×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бомба: Знакови лица на БСП в Бургас отиват в новата партия на Жан Виденов


Бомба: Знакови лица на БСП в Бургас отиват в новата партия на Жан Виденов
Павел Маринов и Аргир Бояджиев се присъединяват към "Лявата алтернатива"
18 Май 2021, Вторник, 10:36 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

От "Лявата алтернатива" изредиха имена на поддръжници в предизборен апел

Знакови лица от БСП в Бургас се присъединяват към бъдещата партия около Жан Виденов „Лявата алтернатива“. Това става ясно от предизборен апел на новата формация до медиите. Сред изброените имена на подкрепилите платформата са тези на Аргир Бояджиев и Павел Маринов.

Бояджиев е представен като бивш директор на Пристанище Бургас, дългогодишен служител на ОДВР Бургас. Той е и сред знаковите лица на БСП в региона.

Павел Маринов е представен като бивш председател на БСП Бургас, общински съветник от БСП, бивш областен управител на Бургас.

„Флагман“ успя да се свърже с Аргир Бояждиев, който потвърди, че се присъединява към формацията около Жан Виденов: „Вярно е“.

Г-н Бояджиев обясни, че още не е напуснал соцпартията, но и че „ако трябва да отидем по-наляво, ще напуснем БСП“.

За „Лявата алтернатива“ той посочи: „Това е идейно течение, ще решаваме ще правим ли партия“.

„Флагман“ не успя да се свърже с Павел Маринов. Засега не е ясно дали той ще напусне групата на БСП в Общински съвет-Бургас.

В Предизборния апел на "Лявата алтернатива" пише: 

След три десетилетия перестроечни злоупотреби с Конституцията от 1991 г., страната ни отново е пред избор, отново е на кръстопът. И след последните безплодни избори България отчаяно се нуждае от алтернатива на компрадорско-олигархичният модел, наложил се в крайна сметка у нас. Изборите дадоха единствено примери на всеобщо бягство от отговорност за страната. Нараства тревогата, че вотът на 11 юли няма да бъде крачка напред. „Перестройката“ завършва с позор и всеобщо презрение пред очите ни, но надеждна, стабилна и общоприемлива алтернатива няма. Нещо повече – рисковете от предателство на националните интереси в периода на политическото безвремие нарастват. Международните тенденции в региона и в света са по-тревожни от всякога през последните три десетилетия.

Номенклатурно-олигархичната „перестройка“ създаде българската олигархия и дълбока държава, нямащи нищо общо дори с модерния и цивилизован капитализъм. Едва-едва извоювалата авторитет пред обществото висока средна класа се гъне под натиска на откровено архаични модели, порядки и типажи. Ресурсът й да защитава и възпроизвежда държавните институции се изчерпва. Десните идеи (и все по-истеричния антикомунизъм) вкарват властовите елити в очевидна безпътица и срещат напълно обяснимо недоверие, гняв и съпротива от страна на избирателите.

Но има и лява алтернатива, и ние сме част от нейните бойци, която винаги е била с вас и се е борила – със стиснати зъби и сред всеобщи пошли издевателства - за националната кауза и българската държавност.

Само Лявата Алтернатива може да устои на сриването на бездруго скромния стандарт на живот и на самата, постоянно рушаща се, нова българска средна класа. Макар и с леви убеждения, ние сме в съюз със здравите консервативни инстинкти, съхранили българщината през столетията. Нямаме (и никога не сме имали) колебания в борбата срещу безумните и антихуманни идеи за „пост човечество и индустрия“.

Само Лявата алтернатива все още устоява на настъплението на глобалния либерализъм и на десницата срещу хората на труда. Но ние сме противници и на съблазните на „евро - лявото”, разбирано единствено като „усвояване на фондове“ (някои от които рушителни за националната държавност). През нас няма да мине и онова „ляво”, което е рекетьор за абсурдни малцинствени привилегии и скрит лобист на озъбени олигархични интереси.

Само Лявата Алтернатива се е противопоставяла решително през годините на съсипването на националния суверенитет – от външни (понякога – почти всесилни) врагове – и от наши вътрешни „обичайни и банални“ (до безочливост) предатели. Само тя отчаяно отстояваше националните граници, достойнство и суверенитет - с неподправено родолюбие в сърцата.

Днес нашата мисия е в това, да дадем надежда на всички, които жадуват и са готови да се борят за справедливост и за демократична и социална държава; за това, щото България да бъде наистина „чиста и свята република“, както ни завеща Апостолът на свободата.

Ние, долуподписаните, апелираме към огромната маса обезверени леви хора – с България в сърцата – бъдете с нас в тази наша битка! Доверете ни се – ние никога не сме ви предавали!

Ангажираме се да сформираме около тази наша инициатива устойчива предизборна коалиция на ляво мислещи родолюбци, с които да отстоим България в предстоящите европейски и световни катаклизми.

НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО НЯМА ДА СЕ УМОРИМ, УПЛАШИМ И ОТЧАЯМЕ – САМО И САМО:

1. ЗА ДА върнем на българските граждани усещането за общност – със своя история, с национални идеали, стремежи и цели;

2. ЗА ДА напомним за достойнството на българите – като равни и равноправни на другите европейски граждани и достойнството на България – като равна и равноправна с другите нации; 3. ЗА ДА отстоим своя суверенитет във възродената за третото хилядолетия Европа на Отечествата и за да защитим правото си на свободна и горда хилядолетна нация – сами да избираме своите приятели – както и да изобличаваме своите врагове;

4. ЗА ДА съхраним своята автентична история, национални традиции, автентичен културен код на нацията и традиционното българско семейство - като се опрем (включително – атеистите сред нас) на православната религия и я свържем със социалните идеи и ценности;

7. ЗА ДА можем да изразяваме свободно възгледите си във всички български (и регистрирани в България) публични и частни медии – без ограниченията на криворазбраната политическа коректност и на фалшивите новини;

8. ЗА ДА можем да критикуваме свободно управляващите, да не допускаме намесата им в личния си живот и данни по измислени „извънредни ситуации и заплахи за сигурността“; да получаваме всяка интересуваща ни информация за публичните дела – както и уважително административно обслужване;

9. ЗА ДА подкрепим българските граждани, които са запазили (и в инак дълбоко разделеното българско общество) своите демократични възгледи - и искат демократично управление на държавата с активно гражданско участие чрез пряка демокрация, осъществявана чрез национални и местни референдуми;

10. ЗА ДА имаме равен шанс за справедливо правосъдие ,което да наказва кражбите, грабежите, корупцията и престъпленията над собствеността на гражданите и за да сме сигурни най-сетне, че нарушаването на изконни права на личността, прогласени в Конвенцията за правата на човека и в Българската конституция, ще бъде третирано като престъпление и наказвано – с особена строгост, ако е извършвано от представители на властта.

НИЕ СМЕ ЗА:

ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА, В КОЯТО СА ГАРАНТИРАНИ ПРАВАТА НА ЛИЧНОСТТА, ХУМАНИЗМЪТ В ЧОВЕШКИТЕ ОТНОШЕНИЯ И ДОСТОЙНСТВОТО НА ВСЕКИ; ЗА МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЧНА И СОЦИАЛИЗИРАНА ИКОНОМИКА; ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ И НА СОЦИАЛНИТЕ СИСТЕМИ:

1. ЗА истинска индустриална модернизация, която да върне България сред развитите европейски държави и да спре „изтичането на мозъци“ и на национален доход от страната – за една икономика основаваща се на предприемачество, отговорност и почтена конкуренция, регулирана от държавата чрез закони, с които се осигурява стабилна, дълготрайна и предвидима конкурентна бизнес среда.

2. ЗА подкрепа на социално отговорния национален капитал, който разчита на квалификацията и уменията на своите мениджъри и работници – за да създава блага и работни места;

3. ЗА подкрепа и насърчаване на хората на труда, за да имат шанс да успяват с образование, с труд, с предприемчивост, с отговорност, с постоянство – и с увереност, че е достойно да живееш така;

4. ЗА завръщане на Държавата ни в отговорността за националния макроикономически комплекс, който осигурява заетостта и материалните баланси – в новите, но рискови, технологични сектори; в секторите, свързани с националната сигурност; в секторите, осигуряващи социалната политика, политиката в образованието, здравеопазването и социалните грижи;

5. ЗА решителна реформа на данъчната политика с цел стимулиране на местния малък и среден бизнес, ориентиран главно към вътрешния пазар и към предлагането на масови стоки и услуги;

6. ЗА решителна защита на българската енергетика и тежка индустрия, българския международен транспорт и инфраструктура, българското крупно земеделие и международен туризъм – от натиска на откровените „зелени талибани” от Запад, които открито и лобистки задвижват нова вълна на деиндустриализация в полза на международните ни конкуренти;

7. ЗА насърчаване на комасацията на земята и на окрупняването на земеделските стопанства – с всичките достъпни съвременни средства – включително данъчните; за подкрепя на родното производство на месо ,плодове и зеленчуци; за защита на българските гори ;

8. ЗА спасение на изнемогващата (от започналия глобален спад и цивилизациона и демографска криза) нова средна класа и за изглаждане на отношенията й с хората на труда с пенсионерите; 9. ЗА безкомпромисно налагане на солидарността и справедливостта в политиката на доходите – от труд и предприемачество, от пенсия за прослужено време и възраст – и особено към тези, които се нуждаят от подкрепата на обществото и държавата.

10. ЗА ограничаване и постепенно преобръщане на процесите на деградация в духовността, културата и нравите – и преди всичко в образованието, медиите и масовата култура.

НИЕ СМЕ ПРОТИВ:

ВЕЧЕ ЗАПОЧНАЛОТО ГЛОБАЛНО НАСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ И СРЕЩУ ПРАВАТА НА ЛИЧНОСТТА; ПРОТИВ ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО ИЗОСТРЯНЕ НА НЕРАВЕНСТВАТА МЕЖДУ „ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД“ – И „ОСТАНАЛИЯ СВЯТ“:

1. ПРОТИВ едностранчивата данъчна политика, базирана почти изцяло на косвените данъци, против по-нататъшното протежиране на богатите слоеве от справедливо плащане на по-високи данъци при „стръмна скала“; против откровения саботаж на властите срещу семейно подоходно облагане;

2. ПРОТИВ късогледата и хаотична политика на увеличаване на публичния дълг, против лишената от елементарни критерии и стратегическа прозорливост всеядност в „усвояването на фондовете“;

3. ПРОТИВ наглата клептокрация от евро-рентиерски (и – едновременно – от съвсем ориенталски) тип, създала паралелна икономика, която се храни само от субсидии и държавни и еврогрантове;

4. ПРОТИВ нагласените поръчки и договорите за избрани фирми; против вечния нашенски „Раздавач на порции“ – в окопалите се в местната власт семейни и етно-мафиотски структури;

4. ПРОТИВ усложнената и непрозрачна (с откровено корупционни и лобистки намерения) система за обществените поръчки и концесии; против постоянните опити за изваждане на „своите“ фирми на властимащите извън съдебния, обществения и държавен контрол;

5. ПРОТИВ властовото протежиране на концесионерите и естествените монополисти – и против наглото прехвърляне на несвойствените им разходи и свръхпечалби върху крайния клиент;

6. ПРОТИВ задълбочаването на неравенството при очаквания спад в стандарта на живот, против лицемерното и цинично изоставяне и обричане на безпомощните – но и против наглото висене на чужд гръб (на здрави и прави социални слоеве);

7. ПРОТИВ продължаващата демагогия на властниците с почти проваления вече „втори стълб на пенсионното осигуряване“, против експериментите с “швейцарското правило“; против практиката държавните служители и институции да не начисляват и да не плащат дължимите си осигуровки;

8. ПРОТИВ свеждането на всичко в системата на общественото здравеопазване единствено и само до пари – против продължаващия здравен рекет, превърнал българина в най-доплащащия от джоба си пациент в Европа; против замазването (от страна на имитационния „самоконтрол“ на лекарската гилдия) на лекарските грешки и престъпления срещу пациента;

9. ПРОТИВ по-нататъшната деградация на образователната система – със сурогати като „дуално обучение“, „свръхранна специализация“, „дистанционно образование“ – и с късно-соросоидното откъсване на образованието от възпитанието; против едностранното формиране на „граждани на света“ (които са всичко друго, но не и родолюбиви и обичащи своята родина патриоти); против отпадането на цели слоеве и етноси, които дори не научават български език;

10. ПРОТИВ самоцелното плодене на държавни „вузове за професори“ (особено – „дистанционни форми“ и „филиали“), против упоритото бавене на отдавна презрялото окрупняване на държавните ВУЗ – в до една дузина наистина качествени и привлекателни български университети.

НИЕ НЯМА ДА СЕ ПОКОЛЕБАЕМ ДА СЕ БОРИМ – (С ВСИЧКИ ДОСТЪПНИ НИ ЗАКОННИ СРЕДСТВА):

1. СРЕЩУ олигархията, която се е окопала в господстващите кръгове и държи контрола върху институциите; срещу продължаващата престъпна и нагла злоупотреба на олигархичните власти (на всички нива) с „джобните“ им прокурори, съдии, следователи – и техните собствени местни мафийки; срещу превръщането на Прокуратурата и специализирания съд в орган за репресия и „страхуване“ на гражданите; срещу граничещата с национална измяна на магистратите „активни мероприятия“ и „оперативни комбинации“ (между хибридно-воюващи помежду си Велики Сили);

2. СРЕЩУ налагането, окопаването и плоденето на все по-нагла паразитна чиновническа прослойка - изпълнител на корупционни схеми ,с които изсмуква държавните ресурси, събирани от нашите данъци, която арогантно репресира и тормози гражданите и фирмите, вместо да ги обслужва и накрая под „политически и съдебен чадър“ дори не носи отговорност за своите безобразия и за вредите, които нанася на гражданите и на обществото.

3. СРЕЩУ продължаващата десетилетна дискредитация на отговорните, прями и умеещи да носят отговорност за думите и делата си политици, държавници, общественици, професионални авторитети; срещу станалото вече нетърпимо падение на политическата култура и нрави на „новите партийни елити“ и налагащия се диктаторски и демагогски стил на обществен и политически дебат; срещу налагането на фалшиви, развращаващи и чужди на националния ни характер „авторитети“ и „модели за подражание“; срещу всеобщото цинично убеждение, че „всичко е пари, покровителства и връзки“;

4. СРЕЩУ очевидната тенденция у медиите (даже – у „обществените“) да изпълняват своеобразни „мокри медийни поръчки“; срещу протежирането им (от страна на властите) - пред засегнатите от тях граждани; срещу налагането на уличния език, безотговорните импровизации, дебелашките шутовщини, истеричния дискурс, плъзгането по повърхността в медиите;

5. СРЕЩУ ожесточилата се напоследък война на „Дълбокото Еврочиновничество“ (главно – това на Берлин и Париж) срещу великия принцип на евроинтеграцията „Европа на отечествата“; срещу рушителната за националния суверенитет „регионализация“; срещу опита за диктат с неразписани и негласувани „евро-граждански“ права и свободи, ценности и морал; срещу налагания от САЩ анти-европеизъм; срещу ремилитаризацията на Черноморския Басейн; срещу подпалвачеството на цветни революции, етнорелигиозни конфликти и хибридни войни на Стария Континент;

6. СРЕЩУ идейната и цивилизационна деградация, заливаща ни от Запад под лозунгите на „пост-човечеството“ и „пост-истината“, „пост-икономиката“ и „пост-културата“; срещу пагубните ( за Човека и Човечеството) джендърни експерименти и радикализъм; срещу провокираните миграционни вълни; срещу мултикултурализма, политическата коректност и фейк новинарството, срещу глобалисткия либерализъм, прокарващ отчуждение, загуба на хуманност и човешка идентичност и налагащ безконтролна власт на мултинационалните корпорации над човека.

7. СРЕЩУ надигащия глава етнически сепаратизъм – от изток, запад, север и юг, както и срещу опитите за дестабилизиране на малкото останали здрави институционални стълбове в страната – и най-вече – Президента на Републиката.

8. СРЕЩУ провокациите спрямо наши съседи, към които външни сили ни тласкат против нашите интереси; срещу посегателствата на Скопие срещу българския език, средновековна и нова история, материални и духовни паметници, наши национални герои; срещу оскърбителното покровителство от страна на Турция спрямо български райони, български граждани и български партии;

9. СРЕЩУ преднамереното ни въвличане в конфликт с традиционните ни приятели – руси, сърби, гърци и румънци; срещу налаганата ни от Запада (под маската на „колективната сигурност в Европа“) на „военно-идеологическа русофобия“;

10. СРЕЩУ издигането на нови идеологически и геополитически преградни стени, които да ни отделят от приятелски народи, с които ни свързват писменост, култура и история.

ЩЕ СЕ БОРИМ

СРЕЩУ всяко накърняване на Конституционния ни суверенитет, териториалната ни цялост и световно признатите ни граници – които ще браним ДОКРАЙ срещу всеки чужд враг и/или негов вътрешен наемник – независимо от силата и властта им.

Инициатор: ИВАН АТАНАСОВ -

Последен ръководител на младежката организация на БКП и БСП, депутат и член на ръководството на БСП през 1994-1998 г, делегат на няколко конгреса на БСП, стопански ръководител, комсомолски и партиен деец в Асеновград. Бивш ръководител на Пътната Агенция, на Проекта АЕЦ Белене и директор на циментовите заводи на "Италчименти Груп" в Девня и в Димитровград, създател и първи председател на Българската Асоциация на циментовата индустрия. В момента - ръководител на фирми луксозния международен туризъм и спорт.

2. Антон Величков – бивш секретар на ЦК на ДКМС, бизнесмен и земеделски производител

3. Атанас Василев – бивш кмет на Хасково, ръководител на БСП в Хасково и няколко мандата член на ВС на БСП.

4. Аргир Бояджиев – бивш директор на Пристанище Бургас, дългогодишен служител на ОДВР Бургас.

5. Божидар Хаджиев – дългогодишен професор по маркетинг в УАСГ – Пловдив, заемал академични ръководни длъжности на всички нива в Университета.

6. Вера Кацаркова – Професор по икономика в БАН - всепризнат академичен продължител на международно известната школа по Стопанска История на Любен Беров. В момента - пенсионер.

7. Владимир Попов – дългогодишен университетски, научен и академичен деец, бивш областен управител на Велико Търново, офицер на академичен орден на Франция.

8. Дончо Конакчиев – бивш вицепремиер и народен представител в няколко парламента, бивш директор в „Генплан“. Водещ експерт по въпросите на регионалното развитие. Професор по урбанистика.

9. Жан Виденов – депутат в VII Велико Народно Събрание. Бивш премиер и ръководител на БСП, няколко мандата депутат и член на ръководството на БСП. Последен ръководител на ДКМС в Пловдив, а преди това - външнотърговски експерт в Корпорация "Биотехника" и в българо-съветското смесено предпирятие "Автоелектроника". В момента - проектен мениджър. Единствено в страната хабилитирано лице едновременно по управление на проекти и по управление на риска и автор на речници на термините в тези две сфери.

10. Емил Милков - бизнесмен

11. Иво Генов – бивш младежки деец, бивш директор на НАП Варна, в момента управител на голям търговски комплекс

12. Камен Величков – изтъкнат специалист-международник, работил на отговорни дипломатически постове по цял свят, университетски преподавател, служител в международни организации, понастоящем – в „Международния научно-технически център“ - с глобален обхват (Азия, Африка, Америка) – с център за координация в Казахстан.

13. Д-р Илиян Илиев – бивш народен представител от 40-то ОНС.

14. Кольо Колев – бивш организационен и партиен деятел на общинско ниво и ръководител на големи търговски начинания с Катар и страните от Залива. В момента – официален търговски представител на Башкирия за България.

15. Младен Младенов – собственик и управител на големи частни фирми и бивш генерален директор на големи експортно-ориентирани предприятия в Пловдив. Бивш организационен и стопански ръководител в Пловдив. От 1989 до 1997 г. – първи заместник-председател на КНСБ.

16. Мони Пенев – бизнесмен

17. Любомир Стоичков – бивш председател на Контролната комисия на БДМ, в момента бизнесмен.

18. Мария Капитанова - професор по математика и по механика, бивш член на университетските ръководства на БКП и БСП в Пловдивския университет. Готвила десетки поколения математически и педагогически кадри, много от които - за ръководни постове. В момента - пенсионер.

19. Мими Виткова – бивш депутат във Великото Народно Събрание, бивш член на ВПС на БСП и министър на здравеопазването, ръководител на здравноосигурителен фонд „Доверие“

20. Николай Петров – бивш член на ръководствата на БСП и БСМ във Велико Търново. В момента - адвокат.

21. Огнян Сурдулов – доктор по изкуствознание, кинорежисьор, специализиран по военно-патриотични кинохроники и сюжети.

22. Павел Иванов - съучредител (1989 г.) и ръководител на Комунистическия Младежки Клуб "Че Гевара" към БКП, създател и несменяем ръководител на Движението "Безсмъртният Полк" в България (българи-участници във финалната фаза на войната). В момента - художник-приложник.

23. Павел Маринов – бивш председател на БСП Бургас, общински съветник от БСП, бивш областен управител на Бургас.

24. Петя Паликрушева – съучредител и настоящ ръководител на Движение "Че Гевара". В момента – журналист в българската редакция на Международен информационен портал "НюзФронт". 25. Петър Ганчев – бивш служител във ВГУ ДС, бивш директор на държавната Пощенска Банка Клон Пловдив. Специалист по международни икономически отношения и по международни финансови пазари. Създател на едната от двете стокови борси в България. В момента - служител в Стокова Борса Пловдив.

26. Пламен Младенов – доскорошен дългогодишен областен лидер на БСП Монтана, бизнесмен,

27. Румен Биков – бивш Министър на индустрията в правителството на професор Любен Беров и бивш научен работник в Института по Цветна Металургия. В момента - ръководител на частни фирми в зеленчуковото производство за износ и в експорта на черни метали.

28. Соня Величкова – социолог с огромен практически опит (още от времето на НЦИОМ).

29. Славчо Славов – арабист и експерт международна търговия в Източното Средиземноморие, Прикаспия, Персийския залив и Централна Азия. Дългогодишен търговски директор в Булгар Табак Холдинг (преди - и след приватизацията). В момента - бизнес консултант.

30. Станислав Станилов – дългогодишен директор на Археологическия Институт (с музей) при БАН, народен представител в няколко парламента, крепител на патриотизма и на борбата срещу всяко посегателство на българския суверенитет сред академичните среди

31. Таско Ерменков – бивш работник във ВТО „Трансимпекс" и секретар в генералното консулство на България в Западен Берлин, ръководител на големи държавни проекти със Световната банка и на новата Агенция по енергийна ефективност. Многократно избиран за депутат – изтъкнат експерт по енергийна дипломация и сигурност.

32. Христо Христов – депутат от Великото Народно Събрание и няколко парламента, бивш председател на Комитета по спорта и на Туристическата Агенция, дългогодишен общински администратор и главен секретар в Пловдивска Голяма Община.

 

Очаквайте подробности

 

 
19
Коментара по темата
19.
2121
18.05.2021 18:39:49
4
1
Тоз е бахти наглия....мисли че хората са го забравили. Ако пак го избере народа....аз ще се откажа от България.
18.
*********
18.05.2021 17:10:51
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
zigi
18.05.2021 15:11:42
7
8
Очаква се нов фалит на държавата и отново хипер инфлация!!! Виденов=глад и мизерия!!!
16.
*********
18.05.2021 15:01:18
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
15.
Партия ЛА
18.05.2021 13:33:39
1
5
засега е само "ла-ла"...
14.
*********
18.05.2021 13:13:29
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Сандо
18.05.2021 12:52:31
5
7
Браво, време беше. Корнелия ще остане с комсомолците Симов и Зарков и вечния патос, внесохме, предложихме, изнесохме и тн.
12.
докер
18.05.2021 12:15:39
3
19
Бояджиев-Директор РДВР- ДС Директор на ПРсттанище Бургас при неговото директорсвене прстанището е вкарано в дългове за близо 6 000 000 лв. -работят в комбина съз финансовиа директор Стоян Ангелов-обществените поръчкии се завишават два и три пъти -и този екземпляр ще се бори с корупцията. Боже пази България.
11.
_nib_
18.05.2021 12:07:08
3
10
И да гледат и да се учат от ВИКТОР ОРБАН.
10.
_nib_
18.05.2021 12:04:12
6
12
Смятах че единствената алтернатива на чалгари,друсаняци и престъпници е тиквуций....Ето че ще се замисля за Жан Виденов.
9.
Сталин
18.05.2021 11:58:16
5
13
Комунисти!!!! Разцепете се още на 1200000 малки партиики, та така във времето ще изчезнете тотално, а това съответно е полезно за българският народ.
8.
СВЪРШИ "ДАЛАВЕРАТА"ЗА ВАС ХАХА!!!!!!!!!!
18.05.2021 11:28:06
5
11
ПАК ДЪЛГИ ПЛАТЕНИ СТАТИИ ОТ СТАРИ КЕЛИПИРДЖИИ ХАХА!!!!!!!!НЕ СЕ ХАБЕТЕ БЕ ИДИОТИ НАРОДА ПРОГЛЕДНА С ЕДНОТО ОКО И ВИНАГИ ИМА ЕДНО НА УМ КОТО МУ СЕ ПРОБУТВАТ СТАРИ МУТРИ И ТО МИЛИЦИОНЕРИ ХАХА
7.
хаха СВЪРШИ ""ДАЛАВЕРАТА ""ЗА
18.05.2021 11:23:27
5
10
НЯМА ВЕЧЕ ШАРАНИ ДА ВИ СЕ ЛОВЯТ НА ГОЛАТА КУКА!!!!!!!!!!!!
6.
Мда
18.05.2021 11:19:07
10
17
Смърди ми на БКП, доносници и друга долна сган.
5.
До 3
18.05.2021 11:10:11
6
13
Как кой?Проектанта Доган!
4.
Смях,ама много смях
18.05.2021 11:08:21
5
15
Номенклатурно-олигархичните тръгнали да правят анти номенклатурно-олигархична партия?!
3.
Свинаря? Разделение?
18.05.2021 11:03:49
5
19
Въпроса е кой и защо възражда виденов 25 години по късно?
2.
Хахах
18.05.2021 11:03:32
8
15
Значи скоро всички ще ставате пак милионери .
1.
Партия ЧЕРВЕНИ СКЕЛЕТИ
18.05.2021 10:49:09
11
21
Хихихихи, червените СКЕЛЕТИ от БКП изпълзяли от дупките на забвението и в поход към шкафчетата на Боко и Гроб.
Я марш обратно в пъкала бе долни КОМУНЯГИ, 45 комунизъм и 13г. бойковизъм му стигат на народа български.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Убитият пенсионер Мильо блудствал 4 години с непълнолетната сестра на Юмер от с. Дъскотна Убитият пенсионер Мильо блудствал 4 години с непълнолетната сестра на Юмер от с. Дъскотна 20-годишният младеж правел всичко възможно възрастният мъж да не доближава сестричката му, предупреждавал го няколко пъти Ивана с голяма изненада за своите фенове на мега концерта в Бургас Ивана с голяма изненада за своите фенове на мега концерта в Бургас Мегаспектакълът ще бъде на 6 август в Летния театър Извънредно! Брутално убийство в с. Дъскотна, Юмер пребил с кол 71-годишен мъж, задявал се със сестра му Извънредно! Брутално убийство в с. Дъскотна, Юмер пребил с кол 71-годишен мъж, задявал се със сестра му 20-годишният младеж пръснал главата на жертвата си, след което изхвърлил тялото в река Луда Камчия От петък до неделя ще има допълнителни автобусни курсове за публиката на Spice music festival От петък до неделя ще има допълнителни автобусни курсове за публиката на Spice music festival В автобусите ще се пътува с електронна карта или с билет, закупен на борда на превозното средство ГЕРБ и ДПС не успяха да прокарат комисия „анти-Рашков“ ГЕРБ и ДПС не успяха да прокарат комисия „анти-Рашков“ Дебатите в пленарна зала на парламента продължиха над два часа Григор Димитров стартира с победа във Вашингтон Григор Димитров стартира с победа във Вашингтон Българинът и съотборникът му Томи Пол спечелиха на двойки срещу Сам Куери и Джак Сок Домашно куче нападна дете, захапало го по устните Домашно куче нападна дете, захапало го по устните Пострадалото е настанено в пловдивска болница Задържан е легендарният автокрадец Вальо Пахама Задържан е легендарният автокрадец Вальо Пахама Спецоперацията на ОДМВР и жандармерията е за издирване на откраднати ултраскъпи лимузини Готова е новата алейна мрежа до блок „Поморин“, очаква се доставка на пейки Готова е новата алейна мрежа до блок „Поморин“, очаква се доставка на пейки Обновени са тротоарите в близост до блока. Дърветата са запазени. Подменени са ВИК разклоненията към блока Само петима стигат до интервю за едно работно място Само петима стигат до интервю за едно работно място Месец отнема намирането на подходящия кадър
Смъртоносна влакова катастрофа в Чехия Смъртоносна влакова катастрофа в Чехия 38 души са пострадали, 7 от тях са в критично състояние Радост от Токио! Стойка Кръстева би японка и си осигури дуел за титлата Радост от Токио! Стойка Кръстева би японка и си осигури дуел за титлата  Водачката в схемата Бусер Чехиоглу ще е последния й съперник на Олимпиадата Стрелба край Пентагона, има ранени Стрелба край Пентагона, има ранени Изстрелите са в района на метростанция Опасно горещо в Гърция, живакът удари 46 градуса Опасно горещо в Гърция, живакът удари 46 градуса Туристите ходят рано сутрин на плаж От началото на пандемията: Европа с повече от 60 милиона с коронавирус От началото на пандемията: Европа с повече от 60 милиона с коронавирус СЗО призовава за по-бърз напредък във ваксинирането срещу Covid-19 Без компромис: Кристиано Роналдо събаря незаконнен балкон Без компромис: Кристиано Роналдо събаря незаконнен балкон Стъкленият покрив на жилището му не бил одобрен от властите Радост в Токио, Тайбе Юсеин срази монголка за 51 секунди Радост в Токио, Тайбе Юсеин срази монголка за 51 секунди Радост от тепиха в Токио, Тайбе Юсеин срази монголка за 51 секунди Ваксинираните от САЩ и Европейския Съюз влизат в Англия и Шотландия без карантина Ваксинираните от САЩ и Европейския Съюз влизат в Англия и Шотландия без карантина Досега от карантина се освобождаваха само пътниците, които са били ваксинирани в Обединеното кралство Бедствието в Турция: 8 жертви, 150 ранени в пожарите. Спасяват туристи от Мармарис и Бодрум с лодки Бедствието в Турция: 8 жертви, 150 ранени в пожарите. Спасяват туристи от Мармарис и Бодрум с лодки Имали сме малки пожари, но никога не съм виждала такова опустошение, казват турците   За последните 24 часа в Гърция са избухнали 60 пожара За последните 24 часа в Гърция са избухнали 60 пожара Няма пострадали хора при инцидентите
Стефан ГАМИЗОВ, енергиен експерт Стефан ГАМИЗОВ, енергиен експерт Трифонов се даде булка на руската диктатура, подчини се на бг-олигарсите Виц на деня Виц на деня Мухата трябва да се трепе докато е още на лай*ото.

Народна мъдрост
Виц на деня Виц на деня Говорят си две цветя на полето:
- Обичаш ли ме?
- Обичам те. А ти мен?
- И аз те обичам. Ох, по-скоро да идват пчелите...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Господа западноевропейци, бъдете грижовни за колите си... После и ние ще ги караме...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори