×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как "свещеници" разстреляха мутри във ВИП салон на софийски ресторант


Как "свещеници" разстреляха мутри във ВИП салон на софийски ресторант
Фалшивите свещеници оставят зад себе си три трупа и двама тежко ранени
13 Юни 2021, Неделя, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Сцена от Кръстника вдъхновила килърите, сред трите жертви е и Митко Малкия – дясната ръка на Златко Баретата

Двама мъже с бради, черни раса, нахлупили калимявки, влизат в луксозното заведение „Арт Декор“ на бул. „Симеоновско шосе“ в София. Никой не спира православните свещеници, които стигат до виенския салон, където се намира дясната ръка на Златко Баретата – Митко Малкия, припомня в своя разработка вестник "Труд".

Той е с четирима души охрана, които няма да успеят да му помогнат. Поповете запретват ръкави, лъсват дулата на пистолети и дъжд от куршуми засипва петимата мъже. Трима от тях са убити на място, други двама са тежко ранени.

Датата е 5 юли 2004 г. Криминалистите арестуват заподозрян за касапницата, но доказателства са малко и той е пуснат на свобода. Нито полицията, нито хора от подземния свят разбират кои са преоблечените като свещеници килъри.

Касапницата се разиграва в 12 ч на обяд и вдига на крак цялата полиция в София и околностите й. От килърите обаче няма и следа. Секунди след разстрела, „свещениците“ се качват в черното „Ауди“, с което са дошли и изчезват от мястото на убийството. Окървавените тела на Димитър Христов-Митко Малкия и телохранителите му Живко Митев и Калоян Савов остават да лежат в локви кръв в лъскавото заведение.

В болница са откарани надупчените на решето Владимир Каманов и Стефан Железанов. Половин час по-рано петимата са влезли във ВИП-салона на втория етаж на „Арт Декор“ - заведение, което вече не съществува. Негласно правило е, че в него не се допускат „нормални“ посетители. Не само, за да не пречат на веселбите на мутрите, а и от мерки за сигурност. Но нито гардовете, нито хора от персонала могат да се уплашат от двамата Божи служители.

Само един от охранителите успява да извади пистолета си, но куршумите го покосяват. Поповете стрелят с оръжия „Глок“ и „Смит и Уесън“. Първата от двете системи позволява използването на удължен пълнител, който може да бъде изстрелян с едно натискане на спусъка на пистолета. Митко Малкия и Живко Митев издъхват уцелени в главата, Калоян Савов е пронизан в сърцето.

Лекарите успяват да спасят живота на Каманов и Железанов. По-късно те ще кажат, че са видели двамата свещеници и повече нищо не помнят. До този момент това е най-масовото убийство в гангстерската война в България, но за малко. Само след 25 дни убийци, преоблечени като полицаи, разстрелват сикаджията Бай Миле и петима души от охраната му в ресторанта до стадион „Славия“. Първоначалната версия на разследващите е, че това е отмъщение за смъртта на Митко Малкия. Тази версия обаче издиша и криминалистите започват да смятат, че една и съща бригада е наета да раздава правосъдие за безнаказаните български мутри.

Димитър Христов години наред е бил в силовите бригади на ВИС, които напуска, за да се присъедини към Златко Баретата. Криминалистите не изключват възможността бившите му авери да са го поръчали – от една страна, заради предателството, от друга – да вземат страха и на други кандидати да напуснат групировката. Любопитна подробност е, че полицаите са били само на крачка да разкрият „попското убийство“.

На фаталния 5 юли гардове от частна охранителна фирма засичат на кръстовището на „Симеоновско шосе“ и "Г.М. Димитров" автомобила, с който бягат „свещениците“. Двамата охранители се загледали в шофьора, тъй като той много често натискал клаксона и бързал да мине пръв на светофара. След завой надясно, „Ауди“-то спряло на спирка и оттам слязъл единният поп. В този момент гардовете пак застигнали колата и по-внимателно огледали шофьора и го запомнили. Месец след убийството в „Арт Декор“ МВР обяви, че издирва група от 12 хърватски граждани, които са заподозрени за поръчкови убийства у нас и разпространи портретни снимки във всички медии.

Двамата гардове от охранителната фирма веднага разпознават единия от „поповете“. Оказва се, че това е хърватинът Роберт Матанич, който е част от Земунския клан. Прокуратурата внася обвинителен акт срещу него за убийството на трима души и опита за убийство на още двама. Предполага се, че вторият стрелец е сънародникът му Иван Може, който изчезва мистериозно и се смята, че вероятно е убит. Матанич обаче не може да бъде арестуван, защото вече е напуснал страната и издирването му изглежда невъзможно.

Срещу хърватина Роберт Матанич е повдигнато обвинение за убийството, но така и не се намират годни доказателства

Отново помага случайността – през февруари 2005 г. хърватинът е задържан в Сърбия, където се е барикадирал тежко въоръжен в хотел. След многочасови преговори той се предава, но западната ни съседка не бърза да го екстрадира у нас.

Матанич е докаран в България под засилена охрана чак към края на август 2007 г. Хърватинът се страхува, че ще бъде убит зад решетките. В интервю за сръбския вестник „Курир“ Матанич заявява, че предпочита смърт пред български затвор и заплашва със самоубийство, ако бъде екстрадиран в България. Нищо обаче не му се случва зад решетките и след 9 месеца е освободен поради липса на доказателства срещу него.

В родината си Матанич е съден само за незаконно притежание на оръжие, но сръбските власти го подозират в извършването на показни разстрели на няколко влиятелни бизнесмени. Доказателства обаче и за това липсват.

Криминалисти, разследващи масовото убийство в „Арт декор“ твърдят, че килърите са взели идеята да бъдат облечени като попове от сцена от филма „Кръстникът“, където двама мъже, облечени като свещеници застрелват дъщерята на мафиотския бос Майкъл Корлеоне. Въпреки, че полицаите стигат до заподозрян като извършител, поръчителят на касапницата остава неизвестен. Доказателствата срещу Матанич не са достатъчни и така цялата касапницата от „Арт Декор“ остава в графа „неразкрити“.

Краси Легионера довел хърватските стрелци в България 

Никой не знае каква е съдбата на Краси Легионера, който е подозиран като част от хърватската банда за убийства

Според МВР българинът Красимир Станчев, по прякор Легионера, е довел хърватските убийци у нас и им е осигурявал подслон в София. След като бандата от чужденци е разкрита, спецполицаи от СДВР са изпратени да ги арестуват в една от квартирите им. Там се намирал и Легионера. Униформените успели да сложат белезници на хърватина Бранко Вуянович, но Станчев опрял пистолет в главата на полицай и го използвал за „жив щит“, за да избяга.

Вуянович бил отведен в СДВР, където го вързали с белезници към радиатор за парното в коридора. Един от полицаите от отдел „Убийства“ трябвало да го пази, но като във филм на Люк Бесон под носа му чужденецът успял да се освободи от прангите, да мине по всички коридори и да слезе по всички стълбища, докато се озове на изхода, където да пожелае приятно дежурство на униформения полицай и да си замине по живо, по здраво. Този огромен гаф и досега помнят останалите от онова време полицаи в СДВР. И Вуянович оттогава е в неизвестност, не се знае нищо и за Краси Легионера. Той се смята за един от най-добрите снайперисти в подземния свят. На него се приписват убийствата на боса на ВИС-2 Георги Илиев, на перничанина Васил Горчев-Кьоравия, на Илия Павлов, Филип Найденов-Фатик, на Степан Рибаков, на Румен Маринов-Нарциса.

Версиите за съдбата му се сведжадт до две – или някъде на 2 метра под земята, или живее в чужбина с фалшив паспорт, чете писанията по свой адрес по сайтовете и понякога вдига наздравици за българската полиция.


В категории: Крими


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
23
Коментара по темата
23.
Факт на факта
15.06.2021 01:01:57
4
5
17-ти,защо пропусна да ни информираш как Тиквата от Банкя е пазел отвън докато лошите комунисти са създавали СИК и защо тогава не са му пречили комунистите?Викаш само изброените от теб са били на тези софри с мутрите,Рашидов въобще не се е мяркал там,а пък квадратната тиква дето беше министър на вътрешните работите въобще не е разхождал за такива среща.Колкото до децата и внуците на партизаните Лилянчето Павлова въобще не беше и тя от тях.Ма гледайте си собствената кочина,че ставате за смях,когато се опитвате да се изкарвате такива каквито не сте.
22.
Абе…Фгагман
14.06.2021 22:33:23
5
0
Смит и Уилсън….Смит и Уилсън бе гангстери
21.
до 19
14.06.2021 11:57:17
2
3
Ще ти се да е фейк, ама като не е ко прайм
20.
ХХ
14.06.2021 11:39:43
4
8
До 17

Всичко което пишеш е факт... също както и че Борисов беше второ-третостепенна сикаджийска мутра. Вероятно заради интелектуалния му капацитет.

ПП. Добре, че бяха руснаците да изчистят луканов, защото у нас - всички без топки.
19.
До 14
14.06.2021 10:32:33
5
2
С fake news тезе глупости на майка си и баща си ги приказвай може да вземат да ти повярват ако на тях си се метнал
18.
Наско Ментата
14.06.2021 09:49:13
2
14
Поне от 20 години Красимир е без коса и с обръснат шиник. Но не това е важното тука.
Прави впечетление че модератора ви пробва чалга версия на АНОМ тука.
АНОМ ,оглавила крими новините вчера е апликация за споделяне на инфо. След като САЩ проявяват интерес към Балканите светват турски гангста как да я ползва и 3-4 години следят цялата комуникация от Балканите до Австралия и докъдето се сетите.
Тука мат'ряла е друг,пише се няква крими боза и се чака половин Странджа да се изока. С тази си милиционерска насоченост медията ви ме трогва дълбоко,въпреки гениалният сисадмин пишещ ми "коментарът от вашият IT адрес са забрнени " .
Та за това ви споделям д си актуализирате снимките,през периода 2000-2003 камерите по заведенията не бяха рядкост,не е невъзможно да сте адекватни,поне веднъж.Мерси и чакам нови забавни въпроси за разискване .
17.
Факт
14.06.2021 07:33:35
10
24
Мутрите ги създават БСП генералското крило на тази партия и им бяха удобни имаха чадър от висши политици да не ги закачат. Така че иронични подмятания за определени хора друг път , а сега за това кво да кажем,Луканов раздаде куфарите, кредитните милионери не върнаха един лев. БСП фалита банките и не върнаха един лев на хората. Мутрите ядоха и пиеха с Татяна Дончева, Рашков, Маямата, Христо тъпото все на партизаните чадата и на софрата при Мутрите. Има снимки кадри за софрите на висшият апарат на БСП че са били с ВИС, СИК, Мултигруп.
16.
до 9
14.06.2021 07:08:50
5
14
От статията разбирам че,Аркус и Ипон са враждували.Бойко ,е убиеца от ресторанта.
15.
Аз пък
14.06.2021 06:11:19
3
6
Се кефя на ретро новини
Трябва да има всяка седмица. такава рубрика дори
14.
до 1 и 2
13.06.2021 22:37:48
5
34
Ама НЕ пишат ретро новини за един виден ВИП затворник ББ от чешкия затвор Панкрац и убийството на унгарски гражданин на който е отнет скъп автомобил в центъра на Прага нито пишат за амфетамино-хероиновите хави и едни 2ма бг шофьори взети заложници и обезглавени в Ирак заради тарикатските неизпълнения на въпросния ББ(Билионер Банкя)
Не пишат и за гръмнатия с РПГ гранотомет контрабандист на цигари Чакъра (конкурент на бизнеса с цигари на съшия ББ)
13.
Всички знаят
13.06.2021 21:49:45
5
20
Кои педераси поръчаха Главния.
Единия го наляха с коршуми месец и половина след това в центъра на селото му.
12.
За цирка
13.06.2021 21:35:03
2
22
с Нетаняху дума не се обелва, а пълнят пространството с мутри от 2004 година и всякакви други простотии!
11.
Как кой?
13.06.2021 21:21:46
2
21
Един с черно кожено манто и гранатомет
10.
goodfather
13.06.2021 21:20:06
2
6
найс ,а
9.
Ретро новини
13.06.2021 21:18:01
1
15
По-малко от три седмици имаше на разположение небезизвестният бизнесмен Димитър Желязков, с екзотичния прякор Митьо Очите, за да се порадва на свободата. На 1 ноември той напусна килията си в Бургаския затвор, защото делото срещу него, образувано през пролетта на 2001 г. за отвличане и изнасилване на двама созополски наркопласьори, бе прекратено. Очите прекара зад решетките шест месеца с постоянна мярка за неотклонение задържане под стража, а през това време бургазлии съвсем забравиха и бомбените атентати, и среднощните престрелки.Идилията бе нарушена миналия петък (19 ноември), когато около 20.30 ч. мощен тътен изправи Бургас на нокти. По данни на полицията самоделното взривно устройство е било с еквивалент 800 грама тротил и е избухнало в скута на 22-годишния бургазлия Марин Пеев, докато е седял в автомобил Опел Сенатор. Единствените запазени части от жертвата, открити по време на огледа, са били глезените и стъпалата. Парчета от тялото на Пеев са били открити в радиус от десетина-петнайсет метра от епицентъра на взрива, а негова кръв - по стените на околните кооперации.Около трийсет минути след взрива край мястото на инцидента със забавен ход минаха няколко луксозни лимузини на хора от обкръжението на Димитър Желязков-Митьо Очите - разказа пред Параграф 22 очевидец. За разлика от тях приятелите на Марин Пеев пристигнаха чак към 23.30 ч., а разговорите им с полицаите, според очевидци, приличали на... раздумки между стари познати.Основната версия, по която работят бургаските криминалисти е, че Марин Пеев е станал жертва напрофесионална небрежност, т. е. той се е самовзривил. Проверка в масивите на КАТ показва, че опелът е регистриран на името на 28-годишния Станимир Мавродиев. Той е регистриран в полицията за кражби, но през последните няколко години името му се свързва с разпространението на наркотици по Южното Черноморие. В момента Мавродиев е в ареста по дело за незаконно притежаване на огнестрелно оръжие.На 7 октомври, около 22 ч., патрулиращи полицаи от Шесто РПУ-София забелязали на бул. Академик Иван Нешков луксозен джип Сузуки Гранд Витара, целият накичен с антени. Униформените се усъмнили, че въпросните антени са на устройства, с които могат да се подслушват и заглушават полицейските радиостанции, и спрели джипа за проверка.Шофьорът на возилото Станимир Мавродиев отначало предложил 5000 лв. за решаването на проблема, но след като полицаите не се съгласили да вземат парите, вдигнал мизата на 10 000 лева. Те обаче отказали и втората оферта. Въпреки това опитът им да задържат Мавродиев се оказал неуспешен. Бургазлията успял да се отскубне от хватката, скочил в джипа и натиснал педала на газта до дупка. След кратко преследване из софийските улици беглецът бил задържан, а полицаите открили в джипа му две бронирани жилетки, три пистолета (един автоматичен и два обикновени) без серийни номера и пълнител с 23 патрона.Преди две години Станимир Мавродиев беше арестуван за побоя в металургичния комбинат в Дебелт Промет. По това време той работеше в бургаската Аркус секюрити груп на Десислав Михов, припомни в нощта на взрива (19 ноември) директорът на РДВР-Бургас ген. Красимир Петров. Какво всъщност се случи преди две години в Промет: На 6 октомври 2002-ра бригада от петнайсетина-двайсет юначаги атакуват металургичния комбинат и се сбиват до кръв с гардовете на охраната от Ипон. На следващия ден дванайсет от нападателите са арестувани, но скоро след това са освободени. Според осведомени, потулването на случая се дължи на факта, че бургаската охранителна фирма е регионален представител на софийската Аркус Секюрити, собственост на Златомир Иванов, по-известен с псевдонима си Златко Баретата и обявен от МВР за основен играч на българския наркопазар. По данни на бургаската полиция братът на Десислав - Руслан, също бил близък до Златко Баретата, а в масивите на РДВР-Бургас имало достатъчно оперативна информация за мястото на Станимир Мавродиев и взривилия се на 19 ноември тази година. Марин Пеев в престъпната йерархия в региона.Марин Пеев не е жертва на атентат. Разполагаме с безспорни доказателства, че той е пренасял бомба, предназначена за друг, и затова тезата за самовзривяването е окончателна, категоричен бе в нощта на инцидента (19 ноември) ген. Красимир Петров. Ден по-късно главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов не пропусна да отбележи, че освобождаването на Димитър Желязков от следствения арест неминуемо ще предизвика напрежение в региона. И наистина, след бомбата, убила на място петролния бос Недялко Пиперков на 23 февруари 2004 г., в Бургас друга самоделка не е гърмяла.
8.
БГ
13.06.2021 21:16:39
1
37
Кой беше гл.секретар на мвр ...
Не забрявайте
7.
CTAHKO
13.06.2021 21:15:44
3
15
Тази статия е за някой не куци но сакати, които да си опичат акъла и да внимават много в картинката.
Защото могат да дадът фира ей тъй като стой та гледай.
6.
Ретро новини
13.06.2021 21:14:03
1
16
Бургаският окръжен съд призна за виновен и осъди Милен Александров - Ментата на 10 години затвор при първоначален строг режим, съобщи радио "Експрес". Александров беше обвинен, че на 18 декември 1999 година е извършил опит за умишлено убийство на двамата близнаци Петър и Николай Иванови, известни като Гъбарите, охранители на бургаската дискотека "Космополитен".

Братята-близнаци тогава се отърваха само с уплаха и повърхностни рани. Три дни след инцидента полицията задържа и обвини за покушението Ментата. Осъденият беше от близкото обкръжение на скандално известния в града бос на СИК Пламен Дишков - Кела. Причина за стрелбата по охранителите в центъра на Бургас е именно Дишков, който в нощта преди престъплението беше бит от охраната на "Космополитен". Веднага след инцидента в подземния свят на Бургас усилено се заговори, че стрелецът е точно Кела, който искал да си отмъсти за боя. Тогава той изчезна за повече от месец, а обвинението беше повдигнато срещу Александров.
5.
Филия с мас
13.06.2021 20:59:56
3
38
Поводът е отвличане на вниманието от един с насран гъз
4.
А
13.06.2021 20:54:41
6
42
Какъв е повода за тази пръдлива статия ?
3.
ГАБИМАН
13.06.2021 20:54:38
7
31
защото мутрите се връщат, пускат куцо и сакато от панделите
2.
Чудите ли се как да спрете новините?
13.06.2021 20:48:32
5
54
Кой го интересува убийство на мутри от 2004 година? Защо не искате да пишете по актуални теми?
1.
Аз
13.06.2021 20:46:37
4
56
Вие тотално се издухахте бе,на ретро новини ли ще караме?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори