×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ами прав е колегата Цицелков да им бърка странните имена


Ами прав е колегата Цицелков да им бърка странните имена
Колегата бил им объркал имената. То пък едни имена...
14 Април 2021, Сряда, 22:05 ч.
Автор: Веселин Василев

Изправи се-наведи се, има-няма, вън-вътре - с такива имена на партии дори журналист може лесно да сбърка

Казано простичко – държавата събира пари в хазната, а народът избира партията, чийто кабинет да ги харчи. Затова е нормално в предизборна кампания кандидатите за власт ясно да посочват как ще изразходват народната пара, за какво ще дават повече, за какво по-малко, какво ще насърчават и какво ще ограничават. Нормално е да разкриват пред избирателя и политическия си профил – леви, десни, центристи, в каква посока ще водят държавата. На Путин ли ще се кланят, Байдън ли ще крепят, докато се качва в самолета, македонско малцинство ли ще създават, гей-бракове ли ще узаконяват, ще вземат ли от трудолюбивите, за да дават на мързеливите, наричайки това "социална справедливост", ще експоприират ли експоприаторите и т.н.

Затова навсякъде по света партиите ясно заявяват своя профил още в името си – Демократическа партия, Републиканска партия, Християн-демократичен съюз, Либерален алианс, Консервативна партия, Земеделска партия и т.н.

И на изборите се гласува за политики, програми и платформи. Не се избира нито по етнос, нито по цвят на кожата, нито по полова ориентация или дезориентация.

Но кога у нас е било като в другите страни. Наводнихме се от партии със странни имена – „Изправи се! Мутри вън!“, „Има такъв народ!“, „Граждани от протеста“ и други подобни. И клетият избирател не може да разбере какви са тези – леви ли са, десни ли са, капитализма ли ще развиват, социализма ли ще връщат, държавата ли ще управляват, или ще си играят на изправи се - наведи се, има-няма, иде ми – дойде ми?

Затова разбирам защо колегата от Нова телевизия Благой Цицелков, дето Тошко сценариста иска да му реже части от тялото, обърка името на партията му.

То пък едно име! Дръжте се по-сериозно. Както е тръгнало, утре някой ще регистрира партия „Кви пет лева“, Дреме ми на патката, „Изкарай го по-навътре“ и други от сорта.

После пак журналистите ще са виновни.


В категории: Политика


14
Коментара по темата
14.
Хахаха
15.04.2021 13:20:02
4
3
То пък един веселин,същия убитак и лизач като яловата керана!
13.
реалиста
15.04.2021 10:29:26
6
5
Като бърка имената, журналиста с плитък мозък Цицелков да си стой в къщи.Навсякъде който бърка го наказват или уволняват.
12.
Гошко
15.04.2021 00:06:44
5
9
То пък щото Цицелков хич не е странно име!!
11.
Оставка
14.04.2021 22:17:42
8
11
Наглият и надменен сценарист да си подава веднага оставката заедно със страхливият си началник дето се крие. Мръсен долен чалгар .
10.
Ко ко каза
14.04.2021 22:04:39
6
8
Наяла се една въшка и излязла на челото. Тоя пакячо май ще си тръгне преди да е станал депутат .
9.
Хахах
14.04.2021 22:02:54
6
11
Тошко африкански се взе много на сериозно , тоше да знаеш ,че колелото се върти и скоро ама много скоро ще те бием с твоите камъни по твоята глава .
8.
Стела
14.04.2021 21:11:30
4
10
Респект,г-н Василев!Защо никой не реагира,когато Т.Йорданов напсува в ефир,журналиста Веселина Томова?!
7.
Репортер
14.04.2021 20:14:39
7
7
Браво, Веско!
6.
Даниел
14.04.2021 20:06:04
4
11
Митов митка из сума ти партии и накрая опря до задните части на мутрата от Банкя!
5.
Борисов наистина притежава телевизии. Стадото свин
14.04.2021 19:34:35
5
8
Нещо подобно се случва и в Нова тв. Там пък съмненията за сделка-балон с уж собствениците на Виваком се увеличават лавинообразно. Най-разпространената версия е, че Пеевски, Домусчиев и Борисов са изпрали едни милиони, а фирмата „купувач“ спечели няколко милиона, за да си даде името. Това се прави по света, не сме ние пионерите. Липсата на каквато й да било промяна в предлаганото от медията, е все по-ясно очертаващо се косвено доказателство за това. Как се изпират пари ли по тази схема? Много просто: някой договаря с известна фирма да стане „купувач“, плаща й определена сума (често става дума за процент от стойността на сделката), оформят се документите по сделката, след което я затварят съвсем законно. На практика обаче собствениците остават същите, милионите им вече са официализирани (обикновено са придобити от корупция, контрабанда, придобиване на чужд бизнес чрез рекет) и продължават да притежават въпросната телевизия. В потвърждение на това е купуването от собствениците на Виваком и на няколко пеевски медии, които олицетворяват мутренската философия на управлението и своя владелец. Никакъв, ама никакъв аргумент няма някой да дава и 5 лева за тях, освен, че негативизмът към тях ще се прехвърли и върху новия притежател United Group и Драган Шолак.
4.
мислещ
14.04.2021 19:14:01
11
21
Журналистите на ГЕРБ се защитават един друг! Колко трогателно...
3.
Ало, журналиста
14.04.2021 18:35:41
2
10
"ще експоприират ли експоприаторите "
на два пъти сте изпуснал буквата "Р".
Пише се екпРоприират и експРоприатори.
Да де, толкова много думи, как да ги запомни човек, щом не може да запомни името на една две партии?!
2.
Симеон
14.04.2021 18:10:47
15
21
Кой нормален ще запомне името на партията на клоун като Слави? За Мая Общата дори не искам да говоря - ходила да търси издръжка от Васил Божков, и избирателите я вкарват отново в Народното събрание! Само доказан престъпник и фараон като Цветан Василев липсва в него!
1.
Хаха, лапсус било!
14.04.2021 17:32:30
18
12
Ако беше лапсус отнасящ се за толкова важна и деликатна информация (предвид най-вероятно новите избори,които ще имаме), трябваше от герберската Нова ТВ сами да се коригират, а не да чакат на 7/8 да го излъчат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори