×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

От патриотичен Бургас НФСБ, ВОЛЯ и ВМРО тръгнаха към 11 юли със заявка: По-добри доходи, здраве, семейство и сигурност!


От патриотичен Бургас НФСБ, ВОЛЯ и ВМРО тръгнаха към 11 юли със заявка: По-добри доходи, здраве, семейство и сигурност!
Валери Симеонов приветства отбора на патриотите и обяви, че ги чака много труд за постигането на добър резултат
12 Юни 2021, Събота, 15:10 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

В програмата ни се съдържат конкретни предложения, не общи приказки, а принципи и действия, които ще бъдат въплътени в 46-ото Народно събрание, обяви водачът адв. Христиан Митев

Кампанията на патриотичната коалиция ще се проведе под наслов „Доходи, семейство и сигурност“. Това са ценности, залегнали в 10-те принципа, около които се обединиха партиите от патриотичния сектор в България. Това обяви водачът на листата за 2 МИР-Бургас на "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" адв. Христиан Митев, който очерта накратко основните приоритети в предизборната програма на коалицията. На откриването на предизборната кампания  присъства и лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който заедно с Веселин Марешки и Красимир Каракачанов този път се оттегли от кандидатските листи в името на националното помирение и разбирателство. Симеонов приветства отбора на патриотите и обяви, че ги чака много труд за постигането на добър резултат в най-патриотичната област в България - Бургаска. Той им заръча да водят позитивна и достойна кампания, с ясни политики.

Водачът Христиан Митев бе категоричен, че в програмата на коалицията се съдържат конкретни предложения, не общи приказки, а принципи и действия, които ще бъдат въплътени от българските патриоти в 46-ото Народно събрание. Вярвам, че на 11 юли ще бъдем подкрепени, каза още той.

Валери Симеонов от Бургас:  В 46-ия парламент ще търсим разбирателство, а не противопоставяне

На първо място в програмата е повишаването на доходите.

„Не е тайна, че в ЕС България е с най-ниски доходи. След увеличаването на минималната пенсия повече от 2 пъти, ще се борим за повишаване на средната пенсия и преизчисление на пенсиите на всички български пенсионери, така че да не бъдат принудени да се редят на опашки пред социалните институции. Ще съдействаме за развитие на малкия и среден бизнес. Това е гръбнакът на българската икономика. Той произвежда голяма част от БВП и спомага за увеличаване ръста на заплатите. Така обхващаме и работещите българи. Доказахме, че можем да спасяваме бизнеси, които са под угрозата да бъдат заличени в полза на монополисти“, каза Христиан Митев.

Ще продължим и политиката на увеличаване на заплатите на учителите, на лекарите и медицинския персонал, за който видяхме по време на пандемията, че е изключително важен за това страната да се справи, добави той.

„Ще продължим и политиката за стимулиране на туризма, който пострада много от пандемията. Като част и от социалната ни политика ще продължим осигуряването на ваучери за почивка. Смятаме, че по примера на ваучерите за храна това трябва да бъде въведено. Така ваучерите за почивка ще станат социална придобивка за всички работещи. Така ще бъде подпомогнат туристическият бранш“, каза Христиан Митев.

Ще продължим и политиката си за насърчаване на раждаемостта, добави той. „За никого не е тайна, че България е в демографска криза. Ще се борим за увеличаване на парите за втората година майчинство, тъй като са доста далеч от размера на минималната работна заплата. Имаме желание да осигурим и възможност за безплатни детски градини  и ясли. На тази политика поставихме началото в края на 44-ия парламент и ще продължим да я следваме. Във връзка с това ще настояваме и семейното подоходно облагане да бъде запазено“, посочи още Митев.

Патриотите имат ясни приоритети  в сектор сигурност, закон и ред.  „Ще продължим политиката за осигуряване на максимално присъствие на полицейски служители в малките населени места. Ще осъществим и идеята да въведем доброволни граждански отряди, които под ръководството на МВР да спомагат за опазване на обществения ред и противодействие на престъпността в селата и малките градове. Друга важна промяна е разширяване на пределите на неизбежната отбрана“, каза Митев.

Кандидатите от патриотичната коалиция са категорични, че ще работят само и единствено в името на националния интерес

Той бе категоричен още, че трябва да има нулева толерантност и борба с контрабандата на акцизни стоки, което спомага за попълването на хазната.

Акцент ще бъде опазването на границите и противодействието на нелегалните мигранти, изтъкна Митев и припомни, че оградата по границата е тяхна заслуга.

Патриотите имат предложения за промени и в правосъдния сектор. „Твърдо сме за въвеждането на конституционна жалба. Крайно време е да бъде приет нов Наказателен кодекс, тъй като за съжаление нашият е морално остарял и не дава необходимата защита. За нас е важно в Закона за съдебната власт да се подобрят механизмите за търсене на отговорност на магистратите. Добре е да се въведе задължителна медиация, преди да се стигне до съдебно производство. Трябва да има ускорена система за разглеждане на трудово-правни спорове, така че да бъдат разрешаване по максимално бърза процедура. Смятаме, че трябва да бъдат разгледани и всички тарифи за таксите, които се събират от съдилища, следствени служби и Министерството на правосъдието“, обяви водачът на листата на патриотите за 2 МИР-Бургас Христиан Митев.

Втори в листата е Николай Стоянов от ВМРО. „Основата, върху която патриотите ще градим своите политики, е работеща и просперираща икономика, нарастващи доходи и пенсии“, каза той.

Стоянов съобщи подробности за политиката на патриотите в борбата с демографската криза. Трябва ни национална политика, изградена върху основите на българското традиционно християнско семейство, каза Стоянов.

Той припомни, че благодарение на депутате от патриотичната коалиция беше премахнато състоянието вечен длъжник, което беше немислимо в съвременното общество. „В програмата твърдо е заложено, че ще въведем т. нар. частен фалит. България е единствената държава в Европа, която няма тази правна норма“, каза още Стоянов.

На 11 юли патриотите са с номер 16

„Трябва да въведем и т. нар. отговорно родителство, което благодарение на нас се случи в община Бургас“, посочи Стоянов, който е настоящ общински съветник в Бургас. Трябва да въведем структурни демографски политики по райони, добави той и припомни, че българските патриоти винаги са поставяли над всичко националните интереси по отношение на външната политика, затова според него нашите дипломати трябва по-агресивно да ги защитават и да се стараят да подобрят имиджа на България по света.

Третият в кандидатската листа – Радослав Петков, подчерта, че за ВОЛЯ основна битка остава тази с картелите, от която Веселин Марешки е доказал през годините, че няма да се откаже и дори с риск да губи собствени средства и да бъдат водени остри кампании срещу него и семейството му.

„Много важен акцент от програмата ни е и предложението за безплатни лекарства за деца и пенсионери. Това би облекчило семейните бюджети и би повишило стандарта“, каза Петков. България има нужда от нашата патриотична коалиция, защото 45-ото Народно събрание доведе само до един срам, добави той.

Валери Ангелов, който е на четвърто място, бе категоричен, че в сферата на здравеопазването важен акцент е профилактиката. Предлагаме ежегодна, навременна, задължителна профилактика, която може да бъде напълно безплатна, защото НЗОК има достатъчно средства със съвсем леки корекции това да се постигне, каза Ангелов.
Таралежи плъзнаха из Пловдив
Таралежи плъзнаха из Пловдив 05/08/2021, Четвъртък 20:21 3
Бони: Опитаха се да ме убият
Бони: Опитаха се да ме убият 05/08/2021, Четвъртък 20:00 0
Европа е пред енергиен колапс
Европа е пред енергиен колапс 05/08/2021, Четвъртък 18:00 7
България Всички новини
Целулит! 16 рецепти как да го премахнем в домашни условия Целулит! 16 рецепти как да го премахнем в домашни условия Таралежи плъзнаха из Пловдив Таралежи плъзнаха из Пловдив Четиримата ежковци изскочиха от храстите преди дни и обикалят района в търсене на храна   Верижна катастрофа блокира кръстовището на бул.“Демокрация“ и „Сан Стефано“ в Бургас Верижна катастрофа блокира кръстовището на бул.“Демокрация“ и „Сан Стефано“ в Бургас 4 автомобила се нанизаха след светофара в посока УМБАЛ Бургас заради престрояване от крайна дясна в средна лента   Бони: Опитаха се да ме убият Бони: Опитаха се да ме убият Изпълнителката на "Полудявам ли“ шофирала в посока Велико Търново, когато зад автомобила се появила друга кола и започнала да я гони с премигване на дълги фарове и клаксон   Щерката на Радев с интересна татуировка Щерката на Радев с интересна татуировка Мастиленият символът е върху вътрешната страна на лявата ръка, така че през по-голяма част от времето не се вижда   Областният управител на Бургас проф.Мария Нейкова свика извънредно заседание на щаба за бедствията Областният управител на Бургас проф.Мария Нейкова свика извънредно заседание на щаба за бедствията За щастие днес фокус е превенцията, но от координацията местно и областно ниво зависи недопускането на ситуации, които да застрашават живота, здравето, имуществото на хората, както и самата природа, каза Мария Нейкова   Слави Трифонов: Даряваме получената досега субсидия на Пожарната и семействата на загиналите Антон и Валери Слави Трифонов: Даряваме получената досега субсидия на Пожарната и семействата на загиналите Антон и Валери В тази ситуация българските пожарникари са истински герои, написа Слави Трифонов   Областна администрация Бургас може да си сътрудничи с Малага в два интересни проекта за региона Областна администрация Бургас може да си сътрудничи с Малага в два интересни проекта за региона Единият касае училището "Иван Вазов" в Поморие, а другият - обучение на испански език за хора над 60 години   Продължава благоустрояването и ремонтът на улици в Каблешково Продължава благоустрояването и ремонтът на улици в Каблешково Улиците „Иван Вазов“, „Ангел Кънчев“ и „Захари Стоянов“ ще бъдат напълно обновени Вътрешните разломи в парламентарните групи на новото Народно събрание Вътрешните разломи в парламентарните групи на новото Народно събрание Ако от "Има такъв народ" се отцепят само трима депутати, ГЕРБ-СДС пак ще стане първа сила
Нови пързалки и катерушки върнаха блясъка в двора на детска ясла "Щурче" Нови пързалки и катерушки върнаха блясъка в двора на детска ясла "Щурче" Детското заведение, което се намира до бл. № 24 и в непосредствена близост до Морската градина, е построено през далечната 1972 г. и разполага с обширен двор   Европа е пред енергиен колапс Европа е пред енергиен колапс Цeнитe нa eнepгиятa pacтaт пo cвeтa, тъй ĸaтo cвeтoвнaтa иĸoнoмиĸa зaпoчвa дa ce възcтaнoвявa oт пaндeмиятa   Трудова злополука! Едрогърда готвачка си изгори бомбите на скарата Трудова злополука! Едрогърда готвачка си изгори бомбите на скарата Здравната каса обаче отказва да плати операция за намаляване на бюста Пътувате към Великобритания? Вижте какви са ковид ограниченията Пътувате към Великобритания? Вижте какви са ковид ограниченията Към момента България е в правителствения зелен списък, позволяващ безкарантинно пътуване за завръщащите се във Великобритания от България   Тайбе Юсеин: Брат ми пожела медал за рождения си ден Тайбе Юсеин: Брат ми пожела медал за рождения си ден Тактиката беше да се възползвам от всяка една грешка на съперничката ми, сподели бронзовата медалистка  Съдът в Мисури „обезглави“ семейството, защитило дома си от вандали на BLM, губернатор ги помилва Съдът в Мисури „обезглави“ семейството, защитило дома си от вандали на BLM, губернатор ги помилва Смъртоносна влакова катастрофа в Чехия Смъртоносна влакова катастрофа в Чехия 38 души са пострадали, 7 от тях са в критично състояние Радост от Токио! Стойка Кръстева би японка и си осигури дуел за титлата Радост от Токио! Стойка Кръстева би японка и си осигури дуел за титлата  Водачката в схемата Бусер Чехиоглу ще е последния й съперник на Олимпиадата Стрелба край Пентагона, има ранени Стрелба край Пентагона, има ранени Изстрелите са в района на метростанция Опасно горещо в Гърция, живакът удари 46 градуса Опасно горещо в Гърция, живакът удари 46 градуса Туристите ходят рано сутрин на плаж
Проф.Тодор КАНТАРДЖИЕВ Проф.Тодор КАНТАРДЖИЕВ В САЩ благодарят на Господ, че Кацаров не им е здравен министър Виц на деня Виц на деня - Пешо, що си изпил цялата бутилка с уиски, бе?
- Щот загубих капачката, ма!.
Виц на деня Виц на деня - В интернет пише, че след ваксинацията може да нямате деца!
- Глупости! Вчера се ваксинирах, прибрах се вкъщи - и тримата хаймани си бяха там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Кихам. Хората:
- Наздраве!
Баба ми:
- Ти ходи още бос, ходи!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори