Любо Ганев е неузнаваем с новите си зъби
Любо дълго се колебаел дали да се подложи на сложната интервенция, но крайна сметка се престрашил
С чисто нова усмивка грее волейболната легенда Любо Ганев, видя HotArena.
Той дълго време имал проблеми със старата захапка, след като неволно е скърцал с нея през нощта. Зъболекари дори са го уплашили, че може да остане без зъби в устата си. Любо дълго се колебаел дали да се подложи на сложната интервенция, но крайна сметка се престрашил.
"От преди месец ги сложих. Имам много силна захапка. Когато спя нощно време си търкам зъбите. Бях на ръба, ако не го направя сега, да остана без никакви зъби. Старите от 18мм бяха стигнали до 4 милиметра. Още като млад в Италия ми бяха казали за този проблем с търкането и захапката. Трябваше да спя с гумени работи като боксьорите, но не се съгласих. Времето не прощава на никого, затова започнах да работя върху тях" разказва пред „България Днес“ спортната легенда. Допълва, че тези зъби са временни и се надява след няколко месеца всичко да се финализира.
„Промени ми се говора, изражението на лицето. Първите дни беше много терсене. Но вече трябва да съм представителен, не трябва да излагам федерацията“, казва с касти типичното си чувство за хумор Ганев.
Гъста мъгла, лед и ограничения за тирове по магистралите - внимателно на пътя!
18 декември: Имен ден празнуват Модест и Севастиян - време за духовна сила и равносметка
Мъгливо начало и слънчев край: стабилно време в четвъртък с до 13 градуса
Истината за връзката между Киара и Краси след финала на "Ергенът: Любов в рая"
Грипът удари Европа по-рано от обичайното с нов щам
Дженифър Анистън разкри тайната си срещу остаряването
Форбс отличи младия рефер и финансист Геро Писков в престижната класация "30 под 30"
Скандал в Барселона: Играч издал тайна информация на журналисти
Благомир Коцев обвини системата в репресии срещу опозицията след ареста си
5 често срещани родителски грешки по празниците и как да ги избегнем
Мали кипи: Мустафа Сангаре от Левски не е повикан за Купата на Африка
Може ли да печем замразени пържоли на скара: какво да знаем преди да опитаме
