
13
Какъв дрисльо е?срахлив .и педал.
13.
Лягай при баба
16.06.2021 13:48:53
2
13
Да ти успокой топките
12.
некомунист
16.06.2021 13:47:48
26
12
Тоя Кутев БСП го пратиха на хранилка в ЧЕЗ години наред После депутат.Така си изкара живота на гърба на народа.Един ден работа няма тръгнал да търси кусури Сега се намърда при чорапа да му слугува С две думи( Червен боклук)
11.
Лили
16.06.2021 13:40:20
8
33
Тоя Смуки е много Ентелегентен ! Готов е за Президент ! Боко премиер Смуки президент ! Яко,отива ни !
10.
Б.Б.
16.06.2021 13:38:29
13
45
Аааа, той затова така яростно защитаваше Боко Тиквата и още по-яростно плюеше президента Радев!
Ние си мислехме, че го прави от тъпотия, пък то било за едни 1 млн. лева!
Тая гербаджийска мафия май е раздавала нашите пари на който падне!
И пак за тях да гласувате на 11 юли, че 12 години кражби са им малко на Боко и Шиши!
9.
Смях
16.06.2021 13:32:09
10
44
Смуки е олицетворение на тиквеногерберската олигофрения,която е на всички нива в страната.Ако съм на мястото на Боко ще забраня подобни примати да ми пригласят!
8.
Marinero
16.06.2021 13:31:43
11
52
Добре са захлебили с вашите пари. Плащайте съвестно данъци за да има хилки за Стъки и другите гребидж бандюги.
7.
И сега какво..
16.06.2021 13:31:16
21
17
Да вземем да плачем че някой взел пари поне за спорт, докато Ахмед взе 1,2 млн за консултация за един ненужен язовир! Остави че не разбира, ами Антоне
Кутев- даде му ги вашата партия, на която ти беше депутати и тогава, че и управляваше! Да коментираме и това!!!
6.
бай х.й
16.06.2021 13:28:57
30
9
До 2 иска ти се ама няма , червен боклук
5.
До 2
16.06.2021 13:27:40
30
11
Момче сигурно от 1 година насам се интересуваш от политика но аз ще ти кажа по времето на прехода точно тези хора които в момента са служебното правителство ни докараха до просешката тояга и сега явно пак са гладни така че внимавай какво си пожелаваш тези хора много знаят да приказват но и много знаят да крадат питай бабите и дядовците си кои са тези от служебното правителство те ще знаят
4.
Bokluk
16.06.2021 13:10:24
9
38
Bokluk e stuki jalko za talanta mu predi mu bqh fen
3.
Бабата
16.06.2021 13:08:56
8
44
Стъки е един бабоеб !
2.
Аз съм ЗА служ. правителство да стане редовно
16.06.2021 12:59:15
12
72
Фъстъки е ясен
Общо взето много лица станаха ясни какви са
1.
БириGка
16.06.2021 12:43:31
8
72
Иначе е дълбоко религиозен и вярващ човек ! Пълен капут !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори