×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Божан Божанов и Асен Бонджев са новите заместник областни управители на Бургас


Божан Божанов и Асен Бонджев са новите заместник областни управители на Бургас
Асен Бонджев бе водач на протестите в Бургас миналото лято (вляво), за Божан Божанов Флагман съобщи преди две седмици (вдясно)
28 Май 2021, Петък, 18:22 ч.
Автор: Флагман.бг

Министър-председателят Стефан Янев назначи нови зам.-губернатори във всички области, вижте повече за двамата нови в екипа на Мария Нейкова

Със заповеди на министър-председателя Стефан Янев са назначени нови заместник областни управители.

 

Назначени са двама заместник областни управители на Област Бургас - Божан Божанов и Асен Бонджев. Божан Божанов има висше юридическо образование. От 2003 г. до 2007 г. е бил кмет на кметство Ветрен, а от 2007 г. е адвокат в областта на гражданското и търговско право. Асен Бонджев е магистър по право. През периода 2011 г. – 2014 г. е бил помощник-нотариус, след което работи в частния сектор, пише в прессъобщението на МС.

Божан Божанов е квота на БСП, както Флагман оповести още преди две седмици. Той трябва да напусне веднага РИК-Бургас, в чийто състав вече е включен. Бонджев е квота, очевидно, на "Изправи се! Мутри вън", в чиито редици бе по време на миналите избори като кандидат за народен представител. Името му нашумя миналото лято като водач на протестите в Бургас, доколкото могат да бъдат наречени срещите на неколцина души, едни и същи, пред Общината всяка вечер, за да направят обиколка по улиците в ЦГЧ под оглушителните призиви от мегафона на Бонджев. Протестър №1 на Бургас обаче ще бъде запомнен от миналото лято с уникалния му диалог с Ахмед Доган - през оградата на сарая в Росенец, по темата кой и как раздава "парчетата от баницата" в България. Бонджев бе и част от акцията по замерването с яйца офиса на ГЕРБ в Бургас, предавайки наживо гаврата с управляващата партия.

Само преди три дни новият областен управител на Бургас Мария Нейкова обяви, че няма да има повече промени в администрацията й и че ще бъде с двама заместници - Божанов и Владимир Крумов, който си е титуляр от ГЕРБ. Сега Крумов си тръгва.

Първо във Флагман.бг: Божан Божанов от БСП стана зам.-областен управител на Бургас, разумна ли е смяна на Вълчо Чолаков?1

За заместник областен управител на Област Благоевград е назначен Слави Христов. Притежава висше педагогическо образование. През периода 2015 г. - 2019 г. е бил общински съветник в община Кочериново, а преди това – общински съветник в община Родопи.

Силвия Александрова и Георги Георгиев са назначени за заместник областни управители на Област Варна. Силвия Александрова притежава висше икономическо образование. Заемала е ръководни позиции в сферата на производството, търговията и туризма. Георги Георгиев е завършил ВВМУ „Никола Йонков Вапцаров“, специалност „Корабоводене за ВМС“. От 1997 г. до 2019 г. е офицер от Военноморските сили.

За заместник областни управители на Област Велико Търново са назначени Станислав Николов и Габриела Шилкова. Станислав Николов е магистър по право. Бил е адвокатски сътрудник, юрисконсулт и ръководител в частна компания. Габриела Шилкова е магистър по право. Работила е в сферата на търговията.

Шишман Чаушев е назначен за заместник областен управител на Област Видин. Той е магистър по икономика. Работил е в структурите на НАП, „Булгаргаз“ ЕАД, „Електроенергиен системен оператор“ ЕАД, ТЕЦ Варна ЕАД.

Назначени са двама заместник областни управители на Област Враца – Милчо Стефанов и Борислав Борисов. Милчо Стефанов е магистър зооинженер. През периода 2007 г. – 2018 г. е работил в ТД „Държавен резерв“ – Враца. Борислав Борисов е завършил Стопанската академия „Д. А. Ценов“ – Свищов. Заемал е ръководни позиции в различни банкови институции.

Кристина Сидорова и Стилияна Събева-Тинчева са назначени за заместник областни управители на Област Габрово. Кристина Сидорова е магистър по стопанско управление. Била е народен представител в 44-то Народно събрание. Стилияна Събева-Тинчева е завършила Стопанската академия в гр. Свищов. През периода 2003 г. – 2007 г. е била заместник-кмет на община Габрово.

Здравко Здравков и Галин Господинов са назначени за заместник областни управители на Област Добрич. Здравков има натрупан управленски опит в частния сектор в сферата на селското стопанство от 2010 г. до настоящия момент, а преди това е бил мениджър в сектора на недвижимите имоти. Има придобита степен магистър по две специалности от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Преди назначаването си за заместник областен управител на Област Добрич, от 2018 г. досега Галин Господинов е началник отдел и главен юрисконсулт в Регионалното управление по образование в Добрич. Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по право от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, а в Стопанската академия „Димитър А. Ценов“ в Свищов придобива магистърска степен по „Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия“.

За заместник областни управители на Област Кърджали са назначени Бисер Николов и Павел Гатев. Николов е заемал поста областен управител на Кърджали в периода юни 2013 г. – декември 2014 г. Притежава магистърска степен по две специалности – съответно от УНСС и от Русенския университет „Ангел Кънчев“.  Павел Гатев е работил дълги години в системата на МВР като в периода 1993 г. – 1995 г. е началник на РУ на МВР Подкова, от 1995 г. до 1999 г. е заместник-началник на РУ на МВР Кърджали, след което 9 години е заместник-началник на РУ на МВР Момчилград. От 2011 г. досега Гатев е адвокат в Адвокатска колегия Кърджали.

Георги Илинов и Йордан Гогев са новите заместник областни управители на Област Кюстендил. Илинов има натрупан дългогодишен опит в структурата на митниците като от октомври 1997 г. до ноември 2006 г. е началник на митнически пункт Олтоманци, а през 2009 г. е и.д. началник на Митница Кюстендил, след което работи в частния сектор. Завършил е Техническия университет в София. Йордан Гогев е офицер на различни командни длъжности в системата на Министерството на отбраната в периода 1985 г. – 2003 г. От 2006 г. до 2017 г. последователно е бил ръководител на направление и ръководител на отдел продажби във ВиК Кюстендил. Завършил е Висшето народно военно артилерийско училище в Шумен и Военната академия „Г. С. Раковски“ в София. 

Милко Недялков е назначен за заместник областен управител на Област Ловеч. В периода 2003 г. – 2011 г. е бил председател на Общински съвет – Ловеч, а от юни 2013 г. до ноември 2014 г. - областен управител на област Ловеч. Бил е и народен представител в 44-ото Народно събрание. По професия е журналист.

Латинка Симова е назначена за заместник областен управител на Област Монтана. Дълги години е работила в сферата на образованието като от 1998 г. до 2008 г. е помощник-директор по учебната дейност на Средно общообразователно училище „Иван Вазов“ в град Вършец, три години е на поста директор на дирекция в Община Вършец, а от февруари 2012 г. до ноември 2015 г. е директор на дирекция „Административно-правни дейности“ в Община Враца.

Новите заместник областни управители на Област Пазарджик са Стоян Парпулов и Тодор Джамбов. Парпулов работи като адвокат в Адвокатска колегия Пазарджик от октомври 1991 г. до настоящия момент, преди това в продължение на пет години е старши асистент в Катедра „Правни науки“ в Академията на МВР в София. Бил е и следовател в ОУ на МВР Пазарджик, както и председател на Общински съвет-Пазарджик в периода 1995 г. – 1999 г.  Преди назначаването си за заместник областен управител на Пазарджик от 2016 г. до настоящия момент Тодор Джамбов е директор на Професионалната гимназия по химични и хранителни технологии в Пазарджик. Висшето си образование получава в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Ваня Савова-Цветанова и Иван Петков са назначени за заместник областни управители на Област Плевен. Ваня Савова-Цветанова е работила последователно като младши съдия в окръжния съд-Плевен, прокурор в районна, окръжна, върховна административна и 10 години във Върховна касационна прокуратура. Висшето си образование е завършила в СУ „Св. Климент Охридски“. Иван Петков в периода 2009-2020 г. е бил началник на затвора в град Плевен. Притежава образователно квалификационна степен „магистър“ по специалността „Педагогика“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

За заместник областен управители на Област Пловдив са назначени Даниела  Николова-Кършева и Иванка Петкова. Даниела  Николова-Кършева дълги години е била адвокат, а в периода 2017-2018 е била заместник-директор на РЗОК – Пловдив. Юридическото си образование е завършила в ПУ ‚Паисий Хилендарски“. През 2013-2014 г. Иванка Петкова е била заместник областен управител на Област Пловдив. По образование е инженер-агроном.

Найден Късов и Драгомир Златев са назначени за заместник областни управители на Област Разград. Найден Късов от 2011 г. до 2019 г. е бил заместник-кмет в община „Цар Калоян“ с ресор „Социални дейности и Образование“. Завършил е НСА „Васил Левски“ – София. Драгомир Златев е магистър по икономика, бил е зам.-кмет на община Саумил, работил е също в администрацията на Община Разград.

Синан Хебибов и Стефка Караколева са новите заместник областни управители на Област Русе. Синан Хебибов е завършил СА „Д. А. Ценов“ – Свищов. Хебибов има дългогодишен управленски опит в частни компании в сферата на пенсионното осигуряване и застраховането. Стефка Караколева е главен асистент в Русенския университет „Ангел Кънчев“.  Преподавател е по висша математика, компютърни системи за текстообработка, изчисления и визуализация. Автор е на множество електронни учебници.

Минчо Йорданов е назначен за заместник областен управител на Област Силистра. Работил е дълги години в системата на МВР и ДАНС. Висшето си образование е завършил във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“.

За заместник областен управител на Област Смолян е назначен Младен Исаев. В периода между 2011-2015 г. е бил председател на Общинския съвет в Девин. Бил е също така помощник-директор на СОУ „Христо Ботев“ в гр. Девин. Завършил е НСА – София.

Ивайло Венков и Валери Симеонов са новоназначените заместник областни управители на Област Търговище. Ивайло Венков е магистър по право, работил е в частния сектор. Валери Симеонов е работил в администрацията на Община Търговище, а в периода февруари-май 2017 г. е бил областен управител на Област Търговище.

Заместник областни управители на Област Хасково стават Мартин Узунов и Виолета Желева. Мартин Узунов завършва висшето си образование в УНСС. В периода 2006-2008 е бил съветник на министъра на отбраната, работил е също така в Министерството на външните работи. Виолета Желева е била народен представител в 44-то Народно събрание. Завършила е СУ „Св. Климент Охридски“.

Антоний Андонов е назначен за заместник областен управител на Област Сливен. Работил с в системата на МВР и ДАНС. Завършил е ВУ „Васил Левски“ в гр. Велико Търново. Поста си на заместник областен управител на Област Сливен запазва Димитринка Петкова.

Ива Борисова е назначена за заместник областен управител на Област Перник. Била е дългогодишен служител в общинската администрация на Ковачевци. Висшето си образование е завършила в СУ „Св. Климент Охридски“. Поста си на заместник областен управител на Област Перник запазва Иво Иванов.

За заместник областни управители на Област София са назначени Цветелин Софрониев и Димитър Иванов. Поста си на заместник областен управител на област София запазва Живка Такева-Първанова. Цветелин Софрониев от 2019 г. досега е заемал длъжността заместник-кмет на Район „Изгрев“ – Столична община. Притежава юридическо образование от СУ „Св. Климент Охридски“. Димитър Иванов от 2012 г. досега е работил в частния сектор, в сферата на търговията. Предходни години е работил в системата на МВР и МО. Завършил е УНСС и НСА.

Заместник областни управители на Софийска област стават Аглика Главчева, Стелиан Донев и Дарина Николаева. Аглика Главчева от 2004 г. до 2009 г. е била директор на Териториална дирекция София на ИА „Социални дейности на МО“, след което работи в частния сектор. Притежава образователно квалификационна степен „магистър“ по специалността „Маркетинг“ от УНСС. Дарина Николаева 15 години е адвокат в Софийската адвокатска колегия. Юридическото си образование е получила от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Стелиан Донев е работил дълги години в системата на МВР. Завършил е ВТУ „Тодор Каблешков“ – София.

Стефан Славов е назначен за заместник областен управител на Област Стара Загора. Дълги години е работил в частния сектор, притежава управленски опит като мениджър на инвестиционни проекти. Висшето си образование е получил в Техническия университет в Габрово. Димитър Драчев запазва поста си на заместник областен управител на Област Стара Загора.

За заместник областни управители на Област Шумен са назначени Албена Бабева-Сланева и Сашо Евлогиев. Албена Бабева-Сланева е била дългогодишен служител в общинската администрация в Шумен. Притежава образователно квалификационна степен „магистър“ по специалността „Българска филология“ от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“.  Сашо Евлогиев е дългогодишен преподавател в Националния военен университет „Васил Левски“, бил е декан на Факултет „Артилерия, ПВО и КИС“. Висшето си образование е завършил в същия университет.

Драгомир Димитров и Светослав Стоев са назначени за заместник областни управители на Област Ямбол. Драгомир Димитров е заемал последователно длъжността главен секретар първо в Община Ямбол, а след това - в Областна администрация Ямбол, съответно от 2004 г. до 2007 г. и от 2007 г. до 2009 г. След този период работи в частния сектор. Притежава образователно квалификационна степен „магистър“ по специалността „Счетоводство и контрол“ от ВУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Велико Търново. Светослав Стоев е работил в Областно пътно управление – Ямбол, бил е също ръководител на звено „Благоустройство и комунално стопанство“ в Община Тунджа. Завършил е УАСГ-София.

Досегашните заместник областни управители, които не запазват постовете си, са освободени от длъжност.

 

 

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
103
Коментара по темата
103.
Асен мазния
05.11.2021 10:14:14
0
1
Когато представителите на властта се обединят с протестиращите срещу властта, значи предават самата власт. Това направи и временно назначеният за областен управител Асен Бонджев. Жалко че временния премиер на временното правителство защити предателските и вандалски прояви на зализания Асенчо... Но така се губи държавнически престиж.
102.
Сх
01.06.2021 14:22:13
0
1
Познавам лично Божан,добър адвокат е. :)
101.
Господа за 40 дни
31.05.2021 12:48:01
1
3
До смяната на тези областни и зам. областни управители остават 40 дни!
100.
Дрейф
31.05.2021 10:20:00
0
4
Елате със нас. Протеста е за вас, а поста е за мен!!! Казах!!!
99.
Ehhhh
31.05.2021 06:59:04
1
6
Бонджев ще го започня с впитите бели гащи и мазния поглед и глас. Да не забравяме и разговора с Доган. Оцапа гащите и метани му правеше. Накрая като добро дете го черпиха със сладолед. И цялото това нещо за един пост. Пуста амбиция.
98.
Deja vu
31.05.2021 03:22:37
1
3
Това комуниста е невероятно долна твар! Орешарски, Аварийния изход, беше трагедия и още се правят на глухи, като питаш "Кой?", но поне беше легитимен. Ами сега кого да хванеш? Ако бяха си направили правителство тази метла щеше да бъде е оправдана. Партизанлък, по-перваза, както винаги.. Те дават власт на Фатмака, той дава на тях. 80 % заместник-областните управители са на БСП. Подават си скрити пасове. Блее тоя беден народ и чака, нали му обещаха почтеност, експертност и промяна. Само последното е вярно, донякъде. Както винаги...
97.
До 96
30.05.2021 11:04:56
1
8
Ами и да не е той, някой ментален като него ще е
96.
Въпрос?
30.05.2021 10:33:47
3
9
Този дето пише с едър шрифт Бонджев ли е?
Защото нещата с психо картинката веднага се напасват!
95.
Пфф
29.05.2021 22:40:18
1
17
Пеперуд Бонджев ли бе, ужас.... то прост да беше само...
94.
До 93
29.05.2021 18:43:29
1
8
Завист за какво, бе, безименник смотан?
Денят "Х" идва!
Изходите са два!
Тоталитарно Червено управление на комунисти-милионери или връщане на статуквото отпреди месец април.
Ти кое си избираш?
Първи или Втори терминал?
93.
ДО 92 ЕЖКО БЕЖКО ГДЕ ТАКА ХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!
29.05.2021 18:00:29
6
2
ПАК ЗЛОБНА ЗАВИСТ БЪЛВАШ !!!!!!!!!!!!"""""ПО ДЕЛАТА ИМ ///ежко///ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ""""""ДЕТО Е СЛОЖИЛ ЧРЕЗ БУТОНА ОТ ФЛАГМАН ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ НА КОМЕНТАРИ 87 :89:90:91 !!!!!!!!!А СЕГА И НА ТОЗИ СЛАГАЙ НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ИМ Е ЯСНО ""КОЙ"" МАНИПУЛИРА ВОТА ХАХАХА
92.
Ежко
29.05.2021 16:07:50
4
18
Значи остават броени дни до 11-ти юли!
Ако заблуденият и заслепен изберател не си отвори очите, не Заместник областни без стаж и респект ще се назначат, а ще се събуди в тотално безхаберна държава от феодален тип! Тогава ще бъдат ограничени не протестите, ами свободно събиране на група от поче от трима, освен ако не са с пагон!!!
Тънка червена линия! Това са думите на РР.
Линията към едноличното управление на Партията - Майка, чрез политически преврат е във вихъра си. Проблемът е, че все още сме член на ЕС. Но и това може да се реши!
91.
КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ЗАВИСЛИВ???????????????????????
29.05.2021 14:15:06
8
8
ЗА ДА НАПИШЕШ 90% ОТ КОМЕНТАРИТЕ ОТ КОИТО СТРУИ НЕЧОВЕШКА ЗЛОБА СПРЯМО УСПЕХА НА ТОЗИ ЧОВЕК ????????????????
90.
ХАХА 95% ОТ КОМЕНТАРИТЕ
29.05.2021 14:09:46
8
3
СА ПИСАНИ ОТ ФЛАГМАН ХАХА !!!!!!!!!!!ТВЪРДЯ ЧЕ ОТ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ИМА СИМПТОМИ ЗА ЛОГОРЕЯ С ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ С ТОВА СЪСТОЯНИЕ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ !!!!!!!!!!!!!
89.
ДО 75 БРАВО
29.05.2021 14:04:32
7
2
НО ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ГОСПОДИНА С ""РОЗОВКИТЕ""ОЧИЛЦА Е ФЛАГМАН??????????МИ ФОРУМА ИМ СЛУЖИ ДА СИ ДОПИСВАТ ВЛИЗАЙКИ В РАЗЛИЧНИ РОЛИ ОТ ЗА ДО ПРОТИВ МАНИПУЛИРАЙКИ И ВОТА МАМЕЙКИ ГРАЖДАНИТЕ!!!!!!!!! АБСОЛЮТНО ШИЗОФРЕННО РАЗДВОЯВАНЕ ХАХА!!!!!!!!!!!!!!КОЕТО НЕ ИЗКЛЮЧВА И №75 ДАЕ ПИСАН ОТ ТЯХ //единствено заради отрицателния вот си мисля че е възможно да е от НОРМАЛЕН ГРАЖДАНИН!!!!!!!!!!!!!
88.
Отечествен фронт 2
29.05.2021 14:00:21
1
9
Човеко, този с вдигнатата якичка е турен да следи Нейкова, ако се отклони от политиката на Служебния кабинет и да докладва!
87.
До 75
29.05.2021 13:06:42
14
7
Господине, свалете си розовите очила и се огледайте ! Нима в община Бургас не е шуробаджанащина ? Нима предните областни управители бяха страхотни ? Нима контролираха местната власт подобаващо ?

Познавам Мария Нейкова, мой преподавател беше в свободния, изключителен човек ! Професор по административно право ! Сигурен съм, че едва ли ще остави зам.областните да си веят байряка.

И преди да ми сложите “ 99999 ръце надолу” се огледайте в каква държава живеете. И ми кажете, това харесва ли ви честно ? Ако ви харесва, или имате големи привилегии, които повярвайте ми ще свършват някой ден, защото вие ще умрете, рано или късно, и вашите деца ще си патят или сте крайно некомпетентни !
86.
*********
29.05.2021 12:50:52
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
85.
Хак да Ви е
29.05.2021 11:45:23
4
24
Това си заслужавате. Другия път пак за Слави и за Живко сервитьора
84.
Еееех Бургас, Бургас
29.05.2021 11:34:02
2
21
Взеха те на мушка! Жалко за града, за хората, за толкова известните личности! Срам ме е, наистина! Да мислим с главите си, да се отървем от този позор!
83.
алекс морския
29.05.2021 11:22:37
4
15
Гадна работа , отиваме на много зле , загиваме като народ , загниваща и умираща нация , то не бяха комуняги мафия , фатмаци мафия , клоуни , саксонски простаци , сега май и бияч . Типично е за бананова република шефа да е военен , храненик и далавераджия цял живот , отдавна името българин е етикет на криминал и нарицателно на боклук . Няма да има бунт , сганта се чуства добре . Не се сърдете , че бягаме навън , не е добре , но поне си свободен .
82.
*********
29.05.2021 11:09:27
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
81.
Pfff
29.05.2021 09:13:10
3
22
Ай стига ве ! Тва е няква пародия!
80.
ОФ
29.05.2021 08:31:29
3
19
СРАМ! ГНУС!
79.
ss
29.05.2021 08:27:09
5
21
На вечно мрънкащите рабирачи, предишните ще им се видят ангелчета...Както винаги се получава...Ама Ганьо Тъпото си го заслужава.....
78.
Отечествен фронт 2
29.05.2021 08:24:07
3
26
Същата безработна въшка, която разгонваше хората на Морска гара, за да не стигнат до Румен Радев. В България има такива нищожества, че с целуване на дир.ници до Марс ще стигнат преди американците. Вън. Някакъв еднопроцентов анонимник , хванал "Господ" за шлифера ще решава какво е добре за хората. Колко лични преференции изкара тая шматка на изборите?
77.
Оставка на Радев и червената хунта вън
29.05.2021 07:24:57
10
31
Имаше една гей дружинка от миналото лято дето вдигаха много шум и пречеха на хората да си почиват. Сега налапаха държавния кокал и се кротнаха, алчни за власт и пари, не се заблуждавайте ! Военната хунта, червените боклуци са долни червени изроди, мърши. Ходеха на Сарая да се молят за баница и сладолед, гладни мастии, улични долнопробни, костинбродски нисковолтови червени боклуци. На коя улица сега ще работят да им хвърлим една краставица да лапат и смучат педалчетата?
Токсични отпадъци, торби с фекална материя.
76.
516
29.05.2021 02:33:55
4
26
майко мила тези разбират ли от нещо? опит?
75.
до 74
29.05.2021 01:17:22
9
47
Така е. Асенчо има юридическо образование. Купена от майка му диплома по право от БСУ.
Бургас е малък град. Всички се познаваме. Не се напъвай. Утре ще излезе и някой негов съученик да ти покаже как Асенчо говори чужд език, или някой юрист, който му е виждал пишман юридическите възможности.
Асенчо е пример за мамино синче, тип пройдоха и некадърник, което без помощта на мама и тати не може да си върже връзките на обувките. Трошиха пари по него за известно вереме, докато тотално се убедиха в това каква дупка е синът им и си го прибраха в Бургас. Добре, че имат много имоти, които той наследи, за да може да се шляе по улиците цял ден и да не му се налага да работи. Той така или иначе за повече от охрана на платен паркинг не става. Целият град го знае.

Впрочем ти да не си му любовница, че толкова се хвърляш на амбразурата да го защитаваш, пич?
74.
Уфф
28.05.2021 23:57:28
50
18
Ей, няма да можете да спите тази вечер :)
За сведение, Асен има юридическо образование, за сметка на много от вас, коментиращите. Хайде по-спокойно, патриоти.
73.
Fak
28.05.2021 23:24:58
8
28
Щом един педал, от гей парада от миналото лято го направиха зам. баба Мика трябва да в направят шеф на клозетите че оцапаха държавата с гойна. Долни леви педалчета , балеринки , траверси, лизби и джендъри прости розите от жълтите павета от миналото лято. Оставка на Бонжев е позор, оставка и затвор.
72.
до 55 и всички заблудени-заслепени
28.05.2021 23:17:32
14
8
доста ограничено мислене имаш"Бойкот на изборите , ще ве гласува само с хартия , декларирате ,че не можете да боравите с машина . Машините са настроени да отчитат за определени партии ." Гледаш ли к'во става всеки ден ново 20 ...само корупция на бб и гроб !!! то всяко правителство е пипало,но бб и гроб се уляха и доста хора пострадаха от тяхното управление ....помислиха се за вечни и недосегаеми,но сега ще си носят кръста със всичките им негативи.идва деня, идва в който БЪЛГАРИЯ ще се освободи от поробителя и закопал нашата страна борисов и компания!
71.
Колос
28.05.2021 23:15:12
11
35
Сега разбрахте ли що беше гей парада в Бургас? За да си вкарат във властта архи-пеперудата Бонджи! Хак да ви е!
Пак гласувайте за Мая Меглена Кунева и сервитьора Табаков.
70.
До 63
28.05.2021 22:59:40
11
22
Щом на бат Дончо синчето, дето е бил преди това само чистач в ресторант, дълги години е зам. министър на Енергетиката, що пък да не ги назначат и тези. Поне от коли по ще разбират, отколкото отрочето от енергетика.
69.
Ми осребриха св момчетата
28.05.2021 22:36:21
4
19
То си имала крушката опашка. Не случайно бяха на първа линия на протестите. Ето, тяхния момент дойде.
Осребрявай!
68.
Б
28.05.2021 22:33:17
2
13
Утре назначават командоса за шеф на АПИ а другият съдържател на кръговите директор щял да става .
67.
Бургас събори се
28.05.2021 22:31:17
9
31
Бургас събори се ,вижте какво правят Пловдив с чорапената революция в подкрепа на Митко . Да покажем ,че и тук не траем гелосани назначения от Дубай .
66.
*********
28.05.2021 22:28:39
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
65.
МАЧКАЙ БОНДЖЕВ
28.05.2021 22:07:32
25
16
ГРОБАРСКАТА СГАН НАРОДА ТОВА ОЧАКВА !!!!!!!!!!!140 МИЛИОНА ЗА ПЕЕВСКИ///БЕЗ НИКАКВО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ МАШИНИТЕ ОТ ТЮТЮНЕВИЯ КОМБИНАТ ГИ ПРЕХВЪРЛИЛ В ДУБАЙ !!!!!!!!!!//// ОТ БАНКАТА НА НАРОДА /наште пари !!!////ГРАБЕЖА НА ВЕКА !!!!НЕ СИ ИГРАЕ НА ДРЕБНО САМО БАНКИ СЛЕД КТБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
64.
Хххх
28.05.2021 22:01:16
4
14
Оправете гласуването за коментарите, флагмани! Стига сте ги нагласяли за този, който плаща!
63.
Голям цирк
28.05.2021 22:00:05
3
20
Очаквам Пенчо Мартинчев или Танчето Станиславова да ги назначат за заместник министри по транспорта!
62.
ДАВАЙ БОНДЖЕВ !!!!!!!!!!!!!!!!!
28.05.2021 22:00:02
32
12
НАРОДА Е С ТЕБ
61.
бонджев ти си знаеш в росенец
28.05.2021 21:55:46
11
18
Всички дето са заграбили държавни терени и се праят на рибари !Бивши гроб депутати митничари общински величия с два ката незаконни вили под ножа.
60.
Гербавата шайка да не е по-добра ?
28.05.2021 21:55:29
12
25
Бум Мада Фака можеше да е депутат и общински съветник Герб, сега за Асен Бонджев ревете. Ами другият образ Доктор Флекс Берданков 8г. пълни гушата като общински съветник също.
59.
До 57
28.05.2021 21:52:25
4
23
Ти за народа ли се имаш бе капач , ходи яж сладолед в сарая .
58.
До 55
28.05.2021 21:51:05
2
7
Задължително с хартия и по един магнит за картите .
57.
ДАВАЙ БОНДЖЕВ
28.05.2021 21:50:58
39
9
НАРОДА Е С ТЕБ
56.
До 50
28.05.2021 21:48:35
2
14
Командоса (баш шофьор номер едно ) щели да го назначат шеф на КАТ а другият щели да го правят професор по фейсбук критика .
55.
Бойкот
28.05.2021 21:44:38
14
15
Бойкот на изборите , ще ве гласува само с хартия , декларирате ,че не можете да боравите с машина . Малините са настроени да отчитат за определени партии .
54.
ХАХА СНЕЖАНКЕ МАЙ КРЪВ ПИКАЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.05.2021 21:43:55
18
7
ХАХА ЩЕ СИ УМРЕШ КАТО НЕДОНОСЕН ""журналист""в тоя ФЛАГМАН!!!!!!!!!!!ГОЛЯМО ПЛЮЕНЕ БЕ ИМА НЯМА 50 КОМЕНТАРА !!!!!!ЩЕ СЕ УДАВИШ В ЛЮНКИТЕ СИ БЕ ХАХА!!!!!!!!!!РАСТЕ МОМЧЕТО ЗАСЛУЖИ СИ ГО БРАВО БОНЖЕВ ТАКА СЕ ПРАВИ КАРИЕРА ХАХА??????????НАВОДНЕНИЕТО С ПЛЮНКИ ДА ПРОДЪЛЖИ СЕГА ХАХА!!!!!!!!
53.
До 52
28.05.2021 21:41:47
12
31
Наказват ни защото града се промени изцяло и дразни комунягите . Но не съм за ГЕРБ но ще гласувам за тях защото върнат ли се червените на власт жалка ви майка .
52.
Бургазлийка
28.05.2021 21:38:09
11
62
Назначението на Асен Бонджев е дъното на всичко, случващо се в момента! Не знам с какво толкова сме съгрешили в Бургас!
Интересно ми в какъв трудов стаж, освен подскачане лятото по протестите има?
Бог да пази Бургас и България!
51.
Ееее
28.05.2021 21:30:49
5
22
Шумкарите излязоха на яве . ПУ Бахти и държавата ,няма оправия да знаете .
50.
Следващите назначени
28.05.2021 21:28:59
5
32
Следващите назначени ще са баш шофьорите от фейсбука , и те си свършиха работата в техните групички с агитация и плюене по всичко направено в този град .
49.
До
28.05.2021 21:27:13
8
44
Скъпи съграждани излизайте на улицата да поправим този срам за Бургас , да му покажем на зализаният П……..дал как е от другата страна на мегафона . Оставка оставка оставка , червени боклуци ,червени боклуци . Да изгоним шумкарите завинаги . Искаме промяна а не подмяна .
48.
Кой ????
28.05.2021 21:24:11
7
27
Кой назначи Божан Божанов ???? Кой ,кой ,кой ????
47.
Идвайте с нас, протеста е за вас!
28.05.2021 21:21:49
6
33
Как ви изпързаля Гела, а? Вървяхте цяло лято подир задника на тая болшевишка гнида.
46.
RAILGUN
28.05.2021 21:18:03
4
7
Q mi napishi kolko imota ima Asen4o i ot koi grad e doshal v bs
45.
Честито
28.05.2021 21:16:42
8
28
Комунягите нагласят и внуците си във власта . Толкова ли бяхте прости да го разберете ,че тоя цяло лято подскача зада се докопа до власта . Мамини синчета пак се нагласиха а вия блъскайте като хамали и да си учил ако нямаш мая от мама и тати ще си един бачкатор . Това е срам за Бургас, позор . Божков си нагласи хора на всякви нива в държавата . Честита ви подмяна със здраве да си ги храните !!!!
44.
до 40
28.05.2021 21:13:45
3
37
Пич, кои са "тези хора, дето поне нещо правят"? Асен Бонджев включваш ли го в тази категория? Кажи ми той какво е направил в живота си, с какви мотиви е назначен на този пост? С какво ще допринесе на тази позиция?
С опитът добит чрез купена диплома по Право от БСУ и работа в кантората на свой роднина ли ще упражнявава новите си правомощия на заместник областен управител?

Изобщо не говоря за протестърската му дейност да ходи по улиците и да псува, а накрая да отиде да се кланя на Ахмед Доган.
43.
Наско циганина от поморие
28.05.2021 21:10:40
0
5
Махай са тука бе
42.
*********
28.05.2021 21:09:12
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
Гроздето е кисело
28.05.2021 21:08:40
7
22
То щото Владо Крумов и Танас Терзиев много образовани и компетентни бяха. Айде нема нужда.
40.
2121
28.05.2021 21:04:21
33
7
Успех момчета. То тука само разбирачи, които .....айде няма да нареждам. Тези хора поне нещо правят за разлика от вас. Много е лесно само да коментираш а нищо да не правиш.
39.
X
28.05.2021 20:58:44
8
26
С това назначение Радев демонстрира отношението на властта към раята. Все пак след театъра по време на изборите другия месец, ще го отнесат ей такива капацитети... и пак Радев ще остане чист. Всичко е нагласено..... .
38.
*********
28.05.2021 20:53:37
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
Ай сиктир
28.05.2021 20:46:18
6
65
Асен Бонджав е паразит, който през съзнателният си живот не е свършил нищо съществено, ама нищо и сега зам.областен - това е меко казано обидно за бургазлии...Егати нахалството !!!1
36.
?
28.05.2021 20:38:40
6
42
Това шега ли е!?! Не може да е истина!!!!!! Няма как този зализания да заема такъв пост, това е несериозно.
35.
ГАБИМАН
28.05.2021 20:28:12
5
44
Положението не е смешно, а по скоро трагично, но наистина се надявам хората да се огледат и разберат, че всичко което ни се готви и предлага е една помия, значи за да получиш престижно и добре платено назначение е достатъчно да биеш тъпана и викаш по мегафона, пази боже българския наод от управници
34.
Оставка
28.05.2021 20:26:26
2
9
Абе флагми защо няма коментари за айтос.добре платени ли сте от общината.
Много ли ви е ценен този феодал...
33.
До 30
28.05.2021 20:25:37
5
52
Защо трябва да си от ГЕРБ, за да не си съгласен Бонджев да e заместник областен управител? ГЕРБ са пристрасни, искат си техните хора, ясно е.
НО НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК В БУРГАС, КОЙТО ДА ОДОБРЯВА ПОДОБНО НАЗНАЧЕНИЕ.
Даже и наредилите Асенчо на този пост го правят само, за да ви проверят търпимостта. На тях им е пределно ясно, че момчето за чеп за зеле не става.
32.
До 26 синко
28.05.2021 20:22:05
8
8
Прав си в едно, и буржоата крадяха от народа и хунтата на тиквоний също,но сега да се правят на жертви е меко казано, нелепо.
31.
Топър
28.05.2021 20:17:29
4
10
Нямам думи ! Сигурно са "учили" за това ! Др Джекил и Порки !
30.
Изчегъртай
28.05.2021 20:16:57
25
15
Гербавата сган от всички възможни постове!
29.
До 19
28.05.2021 20:12:01
6
10
Все пак един от Ветрен ви е кмет, няколко мандата, ако не се лъжа.
28.
до 9
28.05.2021 20:00:28
17
18
ами колко години управляваше тази страна един с още по големи психични отклонения и се видя докъде я докара окрадоха милиарди и дим да ги няма
27.
До 24
28.05.2021 19:55:26
6
58
Премиерът надали си дава сметка какво същество е назначено в лицето на Асенчо. На по-ниско ниво е интригата. Янев все пак е генерал, бил е военно аташе във Вашингтон. Не приемам да е чак такъв малоумник, че да сложи това недоразумение Бонджев. Някой го е качил на ските. Но това действително е абсолютно дъно за Бургас. Вече не сме просто град на протомутри с Адидас и две мозчъни клетки. Вече официално си имаме заместник-губернатор без образование, с психични отклонения, чието единствено дойстойнство са червените връзки на майка му, Бог да я прости жената.
26.
До 14 мама
28.05.2021 19:55:23
2
10
Маме прочети Тютюн после ми говори за буржоа аристокрация и т.н. ,те са били само светци нали ,после прочети и Алеко дето пише и едните и другите са маскари
25.
асенеееее
28.05.2021 19:50:42
3
3
върни
24.
do 23
28.05.2021 19:45:09
2
16
premiera razbira se go e nazna4il. polojenieto e mnogoo sme6no
23.
Обидно за Бургас...
28.05.2021 19:42:45
5
47
Това назначение е рядко срамно събитие за града ни. Да се каже публично и ясно кой го е предложил за този пост и с какви аргументи.
22.
не до е до 40 г. стаж на пенка
28.05.2021 19:38:16
1
10
то ако беше до стажа.... щяхме да сме швейцария, ама всичко е до човека
21.
Batman
28.05.2021 19:38:00
6
56
Асен с колелото ли ? Заместник областен ? Ей отиваме леко леко към Беларус!
20.
*********
28.05.2021 19:36:38
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
ГАБИМАН
28.05.2021 19:33:54
9
34
те всички стари в сравнение с новоназначените са като индустриалци, фабиканти и т.н., значи назначиха селянина с колелото и селянина от Ветрен за зам.областни на град Бургас, за 35 години съзнателен живот съм видял че дойде ли на власт БСП(бкп) най много страда наода
18.
Някой
28.05.2021 19:29:07
10
46
Комунистите започват да назначават сульо и пульо. Това е абсурдно. Хора без стаж и опит да заемат високи постове.
17.
*********
28.05.2021 19:28:55
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
По зле ще става
28.05.2021 19:20:09
11
58
Още по комично (трагично) ще става.....! Голям уй ни вкара учиндолския тъпак дето грам не му пука за народа.
15.
айде новите
28.05.2021 19:17:41
19
13
мятайте ги вече

проверки ,ревизии ,нап ,мап наред
14.
До 7 Георги
28.05.2021 19:15:36
26
24
Гоше мама, това за 1944 е опорката на вожда ти от вчера. Има обаче голяма разлика, навремето комунистите смениха буржоата, крупни индустриалци,фабриканти,банкери и т.н.Бокича и хунтата му обаче са същите,но треторазредни бивши комуняги,криминални типове, за които няма закони. Тях искаме да сменим и не само,съд и затвор!
13.
Не вярвам
28.05.2021 19:10:47
7
78
АХАХАХАХАХ АСЕН БОНДЖЕВ ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ!
Това подигравка, гавра или тъп виц е?
12.
Снеж
28.05.2021 19:05:35
6
47
Хора, купувайте си билети, директно за Марс. Тука става животозастрашавящо. Тоз само като го погледне човек и вижда колко е луд.
11.
356
28.05.2021 19:05:25
11
58
Да ви е честито бургазлии новия зам областен дето си натопи гащите в морето и правеше метани на Доган, Пък на 11 юли гласувайте пак за тях,
10.
CTAHKO
28.05.2021 19:03:06
8
49
Айде да са ви честити всички палячовци, които и малоумниците разбраха за какво протестираха.
9.
Иван
28.05.2021 19:02:01
7
74
Този Асен е с психични отклонения. Толкова ли нямаше други в тая Държава?
Прост народ-слаби управници
8.
Ми осребриха св момчетата
28.05.2021 18:56:56
7
33
То си имала крушката опашка. Не случайно бяха на първа линия на протестите. Ето, тяхния момент дойде.
Осребрявай!
7.
Георги
28.05.2021 18:52:04
8
59
Ама вие ... сериозно ли ,ги назначихте тия ... това малко прилича на 44-а година като са слагали на власт комунягите събрани от кол и въже ...
6.
Боже Господи
28.05.2021 18:50:27
10
53
Имаше един виц . Направили концерт на Веселин Маринов в Сомалия да разберат хората там че има и по лошо от глада. Сега гражданите на бургаска област ще разберат че има по лошо и от Веселин Маринов.
5.
ураа
28.05.2021 18:49:13
10
64
Трагедията ще става все по-голяма и смешна
4.
Е не
28.05.2021 18:47:14
11
70
То вече даже не е смешно, а трагично.
3.
Да попитам за един приятел
28.05.2021 18:38:40
10
72
Колко трудов стаж има Асен Бонджев?
Бил е на ужким помощник - нотариус, а после - частен, но нечестен бизнес?
Ех, егати ламтежа за власт, за малко повече от месец да си в Областната управа, смях в залата!
А после какво, пак ще води протести от 10 човека, за да го върнат във властта ли?
2.
:)))
28.05.2021 18:35:52
12
49
Unikalen smqx, straxoten cirk:)) Bondjev i BSP kadara :))
1.
Поздрав за моЪдератора
28.05.2021 18:34:44
21
53
Браво на новите послушни комунистически халки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори