×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В САЩ гласят обезщетения на тъмнокожи за минали поколения. И ние трябва да поискаме за турското робство


В САЩ гласят обезщетения на тъмнокожи за минали поколения. И ние трябва да поискаме за турското робство
Мародери изнасят стоки от магазин във Филаделфия, разрушен и разграбен от тъмнокожи активисти на „Животът на черните е важен“, 31 май 2020 година
16 Април 2021, Петък, 21:42 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Парадокс – докато либералите размахват робията в САЩ наляво-надясно, техните слуги у нас я трият от учебниците

 

Американският конгрес, който бе превзет след президентските избори от глобалистите, е напът да пренапише световните принципи, върху които се гради правораздаването. В долната му камара вчера бе входиран и предстои да се гласува законопроект за финансово обезщетение на тъмнокожото население за „злините, причинени от робството в САЩ“. За да го приемат, ще им трябват и десет гласа на републиканци, няма да е проблем да пазаруват нужните послушници.

Либералните медии по света и у нас побързаха да приветстват законопроекта. Не ги трогна създаването на „правен разгул“, както обикновено юристите наричат опитите да се прокарват закони с обратна сила. Направиха се на разсеяни за малката подробност, че парите ще се раздават на трето и четвърто поколение чернокожи, които не просто не са помирисвали робство, но напоследък самите те потискат бялото население. Чрез нестихващите погроми на „Животът на черните е важен“, а и посредством денонощната либерална пропаганда на големите американски медии за т. нар. „бяло превъзходство“ и „бял расизъм“, всекидневието на живеещите днес  бели в Америка, особено в щатите, управлявани от глобалисти, е 24-часов тормоз.

Не е ясно по колко хиляди долара се предвижда да се брои, и дали ще е за всеки тъмнокож или ще обхваща само тези, които докажат, че в потеклото си имат далечни роднини роби. Това тепърва ще се уточнява. Можем обаче да се ориентираме, съдейки по облагите, които черните вече получават по места. Миналия месец либералите начело на гр. Еванстън, близо до Чикаго, приеха наредба за изплащане по $25000 на всеки афроамериканец. Забележете – всеки един, независимо дали пра-пра баба му е била доведена за робиня или баща му незаконно е прескочил границата. Да не говорим за американските университети, където либерализмът е основополагащ при преподаването на каквато и да е наука. В Джорджтаунския във Вашингтон, например, от 2019 година действа фонд в полза на потомци на роби. А навсякъде тъмнокожите и без друго се приемат да учат висше по специални квоти, независимо от успеха. Както беше някога у нас с децата на „активните борци против фашизма и капитализма“.

В България тези порочни университетски облаги ги помним много добре и нямаме желание да се повтарят. Но американската идея днес да се обезщетява миналото робство е чудесна и, следвайки глобалистичния екстериториален принцип, тя трябва непременно да се въведе и в бедна България, която либерализмът брули като в робство. Това би бил първият път, когато американският глобализъм може да стори нещо добро за българското население. Можем да приветстваме текстовете, които са депозирани в Конгреса, да се преведат дословно за евентуалния български законопроект, като заменим само „афроамериканци“ с „българи“. Всичко останало може да се остави едно към едно, воглаве с термина „робство“.

Още повече, че това, което нашите предци са преживели през познатите ни пет века, хората от онзи период са описали именно с него. Така го чувства съвременникът му Добри Чинтулов във „Вятър ечи, Балкан стене“: „… доста робство и тиранство…“. Като тирания (което в речника на БАН е посочено като синоним на робство) го описва и Пенчо Славейков в „Даваш ли, даваш, Балканджи Йово“. Дядо Вазов е кръстил романа си „Под игото“ – друг синоним на все същата дума. Паисий Хилендарски в „История славяноболгарская“ пише направо, че турците „… поробили и завладели цяла България.“ Тези класици са живели тогава, видели са го с очите си, така са го описали. Ние на тях вярваме. Пък и в съда думата на очевидеца тежи най-много.

Народното творчество, създавано през онези векове е категорично по темата и чудесно би послужило за основата на закон за обезщетяване за злините, причинени от турското робство

За съжаление обаче тя не тежи в днешния български парламент. На последните избори глобализмът постигна пълна победа в Народното ни събрание. Практически, с уговорката само за някои депутати, които се броят на пръсти, в залата вече няма народни избраници, които да не са готови с две ръце да гласуват всичко, което Сорос и представителствата му у нас им сведат. Дотам доведе манията българска да се гласува за новия Месия, без да се четат програми и идеологии. За гласоподавателя се оказа по-важна не политическата окраска, а избраникът да изглежда нормално, да е симпатичен и да говори сносно. Какви точно идеи изповядва, на кого е служил досега - това не е съществено. Нито как ще защитава българския национален интерес, ако през всичките важни години от живота си е свикнал единствено да казва „Yes“ на господарите в Брюксел и Вашингтон

Българските послушници на американския глобализъм отколе са готови да внедрят у нас всичко, спуснато им от техните покровители. Само за робството се дърпат. Какви ли чудеса не извършиха, за да изтрият тази дума – и от учебниците, и от общественото съзнание. Била срамна, била невярна… Е, как в любимата им Америка робството се размята под път и над път като либерален аргумент, а у нас не може!? Цели трудове бяха писани за „съжителство“, „присъствие“. Либерални историци убеждаваха и убеждават, че в науката било неприлично да се ползва този именно термин. Но ние веднага можем да им възразим с думите на Поета за науката История: „… ще хванеш контурите само, а вътре, знам, ще бъде празно…“.

Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен стои права пред Ердоган, защото на срещата в президентския дворец в Анкара за нея не бе предвиден стол. Единствените два бяха заети от самия турски президент и от оказалия се без кавалерски дух председател на Европейския съвет Шарл Мишел, 6 април 2021 г. Впоследствие от Протокола изясниха, че за нея място било предвидено на дивана.

Така че – уважаеми депутати либерал-глобалисти, внедрете в България и най-новото творение на вашите презокеански господари. Гласувайте закон за овъзмездяване на наследниците на петте века робство. Нека си поискаме обезщетението от богатата Република Турция, управлявана от Реджеп Таийп Ердоган, пред който глобалистите не смеят „гък“ да изрекат и му стоят диван чапраз прави или посядват срамежливо на диванче, поради липса на подходящ стол. По 25000 долара на българин би било разумна сума. Все пак турското иго в родината ни съвпада като исторически период с робството в Америка.


В категории: Политика


Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
49
Коментара по темата
49.
#48
18.04.2021 16:15:30
0
2
Така е. Глупаво е да се обвинява който и да е народ за действията на продажното си "правителство". И да, историята се пише и пренаписва от (((победителите))) и всичко което сме учили е лъжа. И в северна Гърция изобщо не се е говорел гръцки само преди стотина години.

Това не е първото "зануляване"! Факти водят до извода че подобно се е случило и около средата на 19-ти век. Шокиращо е да разбереш как никога няма да знаеш какво се е случвало дори само няколко поколения назад! Човек би си помислил че човечеството би съхранило спомени от такова кратко време, но уви, не е така... А сега дори няма нужда да се горят и изземват книги. Всичко написано онлайн се редактира и изчезва за нула време.
48.
бай Оня
18.04.2021 09:29:12
0
6
Турция пък я има единствено защото засега не запречила прекалено на наистина големите. Когато това стане ще приключат много бързо с нея както приключиха с Османската империя, примерно ако реши да си вземе Булгаристан. Турците поединично са много готини и работливи хора, но като народ им има нещо. Неслучайно не ги искат нито в Европа, нито в Азия. Между другото националност "турчин" не съществува до преброяването през 1923 год., а самата дума "турчин" произхожда от староесейски и означава гад, гадина. Но пак казвам, познавам доста турци и те като цяло са много симпатични хора и може да се каже, че с изключение на вярата не се различаваме от тях, дори ние по не сме стока.
47.
Караибрахим
17.04.2021 22:54:19
4
3
Какви обезщетения,какви пет лева,България и българите ги има единствено благодарение на османската империя
46.
realist
17.04.2021 16:13:30
0
5
Много наивно. Не сте ли наясно че според съвременната расова доктрина белите не могат да бъдат жертва на дискриминация.. Преди две седмици кметицата на Оуклънд (половинмилионен град в Калифорния) обяви, че през тази година ще раздават социални помощи само за черни (blacks) и цветнокожи (colored) - като не става ясно дали към последните включва източноазиатците (китейци, японци и корейци) които малцинства в САЩ средностатистически са високообразовани и са на второ място по доходи след белите. Всеки случай за белите в този град, които живеят под прага на бедността (4-5 хил. души бяха мисля) тази година среден пръст. За да бъде изгладено расовото неравенство, по думи на кметицата Либи Шааф. Както можете да предположите тя е бяла..
45.
войната е НЕИЗБЕЖНА
17.04.2021 15:54:59
1
2
Възможно е да започне утре... Джоу нарече Путин "убиец", а Кисинджър "информира" САЩ че или трябва да приемат новия световен ред или да се окажат в същата ситуация както преди началото на 1-та световна война. Тя започва с убийството на Франц Фердинанд, в неделя. Нумерологията, джематрията и повтарянето на исторически събития през определени интервали от предишните сочат към вероятността да се инсценира нещо на 18 април, също неделя, утре. Според някои, ще бъде убит украинският президент Зеленски. Има статии програмиращи в тази посока и сочещи евентуалния му наследник, Разумков, глобалистко кутре. Дали ще е убит наистина или не няма кой знае какво значение. Трябва да се намери претекст, както обикновено.

Навремето имах умен учител по история. Като си спомня сега, той вероятно е знаел много повече отколкото е можел да си позволи да каже, но ни набиваше в главите непрекъснато разликата между "причина" и "повод"!
44.
До 39
17.04.2021 15:53:31
2
4
Ми да ти еbа майката тогава. После що всички ви мразели, даже и арабите
43.
Хассан
17.04.2021 15:50:54
6
1
Турско "робство" не е имало. Българите не са държани пожизнено в плен да работят за господаря си, който да ги продава или избива безконтролно ако поиска. Работили са ангария (общественополезен труд) по един месец в годината, така както по комунизъма имаше бригади - по 2 месеца!! При това не за здрави мъже, а за невръстни деца!
И ако ще спорим по темата, можем също така да кажем че турците не сме дошли да превземаме, а да освободим циганите и други малцинства от българско робство. Така че недейте прекалява..
42.
Goshka
17.04.2021 14:04:12
0
8
А за комунизма обезщетение що да не поискаме?
41.
fdd>ЗИП
17.04.2021 12:23:53
2
8
Дори не знам откъде да започна. Но днес фактите са жестоки, че почти сигурно войната е НЕИЗБЕЖНА. Какви новини съзрях днес. Обяснявам бавно : 1. Тази нощ през Босфора към Черно Море преминаха два десантни кораба на руския северен флот - Кондопога и Александър Остраковский. 2. Герасимов прехвърли 50 бройки СУ-25 МС3 в Крим. 3. Канада изтегли панически 200 свои войници от Украйна заради "коронавирус". 4. В САНКТ ПЕТЕРБУРГ АРЕСТУВАХА УКРАИНСКИЯ КОНСУЛ ! 5. Вчера Лавров дефакто изгони американския посланик ! Моля се България да се СНИШИ и да не мърда докато отмине бурята....... :((( :(((
40.
Турция е номер едно
17.04.2021 12:03:18
15
3
Да живее Президентът Реджеп Таип Ердоган!
39.
Ха-ха-ха мишоци
17.04.2021 11:59:57
17
2
Мишоци щели да искат обезщетение от Турция - той Макарона и Гръцките му подлоги се наакаха от Ердоган, нали се сещате Турската Армия за колко часа ще е в Бургас? А всъщност няма и нужда, щото на умрели куче никой не вади нож. Булгурите и без това ще изчезнат демографски след 20-30 години от района. През това време ще се изкупят земи, активи и т.н. Както казваше навремето Президентът Тюргут Юзал-този път ще ви купим. Налягайте си парцалите Мишоци, Майка Турция е основен фактор на Балканите, в Черноморският басейн, Близкият Изток, Северна Африка и Южен Кавказ,тя няма нужда да става подлога или да проси от някого.
38.
напушен
17.04.2021 11:48:43
1
8
До 26 дето чака: Ще те обезщетим когато ми върнат имотите в Лозенград!!! И на всички изселени българи от Одринска Тракия!!!
37.
напушен
17.04.2021 11:46:24
2
2
До 33-Тракиец: не си прав! Краси Премянов винаги е поставял въпроса. Това, че правителството не си мръдна пръста е реалноста.
36.
От другото село
17.04.2021 11:28:02
0
7
Абриатурата САЩ Съединени американски щати да се преиминува на Съединени африкански щати.
35.
От село
17.04.2021 11:21:50
1
2
Дали са биле отвлечени или са нелегални емигранти ? Ако сега се добереш до САЩ нелегално те гонят въпреки, че декларираш, че си продаден роб, да ги изгонят и тях. Когато Президета Монро им предложи да се върнат в Африка където създаде Либерия, трябваше да ги ловят и качват на корабите, защото на тях им се искаше да живеят свободно, ане като роби там, защото няколко от завърналите се превърнаха другите в роби.
34.
пецата
17.04.2021 10:01:54
0
14
до бай Оня, негрите не са били отвлечени насилно бе пич, почети история, вождовете на племената и като цяло търговци на "черна слонова кост" продават собствените си съграждани на белите
никой не ги е отвличал, ти представяш ли си да бъде отвлечено такова количество хора , баш са си продадени от същите тези чернилки срещу дрънкулки и бисери , същото е било и в латинска америка , продавали са си жените срещу стъкалца
33.
Тракиец
17.04.2021 09:58:16
2
17
Турция ни дължи около 10 млд. долара за одринска тракия, за кото има и договор. Но нито един от нашите политици не го е предявил вече 100г., вие искате обезщетения за робство.
32.
бай Оня
17.04.2021 09:15:50
1
16
Негрите, след като са били отвлечени и насилствено прехвърлени в Америка като роби и след като вече са освободени от робството, би трябвало да получат и безплатен транспорт до родната им Африка и нека да бъдат щастливи там. Blacks Lives Matter.
31.
До 30
17.04.2021 09:08:17
3
12
Кой ви изсели? Вие се юрнахте в Турция, че сте били с турско име и самосъзнание. В другите страни ако си дошъл от майната си си запазваш фамилията, но си избираш име от употребяваните в страната които са понятни и по-лесни за изговаряне от местното население. Тук има собствени имена, за които говорители и коментатори се взират в листа и трудно изговарят.
В Щатите плащат на индианците, защото ТЕ са собственици на земята, не са дошли от друг континент като турците да завладяват. Анадънму?
30.
Родотстъпници
17.04.2021 09:04:36
2
11
От 30 години родотстъпници унищожават страната ни. А ние трябва да им ръкопляскане за това че народът ни мре и от Велика България се е превърнала страната ни в най-бедните в Европа.
29.
Гочето
17.04.2021 08:57:10
4
12
И тук навремето имаше квота за прием на студенти турци и цигани с предимство. Все лизаха двойкаджии и тройкаджии, а отличници българчета не можеха да се класират. Получаваха общежития и стипендии и накрая като се изучиха поискаха автономност на Родопите или да се присъединят към Турция. Нали се изучиха безплатно, да си го върнат на Майка България.
28.
пецата
17.04.2021 08:42:29
2
15
какво лошо е написал Божков? много правилно е направил аналог, защото ако това мине в сащ то НПОтата ще натиснат българия и ще се повдигне въпроса за циганите и те ще си поискат някакви пари за това че са угнетени или че са дискриминирани въпреки че вече циганите са повече от българите и са по добре, аз циганин в данъчното не съм виждал нито пък на касата за плащане на ток и вода
глобалистите правят само едно, развъждат малцинствата за да си бетонират властта , тях не ги интересува че се плоди неконтролируемо необразована маса която консумира , замърсява а после те самите повдигат въпроса за климата и замърсяването въпреки че са отговорни за това да хранят най плодящите се общества
27.
Емигрант
17.04.2021 08:26:55
0
1
Да бе да! Няма какво да стане.
26.
Чакам
17.04.2021 07:30:45
17
8
И ние искаме обезщетение за дето ни изселихте от България.
25.
Бай Ганьо
17.04.2021 06:55:41
6
22
С какво съвремените турци са отговорни за действията на хора живели преди 140 години?! С какво ние които живеем сега, сме ощетени?! Ако толкова сме им сърдити защо ходим на почивка там и се тълпим на пазар в Одрин?! Аз не бих гледал назад във вековете, но обезщетение за изселените от Беломорска Тракия трябва да има. Това е различно.
24.
Този скъсан селяндурски цървул
17.04.2021 06:30:47
12
8
Божков официално ли е член на МВРО или под прикритие? От великите му прогнози за Тръмп нямаше едно нещо, дето да уцели и познае, или поне да е близо. Тюрлугювеч от празне приказки, измислици и простотия.
23.
хер Флик
17.04.2021 05:28:10
12
9
Божков, бях се притеснил, че обсесията ти по оранжевия клоун Тръмп е съсипала анализаторския ти талант, ОБАЧЕ с радост установявам, че греша.
"Мръсниците глобалисти", "либералите" и други подобни, които искат по-добър живот за всеки, са новата ти голяма страст.
Дерзай! Има хляб в тази тема. Имаш и верни фенове по нея - зле образовани, чисти арийци, мързеливи загубеняци с три лева в джоба и твърда убеденост, че са жертви на Сорос, а не на собствената си простотия.
Как не прочетох един ред от теб за кочината, в която живеем вече десет години? Дали защото бяхме управлявани от мутри и мошеници, поклонници на Путин и Ердоган, а не от "мръсните либерали"?!
22.
Караибрахим
17.04.2021 01:01:02
26
11
Какво робство,какви пет лева,българите ни има на картата на света,само и единствено благодарение на османската империя,под нейното крило сме се оформили като народ,
21.
Имам човек
17.04.2021 00:40:55
8
15
Поредните нацистки тъпотии от МВРО. Същевременно и те, както и другите утайки от БСП/ГРОБ гледат да си пращат децата в американски университети, като плащат затова десетки хиляди долари крадени пари.
20.
Асла Ясла
17.04.2021 00:05:02
9
12
Авторът е малко тра-ла-ла.
Урсула фон ден Лайен стояла права, а на снимката Ердоган е полу-седнал или полу-прав.
Ще сяда ли? Ще става ли?
Усмивки от старите ленти. Яваш-яваш.
Ами Шарл Мишел като е седнал на стола като на възглавница на пода.
На Балканския полуостров малко трудно някой да каже кой българин, кой турчин, кой грък. Едно са писали по художествената литература и друго в личните документи, а приказки има всякакви. Както и в днешни времена- говорят ги едни, а ги вършат коренно различни.
Както и измислените, украсени статии на "Флагман.бг".
19.
Божка Божка...
16.04.2021 23:59:00
17
10
Казал съм ти, спри да пиеш белина с кафето сутрин.
Разбрахме как Тръмп започва гражданска война, после Тръмп щял да идва на бял кон да спаси света от глобалистите. После някой започвал разпада на Щатите. Какво ли не беше... сега пак някакви странни тоалетни страсти бликат тука. Стига ръси глупости. Спри да се излагаш.
18.
Турчин
16.04.2021 23:36:09
3
4
Кои ние Турците в България ли
17.
Путинка
16.04.2021 23:25:46
6
5
Тапията на Булгаристан е у Ердаган
16.
Хелзински комитет
16.04.2021 22:55:54
0
14
Aaaa, не е робство, не!
Присъствие и съжителство е било.
При това много миролюбиво!
15.
Видяла жаба...
16.04.2021 22:53:29
2
13
Видяла жаба, че коват вола - и тя вдигнала крак! Ами де остава визайнтийското?
14.
Дернев
16.04.2021 22:51:27
13
10
Не се занинаеайте с американците. Единственото което трябва да направим е да ги накатаме да напусбат Европа и фа я оставят за европейците. И дъщрвремено да изграфим СЕЩ като 4-тата сика вжсвета, а Европа първата. Тогава ще помсгаме на ООН за справедлив ред в света. Гладайте напред, не назад.
13.
До 4
16.04.2021 22:42:23
7
5
Децата се учат и възпитават ОСНОВНО от родителите.
Чакай ти, мюсюлмански подлоги, да бъдат обективни.
12.
до #9
16.04.2021 22:26:47
2
13
Възстановяването на лична собственост в Турция няма нищо общо с тази тема...
11.
от какво сме се освободили
16.04.2021 22:23:36
5
17
Всъщност от нищо не сме се "освободили". Това е бил поредният геополитически обрат в (((масонската игра))) и стремеж към световно господство, който кулминира днес. И всичките ни "тачени" "революционери" са били масони. Не мога да нарека играчите с най-истинското им име, защото всичко ще бъде изтрито, но обичат да носят малки шапчици. Както е казал Волтер, за да разбереш кой те управлява, разбери кого не можеш да критикуваш.
10.
...
16.04.2021 22:19:43
6
31
За да има мир и разбирателство , циганите трябва да си живеят в Индия, негрите в Африка а мюсюлманите в пустинята.
9.
Marinero
16.04.2021 22:19:38
7
15
Турската държава е правова държава. Тя ще обезщети всеки който докаже нещо с документи. Това ми отговори един турски адвокат когато исках да си възстановя крупна земеделска собственост - земя която сега се намира на 30 км от Истанбул.
8.
Иван
16.04.2021 22:14:47
12
25
Негрите, циганите и мюсюлманите лесно се разпознават - по НАГЛОСТТА.
7.
Асен
16.04.2021 22:14:07
12
11
Божидар пак полуде. След като го отпуснаха наркотиците след загубата, явно пак е приел нещо тежко.
6.
От село
16.04.2021 22:09:52
7
5
Ми и на нас ни се живее в резервати и да не правим нищо както индиянците.
5.
Костадинов
16.04.2021 22:09:36
8
16
От Възраждане иска да промени това но повечето го плюят че бил нацист и не знам си какво още.
4.
До автора
16.04.2021 22:00:34
8
29
Авторе, защо на 3 март всички пишете и говорите че празнуваме освобождението на България, а не пишете от какво сме се освободили (ОТ ТУРСКО РОБСТВО) ???
Сигурно 95% от децата не знаят заради такива подлоги като вас които искате да промените историята, но Батак е там и помни
3.
Най-после
16.04.2021 21:59:14
6
18
нещо смислено и тук да се пусне. За съжаление, мнението му потвърждава страховете ми...

"На последните избори глобализмът постигна пълна победа в Народното ни събрание. Практически, с уговорката само за някои депутати, които се броят на пръсти, в залата вече няма народни избраници, които да не са готови с две ръце да гласуват всичко, което Сорос и представителствата му у нас им сведат."

Що се отнася до робството, откакто Сорос кацна тук още в зората на "демокрацията", то не стана ли "присъствие"...? И колкото и да е привлекателна идеята за такива дивиденти, едва ли е здравословно да се дърпа опашката на Турция. Ситуацията в махалата е бездруго предостатъчно притеснителна.
2.
Дре
16.04.2021 21:57:42
5
6
В САЩ да но в България едва ли.
1.
На вас
16.04.2021 21:45:17
3
14
Оградата и паспортите не ви ли стигнаха?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те 
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори