×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наръчник на веселата семейна почивка


27 Май 2021, Четвъртък, 11:59 ч.

Парк и СПА хотел Марково е с множество удобства за семейства с деца и предлага всичко нужно за незабравимото изживяване

Пред очите си виждате един пълен и точен наръчник, който да ви помогне при планирането на весела семейна почивка. Ние го създадохме специално за вас, за да представи всички възможности за един позитивен и спокоен престой. Стъпка по стъпка: напред към незабравимото изживяване!

Стъпка 1: Избор на хотел

Много е важно при планирането на една весела семейна почивка да откриете точното място. Парк и СПА хотел Марково е перфектният избор. Разположен в полите на Родопа планина, само на два километра от град Пловдив, той ви дава възможност да се насладите на невероятни гледки и спираща дъха природа. Там ще може да избягате от натовареното си ежедневие сред тишината и спокойствието.

Хотелът е с множество удобства за семейства с деца и предлага всичко нужно за незабравимата ви почивка.

Семейна-СПА-почивка

Стъпка 2: Отзивчив персонал и отлично обслужване

Не по-малко важно е обслужването и помещението, в което ще прекарате почивката си. В Парк и СПА Хотел Марково вие ще бъдете посрещнати с усмивка. Персоналът е винаги готов да откликне на вашите желания и да допринесе за вашия релакс. В хотела имате избор за типа стая, но без значение от това какво изберете, безпогрешният дизайн и лукс са гарантирани.

Стъпка 3: Вкусна и разнообразна храна

Разнообразието от храна и вкусът ѝ са също от ключово значение за една весела семейна почивка. Парк и СПА Хотел Марково разполага с изискан ресторант, който освен с вкусната си храна и доброто обслужване, може да запомните и с невероятната гледка, която разкрива. Разнообразните вкусове ще допринесат за вашата перфектна семейна почивка, а отношението на персонала ще ви накара да се почувствате специални.

Блок маса

Стъпка 4: Забавления за деца

Забавлението за децата е много важно по време на всяка семейна почивка. Уверете се, че малките членове на семейството няма да скучаят, ще бъдат усмихнати и доволни. В Парк и СПА Хотел Марково гарантираме за хубавия престой на малчуганите!
Те могат да изберат сред много и вълнуващи игри и приключения.

През летния сезон децата ви могат да лудуват на воля в парк Въжеландия или да играят мини голф. Целогодишно за тях е отворен детския кът, където могат да развихрят въображението си и да рисуват, пеят, танцуват. Ново попълнение в хотела са и двата вътрешни басейна за деца, които се превръщат в любимо забавление за всички малчугани.

Въжеландия

Стъпка 5: Пълноценна почивка и за родителите

При планирането на една весела семейна почивка трябва също да се уверите, че и вие може да си починете, спокойни за вашите деца. Докато те събират усмивки и преживявания, вие може да се отпуснете в СПА центъра на хотела. Възможностите пред вас са безброй. Можете да се отърсите от притесненията и напрежението в термалната зона, във външното ни джакузи или топлите ни вътрешни басейни, да прекарате време в солната ни стая или дори в зоната за релакс.

Билкова-сауна-термална-зона

Тишината и спокойствието са гарантирани. Докато се наслаждавате на преживяването, пред вас се открива една невероятна гледка на град Пловдив.

Това беше нашият наръчник за веселата семейна почивка! Той разглежда всеки един аспект, който допринася за едно незабравимо преживяване. А всяка една стъпка от наръчника ни води към Парк и СПА Хотел Марково.


В категории: Лайфстайл , Пловдив


Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
България Всички новини
Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас Неделина Роселинова и Десислава Минчева-Тодорова спечелиха награди от Международен фестивал за млада публика "Вълшебната завеса" Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Входът е свободен С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент По време на церемонията тя не използва официалното наименование – Република Северна Македония Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Знаете ли кои са ОМО „Илинден” и как реагират нашите управляващи на новоизбраните управляващи в РСМ Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри бившият шеф на екологичното министерство
Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори