×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще предизвикат ли сараите на Доган в Росенец предсрочни избори


Ще предизвикат ли сараите на Доган в Росенец предсрочни избори
Прз лятото бранеха Доган, ще крепят ли сега кабинет с Христо Иванов?
Ключови думи: ДПС, сараи, Доган, Росенец
22 Април 2021, Четвъртък, 14:25 ч.
Автор: Веселин ВАСИЛЕВ

От вчера "Демократична България" събира подписи от депутати за формирането на анкетна комисия по случая "Росенец".

Както е известно, на 7 юли миналата година съпредседателят на обединението Христо Иванов пристигна с лодка на плажа до сарая на Доган на нос Чукалята заедно с бургаския общински съветник Димитър Найденов, вече депутат, и Иво Мирчев, който през цялото време предаваше на живо ситуацията във Facebook. Гардове на НСО демонстративно изблъскаха тримата в морето, макар да знаеха, че всичко се записва.

На 8 юли президентът Румен Радев заяви, че държавната охрана на Ахмед Доган и Делян Пеевски трябва да бъде свалена. Двама от гардовете бяха скоропостижно уволнени.

На 9 юли Специализираната прокуратура, Военна прокуратура и СДВР нахлуха демонстративно в президентството, уж да обискират кабинета на един от съветниците, а всъщност да намачкат президента. В отговор Радев излезе с вдигнат юмрук пред събралата се в негова подкрепа групичка и произнесе култовите реплики: „Не на страха! Ще си върнем България! Мутри – вън!“

На 10 юли Радев поиска и получи оставката на шефа на НСО Красимир Станчев, след което оттегли искането на службата да се осигури допълнителна охрана по суша, въздух и море за летния сарай. Така бе дадена зелена светлина за организирания от ДБ протест пред сараите, наречен „Масово ходене на плаж“, а рахатлъка на бейлербея, който ги обитава – нарушен.

Първо в София, после и в други градове избухнаха протести с искане за оставка на правителството и главния прокурор Гешев. Срещу Ахмед Доган, заради чиито сараи пламна държавата, не се чу и дума. На 15 юли младежи от ДБ нещо се объркаха и отидоха да пият масово кафе пред хотел „Берлин“, който тогава се смяташе за резиденция на Делян Пеевски. После имената на Доган и Пеевски някак неусетно излязоха от фокуса на общественото внимание.

Протестите бяха всичко друго, но не и спонтанни или стихийни. В тях се включиха ДБ с целия си претестърски потенциал и медиен съпорт, хора на Васил Божков от футболните агитки, Отровното трио, което също се свързва с него, дежурните борци срещу всяка корупция, в която не участват, Йоло Денев, реваншисти, наивници на средна възраст, които не разбират в какъв театър са въвлечени и мразят безплатно, майки от „Системата ни убива“, малки опозиционни партии, решили да пораснат на гърба на народното недоволство, и много други.

След парламентарните избори стана ясно, че от протестите е спечелил най-много този, който не участва в тях – Слави Трифонов и неговата партия „Има такъв народ“, ДБ заради десанта в Росенец и Мая Манолова, тъй като протестиращите забравиха, че през 2013 година са протестирали срещу нея заради предложението й Пеевски да стане шеф на ДАНС.

В новото Народно събрание обаче т.нар. „партии на протеста“ не могат сами да съставят кабинет. На помощ изненадващо им се притече не друг, а ДПС, а веднага след тях се включи и БСП, оформяйки нов Отечествен фронт срещу ГЕРБ.

За всеки човек с глава на раменете си е ясно, че тази „коалиция“ е абсолютно безпринципна и може всеки момент да се разпадне.

БСП се разочарова, че не получи подкрепа срещу отложеното плащане на концесионните такси за летището в София, после - за блокирането на ключови назначения в енергетиката. Накрая постави четири условия, за да даде подкрепа на кабинет, излъчен от ИНТ, тъй като кабинет на ГЕРБ явно няма да мине.

При тази несигурност от страна на БСП, ДПС отново се превърна в балансьор и крепител на евентуалния бъдещ протестърски кабинет. Но искането на Христо Иванов и ДБ за образуване на анкетна комисия, която да рови около сарая на Почетния Председател едва ли е по вкуса на балансьора. „Нека видим истината за това как институциите са си затваряли очите. Как не са правени проверки? Как са регистрирани обекти, които не могат да се регистрират?", каза Христо Иванов.

Освен това ГЕРБ също не стои със скръстени ръце и вчера даде шах с пешката, като събра 45 подписа на свои депутати в подкрепа на комисията.

Казусът „Росенец“, откъдето Ахмед Доган дърпа много конци в държавата, със сигурност ще охлади ентусиазма на ДПС да крепи бъдещо правителство на ИТН, ИМВ и ДБ. А това означава само едно – или забравяте за сарая, или се стягате за нови избори. Трети вариант няма!


В категории: Политика


Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
30
Коментара по темата
30.
Фес до 29
23.04.2021 12:24:51
1
3
Не си ти човека, който да кажеш кой какъв е. Всеки има право да се гордее с етническата си принадлежност. Като чета коментарите на "Турчина"още веднъж се убеждавам, че с пъти ви превъзхожда с грамотност и акъл, и основателно претендираме да управляваме България. Що се касае за изгонените през 1989 година турци, бъди сигурен, че ще се завърнат с танкове и Ф-16 за да ни подкрепят.
29.
До 27
23.04.2021 07:21:30
3
2
Ри не си турчин бре. Турците са си в Турция, не говорят/пишат български и не ги интересува какво се случва тук.
Ти си циганин приел исляма, вас турците ви мразят повече и от кюрдите.
28.
Дима
23.04.2021 00:09:43
0
3
Флагман, вие сте подложи на ГЕРБ и не спирате да оплювате другите партии и техните лидери. Подобно на Борисов бълвате лъжа след лъжа, знаейки че никой не ви вярва. Колко сте жалки! Вие сте позор за журналистиката! Абсолютни интересчии и подлоги на ГЕРБ.
27.
Турчин
22.04.2021 22:03:52
3
1
Не на русчиите комунисти доносници ционисти от гяурското дс дпс
26.
Кара Дайъ ДъПъСъ
22.04.2021 22:02:27
1
1
Търсим ибрикчии.За новото правителство.За новите схеми.
25.
Adfdfh
22.04.2021 20:45:56
1
0
Модела КОЙ яде баницата 2+3 Шишу шеф на клозетите ще лапа говната, за една мека китка Женчо компа говоря траверса от чалмарската мафия. Умствено изостанал, дебел, кривокрак кривоглед.
24.
Николай
22.04.2021 19:57:40
0
0
До 23 спокойно бе
Ти вярваш ли на тия глупости. Щото аз не вярвам, Пеевски и най компрометираната и коментирана личност в държавата, Народа много се кефи когато някой оял се с власт и богатства го отнесе. Изказвам лично мнение фалшива новина от типа "Богатите също плачат"
23.
спокойно бе
22.04.2021 18:28:10
1
2
свинчето имаше гости от 8 отделение на ГРУ в Дубай

соколчето ги очаква всеки момент на гости
в Росенец

голям страх ги тресе сега ,хич не им е да избори и схеми

много боляло след гостуването на гостите
казал свинчугата алчна
22.
До чалмата, турчина
22.04.2021 17:16:09
6
8
Турчин фес смотан, ебан гъз , ние ви пуснахме да се върнете през 1989 , трябваше да си останете там в вашата стана . Еднопосочен билет за Анадола без право на връщане и гласуване. Не ставате за свинари на християните. Само за сервиране да ми донесеш кафето а аз да си го пия. Смотаняци, миризливи гнусни чалми . А има и много ебливи и пропаднали и от вашия етнос познавам такива жени сигурно и те се показват на някоя витрина в Холандия. Но да носиш чалма , забрадка шалвари все едно живеете в древността.
21.
Б
22.04.2021 16:58:33
0
5
Българи,17,18 и 19 коментари са да всяват омраза след нашето общество.Да нагнетяват омраза,с цел гражданска война между етносите,които обикновените хора живеем в мир.НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТЕЗИ ТЕХНИ НАПЪНИ ДА СЕ ИЗТРЕПВАМЕ ПОМЕЖДУ СИ.ДОКАТО СЕ ИЗБИВАМЕ ТЕ ПАК ЩЕ ТРУПАТ БОГАТСТВАТА СИ НА НАШ ГРЪБ.
20.
Турчин
22.04.2021 16:44:05
7
6
До коментари 18 и 19. Ето така, не можеш да оспорваш историческите истини и се пениш и крещиш, стигаш до безбожие, което пък ви е другата основна черта. Защото човек който има страха от Бога не може да изрече и изсипе насред мегдана всичката тази злоба и помия която ти си излял в несвяст и загуба на съзнание. Каквото и да кажеш, каквото и да говориш няма да се спасиш от слугуване и робската си душа. С думи нищо не се постига. Ако днес часът е ваш то времето е наше. Ние имаме търпението да изчакаме сублимния момент. 1989 наистина ще бъде песен, но не за нас турците. Помнете ми думата и си трайте защото колкото по-вече мърдате толкова по-вече ще ви влиза. Що е това българин? Злобен, гаден, мързелив, миризлив, граблив, лъжлив, мързелив, дребен, вреден, умопомрачен човек -това е българинът. К$рвата на Европа. Лъжа ли е? Къде са майка ти, сестра ти, жена ти,? Кого гледат из Европа? Или коя витрина красят из Копенхаг? Или са направо на улицата?Жалки същества, цял живот се криете под фустите на едни или други и злобеете когато видите,че другите преуспяват а вие пасете там където си бяхте преди 35 години.
19.
До Резаните педал турчето
22.04.2021 16:32:40
6
5
Турци вън ,хем ебани , хем усрани , тъпи галоши, цървули, неграмотни, селяк от Делиормана. Деменцията Доги чалмата, марш от България смотани фесове, чалми рязани сачми. Папагал, охлюв,ебан гъз, сопол, дето не може да чете и пише на български , шапшал, да не ни се бъркате в нашите работи че ще ви ебем майката син на Мохамед, дявол турски, дявола сере а твоята войска яде, да ти ебем майката. Вавилонски готвач, македонски водоноска , на великия и малкия Египет свинар, а за нашия Бог глупак, конски гъз на нашия уй кука. Месарско псе. Не си годен дори на християните свинете да пасеш..
18.
До турчина вбания задник
22.04.2021 16:20:22
5
6
Турчин фес помни тази земя е наша и никога няма да бъде ваша фес смотан ебан гъз в газовите камери и на сапун ебан гъз .Махайте се от България, че 1989 ще ви се види песен не само ебанит и насрани и с по едно око ще ви оставим да гледате пътя към Турция
17.
Турчин
22.04.2021 15:59:59
11
7
До Даааааа, не се притеснявай не сме забравили нито 1968,ноти 1971, нито 1984, нито 1985, нито 1989 години. Те са ни като настолни книги и събития за в бъдеще как трябва да се процедира когато станем болшенство в България и вземе властта. Добри учители сте, това трябва да призная. Научихме се от вас,че когато съседът ти възпитава детето си като вълк ти не трябва да възпитаваш агне. Не се пени, останахте около 3.200.000 общо. След около 5 години ще се раждат 10-15.000 българчета. След 20 няма да имате българчета за войници в 25.000 си армия. Той Всевишния няма тояга за да наказва народите. Но ние помним и друго, помним как вашите войници се напикаваха и се осираха на мегдана на селата в кърджалийско, шуменско, силистренско, добричко,разградско и варненско и как припадаха от страх пред невъоръжените турци. Нямаме намерението да ви търпим безкрайно, както нямаме намерението и да настояваме за съвместно мирно съществуване на една територия. Може да си дръпнем плета и да ви оставим гладни и жадни да се справяте сами. Да орете,сеете,жънете, да отглеждате животни,да доите и да изхвърляте животинска тор. Можете ли да ги вършите тези работи? Не. А защо квичите тогава? Добре си помислете какво си пожелавате. Едно масово изселване от 1989 ви докара глад.Този път няма да има "Голяма екскурзия".На "Големите екскурзий" времето изтече. Вече на когото не му оттърва дърпа плета и си гледа работата.Примерно както го искат Баските в Испания. Понемаеш? НЯМА ДА ВИ ТЪРПИМ БЕЗКРАЙНО.ВИЕ НЕ СТЕ ЕДИНСТВЕННИТЕ СОБСТВЕННИЦИ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА И НА ТАЗИ ЗЕМЯ. ПОНЕМАЕШ? А РЕДАКЦИЯТА ЗОЩО ТЪРПИ ТОЗИ ФАШИСТКИ КОМЕНТАР НА ЕДИН ДОЛЕН ФАШАГА?
16.
Ми ся
22.04.2021 15:05:25
1
6
Бойкикиев няма много избор или изорава Сарая Росенец, или му лъсва червения @ и пиара който си е правил!
15.
Кара Дайъ ДъПъСъ
22.04.2021 15:04:56
3
4
Търсим ибрикчии.За новото правителство.За новите схеми.
14.
Даааааа
22.04.2021 15:02:08
9
7
А фесовете да не забравят 1989 когато се върнаха от тяхната родина хем ебани , хем насрани и мъжете и жените . Да си стояхте във вашата родина турчаля ебани гъзове. Всички фесове в газовите камери и на сапун чалми миризливи гнусни пидали.
13.
Мишо
22.04.2021 14:56:33
1
10
Сараите са построени и практиката в България показва,че що е построено,не се събаря.
Колкото събориха хотел Дюн, колкото събориха Марина Диневи, толкова и ще съборят и Сарая. Така,че битият бит а ...по нататък го знаете.
12.
Турчин
22.04.2021 14:56:03
4
17
Защо ДПС ще решава за предсрочните избори? В парламента са представени 5 партий, от 240 депутата само 30 са на ДПС.Всички други могат да се разберат, да съставят правителство и да си свиркат. Но нали на "калпавият х$й космите му пречат" пак се хващате за турския рязан. Българинът е генно недоразвит да управлява държава. Няма характер на държавнически подход към нещата и проблемите и винаги обвинява другите за своите неуспехи. Ето ви парламент с 213 БЪЛГАРИ, съставете БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО.Но не можете, няма и да смогнете. Въпросът не е в другите, въпросът е в гените ви. Защото целта не е да се състави правителство за благото на народа, целта е кой ще грабне келепира.На земното кълбо няма нация която да разорява и граби собственната си държава и народ като българския. За това и няма да прокопсвате, Изчезвате, бавно ,мъчително но решително и окончателно.
11.
Fak
22.04.2021 14:54:29
4
1
Грездей с нетрадиционна сексуална ориентация, розови пантофки и гащичките седнал да се прави на знаещ, първо си оправи морала че си педал долен ебан гъз и тогава ходи да даваш мнения за каквото и да е било . А тази партия на Славун чалгаря пидалчето щом опитра до педал да ги защитава занчи са само педерунгели и лизби, траверси са в нея
10.
Коко
22.04.2021 14:52:39
0
6
Царят умря, да живее царят...Изборите свършиха,гответе се за избори... Видя се кой от къде е, а сега да видим и то бързо, служебното правителство,че избори ни чакат. Ако и сега не проумееш играта българино, трябва спешно разширение на Терминал 2.
9.
Муахахаха
22.04.2021 14:49:41
1
3
Набухаха ли ти го на околовръстното педалче много си емоционален, превъзбуден преди да лапнеш чепа така ли се тресеше от емоции. Манго църен от Езерото, ай ходи да лапаш виолата на Околовръстното и не се прави на много знаещ
8.
ДО 777 ""ПЛЮЕЩИЯ"""
22.04.2021 14:47:15
2
0
ГЪЛТАЙ ХАПА ""САЧМАТА ""ЯКО СЕ РАЗТРАКА ИЗ МАНЕРКАТА ТИ!!!!!!!
7.
ХАХА """"ПЛЮЕЩИЯ""
22.04.2021 14:43:32
2
2
ПОЧВА ДА БУХА ОТРИЦАТЕЛНИ КОМЕНТАРИ НА НЕОСПОРИМАТА ИСТИНА ЗА БУРГАЗЛИИ !!!!!!ВСИЧКО Е ПРЕД ОЧИТЕ ИМ!!!!!!!!!!
6.
777
22.04.2021 14:41:04
3
4
Педалчето от Езерото може да си сложи червената къса пола и перуката, мангустата, черен арапин, маникюр да си направи и на околовръстното. Долен ляв пидал съединител релса, шнорхел дето смуче спермолина, , цървул, папагал траверса Славчо клоуна педала виолта, и да свири нежно на кларинет.
5.
ДО 3 флагманския ""журналист ""
22.04.2021 14:40:39
7
0
С ЛОГОРЕЯТА ХАХА!!!!!!НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ МОЗЪК НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЪТВОРИ ТАКАВА ""ПЛЮВНЯ ""ХАХА !!!!!!ВЕРОЯТНО ФЛАГМАН ВИ ИЗБИРАТ С КОНКУРС ХАХА !!!!!!!!!!!!!
4.
ЕЙ ПОДЛОГИ
22.04.2021 14:33:56
5
1
ЩО СТЕ БЛОКИРАЛИ ПОЛОЖИТЕЛНИЯ ВОТ ЗА КОМЕНТАР №1 ??????????????
3.
***********
22.04.2021 14:31:51
5
4
Ще им даде деменцията Доги чалмата баница и кифтаци да лапат протестърите освен че са тъпи, грозни дебели умствено изостанали, кривокраки, кривозъби, кривогледи, педали , чалгари , но и нихилисти , терористи като незаконната партия ДПС. Тарикати като Тошу гурливия папагал педала и Славун чалгаря с розови нокти лакирани и татуирани. Придворната дама на Сараите Ицо хазарта тъпото ще свири на виола известна като Мара Миячката на Сарая. Ще даде статут на легитимност която липсва за незаконната партия ДПС Ристю тъпото , толкова рядко е идвал в Бургас модела кой те покани Ици ,другия път като идваш гледай да не се нагълташ с водичка, че морето не е до коленете. Да благодарим на Ици мияча че се справи с чистенето на токсичните отпадъци на Росенец като тях и ако не му е известно там беше пристанище на нефтопродукти, глупак смотан.
2.
ХАХА ПАК ПЛАТЕНА СТАТИЯ АЛА БАЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.04.2021 14:28:24
9
11
""УЙДУРМА ""ФЛАГМАНСКА ХАХА !!!!!!!!!!ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО НО Е ОТВРАТИТЕЛНО НАГЛО!!!!!!!!!!!!!!!ИСТИНАТА Е ЧЕ ОТ 2014 ИМА СИГНАЛИ И ПУБЛИКАЦИИ ЗА НЕЗАКОННА ДЕЙНОСТ НА ЧУКАЛЯТА !!!!!!!!!!!!ИСТИНАТА ЧЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ГРОБАРСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ СЕ ПРАВЕШЕ НА НИ ЧУЛ НИ ВИДЯЛ ЯВНО ПОДПОМАГАЙКИ БЕЗЗАКОНИЯТА НА В ""РОСЕНЕЦ"""/проследете всички около 10 публикации в ""БИВОЛ""/!!!!!!!!!!А НАЙ НАГЛОТА БЕЗЗАКОНИЕ БЕШЕ КОГАТО ГРОБАРСКАТА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ РЕШИ ДА ПОДАРИ ПЪТЯ СОБСТВЕНОСТ НА БУРГАЗЛИИ НА ДОГАН ТОВА СА ФАКТИТЕ !!!!!!!!!!!ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СЛЕДСТВИЕ И ОБЩЕСТВЕНА СЪПРОТИВА СРЕЩУ МАФИИТЕ ПРИКРИТИ КАТО ПАРТИИ ГЕРБ И ДПС!!!!!И СЕГА НИ СЕ ОБЕСНЯВА ЧРЕЗ ПЛАТЕНИ""УЙДУРМИ ""/не само от ФЛАГМАН//НО ЯВНО ПЛАТЕНА КАМПАНИЯ ОТ СТАТИИ НА ПРИНЦИПА /крадеца вика дръжте крадеца """ЧЕ ГРОБАРИТЕ И ДПС СА ЦЕЛИТЕ В БЯЛО !!!!!!!!!!!!!!ПОГОВОРКАТА В ТАКИВА СЛУЧАИ Е """"КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ"""!!!!!!!!!!!!!!АЙ СИКТИР БЕ МАФИОТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
Владимир Методиев Ердоган
22.04.2021 13:47:30
6
25
Да бе, хората нищо не разбират. Само обслужващите медии ги разбират нещата. ГЕРБ въобще са непричом с подаръка на общинския съвет за сараите - българска земя и български плаж бяха ПОДАРЕНИ на Доган. Трябваше после съд да отменя решението им. Институциите, контролирани от ГЕРБ/МВРО и те не са обслужвали и не са си затваряли очите за безобразията и беззаконието там. Човекът с Каскета на Пеевски също сигурно Бойко въобще не е намесен в избора. А един Мармот завива шоколада в станиол!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, тя обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, тя обявиха „готови сме за избори“ Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова Критиката не й понесе и се нахвърли на хората Критиката не й понесе и се нахвърли на хората "Миловидната" Валерия показа истинското си лице Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Пловдивският митрополит Николай пък ще си остане сивият кардинал, но аз съм тук, за да ги объркам, каза отец Иван  Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори