×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Българските патриоти" тръгват уверени към 11 юли, с амбиция за двама депутати от Бургас


"Българските патриоти" тръгват уверени към 11 юли, с амбиция за двама депутати от Бургас
Водачът на листата Христиан Митев представи отбора от доказани експерти в различни области
07 Юни 2021, Понеделник, 14:07 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Не очаквайте от нас скандали, целта ни е националното помирение и прекратяване на междуинституционалните войни, обяви водачът на листата за 2 МИР Христиан Митев

Коалиция "Българските патриоти", която обедини НФСБ, ВМРО и ВОЛЯ, тръгва с увереност и амбиция за два депутатски мандата от 2 МИР-Бургас. Днес водачът на листата Христиан Митев представи отбора от доказани експерти в различни области, които ще се борят за вота на избирателите на 11 юли.

„Не очаквайте от нас скандали и експресивна кампания. От наша страна тя ще е позитивна, толерантна и с първи водещ принцип – националното помирение и прекратяване на междуинституционалните войни. Призовавам държавните мъже по високите нива на изпълнителната и законодателната власт да преглътнат егото си така, както направиха тримата лидери на партиите от коалицията – да дадат крачка назад и да работят в името на народа. Това е клетва, която всеки от тях полага. Политиките на патриотите ги познавате, те бяха въплътени в доста законопроекти, които сме изработили и прокарали в Народното събрание“, каза Христиан Митев.

Той подчерта, че това е единствената коалиция, която се обединява около ясни принципи, а не е механичен сбор, който да цели единствено добър резултат и осигуряване на места в парламента. „Очаквайте в следващото Народно събрание да продължим с политика за запазване и съхранение на традициите, на традиционното българско семейство, отстояване на националния интерес и във вътрешната, и във външната политика на страната, повишаване на доходите, борба с демографската криза. Убедени сме, че ще намерим достойно място в него“, каза Христиан Митев.

Сред основните приоритети пред патриотите продължава да е повишаването на доходите и пенсиите – политика, която успешно беше проведена чрез увеличаване на минималната работна заплата до 650 лв. и минималната пенсия до 300 лв. „Обединени патриоти“ успяха да изпълнят това свое обещание, особено спрямо пенсиите. Това е и едно от основанията отново да търсим доверието на избирателите. Доказали сме, че изпълняваме обещанията си“, каза Митев.

Патриотите регистрираха листата в РИК-Бургас, след което представиха кандидатите за народни представители

На трето място той изтъкна мерките на патриотите, свързани с преодоляване на демографската криза – сериозен проблем, който се неглижира в последните години. „Предлагаме подпомагане на млади и образовани семейства с въвеждане на безплатни детски градини и ясли, повишаване на семейните помощи за деца и разширяване на кръга от лицата, които ще получават такива. 1 юни беше само началото по отношение на децата и семейството, след 11 юни ще представим и останалите секторни политики“, каза Христиан Митев.

Лидерът на ВМРО за Бургас Георги Дракалиев припомни, че Бургас е районът, в който патриотичните сили получават сериозна подкрепа на парламентарните избори. "Това се доказва от съвместните участия на ВМРО и НФСБ в изборите. Смятам, че ще постигнем отличен резултат. Надявам се този път късметът, който кацна на рамото на Мая Манолова, да е за нас и ние да вкараме двама души – един от НФСБ и един ВМРО", каза Дракалиев. Николай Стоянов, който е втори в листата, добави, че коалиция „Българските патриоти“ е естествена коалиция, тъй като 200 хиляди български граждани останаха непредставени в предния парламент. „Смятаме да водим позитивна кампания на основата на политики. Вярваме, че посланията ни ще бъдат припознати от избирателите“, каза Николай Стоянов.

Радослав Петков, който е на трето място в листата от ПП „ВОЛЯ“ припомни, че цел номер 1 за тях е битката с картелите. „Ще се борим за безплатни лекарства за деца до 18 г. и за пенсионерите, както и за увеличаване на пенсиите. Крайно време е България да излезе от лошата статистика и да не сме на последно място“, каза Радослав Петков.

Христиан Митев (в средата) подчерта, че това е единствената коалиция, която се обединява около ясни принципи, а не е механичен сбор, който да цели единствено добър резулта

ЕТО И ЛИСТАТА ОТ ЕКСПЕРТИ ОТ БУРГАС, КОЯТО ХРИСТИАН МИТЕВ ПРЕДСТАВИ ДНЕС:

Христиан Митев - завършил право в БСУ, бил е юрисконсулт в Общинския съвет на Бургас, общински съветник в мандат 2011 – 2014 г., 2014 – 2017 г. – народен представител от Патриотичния фронт, 2017 – 2021 г. народен представител от Обединени патриоти.

Николай Стоянов – областен координатор на ВМРО за Бургас, икономист. Настоящ общински съветник в Бургас.

Радослав Петков – химик по образование, управител на фирма, свързана с търговия с автомобили. Бил е общински съветник в Бургас.

Валери Ангелов – учи „Индустриален мениджмънт“ в университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Втори мандат е общински съветник от НФСБ в Средец. Председател на Комисията по здравеопазване и социални дейности и социално подпомагане в местния парламент. Основател на Медицински център „4life”

Тодор Стаматов – историк, магистър етнолог. В момента е учител по история в Професионална техническа гимназия в Бургас. Общински съветник в Средец.

Доц. д-р Стоян Транев – магистър в специалност „Маркетинг мениджмънт“. Доцент по социални, стопански и правни науки в направление „Администрация и управление“. Вписан в Единния регистър на медиаторите към Министерството на правосъдието.

Боян Дяков – общински съветник от НФСБ в Бургас. От 12 г. се занимава с частен бизнес в сферата на търговията.

Йорданка Лазаринова – от 15 години е Командир към Съюз на българските командоси мобилна група Буря 2/08 Бургас. Работи в полза на обществото и подпомага структурите на МВР и МО. Завършила Колеж по охрана и сигурност и Международна академия „Командос“. В момента изучава специалност „Право“ във Великотърновския университет.

Огнян Цонев – юрист, фармацевт.

Станислав Тодоров – от 2005 г. се занимава с частен бизнес.

Денис Йовчев – завършил бакалавър и магистър в Пловдивския университет. Занимава се с частен бизнес.

Антон Стоянов – областен координатор на НФСБ за Бургас. Опитен адвокат по граждански, търговски, административни и наказателни дела.

Д-р Коста Влъчков – магистър по Английска филология в Пловдивския университет и Международни отношения в Софийския университет.

Марияна Лефтерова – секретар на Националната контролна комисия на НФСБ.

Ивайло Стаматов – общински съветник в Бургас, мандат 2007 – 2011 г. Член на УС на „Нефтохимик“ Бургас.

 




Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори