×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Има такъв вирус, няма такъв референдум


Има такъв вирус, няма такъв референдум
Животът е пожар в лудница, прелюбезни! Не може да не сте си помислили нещо подобно, ако през седмицата поне веднъж сте попаднали на преките включвания от пленарните заседания
17 Април 2021, Събота, 17:54 ч.
Автор: Любен ДИЛОВ-син

На тях им трябвало време, а и на ГЕРБ им трябвало време, пък той не иска да им го даде

Животът е пожар в лудница, прелюбезни! Не може да не сте си помислили нещо подобно, ако през седмицата поне веднъж сте попаднали на преките включвания от пленарните заседания. Вън от съмнение всички парламентарно представени имат вина за това, но особено се откроява поведението на партията, която от нощта на изборите е по-вярно е да се нарича Има Такъв Вирус. А след вчерашното й изявление относно мажоритарните избори, още по-правилно е да се нарича „Има такъв вирус, няма такъв референдум”.

Партията, която получи 3 млн. гласа на референдума си за мажоритарни избори и 565 хиляди гласа на парламентарния вот, на който обещаваше мажоритарни избори, даде заден с изявлението на Слави Трифонов, че в този парламент не може да има проект за мажоритарни избори, понеже… трябвало да се изчистят избирателните списъци. Явно за пропорционалните избори няма нужда да се чистят избирателните списъци?!

В 44-то народно събрание, след референдума, беше внесен проект, който ясно показваше маршрута към мажоритарна избирателна система, а прерайонирането на 240 избирателни едномандатни района беше предложено на президента и неговата администрация. И като знак, че не е редно една партия да обсеби ремонта на изборното законодателство и като функционалност, защото президентската администрация, съгласете се, не е чак толкова натоварена. По онова време тя още не беше заета да го готви за кандидат-президент…

Така де, в момента ние имаме не президент, а кандидат-президент. И той се държи точно така. Струва ви се силно това твърдение, може би пропагандно? Добре, да си стиснем ръцете, че имаме „президент-кандидат-президент”. Кое не е така? Не са ли това фактите?

От „Има такъв вирус, няма такъв народ” казаха през личната фейсбук-страница на председателя им, че няма да направят това, за което ги подкрепиха 3 милиона души, включително и аз и повечето ми познати, защото нямало време. На тях им трябвало време, а и на ГЕРБ им трябвало време, пък той не иска да им го даде. Ето точно какво казаха: „…А на ГЕРБ им трябва точно това в момента – време. Но ГЕРБ няма да получат време. Те са токсична партия, която трябва да изчезне от полето на българския политически живот”.

Ех, повелителю на времето, ех главни детоксикаторе, този дето ти написа тези думи, нещо обясни ли ти за над 800 хиляди избиратели на ГЕРБ. Тях какво смята да ги прави. Ще им даде ли време, ще ги детоксикира ли? Или ще се правите, че ги няма, както разправяхте преди време, че „няма такъв вирус”?
И сега, като вземеш времето на ГЕРБ на кого ще го дадеш? На президента-кандидат-президент Радев ли? Защото най-добрия подарък за него е следващите избори да са две в едно – президентски и парламентарни. И не по мажоритарната система, разбира се. Или пък ще го дадеш на Мая и Таня, тези Астра и Зенека на българския политически живот, та да могат да се усулят и в следващия парламент, покрай новия отечествен фронт на президента-кандидат-президент?

Не трябва да мълчите по тези въпроси, както мълчахте на второто заседание на парламента по темата за разпускането на НОЩ. Всички бяха много притеснени (без здравния-министър, разбира се, който ви обясни, че това е извънреден, временен съвещателен орган, а решенията винаги са взимани, съгласно конституцията – от парламента, от здравния министър и от главния санитарен инспектор). Вие си мълчахте, щото сега… как да рипнеш да си разтревожен за органа НОЩ, когото си съсипал от подигравки цяла година.

Добре. Вече е ясно: Има такъв вирус. Няма такъв референдум (за мажоритарни избори). Има нов Отечествен фронт. Има президент-кандидат-президент. Няма победител на последните парламентарни избори, няма 837 707 българи, гласували за ГЕРБ-СДС. Има нови хора, които се разпореждат с времето. Времето е тяхно…

Само че, един от начините да получите времето е като разделите пътя на скоростта. Бяхте казали кой е пътя и мнозина ви повярваха. Сега остава да се изясним за скоростта, че да получите времето, което така искате да взимате и да давате.

Колажът е на артиста #stanislavbelovski




Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
63
Коментара по темата
63.
Наско Ментата
19.04.2021 21:33:58
0
4
Никога на сме били на хранилка,никой вкъщи.Обаче киризя парламента от десетилетия. Толкова самозабравил се селяндур като ямболският досега не е имало.Най-големият майтап е че вярва да е ментор,умен, напредничав. Дано да е на вълната поне две-три години,сеира е невероятен !! Който педерунгел,обаче го острига,та развали уникума - метър и петдесет и с кичара,няма да му простя.
Сериозен съм,тука се пише история. Славиту ми стана личен враг откак забрани на Гнома да пише по социалките,развали комедията,и съм на път да гласувам сефте от 20 и косур години-против тях .
62.
Колхозник 19
19.04.2021 16:19:40
0
0
Меркантилен скорпион в действие...брани хранилката си.
61.
1
19.04.2021 02:00:56
0
3
Сбогом флегми четете се сами
60.
Удивен
18.04.2021 21:50:32
3
7
Любен Дилов-Личният пудел на Бойко Методиев Борисов. Пишман водолаз. Пишман писател. Пишман човек.
59.
ТРАГЕДИЯ И СРАМ
18.04.2021 18:08:28
1
4
кой народ е излъган- този по гетата, който изобщо не знае за какво гласува,ама знае чалгарите или този голям процент строители и ягодоберачи от чужбина озлобени към всички и всичко.ТЕ ОСНОВНО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ РЪКОВОДЕНЕТО НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е КАТО ДА ОТИДЕШ НА КОНЦЕРТ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ. НИЩО РАБОТА.ПАРИ ИСКАЛИ, АМИ ТЕ НАЙ-ВЕЧЕ ИДВАТ ОТ ДАНЪЦИТЕ,КОИТО НАРОДА ПЛАЩА. ТЕ ПЛАЩАТ ЛИ ДАНЪЦИ ИЛИ МАЙ САМО ЧАКАТ ДА ПОЛУЧАВАТ.НЯМА ДЪРЖАВА,КОЯТО ДА СИ СМИТА ПОЛИТИЦИ ОТ УЛИЦАТА.
58.
Боко almighty, amen!
18.04.2021 13:33:23
6
5
Ей такова целуване на големия задник на Тиквочий не е имало от както е на власт. Спрете се за момент, поемете глътка въздух различна от тази на бузките Бокови, пък знае ли човек - може да отрезнеете за секунда или две. :-)
57.
Моряка
18.04.2021 11:58:36
2
11
Удурмата между Христо Иванов и Доган вече си пролича.............народни артисти и двамата! Дългия и кауна президент и те в страстна прегръдка....... А бе мъжката любов е силна ха ха ха!
56.
Как сте драги зрители?
18.04.2021 10:01:03
5
13
Добро утро драги зрители, спите ли?
Поздравявам майките на новите партии , до вчера Мухльовци, а днеска дупета, играят си на страшни и лоши момчета и правят операции с позорни имена Росенец със свалени гащичките скариди пирани от Неапол и друга морска храна.
А пред кабинетите им чакат курвета от протеста.
Не ми говорете за закони и Конституция в тая държава всичко е чалга институция 7/8, мажоритарен вот и 1 лев субсидия.
Всички живеят в една тъпа реклама на Славун чалгаря.
На требуната се качва се некъв педерас , педерас, педерас, но се облекчава във власт Тошку касапина африкански.
К,ви дебати ебати депотати ментета еднодневки, в устата му глупости , очите му злоба, тоя тая власт ще е стиска докато стане ветеран от втората световна война.
Дойдеха поредните спасители и изведнъж става ясно че Славун чалгаря е пълен с имоти без да плаща данъци на държавата.
В тази държава на власт пристигна чалга глупостта на Слави педала чалгаря!
55.
тЪПА СТАТИЯ
18.04.2021 09:05:49
9
15
От иначе умно изглеждащ изчезващ вид гербопитек. ОК, наредил ги е думите, ехидно и с хумор. За разлика от еднокнижника поне има дар слово. Да се плюе е лесно, да се демагогсва още по-лесно. Хората са казали - не гледай в чуждата паница, гледай в своята. Вместо да пишат такива отрепки да вземат да си подредят къщичката и изчистят боклуците
54.
Северин Чалъмов
18.04.2021 08:46:20
2
14
Тошко ти не си капут не изобщо.Ти си спукан капут.
53.
Петър
18.04.2021 08:25:29
1
12
Станко човешката простотия е безгранична.Като нищо може да го излъжат този отчаян народ още веднъж.
52.
CTAHKO
18.04.2021 07:54:21
8
15
Слявчо чалгарския виолист май вече е политически труп.
Аз така ги виждам нещата.
Излъгаха веднъж народа с Грипен Гадев сега втори път с „Има такъв клоун".
Трети път дали ще могат да го излъжат народа???
51.
Дернев
18.04.2021 07:26:55
1
0
38 не е 9 и не може да бъде.
50.
*********
18.04.2021 07:09:31
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
49.
суз бре
18.04.2021 01:45:02
1
5
Син на баща си - старши се отнасяше за мен. Джуниър не го знам кой му е истинския баща
А теб иvaне, да та любе кой как и къдет те фане
48.
Иван
18.04.2021 00:54:07
7
7
До 44
Той поне е син на баща си...!!!
Не е като тебе, душевен проститут, дъщеря на майка си.
47.
До Жоро
18.04.2021 00:50:41
7
7
Точно ти пък да говориш за морал, дето хал хабер си нямаш кво е туй нещо илк пък някой от семейството ти особенно по майчина линия.
Не се напъвай да четеш морал и да даваш оценки на хора, с които никога не можеш да имаш нещо общо или да се доближиш поне малко в какъвто и да е аспект.
46.
пишмандемократ
17.04.2021 22:24:08
16
21
Любен Дилов цялата му рода са дърти комуняги АБПФК-Активни Борци Против Фащизма и Капитализма ,баба му е била главна СЪДийка в Комунистически народен БКП съд за това и комуниста Бойко Борисов(майор от комунистическото УБО) рода на бай ТОШО 2ри братовчед на Батето-ЗЕТ на бай ТОЩО така се застъпва за Любен Дилов
45.
Жоро
17.04.2021 22:19:50
19
21
Добре бе Любчо остроумен си,но в този момент да защитаваш каузите на ГЕРБ издава морал на проститутка.
44.
Син на баща си - Старши
17.04.2021 22:06:01
16
21
Любен Дилов го сърби нейде, но и той не знае къде. Играе го като говорител на Герб и се чуди как да защити доверието, което му гласува като го туриха на първо място в изборните листи в Бургас. Много добре знае, че го сложиха заради Слави, като Бойко сигурно си е представял, че ще може чрез него да се сдружи със Слави. Обаче Слави каза категорично че ще бута Бойко и сега Любен Дилов Джуниър излиза че е безполезен. Уж е бил приятел със Слави, но не може да му повлияе. И като разбра, че не може побърза да изрече че нямал да играепосредник между Герб и Слави. Пази си някакви козове, за да не си разваля прибързано приятелството със Слави, щото сега Бойко като го наврат в миша дупка и отпадне от политиката не се знае Слави какво ще направи, а джуниър не иска да си затваря всички врати. Та приятелството преди всичко :-)
43.
Ханс
17.04.2021 21:46:40
17
22
Гербаджжии и ДПС газ пикаят, че чак им личи.
Жалки калинки.
Трябва задължителна проверка на мутрата от ИПОН!
42.
Иван към Флагман
17.04.2021 21:15:05
3
13
Защо не публикувате посланието на Шампионът Станислав Недков -Стъки !?
41.
CTAHKO
17.04.2021 21:14:37
1
28
Не знам защо, но имам усещането, че тези вече със сигурност, буквално ще бъдат гонени с камъни от народа.
Май няма да е далече това време като гледам как са започна.
40.
Червения Трол
17.04.2021 21:10:08
5
27
Тошко много тъп поглед мойто момче.То бива бива такава тъпа физиономия не съм виждал такава.Даже аз самия не мога да та бия тука.Поне са успокоих че има и по тъпо изглеждащи недоразумения на майката природа от мен самия.
39.
Моряка
17.04.2021 20:59:47
4
34
По-противен тип от този тошко ли е мушко ли е не съм виждал.Гамен взел се на сериозно само в Майка България може да се случи...........за съжаление!Простак с власт........познато нали?!
38.
Дернев
17.04.2021 20:55:39
11
35
Браво Любене голям си признах та ........Евала!!!
Само така колтурно и с тънка ирония.Лошото е че има вече много полирани и болни мозъци, които не разбират от интелигентно писане.
Слявчо им ги полира с тъпотия.
37.
Хасан
17.04.2021 20:50:23
5
21
Анааааа майкооооооо
Тошко мозакът, капалъ кратуна чарши сурат.
36.
CTAHKO
17.04.2021 20:47:19
7
34
В сайта ПИК има статия с такова заглавие „Има такъв вирус, няма такъв референдум"
По красноречиво и деликатно, няма как да се опише шизофренията на новите избранници.
Всичко беше до влизането в парламента и заемат най високите позиции на слуги на задкулисието.
Цирка и пародията едва сега започва, да са им честити новите кукли ма конци на всички чалгари в републиката.

П.П. Ограничете малко това слушане на чалга, защото вижте до какво води.
Всъщност тепърва ще видите до какво .....
35.
до 22
17.04.2021 20:34:16
9
4
Ямболии са биткаджии войни с висок дух ,битката е в кръвта им още преди 2000 год като РИМски наемници тракийците ОДРИСИ от легион Мкедонико V на император от Тит са разрушили Юдейската държава и II Соломонов храм а сега масово са рейнджъри от мисии в Камбоджа до мисии в Ирак Босна и Афганистан
34.
Б.Б.
17.04.2021 20:28:31
25
19
Флагман, подлоги на БоЕко, за пари сте готови на всичко, повръща ми се от вас...
33.
интересно
17.04.2021 20:13:08
20
21
когато герб изчезнат, флегманци кво ще ви се случи?
32.
малки тайни
17.04.2021 20:07:14
26
26
Колко ли се плаща за публикуването на тази манипулация. Интернет е препълнен с колажи и статии но Флагман избират точно тези, които са в подкрепа на властта. Фъфлещият преповтатя опорките на Шехерезадка и прави грозни внушения за президента. Все едно има нещо нередно да се кандидатира за втори мандат или пък, че Борисов не се кандидатира за премиер за пети път и не беше едновременно премиер и кандидат-премиер. Дилов е много интелегентен и остроумен. Тази статия не му се е получила обаче. Вероятно защото я пише по принуда или по необходимост, а не защото му идва отвътре.
31.
Мдааа
17.04.2021 20:04:05
7
11
Шибах един емигрант от Европата миеше ми тоалетната в моето заведение, сега ще бърши лайната на чужденците и станал мека китка долен ляв чаршаф
30.
nkkk
17.04.2021 20:02:24
22
15
този фъфлещ плюнчо голям гербер стана
29.
Пешо
17.04.2021 19:57:37
10
39
Колкото и да не харесвам диловци и пишман-сдс-та, които смениха по няколко пъти партийната си принадлежност, никой не може да отрече, че Слави се отметна за мажоритарния вот. ТРИ МИЛИОНА ДУШИ го искат! И не мога да разбера какви са тези слави-тошкови локуми как сега не било времето, как нямало да се приеме и т.н. Ако аз съм обещал нещо, и когато особено това е било сред топ приоритетите, които съм посочил, това ще ми е първата работа. Така че Слави, Тошко, обещахте за мажоритарния вот, за това гласувахме - за промяна - искаме си я! Ако не го направите, ще сте поредните полит-измекяри, пръкнали си на българския политически небосклон.
28.
Статистика
17.04.2021 19:55:38
8
33
Доста точно е представено българското общество в новия парламент. 25% знаят как да работят, 17% са чалгопитеци, 15% са все още живите комунисти, 12% са високомерни интелектуалци, 10% турци и 5% продажници.
27.
ало ГРАЖДАНИТЕ
17.04.2021 19:51:53
12
9
НЕ СЕ ЛОВЕТЕ КАТО ШАРАНИ НА ГОЛА КУКА !!!!!!!!!!!!!!!КОМЕНТАРИТЕ И ВОТА ТУКА СА ДЕЛО НА ""ДЖУРНАЛИСТИТЕ"" АТ ФЛАГМАН !!!!!!!!!!!!ВСИЧКО Е ИЗМАМА!!!!!!!!!!!!!!!!
26.
Моряка
17.04.2021 19:35:48
5
20
Боцмане аз съм моряк но имам три черти на маншета на сакото си...........ако ме разбираш? Така че, ще ти кажа ......нека мине малко време и тогава ще видим кой на кого го е набил!
25.
да
17.04.2021 19:35:28
20
18
Флагман,насирате се тотално!
24.
111
17.04.2021 19:30:52
19
15
Флагман падението ви е голямо, скоро няма да конкурирате медийната среда, така вървят нещата.
23.
Боцмана
17.04.2021 19:25:24
35
19
Всичките тази помия, която се излива от дни показва само едно- Слави им го наби на всички до сливиците!! Никой не очакваше да стане втора по гласове партия!! И сега квичат и се пънат кой да го оплюе най- много, което не е трудно като знаем на кого са медиите! Гледам, че и тук е пълно с олигофренчета, които подскачат и поддържат всяка дрисня, която излиза срещу него. Само искам да им кажа- вас никой не ви брои за живи, да знаете!! Вие им трябвате колкото да напълните урните с плитките си мозъчета!! Защото ако човек не вижда в какъв кенеф живеем от години или е откровен ДЕБИЛ или има някакъв ментален проблем! Някой помни ли въобще тоя фъфлещия, автора на тази интелигентна боза, колко партии и формати смени досега?!! Как се усуква около моделите на всяко мероприятие, където го канят? Има един израз- на хляба мекото, точно по него се води въпросният интелектуалец!! Но важното е да има хляб и зрелища за дебилите! И пак да ви напомня- щот квичат толкова всички, значи Слави им е бръкнал дълбоко отзад, ЧУДЕСНО!!!.....
22.
Спиди Гонзалез
17.04.2021 18:59:04
9
45
Не стига, че Бургас се напълни с ямболски простаци, но вече превземат и парламента!
То не беше Сидеров, сега и Тошко!
21.
Моряка
17.04.2021 18:56:24
9
43
Стягай се българино...............виж какво те чака сега! Простаците в парламента се множат за съжаление.........а че, Славчо е голям лъжец го знам отдавна!
20.
ДОБРЕ БЕ ПРОСТАК
17.04.2021 18:56:12
12
4
КАК МОЖЕШ ДА НАПИШЕШ ИНДИЙЦИ ТЕ И ДА ПРЕТЕНДИРАШ, ЧЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ И ДА ПИШЕШ СМИСЛЕНО!!!!!!!!!!!!!!?222222222222222
19.
До емигрант
17.04.2021 18:50:02
23
42
98 процента от хората в чужбина са с основно и максимум средно образование и мият тоалетни и чинии.Срамна работа няма изкарвате пари за наем и за храна,няма чалга дискотеки, а само музика в квартирата и мислите че сте супер богати. Няма лошо живейте в заблуда,ама не говорете че сте успели и едва ли не сте при кралицата.
18.
До емигрант
17.04.2021 18:45:08
20
42
Мий тоалетни и слугувай на индийци те в Лондон и не се напъвай да мислиш за хората в България. Като почнете да плащате данъци тук тогава трябва да имате думата. И не ми излизай с приказки че пращате пари на родители и деца. И работещите тук даваме на родители и деца. Като обичате България върнете се тук направете собствен бизнес,осигурете работни места.Ако не марш със стирката в кенефа и тихо.
17.
Не че нещо
17.04.2021 18:42:01
16
15
Принципно е прав чичо Либен, но наистина ли мисли, че за синът Дилов ще гласува някой, ако изобщо стигне втория мажоритарен вот?
16.
До 10
17.04.2021 18:37:30
15
42
Тези тука специалисти не са прочели през живота си бройката книги, който Дилов само е написал..Дебили от протеста и чалга маанетата на Славчу!!!
15.
Кафоне/it/
17.04.2021 18:32:25
19
38
Абе автора не може ли да използва по-прости думи, за да могат да го разберат гласувалите за ИТН
14.
Страхил
17.04.2021 18:31:27
8
8
Дернев , изразяваш тъпите си, несвързани с действителността мисли изключително НЕГРАМОТНО , мастър на лумпениадата си ми ти-досущ избирател от протеста!!!!
13.
Главанак
17.04.2021 18:31:26
38
24
По голяма тъпня не бях чел скоро, ама гледам че писана от синът на Любен Дилов, нормално за депутат от гроб, победителите!
12.
Емигрант
17.04.2021 18:29:40
36
41
Голям филм!!! Слагам зелено пръсче на колегите под моя пост и им цъка по 2-3 червени?? Както и да е, НИЕ ЗНАЕМ ИСТИНАТА!!!
Таааа.... по темата!
Дилов-син обича да говори, разтяга локуми, аргументира добре и анализира по свой просташки начин.... Много ми е интересно ако примерно предположим, че ГРОБ(недай си Боже) пак вземат властта... Какъв ще го играе Дилов? На него нито може да му се даде някакво министерство да ръководи, нито пък да вкара някакъв порядъчен закон! Той ще го играе статист, който само ще трябва да натисне едно бутонче за да гласува. И неговия глас ще бъде гладът и волята на вожда. Защото в ГРоБ решенията се вземат само от Батко, а никой не може да прескочи Баткооо!! И да се върна малко към реалността! Тея не са власт и няма да я вземат. Заради това, че тоя плешив петел може да продължава да си плямапа. Той и партията му не са фактор повече!
11.
Ех, Любчо,
17.04.2021 18:23:28
44
41
не ти ли идва наум, че от тези 800 хиляди "привърженици на ГЕРБ" на следващите избори я останат 200 хиляди, я не...?
На циганите няма да има кой да им плати, клиентелистите ще се пренасочат към тези с ножа и хляба, калинките от администрациите ще врътнат д-тата в правилната посока!
10.
На Любин Дилов-син
17.04.2021 18:19:15
44
47
по интелект не можете и на малкия пръст на левия му крак да го достигнете!
Дилов е велик и ще Ви отнесе, като куцо пиле домат!
9.
Дернев
17.04.2021 18:16:26
25
23
Лудницата в парламента бе и със сигурнист ще продължава да е саботаж на ПГ на ГЕРБ. В тестъра са ключебу и БНТ, защото се иска оставката на директора й, Ананиев , който изобшо не направи опит да прогивори от трибунста. После някой от залъта му даде знак да седфне, а той си взе папкитени напусна залата. Ако продължавс така, трябеа да се нсмери начин тази група да бъде изведена от залата или поне стоящите прави и викащите. Не видях и никскъв кведтор да се опита да си върли работата за коятп са там. Всичко води към усвоените похвати на ББ. Макар, че започван да си мисля, че замисълът е от пи-високо. Някъде от обшото начало на играчуте на показ.
8.
Калеко Алеко
17.04.2021 18:15:06
40
50
Флагмани вие сте ВРЪХ на платената журналистика и подлоги на ОПГ- то ГРОБ. Срам и позор. Нещастни драскачи.
7.
Страхил
17.04.2021 18:15:02
33
59
Чалгарите се изсулиха, като мокра връв по въпроса за мажоритарният вот в два тура, а уж на това градиха доверие пред лимпенажа?!НЯМА ТАКИВА КЛОУНИ, НЯМА ТОЛКОВА ПРОЗ НАРОД, ДА ИМ ГЛАСУВА!!
6.
Георги
17.04.2021 18:13:50
25
68
Истината е, че Тошко Йорданов е един много прост човек ...
5.
Bg
17.04.2021 18:02:06
36
65
И кое не е вярно от казаното? Както каза Иво Сиромахов—Всеки е ЗА мажоритарни избори докато не влезе в парламента. Слави излъга своите избиратели и партията му умря още на първия парламентарен ден.
4.
Бля бля бля
17.04.2021 17:53:27
44
57
Алабализми на макс. Дилов, колкото и да се пънеш, ще си останеш просто като жури на конкурси и коментатор на биг брадър и тем подобни. А сега и като конкурент на биков, сачева и сие.
3.
ТТ
17.04.2021 17:50:32
44
66
Тоя фъфлещия става все по противен.
2.
Флагман,
17.04.2021 17:49:13
38
66
многооо зле!! Дилов ли е новият ви-стар журналист? Хайде, минаха 5 минути, чакаме следващата про ГРОб статия!
1.
Хаха
17.04.2021 17:46:35
33
71
Скоро ще спре кранчето флегмииии
Ще ви върнем в тополовград айдее
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори